View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 203 of 942 FirstFirst ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... LastLast
Results 5,051 to 5,075 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Savez ce uputiti gospodina trenera Primorca zajedno sa gospodinom selektorom reprezentacije na jedan refresh course pravila vaterpolo igre.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Savez ce uputiti gospodina trenera Primorca zajedno sa gospodinom selektorom reprezentacije na jedan refresh course pravila vaterpolo igre.
    O cemu ti majstore

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka nauce koja je kazna kada bazen napusti igrac a da ne ometa suparnickog igraca koji posjeduje loptu.A zato obadvojica znaju pljuvat savez

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka nauce koja je kazna kada bazen napusti igrac a da ne ometa suparnickog igraca koji posjeduje loptu.A zato obadvojica znaju pljuvat savez
    ccc...sstrasno...jos ce ispast da nesto i znas...ccc...jos samo plivat da naucis i to bez lifejacket-a....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet sinoc su obadvojica ubjedjivali da je kazna peterac.Dobice kuci pravila ,pa neka citaju.Kazna je promjena posjeda lopte.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet sinoc su obadvojica ubjedjivali da je kazna peterac.Dobice kuci pravila ,pa neka citaju.Kazna je promjena posjeda lopte.
    ok...jos nisam cuo dvije osobe da su rekli istu sankciju za prekrsaj u zadnjim sec utakmice cattaro-savona....aj kad vec ti imas ta pravila oli ih svima nama okacit pa da i mi malo ucimo, rado bi ih posjedovao....nemoj da si sebican...i mi bi malo da pametujemo....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    ok...jos nisam cuo dvije osobe da su rekli istu sankciju za prekrsaj u zadnjim sec utakmice cattaro-savona....aj kad vec ti imas ta pravila oli ih svima nama okacit pa da i mi malo ucimo, rado bi ih posjedovao....nemoj da si sebican...i mi bi malo da pametujemo....
    Ne mogu,sluzbena dokumenta kaciti na javni sajt.
    U zadjnih 15 sekundi te utakmice bilo je vise nepravilnosti,koje su poceli od momenta ometanja igraca cattara da izvede faul
    Last edited by minjo; 18-04-10 at 11:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U zadjnih 15 sekundi te utakmice bilo je vise nepravilnosti,koje su poceli od momenta ometanja igraca cattara da izvede faul
    niko to ne osporava...al racunaj da je to domaci teren...da je to ono sto svaki klub radi/trebao bi da radi...poput budve, novog....sjetite se reccove uprave na f4...nazalost jedino ovi nasi cute ko pokusni kunici....

ps a sto se tice te dokumentacije onda bar skeniraj pa posalji na pm ili mail...bas me interesuje pojedina pravila...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Minjo brate, reci tim ljudinama u Savezu da malo prorade na sajtu, da svijet nije stao na jadranove eliminacije iz EL.

I da si citao sve, vidio bi da sam pomenuo Mirkovo misljenje (gostujuci kod Sabrije na ATV) vezano za to. Pogotovo od tog momenta (ometanje igraca Cattara da izvede faul)

I ne vidim sto je problem pravila igre kaciti na javni sajt...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cattaro ce dobiti INU za malog sponzora.
    Pravila se znaju,ovu su pojasnjenja:joint:
    Jos da gledam Sabrijine emisije,i ovako me oci bole:-)

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pohvala za Atlas, kad bi i neke druge TV stanice (IN, Pink) vaterpolu davale ovoliko prostora. Makar uru sedmicno.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

odlozena svjetska liga, vjerovatno za 7 dana [zbog problema u aviosaobracaju]

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Valjda se ceka LEN da odredi termin...
    Pero nije pozvao Trajkovica i Radovica, a sigurno je da ce i mladji Brguljan bit' van sastava.
    Po istom kriterijumu Petrovic bi trebao prije Ticica da igra, jer je Ticic van forme!

Edit: sad vidjoh da su pojedini mediji vec objavili da se igra 28. u 19h
    Last edited by cattaro; 19-04-10 at 00:17.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Evo zasto Bestije, ni nakon sto ih Aleksandar Leka Ivovic vise ne provocira, ne prestaju da ga vrijedjaju:

http://img69.imageshack.us/img69/858/18042010016.mp4

Postoje jos 2 udarca koja nemam zabiljezena...
    U 2 slucaja ovaj ''veliki sportista'' udara svoje kolege iz reprezentacije!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Evo zasto Bestije, ni nakon sto ih Aleksandar Leka Ivovic vise ne provocira, ne prestaju da ga vrijedjaju:

http://img69.imageshack.us/img69/858/18042010016.mp4

Postoje jos 2 udarca koja nemam zabiljezena...
    U 2 slucaja ovaj ''veliki sportista'' udara svoje kolege iz reprezentacije!
    ovaj 1. slucaj stvarno izgleda odvratno, ali ne vidim koga je ovo udario, a vjerujem i da je imao neki opasan razlog za ovo, jer plivati nazad u odbranu i onda zastati i vratiti se nazad da bi se udario igrac...znas koje su sanse da se to uradi iz cista mira?

na ovom 2. klipu ne mogu vidjeti koga je udario, a ni udarac.

za 3. klip sam vec rekao na drugoj temi.

heh, vi nastavite da ga vrijedjate, meni je on i dalje jedan od 'miljenika'....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na prvom udara "druga" iz reprezentacije Vjeka Paskovica. Na drugom Stajnmeca. Majmun, ne moze drugaceje, nego ko majmun

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

od prva 2 clipa mi se povrace kad vidim kolika bezobrastina izvire iz njega a ovaj treci sam vec iskomentarisao i ostajem pri istom....

@fidimose...to sto pises za razlog i povod udaranja ja cista glupost...ne kazem da covjek mozda nije bio udaren pod vodom...al to je sastavni dio igre i to kad se upisujs kao klinac na vaterpolo znas da ti nece suditi....cak i na jednom svjetskom prvenstvu su imali stalan pregled podvodnim kamerama pa se oped nije sudilo....ali ovo njegovo ciganisanje preko vode je strasno...ne iz razloga sto on to radi....jbg ja to vidim kao nemoc...nego je ocaj sto mu se ne sudi....za to ide direktno brutaliti bez razmisljanja (nazalost ne moze bez prava zamjene), sto je najgore iskljuce stajmeca sa pravom zamjene...
    a da ne pominjemo udarac u canadi kad je za malo ubio covjek (pripreme reprezentacije)...sakom preko vode u potiljak da je momak pao u nesvjest i svi sa bazena skakali u vodu da ga vade....to je bolest ljudi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad evo opet gledah ove klipove po 100 puta, i u ovo prvom, gdje se okrenuo da udari paskovica, mi jedna stvar nije jasna. da ga je udario, kao sto to na klipu izgleda, zasto se paskovic nije drzao za glavu, ni nista, nego je samo nastavio da pliva? mislim, da ga je ovom jacinom udario, nema sanse da bi vjeko izplivao na povrsinu, tako da mi se cini da ga je ovdje samo poprskao i zaplasio.

a sad sam vidio gdje je udario stajnmeca...hmmm, ovo djeluje kao klasican aperkat, ali udarac je bio ispod vode, tako da se to ne racuna. :PPPP
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Zajednicko za ova 3 slucaja je da to sudija ''nije vidio'', tj. za sve ovo nije bila ni prekinuta igra (a kamoli svirano iskljucenje, iskljucenje sa pravom zamjene ili brutality). Plus morate imati u vidu da on sve ovo radi iskljucivo u novi! Zakljucite sami...
    Ona dva udaranja Borisa Pavlovica iz sezone 2006/07, odnosno 2007/08 nemam zabiljezena...

Posebno je bilo iritantno kako su ga Vijesti branile, zanemarujuci tada ovo udaranje Vjeka Paskovica, koje se desilo ispod sudije D.Adzica, koji je okrenuo glavu... Koliko apsurda!

Nesumnjivo da je najbolji bek na svijetu, ali za nas je majmuncina!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    sad evo opet gledah ove klipove po 100 puta, i u ovo prvom, gdje se okrenuo da udari paskovica, mi jedna stvar nije jasna. da ga je udario, kao sto to na klipu izgleda, zasto se paskovic nije drzao za glavu, ni nista, nego je samo nastavio da pliva? mislim, da ga je ovom jacinom udario, nema sanse da bi vjeko izplivao na povrsinu, tako da mi se cini da ga je ovdje samo poprskao i zaplasio.

a sad sam vidio gdje je udario stajnmeca...hmmm, ovo djeluje kao klasican aperkat, ali udarac je bio ispod vode, tako da se to ne racuna. :PPPP

Ne sprdaj se zivota ti...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na paskovica je zamahnuo preko vode...kojom jacinom je dosao do njega nije ni bitno...a i da je prskanje u pitanju i to se kaznjava...

a ovo za stajmeca il si cor il se pravis...ruka mu izlazi iz vode tako da se br u ovu prvu kategoriju....udarac preko vode....

stvarno nekad znas da napises glupost da bi opravdao bolesno ponasanje....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posebno je bilo iritantno kako su ga Vijesti branile, zanemarujuci tada ovo udaranje Vjeka Paskovica, koje se desilo ispod sudije D.Adzica, koji je okrenuo glavu... Koliko apsurda!

Nesumnjivo da je najbolji bek na svijetu, ali za nas je majmuncina!
    zar adzic nije sudija iz kotora?

ok, za vas je majmuncina, za nas je igracina, svako ima pravo na svoje misljenje i stav. vi ga prozivate svaku utakmicu, ali cete ga isto 'slaviti' svaki put kad bude igrao za reprezentaciju.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

zar adzic nije sudija iz kotora?

ok, za vas je majmuncina, za nas je igracina, svako ima pravo na svoje misljenje i stav. vi ga prozivate svaku utakmicu, ali cete ga isto 'slaviti' svaki put kad bude igrao za reprezentaciju.
    Majmun je majmun, bez obzira dje i za koga igrao! Imao si priliku, SL u Pg, da vidis sto mislimo o njemu.
    No, razlika izmedju vas i nas je to sto bih ja, da moj igrac ovo radi, makar reagovao. A vi ga, poput Djura Marica, branite. E to je tragedija...
    A takav ce sutra, kad bude igrao za neki drugi klub, udariti vaseg igraca, jer je ovo vec preslo u bolest...

Edit: Adzic je sudija iz Kotora, isto onaj koji se udomio u Savezu, isti onaj DPS kadar, isti onaj koji se u Savezu kao nesto pita i isti onaj koji je u Rijeci navijao protiv nas, kao njegov amigo, selektor Porobic.
    Last edited by cattaro; 19-04-10 at 13:26.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Majmun je majmun, bez obzira dje i za koga igrao! Imao si priliku, SL u Pg, da vidis sto mislimo o njemu.
    No, razlika izmedju vas i nas je to sto bih ja, da moj igrac ovo radi, makar reagovao. A vi ga, poput Djura Marica, branite. E to je tragedija...
    A takav ce sutra, kad bude igrao za neki drugi klub, udariti vaseg igraca, jer je ovo vec preslo u bolest...

Edit: Adzic je sudija iz Kotora, isto onaj koji se udomio u Savezu, isti onaj DPS kadar, isti onaj koji se u Savezu kao nesto pita i isti onaj koji je u Rijeci navijao protiv nas, kao njegov amigo, selektor Porobic.
    pazi, ja ga ne branim, niti sam mu advokat, niti sam mu otac, ni bilo sta u rod. a ne znam kako treba da reagujem, da ga javno prozovem na gradskom trgu? i da te zamolim, nemoj me stavljati u isti kos sa djurom maricem, jer mi se kosa na glavi dize. ako je bolestan, nek ide pa nek se lijeci, ja mu tu ne mogu pomoci. ja ne mogu nekog da 'volim' 60%, a da ga ne volim 40%. jbg, ja ga volim kao igraca, vrhunski je igrac, a da su nesportski potezi, jesu, kao sto sam i prije rekao.

a sto se sudija tice, to je vec drugi par rukava, jer sudija ne smije biti pristrasan. da sam sudija, sigurno bi ga kaznio, i njega i svakog drugog koji tako nesto napravi, iskljucivao bi cak i za psovanje i prijetnje, ali jbg, ja sam 'samo' navijac i gledaoc.

heh, jesmo mi novljani opet krivi sto vas kotoranin navija protiv vas? :P

p.s. ne sjecam se, sta je to bilo u SL?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Road to Napoli:

Djuza u italijanskom prvenstvu, sa Latinom, okinuo bod Pro Reccu. Iako je ekipa Pro Recca koja igra domace prvenstvo mnogo slabija od evropske, atmosfera kod njih nije sjajna. Trenutno su drugi, a mozda ce i regularni dio pred play-off zavrsit na trecem mjestu.
    Release Yourself

Page 203 of 942 FirstFirst ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)