View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 201 of 942 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... LastLast
Results 5,001 to 5,025 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sinoc su bili Mirko i Pavle Vicevic kod onoga smrdova od Sabrije u emisiju.
    Mirko rece da nije vidio taj momenat, ali da je vidio da trener gostiju trazi time-out u momentu kad je iskljucen njegov igrac (iskljucen je zbog ometanja izvodjenja faula na sredini bazena, a trener gostiju je mislio da je sudija dosudio kontrafaul i na brzinu dao mot za time-out), sto je peterac za Cattaro. To sam i ja vidio...
    Na TV-u se vidi kako jedan igrac domacina pliva put auta (u lijevom donjem uglu kamere), no NE vidi se dje izlazi...
    I Mirko rece da nije supervizor bio talijan, vec je taj talijan bio strucni konsultant za Eurosport za tekmu Primorac-jhn, pa se on kao bunio.
    Uglavnom, Savona nije podnijela nikakvu tuzbu tako da je stvar gotova.

Ako sam dobro razumio Pavla Akademija planira da otvori i trenersku skolu (''Trifun-Miro Cirkovic''), koja bi izdavala sertifikate...zvuci sjajno!
    Na Sabrijino pitanje zasto ''Akademija'' - Pavle je odgovorio da je to zato sto su oni u strucnom smislu iznad trenera koji rade u drugim crnogorskim klubovima. Prepotentno, ali i tacno.
    Najavise pojacanja u strucnom kadru.

Oni napravise veliki uspjeh i to od igraca-otpadaka (uglavnom).
    Ko bi se npr. mogao sjetit dje je lani igrao DJ. Filipovic? Pijetlovic bi vjerovatno i dalje bio 2. golman Partizana...itd. Pa cak se i za Smodlaku i Vargu ispostavilo da su napravili pravi potez dolazeci u Kotor.
    Mirko je definitivno najbolji potez napravio na pocetku, dovodjenjem dvojca Kunac-Djogas. Prvi i sada drzi odbranu (kako je samo skinuo Mladjanu loptu za kontru Pijetlovica kod zadnjeg gola), a drugi je vazda najopasniji sa igracem vise.

I Mirko pomenu kako su se svi ti igraci lako uklopili u kotorski mentalitet. U Jad. ligi se ne mogu dobit' Mornar, Medvescak...a onda se tresne Savona kad je najpotrebnije i onoliko koliko treba.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

filipovic je i prosle godine bio u cattaru, ako se ne varam? mada vrlo moguce da se varam. a prije toga mi se chini da je bio u voshi. mada ni za to ne mogu da garantujem. a i nebitno je.

svaka chast cattaru, stvarno. jes da su mnoge utakmice u JVL igrali samo zato sto su morali, sve su bacili na LEN kup, i isplatilo im se. super je stvar za tu trenersku skolu.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja sam pogresno napisao, htio sam rec' sezonu prije dolaska u Cattaro. A pretprosle sezone bio je nedje napolje, mislim u Spaniju.
    A u Cattaro sada, potpuno rastereceno (i zadovoljni sezonom), cekaju play-off.
    U Ko mogu definitivno svakog da dobiju.
    Moze taj play-off da bude jako zanimljiv vec od polufinala.
    Primorac ce bit' istrosen, jadran (moguce) i dalje neuigran, a Budva i Cattaro odmorni.
    Ne zaboravite da samo 3 ekipe idu u LS. Primorac je osvajanjem Kupa (valjda) to obezbijedio (tj. obezbijedio je nastup u predkvalifikacijama).
    P r i m o r a c

big giant head Guest

sad kad pomenu to, kakva bi fora bila da jadran ispusi i za euro ligu
    sumnjam da se moze desiti, ali bilo bi jako. djuro i ekipa bi se samoubili.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li se sto za sjutra u novi oce li se normalno prodavat karte ili ce ovi opet da dijele svojima???????????

big giant head Guest

karte ce biti u slobodnoj prodaji

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vidjecemo u kolikom broju ce novljani doc' da podrze svoj klub.

A jadran je po nacinu obracanja javnosti ipak miljama ispred nas:
    http://www.vaterpolo-magazin.com/mn/...-igracima.html

Da mi imamo normalnu Upravu imalo bi se stosta toga odgovorit' na ovo Djurovo ''izlaganje''.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako bude ovakva kisa kao danas, ja sumnjam da cu ici, jer krov od bazena pusta na sve strane, pa se ne moze sjedat normalno. ako bude lijepo vrijeme ili makar bez kise bice opet pun bazen, ne sumnjam u to.

a kamo srece da oce vise ovaj maric otici iz uprave, preporodio bi se. nek nastavi da gleda i pregledava zenske polne organe, a nek vaterpolo prepusti ljudima koji znaju svoj posao (sto se rukovodstva tice).

ok, ovo sto kaze za vrijedjanje igraca, to stoji. ni meni nije bas lijepo kad cujem da se nekog licno vrijedja, u bilo kom klubu, u bilo kom sportu, ali isto tako su navijaci jadrana u prvoj utakmici vrijedjali trajkovica, itd itd, i to se desava, niti se to moze promjeniti. ali stvarno ni ja to ne volim.

p.s. valjda se kaze 'tucaku' a ne 'tucku'...
    Last edited by Fidimose; 16-04-10 at 15:53.
    <--- leuk

big giant head Guest

mislim da je 'tucku', njegovo prezime se akcentuje neobicno - dugo a, a ne kratko, kao recimo kod marina tucakovic
    elem, ne kapiram svrhu konferencije. tj, kapirao bih da je rekao samo 'pruzamo podrsku igracima i treneru, blabla'. i ovo oko toga da nisu drzavni projekat - na stranu da li je tacno ili nije, nije mi nelogicno da se od toga, da tako kazem brane.
    ali ovo sa vrijedanjem igraca... jebiga, ako se nekome vrijedja sestra kao onda ivovicu [ne znam da li je to bio slucaj i sad], to je lichno, jako ruzno, prostachki, i govori o kulturi ljudi koji to izgovaraju.
    ali, ako cemo sad da se strecnemo kad neko janovicu kaze 'picko prodana' ili ivovicu 'leka majmune' onda stvarno... mislim, ne znam jel stvarno ocekuju da navijaci budu politicki korektni i da skandiraju nesto tipa 'janovicu nije bilo u redu sto si iz primorca otisao u redove naseg sportskog rivala jadrana iz herceg novog, alealeo'. to je dio navijanja, i dokle se ne predje neka granica ukusa [izdrkavanje po clanovima porodice, isl.] ili dok se ne ode u nesto tipa rasizam - who cares. za sta inace sluze utakmice nego da se legitimno ispsujes

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    mislim da je 'tucku', njegovo prezime se akcentuje neobicno - dugo a, a ne kratko, kao recimo kod marina tucakovic
    elem, ne kapiram svrhu konferencije. tj, kapirao bih da je rekao samo 'pruzamo podrsku igracima i treneru, blabla'. i ovo oko toga da nisu drzavni projekat - na stranu da li je tacno ili nije, nije mi nelogicno da se od toga, da tako kazem brane.
    ali ovo sa vrijedanjem igraca... jebiga, ako se nekome vrijedja sestra kao onda ivovicu [ne znam da li je to bio slucaj i sad], to je lichno, jako ruzno, prostachki, i govori o kulturi ljudi koji to izgovaraju.
    ali, ako cemo sad da se strecnemo kad neko janovicu kaze 'picko prodana' ili ivovicu 'leka majmune' onda stvarno... mislim, ne znam jel stvarno ocekuju da navijaci budu politicki korektni i da skandiraju nesto tipa 'janovicu nije bilo u redu sto si iz primorca otisao u redove naseg sportskog rivala jadrana iz herceg novog, alealeo'. to je dio navijanja, i dokle se ne predje neka granica ukusa [izdrkavanje po clanovima porodice, isl.] ili dok se ne ode u nesto tipa rasizam - who cares. za sta inace sluze utakmice nego da se legitimno ispsujes
    hahahah, e posteno sam se ismijao na ovo....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    ali, ako cemo sad da se strecnemo kad neko janovicu kaze 'picko prodana' ili ivovicu 'leka majmune' onda stvarno...
    'Tucak ostani', 'Šćepo majstore', 'Musture, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe', transparenata '(Opet) pakujemo majmune', '...i tako je državni projekat pao u vodu...' ... Hm, to bi bilo sve od skandiranja preksinoć. Možda sam nešto zaboravio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Vidjecemo u kolikom broju ce novljani doc' da podrze svoj klub.

A jadran je po nacinu obracanja javnosti ipak miljama ispred nas:
    http://www.vaterpolo-magazin.com/mn/...-igracima.html

Da mi imamo normalnu Upravu imalo bi se stosta toga odgovorit' na ovo Djurovo ''izlaganje''.
    hvala vladi Crne Gore sto je preko drzavnog preduzeca Aerodromi postalo sponzor Primorcu

big giant head Guest

Quote Originally Posted by Blade Runner View Post
    'Tucak ostani', 'Šćepo majstore', 'Musture, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe', transparenata '(Opet) pakujemo majmune', '...i tako je državni projekat pao u vodu...' ... Hm, to bi bilo sve od skandiranja preksinoć. Možda sam nešto zaboravio
    pa ne, nisam ja rekao da je bilo ista drugo. pojma nemam sta je bilo, niti mogu preko tva da razaznam uvijek, niti me iskreno zanima. ali i da je bilo nesto od onoga sto sam ja napisao, a sto se desavalo ranije, ukljuchujuci i 'neka gori herceg novi' i tome slicno, ja s tim nemam problema. kazem, dok god se ne zastrani [sto je po meni bilo slucaj sa onim izdrkavanjem po ivovicu prosle, ili bjese pretprosle godine] nista posebno i nista vrijedno prevelike rasprave. a pogotovo ne konferencije za stampu

edit: djuro je pomenuo i karte za prvu utakmicu, ubacio sam naknadno na sajt. long story short - razgrabljene danima unaprijed, mali kapacitet bazena, navijaci primorca lome i tako chine materijalnu stetu jadranu...
    Last edited by big giant head; 16-04-10 at 17:43.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa nije on konferenciju sazvao zbog toga, vec da javno pruzi podrsku treneru i igracima, time sprijecava moguce cakule i sve ono sto stim u vezi moze da destabilizuje ekipu.
    I meni je to O.K.

Sa druge strane, u vremenu kad se nije znalo sto je sa Mladjanom, kad pojedini igraci Primorca nisu imali ni za kiriju, itd....Uprava Primorca nije imala nijednu konferenciju za novinare (cak su i 2x ispalili Bestije koji su trebali gostovat na tim press-icama), niti je nasla za shodno da se uopste obrati javno, bilo kome. Cak se nisu javljali ni na telefon.

To sto je Djuro iskoristio priliku i potkacio nase navijace - to je posebna prica.
    Samo se nadam da Bestije nece reagovat saopstenjem.
    Zna se ko bi trebalo da reaguje.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    vazi.............
    Quote Originally Posted by Štroco View Post
    Isključeni igrač ima pravo napustiti "teren" na bilo kojem mjestu i onda mora otplivati (može iza branke, iza aut linije... glavno da šta prije izađe tako da ne ometa igru) do kučice gdje se vrši eventualna izmjena ili njegov povratak u igru. Ukoliko ga u kučici čeka izmjena obojica moraju čekati da izmjena uđe u igru i tek onda isključeni igrač može izići iz bazena.
    Isto tako igrač koji je u kučici mora čekati sučev ili znak sa zapisiničkog stola da uđe u igru jer se u protivnom ponovo dosuđuje ponovo isključenje (možda čak i 5 metara, to nisam 100% siguran).

evo provjerio sam. štroco je sve točno napiso, samo da dodam da se to odnosi i kad igrač nije isključen. i ne bi bio peterca nego isključenje tog igrača. da igrač napusti bazen, a ne samo teren, sudac bi ga isključio s pravom zamjene, znači ni tada ne bi bio peterac. kad bi 8. igrač sam odlučio ući u teren e onda bi bio peterac.

evo jedan zanimljiv tekst od luka vuletića kojem razni likovi ala bebić, bukić pa i sukno nisu dozvolili da bude hrvatski sudac na olimpijadi (zato je i prekino karijeru suca) iako je zadnjih 10ak godina bio uvjerljivo najbolji sudac u hrvatskoj (i jedan od onih 4-5 najboljih općenito) link.

ako nije najjasnije o čemu se radi može pročitat prethododna 2 teksta + ovaj.

drago mi je da još ima ljudi koje se usude "moćnicima" reć što ih ide. i vjerujem da ovakvi ljudi poput vuletića vode jadransku ligu da bi bilo puno bolje i da bi barem pokušavo nać sponzora. već vidim da će bukić i bebić do početka iduće sezone prozvat kako "su crnogorci bili zaduženi nać sponzora, a nisu to napravili", a vjerujem da oni nisu prstom makli da ga nađu.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

big giant head Guest

Pa nije on konferenciju sazvao zbog toga, vec da javno pruzi podrsku treneru i igracima, time sprijecava moguce cakule i sve ono sto stim u vezi moze da destabilizuje ekipu.
    I meni je to O.K.
    znam da nije on samo ybog toga sazvao konferenciju, ali nekako imam osjecaj da mu je ipak to bilo nekako vaznije nego pruzanje podrske igracima.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    hvala vladi Crne Gore sto je preko drzavnog preduzeca Aerodromi postalo sponzor Primorcu
    Budi konkretniji, znamo da si upucen
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bice para....
    Ne treba se o tome brinuti,2 Evropske titule su u Kotoru.Na koga li ce se Pero kladiti na final4 ? :-)
    Last edited by minjo; 16-04-10 at 18:18.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Na koga li ce se Pero kladiti na final4 ? :-)
    Da Recco ne uđe u finale, pa da ih on preuzme od jeseni

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

bice para....
    Ne treba se o tome brinutu,2 Evropske titule su u Kotoru.Na koga li ce se Pero kladiti na final4 ? :-)
    Nadam se da nece na Primorac, da ne baksuzira.

Sto se para tice, necu se brinut tek kad procitam da su najbolji igraci produzili ugovore
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Blade Runner View Post
    Da Recco ne uđe u finale, pa da ih on preuzme od jeseni
    Hmmmmm....
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    evo provjerio sam. štroco je sve točno napiso, samo da dodam da se to odnosi i kad igrač nije isključen. i ne bi bio peterca nego isključenje tog igrača. da igrač napusti bazen, a ne samo teren, sudac bi ga isključio s pravom zamjene, znači ni tada ne bi bio peterac. kad bi 8. igrač sam odlučio ući u teren e onda bi bio peterac.

evo jedan zanimljiv tekst od luka vuletića kojem razni likovi ala bebić, bukić pa i sukno nisu dozvolili da bude hrvatski sudac na olimpijadi (zato je i prekino karijeru suca) iako je zadnjih 10ak godina bio uvjerljivo najbolji sudac u hrvatskoj (i jedan od onih 4-5 najboljih općenito) link.

ako nije najjasnije o čemu se radi može pročitat prethododna 2 teksta + ovaj.

drago mi je da još ima ljudi koje se usude "moćnicima" reć što ih ide. i vjerujem da ovakvi ljudi poput vuletića vode jadransku ligu da bi bilo puno bolje i da bi barem pokušavo nać sponzora. već vidim da će bukić i bebić do početka iduće sezone prozvat kako "su crnogorci bili zaduženi nać sponzora, a nisu to napravili", a vjerujem da oni nisu prstom makli da ga nađu.
    ok...postujem iako sam se raspitao kod nekih trenera i igraca....ali cu isto prvom prilikom priupitati sudije radjenovica i brguljana za njihovo misljenje pa cu javiti naknadno...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.slobodnadalmacija.hr/Vate...0/Default.aspx

Pricali smo o ovom ogranicavanju broja hrvatskih igraca u crnogorskim klubovima.
    Velika glupost koja ce, ako zazivi, znatno uticati na snagu Cattara.

No, Bebicev sincic je treci hrvat u jadrana, pa cemo vidjet' 'oce li Bebic senior pristat' na ovo.

A i Perica i Mirko u stari prijatelji...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.slobodnadalmacija.hr/Vate...0/Default.aspx

Pricali smo o ovom ogranicavanju broja hrvatskih igraca u crnogorskim klubovima.
    Velika glupost koja ce, ako zazivi, znatno uticati na snagu Cattara.

No, Bebicev sincic je treci hrvat u jadrana, pa cemo vidjet' 'oce li Bebic senior pristat' na ovo.

A i Perica i Mirko u stari prijatelji...
    bebic jr. ce lagano kuci na kraju sezone, da zaliva travu, jer u bazenu nema sta da trazi.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Saopstenje doktora Djura Marica ne moze stat' u jednom postu, pa prebacujem na sljedecu stranu.
    P r i m o r a c

Page 201 of 942 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)