ja sam flashforward batalio totalno-odgledao prve dvije ep.samo,a skidam je redovno,prva ep.je bila STRASNA,druga me tako smorila da sam je 2 dana gledao,non-stop je nesto prekidao,onda sam imao sve manje i manje vremena,i nikako da se nakanim da nastavim da gledam,a vidim da je sad pred ukidanjem...kao da samo trazim razlog da je batalim...vidji,fringe valja istrpjet,i poslije prvih par ep.stvarno serija otkida,i lagano nastavljas da je gledas...nije u rangu losta,breaking bad-a,the wire,dextera...ali ta prica o paralelnim svjetovima i monster of the week eps.su mi stvarno odlicne...nekako uvijek pomislim na the x-files gledajuci pojedine epizode...nice memos...
![]()

Reply With Quote
,prva ep.je bila STRASNA,druga me tako smorila da sam je 2 dana gledao,non-stop je nesto prekidao,onda sam imao sve manje i manje vremena,i nikako da se nakanim da nastavim da gledam,a vidim da je sad pred ukidanjem...kao da samo trazim razlog da je batalim...vidji,fringe valja istrpjet,i poslije prvih par ep.stvarno serija otkida,i lagano nastavljas da je gledas...nije u rangu losta,breaking bad-a,the wire,dextera...ali ta prica o paralelnim svjetovima i monster of the week eps.su mi stvarno odlicne...nekako uvijek pomislim na the x-files gledajuci pojedine epizode...nice memos...

Jedina serija koju gledam gdje ama baš nikad ne znam šta da očekujem, totalna ludnica.

Kralju.

Bookmarks