Marta Savić - Kompleksi.mp3
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Momci precrni ste...Smarate sa istom pricom...Barselona je u zadnjih 2-3 sezone bila uspjesnija od Real Madrida,ali trebace im jos mnogo i mnogo takvih sezona da postignu ono sto je Real uradio u svojoj istoriji...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Marta Savić - Kompleksi.mp3
naravno da nijesu bili naivni, ali to je bio rizik koji im se na kraju isplatio..
a za interese se slažemo, samo ih ima itekako različitih..
Orgullo_Vikingo [quote] Barselona je u zadnjih 2-3 sezone bila uspjesnija od Real Madrida,ali trebace im jos mnogo i mnogo takvih sezona da postignu ono sto je Real uradio u svojoj istoriji...
nije to ni upoređivano, jer to niko ne može da ospori, real je naravno mnogo uspješniji po broju trofeja..
Meni se, recimo, maksimalno gadi to Barsino koriscenje Unicefa u marketinske i propagandne svrhe.Daju mizernih 5 miliona Unicefu na godisnjem nivou, a iz uprave Barse ne propustaju niti jednu priliku da (kao usputno) pomenu cinjenicu "da je Barsa drugacija od ostalih klubova, jer ona ne nosi ime sponzora na dresovima - vec daje pare u humanitarne svrhe"To tako jako smrdi na marketing, napadnu i neukusnu samopromociju i iskoriscavanje LIJEPIH, uzvisenih stvari u svrhe podizanja ugleda kluba, regrutovanja navijaca i simpatizera, izdvajanja po svaku cijenu i slicno...
Kako i sama Bilbija kaze, ko daje milostinju ne treba da prica o tome na sva zvona i da se hvali tim postupkom, vec upravo suprotno...
Koliko samo covjek treba biti neuk, neinteligentan i neupucen da bi najveci svijetski i najtrofejniji Evropski i Spanski klub nazvao "preduzecem", i "neuporedivim" sa klubom koji je u svakom mogucem poredjenju i ukupnom poretku (sem po broju titula u kupu Kralja) daleko iza Madridskog (i Spanskog) ponosa?
Tacno, jer Real je najveci fudbalski klub i najveci fudbalski brend na planeti, dok je Barsa klub kao i svaki drugito se ne moze ni uporedjivati.![]()
Last edited by Equilibrium; 15-04-10 at 16:18.
Il calcio sono io...
Cinjenica je da je u ovom trenutku primarni cilj Reala profit, dok su sportski rezultati na drugom mjestu. Jbg, uprava vaseg kluba tako hoce, i to je nazalost istina.
Ja govorim o sadasnjem vremenu, a ne o tome sta je bilo. To prepustam vama istoricarima, a ja cu se zadovoljiti gledanjem fudbala u direktnim prenosima.
Ako ti tako kazes, to automatski podrazumjeva da je izreceno cinjenicaNo argue about that
Znaci, po tebi, ako neki klub, recimo Barsa, angazuje atraktivne i medijski zastupljene igrace (da ne kazem zvijezde), poput Ibrahimovica ili Fabregasa i Riberija (koje takodje traze) zasigurno cilja najprije na profit, a ne na osvajanje trofeja :lolblue: Ili to ne vazi kada se govori o drugim klubovima, vec samo o Realu?
.Ja govorim o sadasnjem vremenu, a ne o tome sta je bilo. To prepustam vama istoricarima, a ja cu se zadovoljiti gledanjem fudbala u direktnim prenosima
Ja sam gledao direktne prenose kada je Barsa bila u DONJEM dijelu tabele, dok je Real bio na samom vrhuI to nije bilo tako davno da se ne bi sjecali, ili imali kolektivnu amneziju o tim vremenima
I to je nedavno bila "sadasnjost", kao sto ce i ova Barsina dominacija, kao i Perezovo predsjednikovanje Realom nekada biti "proslost".To je jednostavno tako, i u sportu...
Il calcio sono io...
http://www.goal.com/en/news/1717/edi...-valdes-who-is
Kakvo poredjenje, znaci banja
Porediti Kasiljasa i Valdesa je isto kao porediti Ronalda i Marsela![]()
Il calcio sono io...
[quote=Equilibrium;1586452]Meni se, recimo, maksimalno gadi to Barsino koriscenje Unicefa u marketinske i propagandne svrhe.Daju mizernih 5 miliona Unicefu na godisnjem nivou, a iz uprave Barse ne propustaju niti jednu priliku da (kao usputno) pomenu cinjenicu "da je Barsa drugacija od ostalih klubova, jer ona ne nosi ime sponzora na dresovima - vec daje pare u humanitarne svrhe"To tako jako smrdi na marketing, napadnu i neukusnu samopromociju i iskoriscavanje LIJEPIH, uzvisenih stvari u svrhe podizanja ugleda kluba, regrutovanja navijaca i simpatizera, izdvajanja po svaku cijenu i slicno...
gadi ti se jedna pohvalna ideja koju treba slijede najbogatiji klubovi, ali vjerovatno je pametnije i profitabilnije kad se na dresovima dvije ekipe nađe natpis bwin i u međusobnom susretu, gle čuda, dođe do nevjerovanih rezultata i to u champ.ligi.. što je slučajnost vjerovatno..![]()
................. daleko iza Madridskog (i Spanskog) ponosa?
zbog ovakvih političkih analogija si vjerovatno i banovan, pa pretpostavljam da ti i ovaj novi nalog neće bit dugog vijeka..
Znaci, po tebi, ako neki klub, recimo Barsa, angazuje atraktivne i medijski zastupljene igrace (da ne kazem zvijezde), poput Ibrahimovica ili Fabregasa i Riberija (koje takodje traze) zasigurno cilja najprije na profit, a ne na osvajanje trofeja :lolblue: Ili to ne vazi kada se govori o drugim klubovima, vec samo o Realu?
kad ekipa dovodi svake godine po 5, 6 ili 7 najskupljih igrača, i planira da ih tokom sezone/a uklapa da konkurišu za najveće domete to izgleda toliko neozbiljno da jedino što neko ko prati sport može pomisliti je da to rade zbog zarade.. (zadnjih osam godina realove CL)
drugo je (i neophodno) dovesti par igrača koji će pojačati konkurenciju i predstavljati kvalitet, ali mijenjati kostur tima svake sezone a pričati o trofejima je apsurd u današnjem fudbalu..
[quote=kimi pg;1586546]
Ne, vec mi se gadi ideja koriscenja institucije poput Unicefa i cina milosrdja u svrhe samopromocije, marketinga i licne dobiti - da si citao i razmislio prije nego si komentarisao, vjerovatno bi dosao do istog zakljucka
Em sto to nije nikakva politicka analogija, vec prost fakat (Real Madrid je definitivno ponos Spanije i grada Madrida), em sto ne znam kakve naloge i banovanja pominjes :monkey:zbog ovakvih političkih analogija si vjerovatno i banovan, pa pretpostavljam da ti i ovaj novi nalog neće bit dugog vijeka..
Pogubio si se, i to ne maloJel' te to cesto uhvati kad nemas argumenata, ili kad propisno zapjenis?
Il calcio sono io...
Ovaj Goal.com je presmiješan sajt !
koeficijent uspješnosti golmana se računa stavljanjem u odnos broja odbrana i broja šuteva u okvir gola ( neka moja lična formula , koja je objektivna )
Last edited by Markys; 15-04-10 at 18:05.
A rezultati glasanja su još smješniji
Valdes 48.56 %
Casillas 51.44 %
( QUOTE ) Ne, vec mi se gadi ideja koriscenja institucije poput Unicefa i cina milosrdja u svrhe samopromocije, marketinga i licne dobiti - da si citao i razmislio prije nego si komentarisao, vjerovatno bi dosao do istog zakljucka
tačno, barselona pomaže unicef, kao i svi njegovi ostali ambasadori iz svijeta uspješnih i slavnih u cilju ličnog marketinga i zarade!!!au druže..
( QUOTE )Em sto to nije nikakva politicka analogija, vec prost fakat (Real Madrid je definitivno ponos Spanije i grada Madrida), em sto ne znam kakve naloge i banovanja pominjes :monkey:
real jeste ponos španije, a ne ekvadora ili gvineje bisao, ali to ne treba da naglašavaš osim ako ne aludiraš malo na politiku, ali ti si vjerovatno dobro upućeni NOVI član..![]()
Ne vidim sta ima da se raspravljate...I Real Madrid i Barselona su dvije velike fudbalske i sportske institucije ,vjerovatno i najvece na svjetu...
Njihove teorije i nacinji poslovanja se razlikuju u potpunosti ...U proslih 80 godina Realova teorija se potvrdila kao uspjesnija sto govore i trofeji,ali u zadnjih 8 godina doslo je do preokreta i mora se priznati da Barselona bolje funkcionise ,sto i pokazuju njeni uspjesi...Vidjecemo oce li bit nekih novih preokreta iduce sezone,mada ni ova jos nije gotova...
Ne, neko pomaze i to cini iz humanih razloga, a ne promovisuci sebe kao "dobrocinitelja", i kao nekog "ko je razlicit od ostalih" i "bolji" (upravo i zbog tog).Kad neko neprestalno medijski eksploatise svoje "dobrocinstvo", onda je to degutantno do bola...tačno, barselona pomaže unicef, kao i svi njegovi ostali ambasadori iz svijeta uspješnih i slavnih u cilju ličnog marketinga i zarade!!!au druže..
real jeste ponos španije, a ne ekvadora ili gvineje bisao, ali to ne treba da naglašavaš osim ako ne aludiraš malo na politiku,Druze, logika ti ne pije vodu, stavise, smijesna je.To sto sam rekao da je Real najveci fudbalski reprezent Spanije i Madrida (a samim tim i ponos istih) apsolutno nema i ne moze imati dodira sa politikom...
Naravno, ali vise nego dobro upuceniali ti si vjerovatno dobro upućeni NOVI član..![]()
![]()
Il calcio sono io...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks