Cesena-Empoli 1 @1.85
Hm nemam los tiket
Bastija 1 0-0 trenutno
Guingamp 1 0-0 trenutno
Stutgart 2
Jihlava 1
Mec 1 1-1 pol
i Rio ave x sa 2e za 100e kad bi dosle bastija i guingamp mogo bi se nadat
Juce vidjeh u sporting svi igraju na kom ,pa i ja reko da okusam srecu![]()
Ja smatram da ce doci onaj Grbalj i to lagano. Mozda probat i iz hendikepa. U sportingu kvota 12. Ima li dje veca??
A gledah to malo sad pa mi je smiješno
Uglavnom moj glavni tiket pred polazak je:
2 Bajern i Real
1 Leverkuzen,Verder,Mancester,Inter,Barsa
kvota je oko 8
kvota 7u sporting
Kotoranin, sta mislis ti o ovom Grblju na 12 kvoti pa pusti Bajerne i matrake...
evo sad sam vidio kao neka dojava
15:30 Albinoleffe - Frosinone X
rudar p. - grbalj 0-2 2.15 kvota
Krenuo sam da napisem sad za albinolefe x prijatelj mi poslao kaze da je dogovoreno ne znam dal da mu vjerujem![]()
A grbalj sam htjeo da igram i ja sam mozda cak i iz 2-2 kvota 32
dobih ovohttp://tip-analiza.bloger.hr/
ja cu poslusat, pa probajte i vi, ako hocete
Stranraer - Forfar 4.škotska liga
Stranrear se nalazi na osmom mjestu s 40 bodova. Forfar je drugi s 62. Domaćin ne može napraviti veći skok ni pad. Gosti su u borbi za drugu poziciju i razigravanje za treću ligu. S ovom pobjedom bi osigurali to drugo mjesto prije zadnjeg kola. Stranraer je dosta dobar na svom terenu,dok su u gostima jako loši. Forfar je u odličnoj formi,ostvarili su sedam pobjeda zaredom,i u toj seriji sve osim utakmice protiv vodećeg Livingstona su pobjedili s hendikepom. Domaćini imaju problema s ozljedama,neće nastupiti veznjak McGeough te napadači Moore,One i McColm,dok je upitan stoper Agostini. Zbog kartona neće nastupiti veznjak Mitchell,kapetan momčadi. Kod gostiju su upitna trojica igrača,stoper McCulloch,te veznjaci Fotheringham i Watson. Smatramo da je kvota prevelika,preko 2, i to svakako treba odigrati,makar se radi o nižim ligama,odlično izgleda.
...ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava...
Bremen am - Sandhausen 1 2.10 ovo mi je danas 1000000 % kao juce bastija sto mi je bila![]()
Momci jos jedno moguce iznenadjenje za danas
Partizan - Metalac x2 5.00![]()
Može li neko da mi objasni zašto igrate 2 na Grbalj?
salke 2
milan x2
Lille 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks