@ Fidimose,
ti ranije to nisi nazvao nesportskim potezom, vec si odje ili na drugom topicu govorio kako je bilo prskanje, zastrasivanje, kako je bilo povoda za to...pravdao si ga!
U SL nije bilo nista narocito, Leku smo napusavali (mislim na kotorane), kao i sad...
O kotorskim sudijama pricam skoro 10 godina...to je tesko za objasnit nekome ko ne prati redovno.
@ sky,
veliki Djuzin uspjeh. Drago mi je da uspijeva, iako mislim da on, poput Makija Maslovara ili Macica, nije za trenera neke seniorske ekipe. Ali zato sa djecom rade vrhunski! Recco u domacem prvenstvu igra bez 5 igraca, ali svejedno - veliki uspjeh. Ocekujem da im Savona uzme titulu!
Last edited by cattaro; 19-04-10 at 14:02.
P r i m o r a c
A vazda li je ista prica na tapetu... sve pametniji od pametnijeg..
Majke mi kada vidim sto vi sve komentarisete ..
Znaci ovaj doktor je toliki strucnjak da moze da kaze da je Pero navijao protiv kotora u rijeci zajedno sa adzicem, ovaj drugi kaze da ga je udario slucajno preko vode i to... ma mislm ljudi zezate li se vi to ili samo pisete da bi napakostili jedni drugima..
Gospodin nezavisno misljenje je dovoljno kompetentan da kaze da Djuza ili Slobo Macic nisu treneri za prvoligasku ekipu???
Vidio o stari da si ti Vlaho Orlic ili Nikola Stamenic pa da ti kazem u pravu si, a ovako, mislim katastrofa, tako lagano davati takva misljenja je u najmanju ruku nekorektno prema ljudima koji su ulozili sebe u waterpolo.
A ovaj vrli novljanin, brate ne brani sto ne mozes odbranit, no kazi da je zasluzio dva puta brutality i jednom sa pravom zamjenje, a ne mi tuda analiziras prskanje i aperkate.
I par stvari o navijacima, biti navijac je po meni nesto sto na pravi nacin demonstriraju LIverpulove pristalice, ili nekog drugog kluba iz engleske, jer ako su huligani, a to su oni bili u izvornom obliku mogli d ase emancipuju i postanu neko za ugled , onda sta reci za jadranove nekadasnje trobojke sa 4 s, ili kotorove sadasnje primitivne slogane. Samo da takvi oblici navijanja i vrjedjanja svojih suparnika na nacionalnoj , licnoj i bilo kakvoj drugoj osnovi trebaju da pokazu kakva stoka dolazi na utakmice i kvari nesto sto je jedna od najljepsih igara na svjetu.
Please alowe me to introduce myself.......
u sta li se ti sve razumijes....blago nama sto te novi ima a ne mi!!!
1. nije mi jasno zasto ti dolazis na ove forume (ako znas sta znaci rijec forum), kad je sve sto drugi napisu pogresno.
2. ja ne mogu da govorim zasto je neko nesto uradio, jer stvarno nisam telepatski vezan sa drugim osobama, a mogu da kazem kako sam ja nesto vidio i dozivio.
3. kao prvo, nisam ti ja brat, a kao drugo ne znam sta ti znaci to vrli? ti si kao veci novljanin od mene? ne zelim da ulazim u diskusiju kad i kako si se doselio u ovaj grad, no me zaobidji lagano. ja nikome nisam advokat da ga branim, ja tog momka volim kao igraca komplet, jbg udaranje je sastavni dio njegove igre, sta cemo sad. meni kao navijacu je odgovaralo da ne bude iskljucen, naravno, ali da sam sudija morao bi to sankcionisati.
4. ne mogu da govorim za tebe, mozda si i ti od te sorte, ali ti sto su dizali trobojku s 4 S, su ekipa koja se doselila u poslije ratnim godinama, dosli iz kojekakvih sela i onda sirili veliko srpstvo, a zbog takvih danas ja i ostali novljani lomimo tockove ovim putevima, placamo 70 centi da se parkiramo na ulici koja je od nasih para napravljena, koju je moj djede gradio, itd itd. tako da se te pristalice nikako ne mogu zvati navijacima jadrana, a bogami ni novljanima. ti rijec navijac interpretiras na svoj nacin, ja na svoj, i sta sad? ti si vise u pravu, jel?
<--- leuk
Epic fail na vise nacina.
Liverpulove pristalice?Da,mirni su na stadionu jer najmanji prekrsaj te vodi u zatvor na par godina.Van stadiona-u pabovima,sumicama i ulicama smrti usled navijackih tuca su potpuno uobicajene u citavoj britaniji.Nasi uvredljivi slogani?Strucnjace ukazi mi na jednu navijacku grupu na svijetu koja ih ne koristi u cilju zbunjvanja protivnika?Pripisujes nam slogane na nacionalnoj osnovi?
Sto se tice majmuna,zasluzio je vise puta sve sto smo mu napisali/pjevali.Osim mozda one zezancije sa njegovom sestrom,ali opet nista cudno.Grobari imaju pjesme u kojima se sprdaju sa firmasom kojeg su oni ubili(dobro,to je vec bolesno).
Kazes mi kvarimo vaterpolo?E jbg brate ovo je stvarno suvise retarded da bih komentarisao.
Inace,sve sam zadovoljniji sto se tice navijanja.Na manje-vise svakoj vaznijoj utakmici kop vise nije granica.Protiv jadrana recimo(a i protv juga-oba puta,protiv jadrana u jl)je na intervale citav istok pjevao iz sveg glasa.Brojnost se popravlja,i ne samo to.Osjeca se da je to veci nivo nego proslih godina,barem po meni.Najbolji primjer je koreo protiv jadrana kojeg se nebi postidjele ni mnogo vece 'fudbalske' grupe.
Raise my hammer,take my aim
Covjek je nastavio da me vrijedja nicim izazvan. Mislio sam da je ono zadnji put bilo...slucajno? Ja ga ne poznajem licno pa mi je glupo da se spustam na taj nivo.
Jedino mi je krivo sto na moje stavove, bezbroj puta dokazane, lik iskomentarise kao da je sa Marsa pao. Bez ikakvog argumenta.
A nekad je bio dobar sagovornik na ovim stranama. :sad: Mozda je debakl jadrana problem?
P r i m o r a c
opustite se ljudi.....pacenik....nek ide u englesku da prati waterpolo sa navijacima Liverpula...tamo je waterpolo i nastao...nego sumnjam da je dobacio dalje od Rozaja....
Majmun je pripadnost životinjskoj vrsti,a ne nacionalnost!(mada znam da se na zadnji popis mogao svak izjasniti kako hoće)
pa vikali smo Šćepu da je majstor!ne možemo sad svakome...vidite da ih poštujemo,pa i Tucaka,čak žalismo i za Musturom.....
Last edited by UltrasTito; 20-04-10 at 15:07.
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
kako jedan post moze da izazove buru nezadovoljstva, ali smo jedan
i kao sto rece jedan govornik upucujuci me u tajne foruma i njegovog smisla, suprotstavljena misljenja su u pitanju, jel da. Pa eto za promjenu ja sam vas kritikovao, mislim da je to isto toliko validno koliko i kada mi kritikujete jedni druge ( kotor herceg novi i obratno ).
A to sto se neko osjetio prozvanim, pa samo potvrdjuje da je kritika na mjestu.
I nemojte se ljutit, jer ovo nama odje je ipak samo prazna prica na ekranu, niko se za ovim ne obrce, ali ako vam je volja i merak,a vi slobodno![]()
Izgleda da ce Crepulja pocet da trenira ponovo sa Primorcem. Ocigledno je Capro zelio da mu da jos jednu sansu...
Jedan sasvim dobar igrac, ljevak, koji je lani imao vise nego dobru sezonu (2 gola u revansu u novi, 2 gola u 1/2 finalu protiv Mladosti), sa njim je i nas tim bolji, pogotovo sa igracem vise.
Sumnjam da ce ic' u Napoli, ali bi lako mogao da bude medju 14 u Dubrovnik.
P r i m o r a c
Malo je duza prica, skratimo to u...nedisciplina![]()
P r i m o r a c
Nemam ja![]()
P r i m o r a c
KOliko sam upoznat sa problematikom nije uopste nedisciplina u pitanju, vec sse covjeku nije treniralo odkako se ozenio.
Ali eto nadajmo se da se malo opametio![]()
Po meni je to odluka covjeka koji je u datom trenutku stavio porodicu ispred svega. Ako je to nedisciplina onda...
Pod pojmom NEDISCIPLINA u sportu, podrazumijeva se neprofesionalan odnos u smislu ne dolaženja na treninge, izbjegavanje klupskih obaveza (sastanaka, dogovora), samim tim nepoštovanja ekipe, saigrača, trenera.
Ima li još što nejasno ???
Ako mu je u ugovoru stajala klauzula, da u slucaju zenidbe moze poceti da se zajebava onda nije krsenje discipline![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks