Ima masu igračkica pozadi...I ima bijeli i-phone, da se slaže sa autom...Čisto da se zna...:mrgreen:
A mora da je stavila zhivotinjsko carstvo na tabli ispod zabnje sofersajbne i okacila po staklu svuda...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Ima masu igračkica pozadi...I ima bijeli i-phone, da se slaže sa autom...Čisto da se zna...:mrgreen:
Viđeh danas tiguan PG*ITALY
Vidjeh taxistu jednu parkira se ispred zgrade i naravno zablokira prolaz, ispod sofersajbne 1000 plisanih igracaka. I parkira se da narod ne moze izac, i gleda kola je li ih izgrebala nedje, mora da je bas pazljivo vozila. I nakon toga ode burek da jede.
~40+godina
rm -rf /
pg*RAJKA .......
neko ko nezna kad bi stavijo vakuum kadu prije mufalice , dal bi se sjeebo ???
mozda swiss![]()
Ne n'o Sudan.
I am so post-rock I shit sad birds.
Moze li mi neko objasnit one registraccije tipa lupam PG - 55555 kkkkk ili tako nesto glupo ?Meni su najjace HN - POWER sto ima na oni bmw pa zdrao vi ga
![]()
to ti je bacanje 200 eura![]()
Originally Posted by my name is ...
Vrati mi onih 200 eura...
Meni je bacanje para kladionica,cigare,alkohol a to sto momak baca pare u svoj auto to ne znaci da pokazuje da je mOoOdo nego da mu je to gust kao sto je nekome nesto drugo...Njemu je gust ta custom tablica i sto cemo sada?Nismo svi isti i nemamo svi iste interese i sto prije to shvatis lakse ce ti biti...
Veca je seljana kriti se iza monitora i pljuvati po ljudima koji nisu u mogucnosti da procitaju,odgovore i brinuti se o tudjim parama!!!
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks