Page 53 of 334 FirstFirst ... 34349505152535455565763103153 ... LastLast
Results 1,301 to 1,325 of 8333

Thread: CdM.

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

ja sam za to da se tema ponovo otvori (pa sto bude)

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    4,304
    Thanks Thanks Received 
    8,319
    Thanked in
    3,170 Posts

Quote Originally Posted by stevann View Post
    ja sam za to da se tema ponovo otvori (pa sto bude)
    E zamisli kad je izbrisana tako da je ni moderatori ne mogu naci....

Thanks Thanks Given 
    12,521
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Ne vjerujem da je neko namjerno obrisao tako da od nje nema traga.
    Bar koliko ja znam to nije praksa na forumu...ja još nijesam vidjela da je neka tema tako brisana.
    Po mojoj procjeni to se dogodilo greškom, a to što se ljudi ne sjećaju mi i govori da je greška u pitanju.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    4,304
    Thanks Thanks Received 
    8,319
    Thanked in
    3,170 Posts

Nedovoljno dobro objasnjenje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Mojsije, postajes malo prepotentan!

Ne vrti se forum oko tebe i tebi "dobrih" objasnjenja!

Ja ne kazem da "se ne sjecam", nego kazem da NISAM i da nije NIKO NIJEDNU temu sa "Sve i Svasta" obrisao od 1. Aprila pa na ovamo, a da nije to bila tvoja tema "Kuca pos'o"!

Dakle, tvoja tema u forumu SVE I SVASTA ne postoji! Nema je! Niko je nije obrisao!

Mozda je premjestena nedje pa obrisana, ali i tada bi vidio da je tema "moved"...

Prema tome, ne trazi da mi odje nagadjamo sto se sa njom desilo, nego se strpi da dobijes od head admina objasnjenje, a u medjuvremenu nemoj da izmisljas i kao citiras mene navodeci neistine!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    4,304
    Thanks Thanks Received 
    8,319
    Thanked in
    3,170 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Mojsije, postajes malo prepotentan!

Ne vrti se forum oko tebe i tebi "dobrih" objasnjenja!

Ja ne kazem da "se ne sjecam", nego kazem da NISAM i da nije NIKO NIJEDNU temu sa "Sve i Svasta" obrisao od 1. Aprila pa na ovamo, a da nije to bila tvoja tema "Kuca pos'o"!

Dakle, tvoja tema u forumu SVE I SVASTA ne postoji! Nema je! Niko je nije obrisao!

Mozda je premjestena nedje pa obrisana, ali i tada bi vidio da je tema "moved"...

Prema tome, ne trazi da mi odje nagadjamo sto se sa njom desilo, nego se strpi da dobijes od head admina objasnjenje, a u medjuvremenu nemoj da izmisljas i kao citiras mene navodeci neistine!

Nisam ja nikako prepotentan, nego me iznervirao ovakav odnos moderatora gdje moras da pricas nekoliko dana oko ovoga da bi dobio neko objasnjenje, ili jos bolje, da se neko smiluje da odgovori na pm. A kad treba da se brisu postovi, tu nema cekanja ni duzenja.
    A vidio sam da si bio online nakon sto sam ti posao pm i ostao sam bez odgovora, zato sam te i pomenuo.
    Nikako se sve ne vrti oko mene, ali nisam vam ja neko smece kome cete tek tako da brisete teme, pa cak i 'greskom', a pri tom nemati vremena da se pogleda o cemu se radi. Sad se vi osjetite napadnuti i udruzite snage za odbrnu sebe kao headova, a bolje bi bilo da tu energiju i vrijeme usmjerite na rjesavanje ovoga. Ne znam bas koliko je dobro reci samo da se to desilo greskom i prijatno.
    Mene je najmanje briga za obrisanu temu, vise me izrevoltirao ovakav stav, a vjeruj mi da mene nije lako iznervirati. No necu vise da trosim ni vrijeme ni zivce na ovo, cinite sto ocete, kako cete objasnit i u nastavku pristupit ovome ce vise reci o vama, nego o meni. Toliko.
    Last edited by Mojsije; 13-04-10 at 23:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

To sto sam bio online ne znaci da sam citao i odgovorao na PM-ove kao ni da sam bio na forum... Jednostavno sam preko tel. ucitao forume i cekirala se moja posjeta...

I ako si me pomenuo, trebao si da me pomenes u kontekstu koji se i desio, a ne da izmisljas i govoris kako se ja "ne sjecam" da sam ti obrisao temu!

Zbog tvog ovolikog insistiranja, drugi moderatori, koji nemaju ni veze sa tim forumom, su poceli da nagadjaju sto je moglo biti sa tvojom temom, a tebe je to ponovo izrevoltiralo i iznerviralo... Ja predlazem da se svi fino ucute i da dobijes odgovor od onoga ko ti moze odgovoriti, jer sigurno ne ides kod stomatologa i ocekujes od njega da ti kaze zasto te boli stomak... Nemoj da ocekujes da ti odje neko pomogne ko ne moze da ti pomogne, a ja sam ti sve fino OBJASNIO!

PONAVLJAM, da se nesto desilo greskom, to bi se vidjelo i greska bi bila ispravljena, ali tog topica jednostavno NEMA, sto znaci da nije obrisan ni u jedan forum na koji sam ja moderator!

Jedini tvoj topic koji je obrisan na forumima na kojima sam ja moderator je "Kuca pos'o" i to je bukvalno jedini od 2007-me godine!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    4,304
    Thanks Thanks Received 
    8,319
    Thanked in
    3,170 Posts

Ja ovdje nisam prepoznat kao neko ko vodi neke velike polemike sa administracijom i pravi probleme, niti mi je merak da se prepucavam ovdje s vama, ali izgleda da nema drugog načina.
    Sledećeg dana nakon što je obrisana tema, fino sam postovao ovdje i napisao sam o čemu se radi. Sasvim mirno i staloženo. I na to niko od moderatora nije reagovao, ama ni makac. Tako da ovdje jedino kad žučno reaguješ možeš da pridobiješ nečiju pažnju. To nije moj stil, ali nije bilo druge, evo kao što vidiš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ja mislim da je najmanje sto mozete da uradite da mi kazete zasto je ta tema na taj nacin izbrisana? I od strane koga? Ko moze na taj nacin to da odradi tako? S nikim od moderatora nemam nekih licnih razmirica da bi tako postupali.
    oli prestat da tripujes, da te zamolim, ja ono sto ne vidim ne mogu da ti objasnim dal je nekjo obrisao i zasto je obrisao, i to ti je najmanje jos 3 ljudi reklo, i ti i dalje ceras po svome, jel ti bilo jednostavnije da napises opet taj komentar ili otvoris temu??? i ja pisah prije 2 dana montenegrini za hotele na onu temu o turizmu, dje moze nac hotele u hn, 2 posta sam napisao i dalje ih nema, ne znam jel neki bug ili sto li je, mozda je do mog racunara ili nemam pojma
    i na kraju krajeva, ako neko od moderatora hoce da ti pobrise post ili temu, treba li da trazi autorizaciju od tebe? mislim da ne treba jer ne trazimo od nikoga pa necemo ni od tebe, uvijek ces dobiti zasto je obrisana tema ili post i to na pm nidje drugo, jer na sta bi licio forum da svako malo dodje neko i pita zasto mi je obrisano ovo ili ono
    imao si vrlo lak izbor da napises opet ili da nastavis da pitas zasto a odg ti je dalo 3 ljudi da topic nije obrisan, ti si izabrao ovo drugo, zasto ti samo znas
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pošto sam i ja ubacio par postova na pomenutu temu,uključiću se tek nakratko,da pomenem par sitnica.
    Quote Originally Posted by DIDI View Post
    i na kraju krajeva, ako neko od moderatora hoce da ti pobrise post ili temu, treba li da trazi autorizaciju od tebe? mislim da ne treba jer ne trazimo od nikoga pa necemo ni od tebe, uvijek ces dobiti zasto je obrisana tema ili post i to na pm nidje drugo, jer na sta bi licio forum da svako malo dodje neko i pita zasto mi je obrisano ovo ili ono
    Ne,to je suludo.Ali,eto,neko obavještenje bi ponekad bilo fino dobit' (kažem,ukoliko je nešto obrisano,ukoliko slijedi ban itd.).To nije nikakav strašan odnos,ništa posebno,tek malo ljudskog poštovanja i ljubaznog odnosa između moderatora i korisnika.Nikakvo povlađivanje.
    Naravno,drastični slučajevi (vrijeđanje,psovanje,nacionalizam,itd.) su po 'defaultu' opravdani i spremni za sankcije.
    Ponekad se stvarno dobije dojam da smo svi mi koji ponekad postujemo,nismo pretjerano uvrjedljivi i što često posjećujemo forum - pilići,i to oni zamrznuti.To što pišemo nestane,ili smo banovani zbog sitnice,ili...Bez ikakvih daljih priča.
    Meni je to ok,ali opet - donekle morate razumjeti zašto su ljudi pomalo nervozni po tom pitanju (u ovoj rečenici ljudi su Mojsije,ali ako bi se ovo desilo još par puta,imali biste posla sa dosta drugih).

Pritom,ne mislim da je tema obrisana od strane bilo koga.Ako postoji mogućnost da je sama nestala,onda možda i jeste,što znam.U svakom slučaju,tema se može opet otvoriti.

Toliko.
    Praštajte.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

do sad se nije desilo da neko bude uskracen odgovara zasto mu je obrisan topic/post, sto javno sto na pm, isti bi ja odgovorio mojsiju da mogu da vidim to obrisano, al ne mogu

svako se upozori par puta prije sankcija, i ja sam to pricao globalno ne vezano za mojsija posto je on van price da vrijedja bilo koga i sl, no je jedan od vrijednijih (da tako kazem) forumasa
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

oli prestat da tripujes, da te zamolim, ja ono sto ne vidim ne mogu da ti objasnim dal je nekjo obrisao i zasto je obrisao, i to ti je najmanje jos 3 ljudi reklo, i ti i dalje ceras po svome, jel ti bilo jednostavnije da napises opet taj komentar ili otvoris temu??? i ja pisah prije 2 dana montenegrini za hotele na onu temu o turizmu, dje moze nac hotele u hn, 2 posta sam napisao i dalje ih nema, ne znam jel neki bug ili sto li je, mozda je do mog racunara ili nemam pojma
    imao si vrlo lak izbor da napises opet ili da nastavis da pitas zasto a odg ti je dalo 3 ljudi da topic nije obrisan, ti si izabrao ovo drugo, zasto ti samo znas
    DIDI ja sam bila dolje u Novi, doma, pa mi nije bilo dolje do Hotela haha, ali kad te ne bude mrzilo i kad budes imao kad poslaji mi opet to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Moglo bi nesto da se uradi povodom ovih sto masovno kreiraju duple naloge.

Prva stvar bi bila da mu se na banovani nick dodaje po mjesec-dva dana za svaki novi account koji napravi, a druga stvar da se instalira modifikacija koja sprjecava registrovanje s proxy servera.

Vidim da vam je muka izdvojit minut vremena za ovo pa sam ja odlucio da vam pomognem.

Instalirajte ovo da bi postedjeli clanove koji svakodnevno moraju da trpe provokacije pojedinih banovanih likova.

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=131852

Thanks Thanks Given 
    4,304
    Thanks Thanks Received 
    8,319
    Thanked in
    3,170 Posts

Neka ostane na tome da ga je neko greškom izbrisao, ili da je 'zabagovao' forum.
    Samo se nadam u budućnosti da neće morati do ovoga da dolazi da bi se odgovorilo na nečije pitanje.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Smatra li se spamom ako neko stalno svoje postove završava određenom i istom rečenicom? Zar za to ne služi signature?

Thanks Thanks Given 
    668
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Npr,

Hvala Lepo ?
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    Npr,

Hvala Lepo ?

A jes čoče... Ubi me u pojam ono.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Podforum TV: Oce li mi reci neko(po mogucstvu urednik tog foruma,ako ga ima) zashto se otvaraju topici za serije poimenice kad postoji sticky topic "TV Serije"?
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,589
    Thanked in
    2,621 Posts

jer je ljepše i preglednije za određenu seriju imati zaseban topic.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    jer je ljepše i preglednije za određenu seriju imati zaseban topic.
    Kako da ne.Pa da je chitavi forum zatrpan samo raznim serijama...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,589
    Thanked in
    2,621 Posts

prije bih rekao da je pdf serije pretrpan. neki dobri komentari ne dođu do izražaja, jer je tema preopširna, pritom ne prate svi iste serije. ovako svako izabira temu na kojoj će ostavit komentar, a ujedno je preglednije i zbjegavaju se komentari o serijama koje se ne prate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja bih voljela poseban topic za The Big Bang Theory.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Smile

Vidis li ti shto Recordare otto otto zbori?

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,589
    Thanked in
    2,621 Posts

kad smo već kod pdf-a TV, ove teme zaslužuju da se nađu unutar njega.

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=57789

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=18647

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Замолио бих администрацију ако може да скрене пажњу лику који се потписује Гаул да не понавља постове јер је један пост поновио више пута а то је забрањено правилима форума

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=27581&page=48

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=27581&page=47

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=27581&page=46
    Last edited by ihtus777; 16-04-10 at 21:35.

Page 53 of 334 FirstFirst ... 34349505152535455565763103153 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks