Odigrah sad ovaj tiket:
Newcastle 2
Kaiserslautern 2
Majorka 1
Lugano 2
Alborg 1
i odigrah prvi put u zivotu ovaj hokej Jyp 2
sa 1e dobitak 56e![]()
Moze li mi neko izracunat kvotu na ovo(nemam kvote kuci):
Majorka - Osasuna @ X-1
Piast - Polonia W @ 2
Alborg - Esbjerg @ X-1
Pjacenca - Sasuolo @ 2
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
TPS- JYP 2 KVOTA 2.2 This year we might see the most interesting pair in couple last decades. That's because two teams which are leading series 3-2 are really weaker than their opponents. JYP is a former champion. They won this regular season as well and went trought strong Karpat's barrier in quarterfinal. Now they're in a do-or-die situation. H2H playoffs: Jyp Jyväskylä Turku PS 1:2, 17. 04. 2010 Turku PS Jyp Jyväskylä 4:3OT, 15. 04. 2010 Jyp Jyväskylä Turku PS 4:0, 14. 04. 2010 Turku PS Jyp Jyväskylä 2:1, 12. 04. 2010 Jyp Jyväskylä Turku PS 4:2, 10. 04. 2010 JYP is way stronger team. They're simply favourites this evening.
ja ajde da poslusam da se oprobam u ovom hokeju ono gube 2:0 :mad:
E jbg , los pocetak za proslogodisnje sampione. Ali posto im je ovo odlucujuci mec i ima 2 /3 do kraja bice tu jos svega, nije jos gotovo
Zna li neko info, za olimp kladionicu, posto sam juce dobio na neki tiket
sto sam u Budvu uplatio, ali sam u pg sad 10 dana, mogu li poslije toliko vremena podic pare ??
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
I odma ga prime za 3 1 !!!!!!! Pih !!!!!!!!! Moze da bude i x
Defintivno sam puko 6:1 gube! Ovo je prvi i poslednji put da sam igrao hokej :mad:
Last edited by maverick; 19-04-10 at 17:53.
Definitivno treba odustati od hokeja . To je bio info sto sam nasao na netu . Izgledalo mi je kao dobar par, dobra kvota . Ali jbg sampioni se amaterski oprostise.
ja uplacujem prije lugano 22(6.00) i rosenborg 12gg 2.70 i ova mi greshkom stavlja na alesund ne na rosenborg 12gg 4.65 kvota, evo vec dadoshe gol....![]()
kad nece za vikend,oce u ponedeljak![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks