View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 44 of 105 FirstFirst ... 344041424344454647485494 ... LastLast
Results 1,076 to 1,100 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja sam bila siguran glasach za SDP.. dok ne vidjeh aroganciju i ..ostatak...
    Iako jako cijenim g. Krivokapica i g. Brajovica i zbog njih da.. ali nesto nije u redu sa ostatkom..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4,367
    Thanks Thanks Received 
    8,455
    Thanked in
    3,226 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Onaj ko ide u izbore da bi bio opozicija prosipa energiju u vjetar. Na izbore sve partije na planeti izlaze da bi postali vlast.
    Niko ne ide na izbore da bude opozicija. Ali trenutno stanje je trenutno stanje.
    Zanima me kolike su vaše procjene za Podgoricu? Nisam siguran, ali mi se čini da pročitah neke procjene od 14-15%?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    To su sporadicni glasovi koji ne mogu nadoknaditi prednost koja se dobija Dontovim obracunom a on u sustini nagradjuje koalicije. Na toj prednosti SDP je vazda bazirao svoj ekstra zahtjev i dobijao "pride" odbornicko mjesto. Sad su isto radili pa zahtjev 4+1 za pobjedu pa eventualno jos jedan za minuli rad
    Osim sto ce jako puno tradicionalnih glasaca SDP sad glasati za DPS probaj ih ubaciti u simulaciju sistema pa ces vidjeti sta ih ceka. Sigurno im je mjesto portira u opstini ito ako je cojek pred penziju
    Same old story....Na CT su pričali da nemamo ni 2 odbornika a imali smo 3 u koaliciji...samostalno uzeli 7. U Kolašinu su nam davali jedva 2, uzeli 4 samostalno i tako dalje i tako dalje.
    2006 smo imali 6 do 23 jer je dogovor sa prošlih izbora bio takav...78%-22%.
    Sad su tražili da spuštimo taj procenat iako je evidentno da postoji određeni rast kod nas, dok je kod njih prisutna određena stagnacija.
    Tradicionalni glasači SDP-a su jedva dočekali da dobiju šansu da glasaju svoju partiju samostalno, a ne-tradicionalni su oni koji su to postali zbog tog mjesta portira, a oni nijesu moja ciljna grupa na ovim izborima.
    Moja je procjena da se može uzet 5 odbornika a da će dvije koalicije bit u egalu 26-26.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Niko ne ide na izbore da bude opozicija. Ali trenutno stanje je trenutno stanje.
    Zanima me kolike su vaše procjene za Podgoricu? Nisam siguran, ali mi se čini da pročitah neke procjene od 14-15%?
    Ljudi koji će vodit kampanju tvrde da se može toliko uzet, ja baš nijesam toliki optimista. Moje je mišljenje da bi dvocifren rezultat bio odličan, ali ćemo viđet poslije prvog sondiranja među članovima.

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Ako među glasačima preovlada razmišljanje da je postizborna koalicija DPS-SDP izvjesna onda će SDP u Podgorici preći 10%. Ukoliko na osnovu izborne kampanje zaključe da ta koalicija nije izgledna onda će SDP osvojiti 5 do 8%.

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Oscare, u Kolašinu ste 4 odbornika osvojili dok je Duško Simonović bio vaš funkcioner i jer je on vodio kampanju. Mislim da će vam sad rezultat biti osjetno slabiji.
    Naravno, ja se nisam do sada pokazao kao uspješan prognozer dešavanja na političkoj sceni.

Thanks Thanks Given 
    4,367
    Thanks Thanks Received 
    8,455
    Thanked in
    3,226 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Ljudi koji će vodit kampanju tvrde da se može toliko uzet, ja baš nijesam toliki optimista. Moje je mišljenje da bi dvocifren rezultat bio odličan, ali ćemo viđet poslije prvog sondiranja među članovima.
    Po mojoj procjeni 4-6%, ali evo viđećemo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Ako među glasačima preovlada razmišljanje da je postizborna koalicija DPS-SDP izvjesna onda će SDP u Podgorici preći 10%. Ukoliko na osnovu izborne kampanje zaključe da ta koalicija nije izgledna onda će SDP osvojiti 5 do 8%.
    SDP neće ponovit grešku LSCG-a i koalirat sa partijama poput NSD-a i sličnih.
    Ali će se u slučaju formiranja koalicije sa DPS-om bitno promijenit učešće u izvršnoj vlasti u korist SDP-a.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Po mojoj procjeni 4-6%, ali evo viđećemo.
    i dps+bs+lp nekih 40% i mirna Bosna

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oscare, u Kolašinu ste 4 odbornika osvojili dok je Duško Simonović bio vaš funkcioner i jer je on vodio kampanju. Mislim da će vam sad rezultat biti osjetno slabiji.
    Naravno, ja se nisam do sada pokazao kao uspješan prognozer dešavanja na političkoj sceni.
    Ja mislim da neće bit slabiji previše zbog toga, mislim da će bit na istom nivou. Nećemo naravno uzet 52 od 57 glasova u Đuđevinu ka prošli put, ali nam puno znači da su, recimo, najbolji đaci tamošenje gimnazije po završetku srednje škole redovno pristupali partiji u zadnjih 3-4 godine, tako da je omladinska organizacija jedna od boljih u CG.
    Isto tako odbornici SDP-a su bili jedini pravi opozicionari u gradu đe je prvi put formirana koalicija SNP-DPS.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    i dps+bs+lp nekih 40% i mirna Bosna
    Zaboravio si DUA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Prvo "ako" ti je taktika i namjera SDP koja ce sad pricati tu pricu o postizbornoj koaliciji, pa nije vazno, mi samo da se probamo... ocekujući da se neko ufati na tu pricu i onda poslije ce da se svete Mugiju i ucjenjuju da zaposli i babu Vujice Lazovica za direktora urbanizma.
    Posto ih Mugi dobro zna sa svake bande i ućutka Rakcevića i one njegove "repove" u SDP sanse da sa njima gradi koaliciju su nikakve pa makar se islo na raspustanje parlamenta i ponovne izbore.
    Sa 5% cijeli GO bi sve nogama u zadnji dio pa niz Golubovce od srece skakao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ja sam bila siguran glasach za SDP.. dok ne vidjeh aroganciju i ..ostatak...
    Iako jako cijenim g. Krivokapica i g. Brajovica i zbog njih da.. ali nesto nije u redu sa ostatkom..

Hvala Lepo
    Sva sreca jer bi Vas bilo steta tamo iz dva razloga. Niko vas ne bi mogao ubijediti da grijesite kao na primjer za HE, a drugo jer ste ipak mladi i za pocetnike nije dobro da se odma na startu razocaraju. To je put na tarajno apstiniranje a to nije dobro.

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Ako je Mugi riješio da raskrsti s njima, neće ih šteđet narednih mjesec dana. Ipak, ne treba smetnuti sa uma da se SDP dobro pozicionirao u mnogim važnim službama, na mjestima od značaja i da se protiv njih neće moći voditi kampanja kao protiv stranaka koje ni ne znaju kakvi sve mehanizmi djelovanja postoje.
    Po prvi put od 1997 DPS će imati protivnika (ukoliko sve nije igra) koji zna trikove i razne marifetluke.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sva sreca jer bi Vas bilo steta tamo iz dva razloga. Niko vas ne bi mogao ubijediti da grijesite kao na primjer za HE, a drugo jer ste ipak mladi i za pocetnike nije dobro da se odma na startu razocaraju. To je put na tarajno apstiniranje a to nije dobro.
    Prva je sreca jer bih vam forum o "jadu" zabavila sa navijanjem za SDP, a sto se tice HE, ubijedice me kad budu bolje i uvjerljivije objasnili i vodili kampanju. Uostalom ja imam bolje resenje za CG energetiku i finansijere...
    Sto se tice razocarenja, vec sam se povukla u politichku "apstinenciju", iako znam da cu navijati za chika Mugija. Meden je (samo da preispita nepotrebnu kolichinu nepotizma ).

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

OSCAr akko si ih animirao svi pricaju o SDP_u, morace na kraju da dodje koji glas i sa foruma...

moj je stav da ce izbori u Pg pokazati koliko je dobro ili lose SDP napravio partijsku mrezu tj infrastrukturu i koliko je naucio (bez ovrede na ovo ``naucio``) od DPS_a, kao se rade izbori kako funkcionise ta mreza i sl
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako je Mugi riješio da raskrsti s njima, neće ih šteđet narednih mjesec dana. Ipak, ne treba smetnuti sa uma da se SDP dobro pozicionirao u mnogim važnim službama, na mjestima od značaja i da se protiv njih neće moći voditi kampanja kao protiv stranaka koje ni ne znaju kakvi sve mehanizmi djelovanja postoje.
    Po prvi put od 1997 DPS će imati protivnika (ukoliko sve nije igra) koji zna trikove i razne marifetluke.
    Volio bih da ih Nugi ne stedi nego bas dobro isprasi i da se pokazu dje su nesto dobro uradili, a ne kad je dobro onda se isprsi za medalje a kad se ukaki nesto onda to nijesmo mi mi smo oni fini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Prva je sreca jer bih vam forum o "jadu" zabavila sa navijanjem za SDP, a sto se tice HE, ubijedice me kad budu bolje i uvjerljivije objasnili i vodili kampanju. Uostalom ja imam bolje resenje za CG energetiku i finansijere...
    Sto se tice razocarenja, vec sam se povukla u politichku "apstinenciju", iako znam da cu navijati za chika Mugija. Meden je (samo da preispita nepotrebnu kolichinu nepotizma ).

Hvala Lepo
    Kako ste sami saznali za SDP tako će biti i za HE, a to je najprakticnije i najbolje saznanje iako se izgubi vrijeme. Mladost ima pravo i na greske i na tvrdoglavost, put u politicku apstinenciju i nije tako strasan koliko je put u vanparlamentarnu stranku, ali za sve vazi pravilo "sam pao sam se udario." Najvaznije je nemati nekoga nad glavom koji ce ponavljati "a jesam li govorio" ali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ste sami saznali za SDP tako će biti i za HE, a to je najprakticnije i najbolje saznanje iako se izgubi vrijeme. Mladost ima pravo i na greske i na tvrdoglavost, put u politicku apstinenciju i nije tako strasan koliko je put u vanparlamentarnu stranku, ali za sve vazi pravilo "sam pao sam se udario." Najvaznije je nemati nekoga nad glavom koji ce ponavljati "a jesam li govorio" ali...

Grdno ces se prevarit za SDP,tesko da ce bit blizu pravljenja vlasti bez njih.
    Ako izadju samostalno u mom gradu,ja ih vala glasam,a ovako sa DPS nikad.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Dobro, nisam sama saznala, pokazali su njihovi predstavnici na forumu sta je sta... Tako ce se s vremenom objasniti valjda i slucaj sa HE.. Ovdje smo i za to...
    Sto se tiche igre u vezi sa samostalnim izlaskom SDP-a i njihov "krah", pa i to je moguce.. Poletjeli su ili sto bi rekli "uzbichili" ko ono jagnje iza kojeg je stajao lav..

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Postovani GreatMontenegro, ukoliko ne izgube zbog nedostatka mog glasa, nece vala ni sa vasim glasom mnogo postici.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Stvar licnog izbora je ko će za koga glasati i ja sam daleko od toga da nekog nagovaram za koga da glasa. Sve će se to pokazati, a ja samo navijam da SDP u Podgorici ne predje cenzus

Thanks Thanks Given 
    9,710
    Thanks Thanks Received 
    6,021
    Thanked in
    2,296 Posts

Dobro, nisam sama saznala, pokazali su njihovi predstavnici na forumu sta je sta... Tako ce se s vremenom objasniti valjda i slucaj sa HE.. Ovdje smo i za to...
    Sto se tiche igre u vezi sa samostalnim izlaskom SDP-a i njihov "krah", pa i to je moguce.. Poletjeli su ili sto bi rekli "uzbichili" ko ono jagnje iza kojeg je stajao lav..

Postovani GreatMontenegro, ukoliko ne izgube zbog nedostatka mog glasa, nece vala ni sa vasim glasom mnogo postici.

Hvala Lepo
    Trenutno sam veoma srecan shto sdp nece dobiti vash glas...

Hvala lEpo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala Lepo

Petar:wink:
    Vala,ako izadju sami od mene mogu sigurno racunat na dva,a nadam se da cu i treci uspjet da nategnem uz malo srece.
    Razbahatili su se DPS-ovci previse.Ne pricam odje o Sinavatri,Saricu i toj "visokoj" politici,nego o lokalnom nivou dje se njihovi "vojnici" ponasaju taman ka da su oslobodioci.Ne smije ih vise ni saobracajna policija zaustavit,da ne pricamo o drugim stvarima.Poceli smo zbog njihovog (krajnje nepotrebnog)bahatog ponasanja gubit ljude koji su iskreno vjerovali u ovu drzavu,a dobijat mjesto njih sisnjare kojima je do ove drzave stalo koliko do lanjskog snijega i koji ce opet "prevjerit" sjutra ako bude potrebno,ko sto su prevjerili kad su za DPS prelazili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

DPS lagano dobija najvise glasova. SDP ce dobit par poslanika taman za parlamentarnu vecinu i opet ista prica. Tesko da ce neko ko je glasao SPDS na proslim izborima sad glasat opoziciju, dok je transfer glasaca u suprotnom smjeru uvijek prisutan.
    Prosto, lajanje opozicije nikad nije donijelo nove glasaca. Jedino ako se nesto drasticno ne promijeni ovoga puta.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Trenutno sam veoma srecan shto sdp nece dobiti vash glas...

Hvala lEpo...
    Nece Vas to stanje dugo drzati...

Hvala Lepo

Petar:wink:
    Vala,ako izadju sami od mene mogu sigurno racunat na dva,a nadam se da cu i treci uspjet da nategnem uz malo srece.
    Razbahatili su se DPS-ovci previse.Ne pricam odje o Sinavatri,Saricu i toj "visokoj" politici,nego o lokalnom nivou dje se njihovi "vojnici" ponasaju taman ka da su oslobodioci.Ne smije ih vise ni saobracajna policija zaustavit,da ne pricamo o drugim stvarima.Poceli smo zbog njihovog (krajnje nepotrebnog)bahatog ponasanja gubit ljude koji su iskreno vjerovali u ovu drzavu,a dobijat mjesto njih sisnjare kojima je do ove drzave stalo koliko do lanjskog snijega i koji ce opet "prevjerit" sjutra ako bude potrebno,ko sto su prevjerili kad su za DPS prelazili.
    Postovani Petre, znachi li to da Vi glasate za dvoje, a i troje ako nategnete uz malo srece?
    Bahatost ja upravo vidjeh kod SDP-ovih predstavnika, koji teze nacionalsovinizmu, a kako ja za to nisam glasala na referendumu, onda mi ide na ganglije, i bahatost, i neutemeljena arogancija, a i taj nacionalsovinizam. Nacionalizam da, nacionalsovinizam - ne.
    DPS ima mana, ali uz ostale i manu sto je razmazila i gajila SDP da se ovoliko umisle...
    Lichno mi se potezi g. Lazovica nisu svidjali, ali sam zbog uvazavanja drugih u stranci zanemarivala njegovu stetnost dok je bio u masi i sa DPS-om. Ovako ce se pokazati individualno istaknutiji, pa mi je to vec suvisna kap iz case zajedno sa forumskim aktivistima chije mi se obracanje uopce ne dopada i smatram da time chine stetu SDP-u.
    Manja je steta sto je neko parkirao na neprimjereno mjesto, nego ono je stetnije po CG ukupno.
    Kako se slazemo da u DPS-u ima chlanova profitera kojima je ta stranka samo korisna ispostava za paravan zlog radjenja, a nikako interes CG a ni stranke (i ne zanima ih), tako ja vidim da sa ovim prebrojavanjem "ovaca" i SDP ima istu logiku, pa i sve ostale opozicione stranke. Interes je stvaranje sopstvene bradice... i ne vidim nikakvu razliku.
    Poravnacemo kvalitete i mane svih politichkih "svetih krava".. ima dana..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 17-04-10 at 01:25.

Page 44 of 105 FirstFirst ... 344041424344454647485494 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)