View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 136 of 353 FirstFirst ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... LastLast
Results 3,376 to 3,400 of 8824

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sad kad ste preuzeli prvo mjesto sigurno pametnije razmisljate,niste isfrustrirani i zelio bih da mi odgovorite na neka pitanje!Vjerovatno cete opet isto da napisete ali barem razmislite prije nego sto odgovorite!

Jel zatvorili Zvezda prvenstvo?Jel Zvezda namjestila 90 posto prvenstva?Zar mislite da bi dopustili ovo da 5 kola prije kraja izgubimo prvo mjesto?Sto bi sad,cijelo vrijeme smo znali kako sa sudijama a sad ne znamo?Sto nam danas nije sudio penal,koji je postojao 70 posto?Sto ne ugurase igraci Javora loptu u gol?Kad se kiksne nije nije nasa ekipa,kad se dobije sve su to Zvezdine ekipe!

Ne lazite pre svega sebe zbog kompleksa od malena,nego recite istinu jednom u zivotu!

I samo da istaknem da ja ne mislim da nije Crvena Zvezda namjestala ove sezone,jeste sigurno 3,4 meca ali svaku utakmicu koju je dobila?!?

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by the_sorrow View Post
    Aooohhh,a ovo se ne komentarishe...

No bice je to TOLE zamutio....
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Au bjeloZ@ al si se izlupao. Kakva ti je to logika, ako niste kupili Cacak i Javor onda to znaci da niste nijednu kupili? Ako niste sudiju kupili protiv njih, znaci da ih niste uopste kupovali? I sam si rekao, 3,4 utakmice sto je ionako previse, a bilo je i vise od toga! Znas sta, tuzno je sto Partizan mora da intervenise kod pojedinih ekipa da bi ove igrale posteno protiv vas. Dobro se zna koja je vasa ekipa, a koja nije. Igrali ste jako lose, zbog toga smjenili Pizona, a onda dodjose one 3 utakmice i odjednom fantasticna igra, ubjedljive pobjede i slicno. A gle cuda nakon toga, opet lose igre i 2 utakmice - 2 kiksa. I do derbija ce biti vjerovatno bar jos 1 kiks. Naravno da nije svaku, nije toliko ocajna da bi se posteno borila za opstanak, ali jeste sigurno jedan veliki broj utakmica, bilo preko protivnickih igraca, bilo preko sudija! I dobro se zna koje su to utakmice, dakle samo cinjenice. Fino je to sto si tvrdoglav, to je cak i normalna stvar, ali cak i vi (tj. cigani koje poznajem, a i iz tvojih komentara se moze isto zakljuciti) nevoljno priznajete da ne zasluzujete ovoliko bodova koliko imate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da se toliko namjestalo,ne bi se sigurno dopustilo da se 5 kola prije kraja izgubi prvo mjesto.To je logicno,ili bi se tim kupio ili sudija.I ko tebi moze da vjeruje ista kad si rekao da je Vojvodina,Zvezdina filijala!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Ma cisti ste sto gradi,sjetih se Koromana,koji nam je "nudio" prije 2 god velikodusno titulu u zamjenu za kup.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zvezda je namjestila da borac ima 2 lopte na utakmici, ukupno se igralo na terenu jedno 60 min.. zvezda je namjestila da cim je napredak poceo da napada protiv partizana dobiju crveni karton.. zvezda je namjestila preproslo kolo cini mi se da nam poniste cist gol i dosude ofsajd.. zvezda je namjestila da ne sviraju ovo kolo penal ninkovu nego cak dobije i zuti, pa nece moci da igra sledecu utakmicu.. da ne nabrajam koliko jos namjestismo.. i naravno namjestila posto je vojvodina "njena filijala" da opegla glodare

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bjeloZ@ View Post
    Da se toliko namjestalo,ne bi se sigurno dopustilo da se 5 kola prije kraja izgubi prvo mjesto.To je logicno,ili bi se tim kupio ili sudija.I ko tebi moze da vjeruje ista kad si rekao da je Vojvodina,Zvezdina filijala!
    Ja nikako da skapiram tu logiku. Ako mozete da kupite Napredak ili Mladi radnik, logicno je da mozete da kupite i Borac i Javor? Stvarno ne vidim tu logiku, postoje klubovi koje mozete da kupite i klubovi koje ne mozete. Sto se tice sudija, pa i Partizan ima uticaja u savezu, a i tamo valjda ima postenih ljudi, tako da nekad vam prodje, nekad ne. Ranije vam je to lakse prolazilo, ali sada su iz Partizana reagovali, i zbog toga vam i slabije prolazi u poslednja 2 kola, a i do kraja ce biti tako. I opet da ponovim, sramota je sto Partizan mora da se angazuje da bi bilo posteno sudjenje na utakmicama zvezde, i da protivnik maksimalno igra.

Rasta nabrojao si uglavnom ciste situacije, aj sad one prljave? A koliko ste vi navikli na namjestanja govori i situacija oko `penala` nad Ninkovim. Bio je penal 70% :lolblue: A koliko znam, za simuliranje se dobija zuti, isto kao sto se za drugi zuti dobija crveni, a kad je igrac 2,3 metra iza odbrambenog u trenutku kad je krenuo pas ka njemu, to je ofsajd.

Sto se Vojvodine tice, to da se oni naguze ciganima kad god ovima treba, a i suprotno (2:0 za Vojvodinu) na pocetku prosle sezone, ajde da kazemo da je to slucajnost

Izgleda da su vam malo Rajo i ostali krimosi, pa ste sad i *****e angazovali, ipak oni imaju veliki uticaj, a i prijatelji se u nevolji pomazu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajde mi samo onda objasnite kojom logikom Stamenkovic nije dobio crveni karton kad je oborio igraca Javora?! covjeku je ostalo da ubaci loptu u prazan gol, prosao golmana i ovaj ga hvata za noge, gospodo u svakoj normalnoj ligi to je direktan crveni karton...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    ajde mi samo onda objasnite kojom logikom Stamenkovic nije dobio crveni karton kad je oborio igraca Javora?! covjeku je ostalo da ubaci loptu u prazan gol, prosao golmana i ovaj ga hvata za noge, gospodo u svakoj normalnoj ligi to je direktan crveni karton...
    dobro si upucen vidim i u alcatraz i u zvezdu i u citavu ligu :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by crazynorth View Post
    dobro si upucen vidim i u alcatraz i u zvezdu i u citavu ligu :mrgreen:
    aj sad jos reci da nije za crveni karton,, kompleksi... :/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    aj sad jos reci da nije za crveni karton,, kompleksi... :/
    da kompleksi al si ti i dalje net holligan kako se to kaze vec

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

grobarnk, ja ne rekoh nidje da je penal bio 70%, nego evo sad da kazem da je penal bio 95% (ovih 5 posto ako ja ne vidim dobro) a za to se ne daje zuti, nego se svira penal. sam si reka da partizan ima uticaj na ljude u savezu i sudije sto odma mozes da prevedes da i vi te svoje sudije kontrolisete i namjestate koliko idje mozete nego ste ufatili da serete ove sezone jer su vam se pokvarili snovi da se mi raspanemo

@crazynorth je li moguce da odgovaras covjeku ciji je nick Alkatraz_hn? pa on ima veze sa grobarima taman ka i ja sa CIA-om

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rasta View Post
    grobarnk, ja ne rekoh nidje da je penal bio 70%, nego evo sad da kazem da je penal bio 95% (ovih 5 posto ako ja ne vidim dobro) a za to se ne daje zuti, nego se svira penal. sam si reka da partizan ima uticaj na ljude u savezu i sudije sto odma mozes da prevedes da i vi te svoje sudije kontrolisete i namjestate koliko idje mozete nego ste ufatili da serete ove sezone jer su vam se pokvarili snovi da se mi raspanemo

@crazynorth je li moguce da odgovaras covjeku ciji je nick Alkatraz_hn? pa on ima veze sa grobarima taman ka i ja sa CIA-om
    vidis li da je dobro upucen u alcatraz :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cigani postase i *****cine
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemaju oni mali uticaj,nego veliki!Tomislav Karadzic!

grobar_nk: ko ih je angazovao?Iz tebe izlazi glupost po glupost i nikako da stanes!Jel jos to tvrdis da je Vojvodina,Zvezdina flijala?

U Napretku ne mogu da prežale poraz od Partizana. Kažu da su teško oštećeni i da Partizanu ovakva pomoć nije potrebna.

„Poništen je čist gol Jaoa, a takođe u finišu kad je, posle sudara sa nekim od saigrača golman Božović pao, gol je bio prazan. Sudija je bez razloga prekinuo igru. Čestitam Partizanu na pobedi, ali sigurno znaju da im ovako neće suditi u Evropi“, rekao je direktor Kruševljana, Bojan Filipović.

Predsednik Binić smiruje strasti, kaže da mu je sudija priznao grešku, ali i ne misli da je to bilo namerno. On je, nekako smireniji od svojih igrača.

