Originally Posted by
Mitro
Imam par pitanja:
1. Ako u Atlas banku otvorim racun i uzmem onu Maestro karticu(jer mi treba za kupovinu preko interneta), koliko je mjesecno odrzavanje kartice?
2. Posto uplacujem eure, da li ima problema prilikom konvertovanja u drugu valutu (npr. dolar)
3. Ima ova Visa prepaid kartica, 5eura da je otvoris i 20e depozit. E sad, kartica se otvara bez imena i prezimena, pa me zanima jel ovo problem ako npr. kupujes preko neta, pa ti pored broja kartice i koda traze ime i prezime. Mozda glupo pitanje, al eto bas me zanima jer nemam iskustva sa ovim.
Poz.
1. Maestro nije za placanje preko neta. Visa Electron i MasterCard bi trebalo da rade bez problema. Za CKB Visu mogu da garantujem jer je i sam koristim.
2. Ne, nema tu problema. Takve transakcije ti se prvo vode kao rezervisane, i nakon nekoliko dana ti se prikazu u listingu, u euro protivvrijednost.
3. Ne znam za ove prepaid kartice, mada mislim da mogu da rade bez problema za net placanje. One su i izmisljene bas zbog povecane sigurnosti... Npr ako se negdje zeznes, i na neki krivi sajt ukucas broj te kartice, nju ces lakse prezalit nego onu dje primas platu
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Bookmarks