View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 137 of 353 FirstFirst ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... LastLast
Results 3,401 to 3,425 of 8824

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

haha a na koji ste nacin to pokorili?! :P ne treba toga da se stidite al treba dosta toga sto ti je napisano u tom textu sto ti postavih... nego nemam vise namjeru da se raspravljam ovdje, cujemo se 8. maja uvece ako ne budem u parizu tad... samo nemojte da bas tog dana odete na malo duzi odmor od ovog foruma...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar je bas toliko lako biti licemjeran? Kad mi vas podjebavamo onda su to kompleksi, da. A sa druge strane vi ste pravi, volite vas klub, nas nikad ne prozivate, protiv Partizana nema mrznje, cak ga i postujete, ljubav, ovo ono, pa taman ste se nasli sa ovim *****ima.

Tako bjeloZ@ to nisu kompleksi, to se zove podjebavanje! O tome ko ne moze derbi da dobije, suvisno je pricati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo tako suvisni je pricati,pogledas kolika je razlika u pobjedama i porazima i se ti je jasno.To nije podjebavanje,nego ono sto misli vas vodja.Faca mu djeluje ozbiljno kada to govori a i ne porice nego ostaje pri tome.Tako da nemoj da izmisljas da je ovo podjebavanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ako neko zivi u proslosti onda si u pravu. A ko zivi u sadasnjosti zna da nas niste pobjedili na poslednjih 6 derbija. A ja bas i ne znam koji je datum na tvom kalendaru. I to je samo sto se tice fudbala, da ne pricamo o ostalim sportovima. Sve u svemu i ako imamo komplekse, mi vas sa tim kompleksima ka*amo vec duze vrijeme. Tako da ti ne stoji ta prica

Za podjebavanje sam mislio na svoje komentare npr.

A evo sto sam spomenuo licemjerstvo, ocigledno nisi shvatio. Evo uzimam konkretan primjer, ovaj lik je izjavio to sto je izjavio i ti izvodis zakljucak da Grobari imaju komplekse. A mozes li da odgovoris, posto ima i cigana koji vise mrze Partizan nego zvezdu, zasto to onda nisu kompleksi? Ili kad se mi radujemo vasem porazu, imamo komlekse, a kad se vi radujete nasem vi ih nemate?! I jos mnogo stvari, imali smo komplekse kad smo polomili stolice na marakani, a onda vi to isto uradite i na jna? Da ne nabrajam, ima puno stvari. Pa objasni.

Vi zapravo i ne znate sta znaci kompleks, to je cinjenica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Obrnes predhodnu stranicu i vidjet ces da sam objasnio sto je kompleks. Problem je sto je to izjavio vas vodja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bjeloZ@ View Post
    E takav ti je slucaj i sa vama,kada te neko siluje u djetinjstvu,kada ne mozes da dobijes derbi i odrastas u takvim sutacijama,kada shvacas da navijas za mali klub za koji navija 30 posto jedne drzave javlja ti se kompleks.Javlja ti se mrznja da vise mrzis taj klub nego sto volis svoj.Cak i 15 puta ! I ako to nisu kompleksi,ne znam sto su!Od istine se ne moze pobjeci.Ta istina ce biti sa vama cijeloga zivota,jer su to posledice upravo iz djetinjstva!
    Znaci ovo ti je objasnjenje kompleksa? Jedno jednostavno pitanje, kako to da iskompleksirani imaju ovoliko uspjeha, kako je to moguce?

Za vrijeme zivota jednog dijeteta koji ide u 3. razred osnovne skole, jedini prvak u basketu je bio Partizan. Za VK vam se i ne zna kad je zadnji put igrao utakmicu, a sa druge strane za zivota istog tog dijeteta VK Partizan dominira ubjedljivo u Srbiji. U basketu pobjedite 1 od 10 derbija prosjecno. Ako kazes da su vaterpolo i kosarka nebitni sportovi, jedno podsjecanje, to su 2 najtrofejnija srpska sporta. U fudbalu polako, ali sigurno zaboravljate sta znaci titula i pobjeda u derbiju. Kao sto kazes, od istine se ne moze pobjeci. Neko vodi racuna o kvantitetu, neko o kvalitetu. Nikad nisam cuo da se neko zali sto ima IQ preko 150 i sto je sa tim medju 2% naroda, a ne medju ostalih 98%. Ja koliko shvatam, ovaj lik govori u svoje ime. Rekao je da on mrzi zvezdu 15 puta vise nego sto voli Partizan. A ima dosta i cigana koji isto to tvrde, naravno samo suprotno. A to generalizovanje, nemoj, zna se ko radi generalizovanje kad su u pitanju navijaci. Sve ukupno, ako mi imamo komplekse, vi imate jace.

Nego, ovim zavrsavam o crvenoj zvezdi, necu da dajem materijal ovoj vasoj prijateljskoj gej organizaciji da me tuzi sto ne volim zvezdu, s obzirom da oni imaju veliki uticaj i da ce da vam pomazu i da vas brane.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ipak moram i ovo:
    Zvezda: Svi dobrodošli

U Crvenoj zvezdi kažu kako njima nije bitno seksualno opredeljenje onih koji uplaćuju novac u njihovu fondaciju, pa zbog toga i nemaju šta mnogo da kažu ovim povodom.
    - Mi ne ulazimo u pitanje seksualnog opredeljenja onih koji žele da pomognu našem klubu i uplate novčani prilog našoj Fondaciji - kratko je prokomentarisao portparol kluba sa Marakane Marko Nikolovski.
    Toliko o tome da ih ne zelite

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Ipak moram i ovo:

Toliko o tome da ih ne zelite
    nismo mi glupi kao vi....jer bi glodari vjerovatno nasjeli na provoakaciju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci ovo ti je objasnjenje kompleksa? Jedno jednostavno pitanje, kako to da iskompleksirani imaju ovoliko uspjeha, kako je to moguce?

Za vrijeme zivota jednog dijeteta koji ide u 3. razred osnovne skole, jedini prvak u basketu je bio Partizan. Za VK vam se i ne zna kad je zadnji put igrao utakmicu, a sa druge strane za zivota istog tog dijeteta VK Partizan dominira ubjedljivo u Srbiji. U basketu pobjedite 1 od 10 derbija prosjecno. Ako kazes da su vaterpolo i kosarka nebitni sportovi, jedno podsjecanje, to su 2 najtrofejnija srpska sporta. U fudbalu polako, ali sigurno zaboravljate sta znaci titula i pobjeda u derbiju. Kao sto kazes, od istine se ne moze pobjeci. Neko vodi racuna o kvantitetu, neko o kvalitetu. Nikad nisam cuo da se neko zali sto ima IQ preko 150 i sto je sa tim medju 2% naroda, a ne medju ostalih 98%. Ja koliko shvatam, ovaj lik govori u svoje ime. Rekao je da on mrzi zvezdu 15 puta vise nego sto voli Partizan. A ima dosta i cigana koji isto to tvrde, naravno samo suprotno. A to generalizovanje, nemoj, zna se ko radi generalizovanje kad su u pitanju navijaci. Sve ukupno, ako mi imamo komplekse, vi imate jace.

Nego, ovim zavrsavam o crvenoj zvezdi, necu da dajem materijal ovoj vasoj prijateljskoj gej organizaciji da me tuzi sto ne volim zvezdu, s obzirom da oni imaju veliki uticaj i da ce da vam pomazu i da vas brane.

U tome dobu prati se fudbal najvise,kosarka se rijetko prati a vaterpolo je tek nebitan.Sustina koja je istinita ali i koja boli.Ovaj lik je vas vodja,a kad on ovako misli mogu da mislim kako razmisljaju ostali grobari.On vas zastupa a ne nas.Ja ne poznajem ni jednog Deliju koji mrzi vise partizan nego sto voli Zvezdu.I to izmisljas!

cssr Guest

ljudi, syebali ste ovaj topik maksimalno. tema je srpska reprezentacija !
    zasto jednostavno ne otvorite novu pod nazivom 'jelen super liga' ili 'zvezda-partizan' i sl .. pa da ne moramo vise na topiku o nacionalnoj selekciji citati prepucavanja na nivou osnovaca
    hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cssr View Post
    ljudi, syebali ste ovaj topik maksimalno. tema je srpska reprezentacija !
    zasto jednostavno ne otvorite novu pod nazivom 'jelen super liga' ili 'zvezda-partizan' i sl .. pa da ne moramo vise na topiku o nacionalnoj selekciji citati prepucavanja na nivou osnovaca
    hvala
    bili ti dali na srpskom forumu da otvaras 50 topica o crnogorskom sportu
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by crazynorth View Post
    nismo mi glupi kao vi....jer bi glodari vjerovatno nasjeli na provoakaciju
    Zaista ne znam na sta ste nasjeli. Ali ti ovo ne kapiram, hoces da kazes da ste vi pametni pa ste zbog toga sa *****ima ili sta?

U tome dobu prati se fudbal najvise,kosarka se rijetko prati a vaterpolo je tek nebitan.Sustina koja je istinita ali i koja boli.Ovaj lik je vas vodja,a kad on ovako misli mogu da mislim kako razmisljaju ostali grobari.On vas zastupa a ne nas.Ja ne poznajem ni jednog Deliju koji mrzi vise partizan nego sto voli Zvezdu.I to izmisljas!
    Prvo jedno pitanje, gdje ti zivis? U zemlji Srbiji (i CG) se kosarka rijetko prati a vaterpolo je nebitan? Jesi li siguran da je ovo istina, posto ako tvrdis da jeste, onda ti ne zivis na ovim prostorima. To sto vi nemate normalan KK i sto uopste nemate VK ne znaci da su ovi sportovi nebitni, jer da ih imate, pogotovo sa uspjesima kao Partizan, bili bi vam izuzetno bitni. Ocekujem da i kroz koju godinu vam fudbal postane nebitan. Odakle tebi da je ovaj lik nas vodja? I treba li ja sad da kazem za neke koji vas predstavljaju i da tako nastavimo? Mani se te u92 filozofije. A nisu ti Grobari preko kraja svijeta, valjda poznajes nekog, nema tu nista `mogu misliti kako razmisljaju ostali Grobari`. Da li izmisljam kad kazem da je vecina vas ove sezone navijala za Makabi, Barselonu, Panatenaikos (!), Marusi, Litvas, Efes, Sahtjor, Briz, Tuluz, Apoel itd?

Eto jednog cigana sa kojim se mnogi cigani ponose, pogotovo sa ovim intervjuom.
    Last edited by GrobarNK; 24-04-10 at 09:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crvena zvezda je dobila pojačanje, ali ne u igračkom kadru već u mehanizaciji.

Posle 35 godina klub iz Ljutice Bogdana je nabavio nove mašine "Džon Dir" koje bi trebalo da olakšaju održavanje travnatih površina.

- Zvezda još jednim gestom pokazuje da je naš najveći klub. Ideje nam nikad nisu nedostajale, a ova je još jedan pokazatelj da stajemo uz rame klubova poput Čelzija, PSŽ-a... Nastavićemo sa akcijama i radom. Sigurno da će rezultati na kraju omogućiti da Crvena zvezda u roku od nekoliko godina bude i takmičarski uz rame najboljih evropskih klubova, istakao je predsednik Vladan Lukić, koji je prvi provozao traktor po terenu "Marakane".
    :lolblue::lolblue::lolblue: Znaci ovo nije realno! Ne mogu da prestanem da se smijem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kada se vodio taj intervju,taj vam je bio jedan od vodja.Cak ima i podrsku u studiju.Mozda i nije,ali ne znam zasto su ga poslali u emisiju! Cim je tamo on zastupa vase stavove,a ne nase. Zivim u Republici Zabjel0 Procitaj bolje moj post,pa vidji kad sam rekao to za vaterpolo i kosarku.Necu po dva puta isto da pisem.

Zeko lopove,Zeko lopove!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    bili ti dali na srpskom forumu da otvaras 50 topica o crnogorskom sportu
    bi cak i za ljude sa kompleksima kao sto ih imas ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kada se vodio taj intervju,taj vam je bio jedan od vodja.Cak ima i podrsku u studiju.Mozda i nije,ali ne znam zasto su ga poslali u emisiju! Cim je tamo on zastupa vase stavove,a ne nase. Zivim u Republici Zabjel0 Procitaj bolje moj post,pa vidji kad sam rekao to za vaterpolo i kosarku.Necu po dva puta isto da pisem.

Zeko lopove,Zeko lopove!!!
    opet ti o tome, pa ajde odgovori molim te na ovaj video sto ti je GrobarNK stavio, milojko pantic, vas ponos, on nema komplekse zar ne, jer on vise mrzi Partizan nego sto voli zvezdu, a da je obrnuto onda je to naravno kompleks, zar ne?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milojko Pantic nas ponos?!?Hvala Bogu imamo mogo toga za ponos,a on ne spada u tu sortu.On odje Delije ne predstavlja kao navijace,ne zastupa kao gore pomenuti drugu navijacku grupu!On govori odje kako on misli i iznosi svoje stavove.Ovoga gore Nesu Straha su poslali grobari u emisiju da zastupa njihove stavove kao sto su Delije Vladu a on je sve objasnio!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hajduk 1x dobra kvota
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzomba mi je maloprije javio da dolazi 1x sigurno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:lolblue::lolblue::lolblue: Znaci ovo nije realno! Ne mogu da prestanem da se smijem
    taj traktor nikad nece doc u vas cirkus

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

drago mi je sto odma kompleksi prorade

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HAHAHAHAHAHA kako me boli to jbt, cigani nabavili bolji traktor od nas, sad ce moc bolje da preoru svoju njivu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neki problem jes cim komentarisete svaki cas neki potez FK Crvene Zvezde!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by crazynorth View Post
    taj traktor nikad nece doc u vas cirkus
    Jbg, to je samo za velike klubove. Ako nekad pozelimo da i mi budemo veliki kupicemo traktor.

A ovo je nadmasilo onu vasu akciju gdje ste preko sajta fkcz mogli da gledate uzivo 00-24 kako raste trava u rupi :lolblue: (neko ko je neupucen vjerovatno misli da se zezam, ali ovo je ozbiljno bilo!). A veliki klubovi ovako drze konferencije:
    http://4.bp.blogspot.com/_MHoZGODxBl...502fec5885.jpg
    :lolblue::lolblue::lolblue:

Page 137 of 353 FirstFirst ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)