Postao si prava dvorska luda indijanče. Čovjek hoće da ti se obrati, a ti odmah na karakteristike i smijeh. Prava dvorska luda.
Last edited by Ibn Sinan; 18-04-10 at 14:58.
Bonnob, kao ateista i ne očekujem da me shvatiš. Međutim ovaj što sebe naziva vjernikom, što pokušava sebe uzvisiti smijehom, ne shvata osnovu na kojoj počiva svaka religija a to je riječ VJEROVATI.
Ako bi ljudi vidjeli Boga onda riječ VJERA gubi smisao. I zamisli on crče od smijeha, baca tobože neke duhovite komentare a kome, na kraju se ispostavi sebi. A koliko je samo postova u smijehu proveo? Sigurno mu je bilo zabavno, dok smijeh na kraju nezamijeni psovkama. Kada se smije normalan insan, on je tada zaista veseo a kada psuje onda je ljut. Eh, zamisli sad kakva može biti osoba koja istovremeno psuje i smije se...
Dobro ga je neko ovde na forumu upitao koliko mu je godina, čitajući mu komentare. :twist:
Last edited by Mabus; 18-04-10 at 16:38.
Smijeh je odraz duhovnog stanja..smijeh je odraz radosti...smijeh kažu liječi dušu i tijelo. Čak kažu da je Božanski dar čovjeku upravo smijeh, neka istraživanja potvrđuju da smijeh zaista liječi oboljenje tijela, a sigurno znam da liječi dušu.
AHAHAHAHA
Psovke?
Na kakve psovke misliš, pošto ne vidim da sam negdje postaio ijednu psovku na forumu.
Osim ako tebe smijeh smeta...to je već veoma interesantno zašto te nečiji smijeh asocira na ljutnju.
Veoma interesantno, od čovjeka čiji je pseudonim mabus...AHAHAHAHA
Uzgred, godine su samo broj...one ništa ne znače.
AntiHrist..eto što znači...
Posebno jer ga je navodno predskazao Nostrodamus da će se pojaviti u zaista krvavom scenariju gdje će hrišćani se kupati u krvi...patatipata...
Uzgred koriste ga ljudi kao pseudonim...čelnici AlQaide koji se skrivaju po pećinama itd... smiješno...AHAHAHAHA
Mabuse, sama rijec Vjerovanje ne pokriva cijelu istinu nego samo nadu a nikako istinu, kad ti vjerujes da postoji nesto kao bog onda ti ne znas sigurno nego se samo nadas. Mabus- "Ako bi ljudi vidjeli Boga onda riječ VJERA gubi smisao." to si dobro rekao jer tad ne bi morali vjerovati ili bolje receno nadati se nego bi znali da on postoji. Gaul se smeje i uziva u tome i lijepo je to ciniti, i nije tacno da je presao u psovke nego je koristio malo grublje rijeci u znak protesta ili nervoze a to koliko mu je godina nije vazno kao sto nije vazno ni o Ihtusu koji je jako mlad i pokusava da ispovjeda svoje znanje.
Ko je Mabus? Antihrist koji treba doći da o jadu zabavi one koji prepravljaju decenijama Nostradamusova proročanstva. Drugim riječima antihrist stvarnim antihristima, koji se bore za pravdu na način što ubijaju stotine hiljada ljudi po istoku. I antihrist je od Boga s.w.t. da njime nekoga kazni, nekog da iskuša itd...
Što se tiče dotičnog veseljaka, ma nije mi što je izgovorio grublje riječi, mene to ne tangira, nego mi je čudno miješanje osjećaja na način što je čovjek u par sekundi istovremeno i grub i veseo.
Last edited by Mabus; 18-04-10 at 17:04.
Indijanac može da bude i musliman. Ti si najbolji oponent samom sebi. Pazi šta pričaš. Možda si popio previše vatrene vode. Smiraj duši malo napravi. Kad si ovako gadno prokomentarisao Mabusa, bolje je da ne znam šta bi mene izbljuvao. Sve je to od vatrene vode.
Ne mora da znači upravo to što ti govoriš. Čovjek je izabrao to ime, a ti i drvlje i kamenje po njemu.
Pa šta znači?
Pošto voliš simboliku i njome se uveliko koristiš...dešifruj.
Mabus je ime koje će se pojaviti po Nosterdamusu, i simbolizuje predvodnika koji će se boriti sa silama mraka.
Last edited by Ibn Sinan; 19-04-10 at 11:04.
Mabus bi mogao da bude anti-hrist ili preteča anti-hrista. Kvatren 62 u drugoj centuriji govori o njemu:
kaže:
Umrijeće snažni,a tad će da strada
goveda mnogi i premnogo svijeta,
osveta brzo stići će tada.
Žed i glad kad zgasne kometa.
kao i u ceturiji 8 kvatren 77:
Antihrist (Mabus org.) će u ratu puniti groblje
dvadesetsedam godina biće pun bijesa vrela,
nevjernici mrtvi,oteto roblje,
potoci krvi,grad,krvava tijela.
Inače to su dešivrovali kao slom zapada od strane islama...prvobitno je to bio sadam husein, sada osama bin laden...i tako dalje...
Uzgred riječ se koristi strikno za antihrista, satanu,diabla itd u nedogled...koljač hrišćana AHAHAHAHA
Ako želiš ima još....mnogo toga još!
Misterija riješena....AHAHAHAHAHA
Najgore jeste da glavni teolog jeste zapravo antihrišćanin, a ne Musliman...u tome je kvaka ibn sinane
Last edited by gaul; 18-04-10 at 22:14.
Ok, može se tako protumačiti, u pravu si. Ali ne možeš tvrditi da je ovaj Mabus namjerno ovo ime izabrao zbog ovakvih ideja. Evo ja očekujem da se javi, pa da kaže šta misli. Nego mi je čudno bilo to, sto si ga nazvao jadnikom, a to je ružno, jer govoriš o sebi.
Samo sam rekao ''jadan je onaj koji se sa ovim indetifikuje''...
Religija je pokazala lošu stranu na balkanu, kao da joj je suđeno da ovdje bude loša. Ako želimo da bude bolje, moramo imati iste aršine za sve. Osuda loših poruka , misli i djela je jedan od velikih koraka ka nečemu što bi trebalo da bude u CG pa i okolo nas.
Siguran sam kad bi se pojavio neko na ovom PDF sa pseudonimom ili signaturom ''koljač muslimana'' ili nešto u tom smislu, da bi izazvalo određene reakcije. I treba da izazove, još ako postavlja poruke koje nose u sebi karakter isključivosti i ekstremizma (znamo kuda sve to vodi). Ako ti to podržavaš i govoriš TO JE ISLAM, onda grdno griješiš.
Ti si meni postavio gomilu postova gdje u mnogima spominješ :'ubistvo,smrt,bolesti i razne druge kvalifikacije...'-zar je to dobro? Meni ne smeta, uvijek su mi bili samozvani misionari i fanatici poslatica da pravim od njih 'gusti sok'...
Tačno tako. Na Balkanu bi i jedan pacifistički budizam postao agresivan i stopio se sa nekim nacionalizmom. Problem nije u vjerama, već u plemenskom mentalitetu Balkanaca i stapanja nacionalizma sa vjerom.
Da je recimo neki balkanski narod primio budizam, evo recimo Romi, pošto su oni Indijci, bilo bi kroz istoriju stotine slogana tipa "Buda čuva Rome" i "u ime Bude zakolji hrišćane i muslimane", a religiozni "budisti" bi držali stoku za klanje, pijanili se, *****li, jeli meso i tukli po ulicama, baš kao što radi većina balkanskih samoproglašenih "pravoslavaca", "katolika" i "muslimana".
Ja vjernikom priznajem samo onoga ko se drži osnova svoje vjere. Ko ne zna deset zapovijesti i ne ide u crkvu, taj nije hrišćanin. Ko ne klanja, ne posti, ne pokriva se i konzumira svinjetinu i alkohol, taj nije musliman. Ali na Balkanu ti prišivaju vjerski epitet prema imenu i prezimenu. Ako imaš slovensko ime, odmah si pravoslavac ili katolik, ako imaš arapsko ime, odmah si musliman.
"ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"
Cijenim postove Besmrtnog monaha. Za mene je ovo njegovo mišljenje ok. Da bi čovjek bio muslimam, nije bitno ime, i rođenje, ni boja kože. Muslimani su samo oni ljudi koji ispunjavaju osnove islama. Vjeruju u jednog Boga, ne pripisujući mu druga. Klanjaju pet puta na dan. Dijele zekat. Poste mjesec ramazan, i jednom, ako su u mogućnosti trebaju da pođu na hadž. Ako jedno od ovoga izostane, taj čovjek je samo imenom musliman.
Last edited by Ibn Sinan; 19-04-10 at 20:22.
Sve je ovo burazeru fotomontaža...u svrhu podmuklog rata ili čega li već. Osuditi ovo, nekima je teško jer osuđuju i sopstvenu misao i želju....
Čovjek poput tebe namjerno traži zabludu i laž, da nebi vidio pravu istinu. Pogledaj, trenutno smo najmnogoljudnija vjera na svijetu, ali to nije toliko bitno, koliko smo najjedinstveniji po svim pitanjima.
Pušti ti to moj burazu. Živi za ovaj život onoliko koliko ćeš da budeš na njemu, a živi za onaj život koliko ćeš da budeš na njemu. Razlika je ogromna između trenutka i vječnosti. Muslimani žele danas, da im se omogući slobodno ispovijedanje vjere, gradnja džamija jer su im prepune. U Švajcarskoj, Austriji i drugim zemljama širom svijeta. To je sve zbog toga, jer vjeruju u postojanje drugog života posle smrti. Dok su danas hrišćani, najviše zabavljeni ovozemaljskim uživanjima, problemima, i time, umjesto da napune Božije kuće, brinu samo kako će napuniti kafiće i diskoteke. To je brate snaga vjere, koju ti nikad nećeš moći da razumiješ, a i kako bi mogao... Ludima se približava čas polaganja njihovog računa, a oni bezbrižni ne mare o tome. Srca rasijanih...
Last edited by Ibn Sinan; 23-04-10 at 11:43.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks