not forest- piterboro 1
mozete li dje provjerit ovaj par, je li piterboro vec ispao ako jeste ovo je zicer sa pofinom kvotom 1.6
lids 1
milvol 1
mancester j 1
bolton 1 mora da dobije dok ovaj nesrecni portsmaut nema za sta da igra
18:30 Arsenal - Manchester City - 1 @ 2.10 3+ @ 1.80
Arsenal je u lošem nizu, sa samo 1 pobjedom u zadnjih 6 susreta i to golom u 94. minuti protiv Wolvesa, zadnja tri susreta su 3 poraza od kojih je svakako najbolniji protiv Wigana gdje su do 81. minute vodili sa 2-0 i onda primili 3 gola, no treba istaknuti da su ta tri poraza došla na gostovanjima, dok doma Arsenal ima 14 pobjeda od 17 susreta sa samo dva poraza, od Chelsea i Uniteda. Alex Song bi se napokon mogao vratiti u ekipu, kao i naš Eduardo, ali i dalje nema Arshavina, Almunie, Denilsona, Gallasa, Vermaelena, Gibbsa, Djoroua, Fabregasa i Ramseya. Najmanje šestorica od njih su starteri kad su zdravi i Arsenal je prilično oslabljen. Umjesto Gallasa i Vermaelena, dvojice centralnih braniča, opet startaCambell i Silvestre, a nema ni golmana Almunie, i to je velika prilika za City da postigne gol, samo ako ne odigraju kukavički kako su odigrali protiv Uniteda. Taktika Mancinia u utakmici protiv Uniteda je bila sramotna, zatvorio je svoju ekipu i čuvao 0-0, nadajući se valjda da će Tottenham kiksati protiv Chelsea i moram priznati da mi je drago da mu se to obilo o glavu, a reakcija navijača je bila očekivana. Nije ih toliko zabolio poraz koliko čuvanje remija, engleski navijači nisu spremni to prihvatiti lako. City je tim porazom pao na 5. mjesto i zaostaje dva boda za Tottenhamom na zadnjem mjestu koje vodi u Ligu prvaka iduće sezone i nadam se da je Mancini shvatio da tamo neće doći obrambenom taktikom. Prije tog susreta su bili postigli 14 golova u 3 susreta i ukoliko se ne zatvore sutra, to bi trebao biti vatromet na Emiratesu. Samo Barcelona može imati veći posjed lopte od Arsenala na Emiratesu, i susret sa Chelsea je bio jedini u kojem nisu postigli gol doma, vjerujem da uspjeti pogoditi barem jednom i da bi trebalo biti više od 2,5 gola.
not forest- piterboro 1
mozete li dje provjerit ovaj par, je li piterboro vec ispao ako jeste ovo je zicer sa pofinom kvotom 1.6
lids 1
milvol 1
mancester j 1
bolton 1 mora da dobije dok ovaj nesrecni portsmaut nema za sta da igra
24.04.2010|16:00
Engleska: Championship
Doncaster-Scunthorpe
Tip:1
Kvota:2.15
14:00 Jena vs. Heidenheim 1 @ 1.7
Ukoliko Jena na ovoj utakmici ne ostvari pobedu šanse da se plasira u viši rang postale bi znatno manje. U goste im dolazi Hajdenhajm, koji nemaju rezultatskog imeprativa i igraju potpuno rastrećeno, od samog početka drugog dela prvenstva. Jena jednostavno nema izbora, pa posle dve vezana remija na gostovanjima mora tražiti pobedu kod kuće. Pozvali su iz kluba sve navijače da im pomognu, pa Ernst-Abbe-Sportfeld biti ispunjen do poslednjeg mesta. Prvenstveni cilj ove ekipe bio je da se osigura opstanak u ligi. U potpunosti su ostvarili svoje ambicije, čak si bili i nadomak velikog iznenađenja i plasman u viši rang takmičenja. I dalje su na samom vrhu, ali sada ne postoje ni najmanje šanse da se plasiraju u viši rang takmičenja. Međutim, svojim rezultatima itekako mogu biti zadovoljni. Oni im daju snagu i motiv više, kojeg se sigurno posedovati i u Jeni. Jena je apsolutni favorit u ovoj utakmici. Pored kvaliteta kojeg definitvino poseduje, ima i prednost domaćeg terena. Kvota je idealana i zaista ne vidim razlog zbog kojeg ne bih tipovao na njihovu pobedu.
Slask-Belchatov 1 2.5
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
nisam ovo ja pisao samo sam kopirao tako da nisam vidio to ahahhaha
Treba joj pobjeda da ide gore !!!
Igrati Nukasla, Jankovicku, Oklahomu, Finiks, Siti x2, Soderlinga, Grbalj i Mogren. To neka bude sigurni tiket za danas, onaj za povlacenje para.
"sigurni tiket" ne postoji.![]()
Shta se igra ovaj Kom 1 ili 2??
Na internet pada dosta kvota na 2 chak na 1.9 a u bilten je 3.7!!
JA svaki put napravim sigurni tiket...
ali rijetko kad dodje...
Zasto Slask? Mozda treba onaj Arau doc. Bar Svajcarcima nije problem da namjestaju. Evo moji danasnji tiketi, a nemam pri sebi para da ispratim Grbalj, pa ce biti placa ako dodje... tiket s 10 eura Oklahoma - Lejkersi H1 Portland Finiks H2 Jankovic Vikmajer Hercog Barcelona Inter Buducnost i tiket s 5 eura Grbalj x2 Mogren x2 Siti x2 Buducnost Verdasko Soderlig
Mozda bi trebao da ga unaprijedis u siguran singl. Ima nesto sto bas mislis da ce doc npr Feniks 1.85. Odigras 10, a onda sastavis tiket sa uplatom od 8.5 eura... Nije lose, jer iako panes singl mozda dodje tiket, a uvjek mozes reci sebi igrao sam ono sto sam stvarno mislio, a ne standardno sto ga stavljah kad nisam bio siguran, sto ga dodadoh zbog kvote...
Herta-Salke 1x (1.75) ili gg3+ (2.05)
Preston-Lester 1x (1.46)
Palermo-Milan 1 (1.9)
Manc.U-T'ham Gu1+ (1.75)
Slask-Belchatov 1 2.5
kvota 21.2
DA probam da dporinesem i ja malo...
Essen - Lotte 2
Besiktas - Sivasspor 2
SRECNO!
man.jun-1
real-1
milan-2
bajern-2
rendzers-2
partizan-1
Leeds 1
Millwall 1
Port Talbot 1
Sochaux 1
Schalke 3+
Milan X2
Betis 1
Odense 1 kvota 43.56
kom-berane, jos juce se pricalo da je to 2, u bookmakers ne moze da se igra a 2.9 je kvota, a u lob je kvota pala na nevjerovatnih 1.3
Naso sam bio na net moguc prelaz kao 90 % aachen 1-x i ne postavih ga odje niti ga odigrah pi !!!
Gladbah DU1+
Njukasl DU2+
Notingem DU2+
Norič DU2+
Inter DU2+
Palermo DU2+
Saragosa DU1+
33 kvota
pomagajte ljudi,izbaci me (K)urava japanska,sve joj u dom....
davajte nesto,samo da prebacim maler..
trebao sam ja umjesto ovog elgatolindo da stavim Maler,nista ne bih pogrijesio)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks