a tacno treba dat 200e i stavit sto glupljuu tablicu na auto samo da bi ste se vi opterecivali.
cus sto je stavio ovaj pg kkkkk i qqqqq ili iiiiii . pokrenu se diskusija jebote ,uzbuna.cio forum glavobolja
f6
da gledam tebe kako kenjas sa pricom o custom tablicama a ti imas doticne
edit; evo da ne bude da se svadjamo.fino pitanje.je li necija smrdljvia tablica vrijedna da se vi ovdje raspravljate i nervirate? mislim da ne.
f6
Ja imam customku koja znaci nesto, ali smijemo se i sprdamo se sa svima koji stavljaju nesto sto nema veze sa glavom, recimo QOQOQOQOQOQO ili 00000000000....
Ti nemas customku jel?
Ali cuo sam da imas angelse na Passata, to znaci da cu da ti stavim sliku na Konik topic.
P.S. mi ovdje stavljamo slike svih CG tablica, to ne znaci da se sprdamo sa svima.
A da, stavio sam i moju tako da...
Moj drug je stavio POWER sto je ful OK jer vozi BMW-a e36 koji nije ali izgleda kao M3, drugi je stavio BMWWW sto je OK jer ima smisla, BMW vozi. Ali QOQOQOQOQO ili 880888....
Last edited by Fabia_Elegance!; 15-04-10 at 15:38.
TAKUMI
sprdali ste se sa bmwx5. evo npr onaj ima tiguana plavog stavio brat felme i tablice italy znaci horor. ali zasto da se ja opterecujem sto je taj pacijent stavio takvu tablicu. da je tako 2 kruga kroz grad pa bi mora na infuziju da idem.
prvi komsija ima QOOOQ tako nesto ,al da mu kazes kakva ti je to tablica zaplako bi se...
angelse su na pasata dosli jer smo ga kupili tako prije 20dana. donesi mi stok farove odma cu ih mac. ocevo auto nemam vremena da se bavim farovima ionako ce ga udarit nedje a nemam 500e kod uzelca da idem.
f6
Chak nijesam ni na pg ):
tele jednom, tele vazda :twist:
:lolblue: :lolblue:
She is only here to annoy herself!
udario brat forda nedje tamo u banderu na pravac i odma misli da je tele...e paaa![]()
f6
dok budemo trebali da objasnjavamo zasto je THE FICA brza od THE audija drzacemo se ovakvih tema... custom tablice i tjuning golf 3
f6
Ma mene ne zanima ta Fica, mozda ide na pravcu ali i dalje ostaje krama koji ne bih vozio ni na Mars.
TAKUMI
PG - FABIA
PG - MOZAK
PG - FORUM(a)
![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
ja kad kupim neki super stasni auto, npr. lambo (a to ce bit uskoro).. stavicuuu.... PG*PSSST![]()
xa xa xa QQRIQ definitivno najbolja xaxaxaxa, kako se ismijah, posteno![]()
:mrgreen:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks