Page 38 of 108 FirstFirst ... 283435363738394041424888 ... LastLast
Results 926 to 950 of 2695

Thread: Islam!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postao si prava dvorska luda indijanče. Čovjek hoće da ti se obrati, a ti odmah na karakteristike i smijeh. Prava dvorska luda.
    Last edited by Ibn Sinan; 18-04-10 at 14:58.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Ibn Sinan View Post
    Postao si prava dvorska luda indijanče. Čovjek hoće da ti se obrati, a ti odmah na karakteristike i smijeh. Prava dvorska luda.

Ja sam ti veliki empata, kada se nađem među ludama, onda sam luda
    AHAHAHA

Uzgred, super što si mi nezavao indijancom (obožavam njihovu kulturu), mada se nadam da to nije nosilo neki rasni karakter...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mabus View Post
    Zar je za ovo potrebno objašnjenje? Zar ovaj život nije iskušenje? Ako sama riječ VJERA koju i ti koristiš, znači da u nešto treba vjerovati, zar onda ne bi bila glupost da Bog sebe pokaže?
    Smiješ se onome što nisi u stanju shvatiti. Smiješ se onome što je polazna tačka i osnova svake religije. Zar ne vidiš da si ti u stvari smiješan?
    Pogresna procjena Mabuse pogrijesna procjena. Ko koga odje ne shvata??!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bonnob, kao ateista i ne očekujem da me shvatiš. Međutim ovaj što sebe naziva vjernikom, što pokušava sebe uzvisiti smijehom, ne shvata osnovu na kojoj počiva svaka religija a to je riječ VJEROVATI.

Ako bi ljudi vidjeli Boga onda riječ VJERA gubi smisao. I zamisli on crče od smijeha, baca tobože neke duhovite komentare a kome, na kraju se ispostavi sebi. A koliko je samo postova u smijehu proveo? Sigurno mu je bilo zabavno, dok smijeh na kraju nezamijeni psovkama. Kada se smije normalan insan, on je tada zaista veseo a kada psuje onda je ljut. Eh, zamisli sad kakva može biti osoba koja istovremeno psuje i smije se...

Dobro ga je neko ovde na forumu upitao koliko mu je godina, čitajući mu komentare. :twist:
    Last edited by Mabus; 18-04-10 at 16:38.
    Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    nema nikakve potrebe da udjes u dijalog sa osobom koja u 2016-oj misli da je Zemlja ravna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Bonnob, kao ateista i ne očekujem da me shvatiš. Međutim ovaj što sebe naziva vjernikom, što pokušava sebe uzvisiti smijehom, ne shvata osnovu na kojoj počiva svaka religija a to je riječ VJEROVATI.

Ako bi ljudi vidjeli Boga onda riječ VJERA gubi smisao. I zamisli on crče od smijeha, baca tobože neke duhovite komentara a kome, na kraju se ispostavi sebi. A koliko je samo postova u smijehu proveo? Sigurno mu je bilo zabavno, dok smijeh na kraju nezamijeni psovkama. Kada se smije normalan insan, on je tada zaista veseo a kada psuje onda je ljut. Eh, zamisli sad kakva može biti osoba koja istovremeno psuje i smije se

Dobro ga je neko ovde na forumu upitao koliko mu je godina, čitajući mu komentare.

Smijeh je odraz duhovnog stanja..smijeh je odraz radosti...smijeh kažu liječi dušu i tijelo. Čak kažu da je Božanski dar čovjeku upravo smijeh, neka istraživanja potvrđuju da smijeh zaista liječi oboljenje tijela, a sigurno znam da liječi dušu.

AHAHAHAHA

Psovke?
    Na kakve psovke misliš, pošto ne vidim da sam negdje postaio ijednu psovku na forumu.
    Osim ako tebe smijeh smeta...to je već veoma interesantno zašto te nečiji smijeh asocira na ljutnju.

Veoma interesantno, od čovjeka čiji je pseudonim mabus...AHAHAHAHA

Uzgred, godine su samo broj...one ništa ne znače.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gaul View Post

Veoma interesantno, od čovjeka čiji je pseudonim mabus...AHAHAHAHA
    A stvarno Gaule, reci mi sta znaci Mabus jer ja ne znam?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by bonnob1 View Post
    A stvarno Gaule, reci mi sta znaci Mabus jer ja ne znam?

AntiHrist..eto što znači...

Posebno jer ga je navodno predskazao Nostrodamus da će se pojaviti u zaista krvavom scenariju gdje će hrišćani se kupati u krvi...patatipata...

Uzgred koriste ga ljudi kao pseudonim...čelnici AlQaide koji se skrivaju po pećinama itd... smiješno...AHAHAHAHA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne shvata osnovu na kojoj počiva svaka religija a to je riječ VJEROVATI.

Ako bi ljudi vidjeli Boga onda riječ VJERA gubi smisao. I zamisli on crče od smijeha, baca tobože neke duhovite komentare a kome, na kraju se ispostavi sebi. A koliko je samo postova u smijehu proveo? Sigurno mu je bilo zabavno, dok smijeh na kraju nezamijeni psovkama.

Dobro ga je neko ovde na forumu upitao koliko mu je godina, čitajući mu komentare. :twist:
    Mabuse, sama rijec Vjerovanje ne pokriva cijelu istinu nego samo nadu a nikako istinu, kad ti vjerujes da postoji nesto kao bog onda ti ne znas sigurno nego se samo nadas. Mabus- "Ako bi ljudi vidjeli Boga onda riječ VJERA gubi smisao." to si dobro rekao jer tad ne bi morali vjerovati ili bolje receno nadati se nego bi znali da on postoji. Gaul se smeje i uziva u tome i lijepo je to ciniti, i nije tacno da je presao u psovke nego je koristio malo grublje rijeci u znak protesta ili nervoze a to koliko mu je godina nije vazno kao sto nije vazno ni o Ihtusu koji je jako mlad i pokusava da ispovjeda svoje znanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko je Mabus? Antihrist koji treba doći da o jadu zabavi one koji prepravljaju decenijama Nostradamusova proročanstva. Drugim riječima antihrist stvarnim antihristima, koji se bore za pravdu na način što ubijaju stotine hiljada ljudi po istoku. I antihrist je od Boga s.w.t. da njime nekoga kazni, nekog da iskuša itd...

Što se tiče dotičnog veseljaka, ma nije mi što je izgovorio grublje riječi, mene to ne tangira, nego mi je čudno miješanje osjećaja na način što je čovjek u par sekundi istovremeno i grub i veseo.
    Last edited by Mabus; 18-04-10 at 17:04.
    Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    nema nikakve potrebe da udjes u dijalog sa osobom koja u 2016-oj misli da je Zemlja ravna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ko je Mabus? Antihrist koji treba doći da o jadu zabavi one koji prepravljaju decenijama Nostradamusova proročanstva. Drugim riječima antihrist stvarnim antihristima, koji se bore za pravdu na način što ubijaju stotine hiljada ljudi po istoku. I antihrist je od Boga s.w.t. da njime nekoga kazni, nekog da iskuša itd...

Što se tiče dotičnog veseljaka, ma nije mi što je izgovorio grublje riječi, mene to ne tangira, nego mi je čudno miješanje osjećaja na način što je čovjek u par sekundi istovremeno i grub i veseo.
    Mabus je ima djavola...sublimirana sva duhovna prljavština je u tom imenu.
    Ako je tebi cilj da budeš nečiji oponent,tvoj izbor...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Indijanac može da bude i musliman. Ti si najbolji oponent samom sebi. Pazi šta pričaš. Možda si popio previše vatrene vode. Smiraj duši malo napravi. Kad si ovako gadno prokomentarisao Mabusa, bolje je da ne znam šta bi mene izbljuvao. Sve je to od vatrene vode.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Indijanac može da bude i musliman. Ti si najbolji oponent samom sebi. Pazi šta pričaš. Možda si popio previše vatrene vode. Smiraj duši malo napravi. Kad si ovako gadno prokomentarisao Mabusa, bolje je da ne znam šta bi mene izbljuvao. Sve je to od vatrene vode.

Preodobni?
    Šta znači mabus?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mora da znači upravo to što ti govoriš. Čovjek je izabrao to ime, a ti i drvlje i kamenje po njemu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Pa šta znači?

Pošto voliš simboliku i njome se uveliko koristiš...dešifruj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mabus je ime koje će se pojaviti po Nosterdamusu, i simbolizuje predvodnika koji će se boriti sa silama mraka.
    Last edited by Ibn Sinan; 19-04-10 at 11:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Mabus bi mogao da bude anti-hrist ili preteča anti-hrista. Kvatren 62 u drugoj centuriji govori o njemu:

kaže:

Umrijeće snažni,a tad će da strada
    goveda mnogi i premnogo svijeta,
    osveta brzo stići će tada.
    Žed i glad kad zgasne kometa.

kao i u ceturiji 8 kvatren 77:
    Antihrist (Mabus org.) će u ratu puniti groblje
    dvadesetsedam godina biće pun bijesa vrela,
    nevjernici mrtvi,oteto roblje,
    potoci krvi,grad,krvava tijela.

Inače to su dešivrovali kao slom zapada od strane islama...prvobitno je to bio sadam husein, sada osama bin laden...i tako dalje...

Uzgred riječ se koristi strikno za antihrista, satanu,diabla itd u nedogled...koljač hrišćana AHAHAHAHA

Ako želiš ima još....mnogo toga još!

Misterija riješena....AHAHAHAHAHA

Najgore jeste da glavni teolog jeste zapravo antihrišćanin, a ne Musliman...u tome je kvaka ibn sinane
    Last edited by gaul; 18-04-10 at 22:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok, može se tako protumačiti, u pravu si. Ali ne možeš tvrditi da je ovaj Mabus namjerno ovo ime izabrao zbog ovakvih ideja. Evo ja očekujem da se javi, pa da kaže šta misli. Nego mi je čudno bilo to, sto si ga nazvao jadnikom, a to je ružno, jer govoriš o sebi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Samo sam rekao ''jadan je onaj koji se sa ovim indetifikuje''...

Religija je pokazala lošu stranu na balkanu, kao da joj je suđeno da ovdje bude loša. Ako želimo da bude bolje, moramo imati iste aršine za sve. Osuda loših poruka , misli i djela je jedan od velikih koraka ka nečemu što bi trebalo da bude u CG pa i okolo nas.

Siguran sam kad bi se pojavio neko na ovom PDF sa pseudonimom ili signaturom ''koljač muslimana'' ili nešto u tom smislu, da bi izazvalo određene reakcije. I treba da izazove, još ako postavlja poruke koje nose u sebi karakter isključivosti i ekstremizma (znamo kuda sve to vodi). Ako ti to podržavaš i govoriš TO JE ISLAM, onda grdno griješiš.

Ti si meni postavio gomilu postova gdje u mnogima spominješ :'ubistvo,smrt,bolesti i razne druge kvalifikacije...'-zar je to dobro? Meni ne smeta, uvijek su mi bili samozvani misionari i fanatici poslatica da pravim od njih 'gusti sok'...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tačno tako. Na Balkanu bi i jedan pacifistički budizam postao agresivan i stopio se sa nekim nacionalizmom. Problem nije u vjerama, već u plemenskom mentalitetu Balkanaca i stapanja nacionalizma sa vjerom.
    Da je recimo neki balkanski narod primio budizam, evo recimo Romi, pošto su oni Indijci, bilo bi kroz istoriju stotine slogana tipa "Buda čuva Rome" i "u ime Bude zakolji hrišćane i muslimane", a religiozni "budisti" bi držali stoku za klanje, pijanili se, *****li, jeli meso i tukli po ulicama, baš kao što radi većina balkanskih samoproglašenih "pravoslavaca", "katolika" i "muslimana".
    Ja vjernikom priznajem samo onoga ko se drži osnova svoje vjere. Ko ne zna deset zapovijesti i ne ide u crkvu, taj nije hrišćanin. Ko ne klanja, ne posti, ne pokriva se i konzumira svinjetinu i alkohol, taj nije musliman. Ali na Balkanu ti prišivaju vjerski epitet prema imenu i prezimenu. Ako imaš slovensko ime, odmah si pravoslavac ili katolik, ako imaš arapsko ime, odmah si musliman.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cijenim postove Besmrtnog monaha. Za mene je ovo njegovo mišljenje ok. Da bi čovjek bio muslimam, nije bitno ime, i rođenje, ni boja kože. Muslimani su samo oni ljudi koji ispunjavaju osnove islama. Vjeruju u jednog Boga, ne pripisujući mu druga. Klanjaju pet puta na dan. Dijele zekat. Poste mjesec ramazan, i jednom, ako su u mogućnosti trebaju da pođu na hadž. Ako jedno od ovoga izostane, taj čovjek je samo imenom musliman.
    Last edited by Ibn Sinan; 19-04-10 at 20:22.

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    5,809
    Thanked in
    2,733 Posts

Muslimani su samo oni ljudi koji ispunjavaju osnove islama. Vjeruju u jednog Boga, ne pripisujući mu druga. Klanjaju pet puta na dan. Dijele zekat. Poste mjesec ramazan, i jednom, ako su u mogućnosti trebaju da pođu na hadž. Ako jedno od ovoga izostane, taj čovjek je samo imenom musliman.
    i ovo se pokazalo kao neizostavan dio te osnove

The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sve je ovo burazeru fotomontaža...u svrhu podmuklog rata ili čega li već. Osuditi ovo, nekima je teško jer osuđuju i sopstvenu misao i želju....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čovjek poput tebe namjerno traži zabludu i laž, da nebi vidio pravu istinu. Pogledaj, trenutno smo najmnogoljudnija vjera na svijetu, ali to nije toliko bitno, koliko smo najjedinstveniji po svim pitanjima.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

Čovjek poput tebe namjerno traži zabludu i laž, da nebi vidio pravu istinu. Pogledaj, trenutno smo najmnogoljudnija vjera na svijetu, ali to nije toliko bitno, koliko smo najjedinstveniji po svim pitanjima.
    A nisi primjetio da je Islam najvise rasiren u zaostalim i primitivnim zemljama? To kao nema veze nikakve...
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pušti ti to moj burazu. Živi za ovaj život onoliko koliko ćeš da budeš na njemu, a živi za onaj život koliko ćeš da budeš na njemu. Razlika je ogromna između trenutka i vječnosti. Muslimani žele danas, da im se omogući slobodno ispovijedanje vjere, gradnja džamija jer su im prepune. U Švajcarskoj, Austriji i drugim zemljama širom svijeta. To je sve zbog toga, jer vjeruju u postojanje drugog života posle smrti. Dok su danas hrišćani, najviše zabavljeni ovozemaljskim uživanjima, problemima, i time, umjesto da napune Božije kuće, brinu samo kako će napuniti kafiće i diskoteke. To je brate snaga vjere, koju ti nikad nećeš moći da razumiješ, a i kako bi mogao... Ludima se približava čas polaganja njihovog računa, a oni bezbrižni ne mare o tome. Srca rasijanih...
    Last edited by Ibn Sinan; 23-04-10 at 11:43.

Page 38 of 108 FirstFirst ... 283435363738394041424888 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks