mislim da je 'tucku', njegovo prezime se akcentuje neobicno - dugo a, a ne kratko, kao recimo kod marina tucakovic

elem, ne kapiram svrhu konferencije. tj, kapirao bih da je rekao samo 'pruzamo podrsku igracima i treneru, blabla'. i ovo oko toga da nisu drzavni projekat - na stranu da li je tacno ili nije, nije mi nelogicno da se od toga, da tako kazem brane.
ali ovo sa vrijedanjem igraca... jebiga, ako se nekome vrijedja sestra kao onda ivovicu [ne znam da li je to bio slucaj i sad], to je lichno, jako ruzno, prostachki, i govori o kulturi ljudi koji to izgovaraju.
ali, ako cemo sad da se strecnemo kad neko janovicu kaze 'picko prodana' ili ivovicu 'leka majmune' onda stvarno... mislim, ne znam jel stvarno ocekuju da navijaci budu politicki korektni i da skandiraju nesto tipa
'janovicu nije bilo u redu sto si iz primorca otisao u redove naseg sportskog rivala jadrana iz herceg novog, alealeo'. to je dio navijanja, i dokle se ne predje neka granica ukusa [izdrkavanje po clanovima porodice, isl.] ili dok se ne ode u nesto tipa rasizam - who cares. za sta inace sluze utakmice nego da se legitimno ispsujes

Bookmarks