Originally Posted by
GrobarNK
Znaci ovo ti je objasnjenje kompleksa? Jedno jednostavno pitanje, kako to da iskompleksirani imaju ovoliko uspjeha, kako je to moguce?
Za vrijeme zivota jednog dijeteta koji ide u 3. razred osnovne skole, jedini prvak u basketu je bio Partizan. Za VK vam se i ne zna kad je zadnji put igrao utakmicu, a sa druge strane za zivota istog tog dijeteta VK Partizan dominira ubjedljivo u Srbiji. U basketu pobjedite 1 od 10 derbija prosjecno. Ako kazes da su vaterpolo i kosarka nebitni sportovi, jedno podsjecanje, to su 2 najtrofejnija srpska sporta. U fudbalu polako, ali sigurno zaboravljate sta znaci titula i pobjeda u derbiju. Kao sto kazes, od istine se ne moze pobjeci. Neko vodi racuna o kvantitetu, neko o kvalitetu. Nikad nisam cuo da se neko zali sto ima IQ preko 150 i sto je sa tim medju 2% naroda, a ne medju ostalih 98%. Ja koliko shvatam, ovaj lik govori u svoje ime. Rekao je da on mrzi zvezdu 15 puta vise nego sto voli Partizan. A ima dosta i cigana koji isto to tvrde, naravno samo suprotno. A to generalizovanje, nemoj, zna se ko radi generalizovanje kad su u pitanju navijaci. Sve ukupno, ako mi imamo komplekse, vi imate jace.
Nego, ovim zavrsavam o crvenoj zvezdi, necu da dajem materijal ovoj vasoj prijateljskoj gej organizaciji da me tuzi sto ne volim zvezdu, s obzirom da oni imaju veliki uticaj i da ce da vam pomazu i da vas brane.
Bookmarks