„Rezultat ide na dušu sudije, šta da se radi, povratka nema. Miran sam, jer stalno pričaju kako pravim probleme“, rekao je Dragiša Binić.

Najžešći je kapiten Nikola Mitrović.

„Bruka i sramota šta je svirao. Pokradeni smo“, konstatovao je ovaj igrač, inače nekada u Partizanu.
    Last edited by bjeloZ@; 23-04-10 at 10:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Rasta
    bjeloZ@ je rekao 70%. A ono bi mogao biti penal mozda u baletu. U fudbalu se ne svira svaki kontakt faulom, a Ninkov u onoj situaciji nije mogao nista, usao je u duel sa jednim igracem Javora i nije mogao da isprati loptu i bacio se u nadi da ce mu svirati penal. Mada to je do sada uglavnom palilo, pa ga i razumijem. Ne mora znaciti da ako neko ima uticaj da ga koristi nepravedno.

http://www.mondo.rs/sk167441/Sport/F...mo_Zvezdi.html
    Ovu pomoc zvezdi ne znam ko ih je angazovao, mozda su se i sami angazovali, to su vasi prijatelji pa vi bolje znate od mene. Vojvodina i zvezda su u dobrim odnosima, sad su vas pustili, u NS-u je Mrdja igrao kao da je pijan, promasivao sa 5 metara, a prosle godine kad ste vi bili u rasulu, a ovi iz Vojvodine se kao palili na titulu, vi ste njih pustili. Uostalom, i zvezda i vojvodina premiraju Partizanove protivnike, a i navijaci zajedno rade parole.

Sto se Krusevljana tice, cigani bili, cigani ostali. Kod tog gola Jao-a, Bozovic je drzao loptu u rukama, Jao ga je udario i izbio mu loptu i onda dao gol, sto znaci da je faul opravdano dosudjen. Nadam se da ce se negdje i snimak pojaviti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:lolblue: :lolblue: :lolblue: najsmjesniji coek na forumu, zamolio bi da mu prebacite postove u najbolji vicevi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

On ti je cist primjer,sto je bilo kad je bio dete malo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rasta View Post
    :lolblue: :lolblue: :lolblue: najsmjesniji coek na forumu, zamolio bi da mu prebacite postove u najbolji vicevi
    ti i crazynorth cak niste ni smjesni, zalosni ste... :burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

druze tebi na avataru stoji grb kluba koji je uspio da se isunja sa (prazne) marakane sa 0-1,a ti navijas za partizan?
    Nemas ti kompleksa,ma neeeeeeeeeeeeee
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    druze tebi na avataru stoji grb kluba koji je uspio da se isunja sa (prazne) marakane sa 0-1,a ti navijas za partizan?
    Nemas ti kompleksa,ma neeeeeeeeeeeeee

kad je to javor gostovo flamengu ili botafagu?! nisam znao stvarno da oni imaju para da idu na turneje do brazila... ukrali ste ime stadiona, ukrali ste ima navijaca, dal ce te nekad nesto svoje imati?! sto ti imas sa mojim avatarom, eto vidis javor je takodje moj klub, ja sam iz ivanjice...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imamo komplekse :lolblue:

Karte za Hajduk - zvezda 100 evra :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad dijete biju kuci,zlostavljaju ga ili mu neke druge osobe rade svakave stvari on ce zbog toga imati posledice cijeloga zivota.E takav ti je slucaj i sa vama,kada te neko siluje u djetinjstvu,kada ne mozes da dobijes derbi i odrastas u takvim sutacijama,kada shvacas da navijas za mali klub za koji navija 30 posto jedne drzave javlja ti se kompleks.Javlja ti se mrznja da vise mrzis taj klub nego sto volis svoj.Cak i 15 puta ! I ako to nisu kompleksi,ne znam sto su!Od istine se ne moze pobjeci.Ta istina ce biti sa vama cijeloga zivota,jer su to posledice upravo iz djetinjstva!
    Last edited by bjeloZ@; 23-04-10 at 14:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jeboteee imamooo kompleks, imamooo kooompleks...

http://forum.bgdcafe.com/index.php?showtopic=87167

komsinice cigancice to je kompleks, kad mislis da si nesto postigla u zivotu a ustvari si napravila vise stvari za postidjeti se, a i ono dobro sto si postigla, postigla si nekom ludom srecom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pokori se Evropa i Svijet i onda jos treba da se stidimo!Pa ovo je tek nevidjena glupost! U svojoj nemoci pocinju sami sebi da govore da imaju komplekse,sto znaci da su ipak shvatili sustinu.

Page 136 of 353 FirstFirst ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)