View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 147 of 201 FirstFirst ... 4797137143144145146147148149150151157197 ... LastLast
Results 3,651 to 3,675 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Xavi - najbolji igrac meca ubjedljivo, majstor !
    U Realu jedino Guti vrijedan pomena, vise je pokazao za ono vrijeme sto je proveo na terenu, nego svi ostali igraci Reala zajedno !
    C. Ronaldo, uh, gadi mi se i da pisem njegovo ime, jedna velika ∅
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    2,052
    Thanks Thanks Received 
    1,406
    Thanked in
    843 Posts

Otiš'o sam juče na utakmicu jaIgrao je MESSI moja simpatija,Odmah na početku počelo tepanje Do tad mirna publika poče s'navijanje. Jedan fudbaler LIO je ne znam da li vara MESSI samo bije a ič se ne zamara,Pljušte na sve strane karate udarciMESSI sve ubija k'o da su komarci. Udri MESSI, ritaj MESSI, polomi gi svi Ne daj niko da preživi od ovi ološi. MESSI ne prestaje sevaju karate'Oće sve da ubije niko živ da nije,Plaču gledaoci suze padajuŽal gi za oni ljudi što gi MESSI ubi. Dosta MESSI, brate mili, imaj dušu tiOstavi nam bar jednoga za sledeći TIM ))...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidim da niko ne pominje, po meni, pogresnu taktiku gvardiole u prvom poluvremenu, sa alvesom u napadu, ali kad igra onakav xavi u veznom redu i kad imate ona dva mala brzanca u napadu, slobodno moze i cigrinski centarfora igrat'
    Play for that money boys, play for that money, fuckin' money

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Voidgp View Post
    vidim da niko ne pominje, po meni, pogresnu taktiku gvardiole u prvom poluvremenu, sa alvesom u napadu, ali kad igra onakav xavi u veznom redu i kad imate ona dva mala brzanca u napadu, slobodno moze i cigrinski centarfora igrat'
    zasto pogresno? pojacao je bio obije strane zbog napada reala sa bokova.

meni je najjace od svega kad kazu kolege sa foruma da su gvardiola,murinjo, ferguson i venger losu taktiku napravili. mi cemo njih da ucimo kako i koga treba da stave ili izbace iz tima. valjda oni , koji su svaki dan sa njima i to po 6 sati bolje znaju nego mi. no ajde, ovdje su sve sami strucnjaci.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Svaki menadžer pravi greške, a nekad to lakše primjeti posmatrač sa strane nego neko u klubu. I naravno, sve greške je mnogo lakše uočiti poslije meča, a mnogo teže ispraviti tokom meča.

Nisam gledao meč, tako da ne bih komentarisao konkretnu izjavu. Očekivan rezultat inače, mada sam se po prvi put u životu nadao da će Real izvuć pobjedu, jer mi se ni malo ne svidja situacija u kojoj je jedna ekipa praktično nepobjediva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    zasto pogresno? pojacao je bio obije strane zbog napada reala sa bokova.

meni je najjace od svega kad kazu kolege sa foruma da su gvardiola,murinjo, ferguson i venger losu taktiku napravili. mi cemo njih da ucimo kako i koga treba da stave ili izbace iz tima. valjda oni , koji su svaki dan sa njima i to po 6 sati bolje znaju nego mi. no ajde, ovdje su sve sami strucnjaci.
    ne pravim se ja strucnjak, ali isto ono bi postigao i da mu je alves igrao na prirodnoj poziciji ka' na pocetku drugog poluvremena, a plus bi im napad bio opasniji

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Grande Barsa.
    Samo toliko.
    Orgullo kako je?
    Neka fintasu ,neka
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Alves je puno opasniji iz drugog plana, kad mu das loptu u prostor. Al dobro, i Pujol je odradio defanzivno sve sto je trebalo. Prejak je. A moram ponovit da je maestralno igrao Pike, kako je stavio u dzep Kristijana. Momak je bas brz, vidjelo se kad ga je ispratio u onoj kontri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@AnotherWorld, sinoc se vidjelo to sto sam ja pricao, taj timski duh bez kojeg su ti dzabe svi milioni... Real ima dobre igrace, al dzabe sve kad taj tim nije uigran kako treba... Nema srece za timove u kojima se samo uprava pita oko dovodjenja igraca a trener onda ima samo da ih poslozi na teren... Cestitke Barci na pobjedi, pokazali su ko je gazda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace prije 2 mjeseca a i manje nije bila prica o barsinoj nepobjedivosti, vec kako lose igraju ,kako dobijaju na misice i tako dalje. sad su dostigli vrhunac, i mislim da ih niko ne moze zaustaviti..dok su trazili formu nisu puno kixali i to je to.pedro me odusevio kod drugog gola ,kakva lakoca..ali evo sad svi coce pricaju o caviju a isto je ovako dobro odigrao protiv arsenala, ako ne i bolje, samo sto ste vi vidjeli 4 gola messija i odmah proglasili barsu kao tim od jednog igraca. sad ti isti govore da messi ne bi ovo bio bez cavija. to je sramno. odlucite se. ili jednostavno objektivno gledajte fudbal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo bencivenga, imas rep+ od mene

off topic: sta bi sa liquidom, te je banovan?

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Prvi meč između Barselone i Arsenala je odlučio Ibrahimović ( mada se dobro zna da nije bilo Ćavija ne bi on ni dao ona dva gola ) to kažem jer su igrači Arsenala veliku pažnju poklonili Mesiju ( na kraju je bilo 2-2 ).Drugi meč između Barselone i Arsenala je odlučio Mesi ( jer je sad Arsenal više pažnje poklanjao Ćaviju nego Mesiju ) sa rezultaom 4-1.
    Sinoć je veliku pažnju Real posvetio Mesiju , dok je Ćavi briljiro i rezultat je bio 2-0 ( samo što je ovaj put i Mesi učestvovao )
    Čudna slučajnost ?

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    @AnotherWorld, sinoc se vidjelo to sto sam ja pricao, taj timski duh bez kojeg su ti dzabe svi milioni... Real ima dobre igrace, al dzabe sve kad taj tim nije uigran kako treba... Nema srece za timove u kojima se samo uprava pita oko dovodjenja igraca a trener onda ima samo da ih poslozi na teren... Cestitke Barci na pobjedi, pokazali su ko je gazda
    Toliko novih igrača ne može preko noći da se uigra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    Uzevsi u obzir to da u ovom Realu igra toliko novih igraca, dovedenih na ljeto, i da imaju trenara koji nema autoritet nad istim - sva tvoja prica o "zajednistvu" i "timskom duhu" pada u vodu...

To su neuporedive stvari...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    Inace prije 2 mjeseca a i manje nije bila prica o barsinoj nepobjedivosti, vec kako lose igraju ,kako dobijaju na misice i tako dalje. sad su dostigli vrhunac, i mislim da ih niko ne moze zaustaviti..dok su trazili formu nisu puno kixali i to je to.pedro me odusevio kod drugog gola ,kakva lakoca..ali evo sad svi coce pricaju o caviju a isto je ovako dobro odigrao protiv arsenala, ako ne i bolje, samo sto ste vi vidjeli 4 gola messija i odmah proglasili barsu kao tim od jednog igraca. sad ti isti govore da messi ne bi ovo bio bez cavija. to je sramno. odlucite se. ili jednostavno objektivno gledajte fudbal.
    Nema tu sta da se odlucuje, niti da se "gleda objektivno"...

Xavi je motor na sredini, mozak ekipe od koga sve pocinje, ali je CINJENICA da je Mesi glavni ekzekutor, majstor u zavrsnici, i , sto je najvaznije, glavna PREVAGA koja Barsu cini toliko razlicitom i boljom od ostalih ekipa na planetarnom nivou.Da nemaju njega, Barsa bi bila jedna izuzetna, homogena ekipa, ali ekipa koje se rivali ne bi tako jako plasili i koja ne bi imala takav renome i snagu kakvu ima sada - kad u svojim redovima ima igraca za kojeg neki VEC sada kazu da je najveci IKADA (iako licno mislim da su takva "gledista" cista glupost i neznanje, no ajd')...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Sveti Jakov se poklonio Boginji fudbala, opet ce sledeceg mjeseca . . .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Uzevsi u obzir to da u ovom Realu igra toliko novih igraca, dovedenih na ljeto, i da imaju trenara koji nema autoritet nad istim - sva tvoja prica o "zajednistvu" i "timskom duhu" pada u vodu...

To su neuporedive stvari...
    pa ja i pricam o toliko novih igraca i treneru bez autoriteta, jeste da nije fudbal, al ako pratis kosarku znas sta i kako radi Dule Vujosevic zadnjih 8 godina, svake godine se promjeni skoro cijeli tim, odu najbolji igraci, i on opet svojim autoritetom, uz naravno to sto ima dobre skaute, uspjeva svake godine da ode po par stepenika dalje... da bi jedan klub bio uspjesan, glavni covjek u klubu treba da bude trener a ne uprava, jer ako mu ona diktira sta i kako da radi, kupuje igrace koji se njoj svidjaju a ne treneru, onda je logicno da on ne moze da stvori timski duh i pobjednicku atmosferu u timu...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Navijaci i skupstina Reala prilikom izbora za predsjednika kluba moraju voditi racuna ko istinski voli klub, a ko je tu radi biznisa i svoga i klubskog. Perez je gradjevinski biznismen koji se u Realu bavio marketingom i svojim i klubskim. Za njega tesko da bi znao neko van Kastilje da nije bio predsjednik Reala, on je od tog imao ogromne koristi, mozete misliti kako je on to valorizovao . . . On je u Realu radio ono sto najbolje zna, napravio je Realu gomile para, a rezultate je potisnuo u drugi plan. Njemu titula LS ne vredi ako na njoj ne moze da zaradi pare, to je jace od njega. On igrace ne gleda kao vojnike za cilj vec kao obrtna sredstva, a trenera kao poslovodju.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

madridisti, fora je u tome sto se ovo desava evo svake godine. ne pije vam ta prica vodu jer svake sezone dodju po 3-4 nova igraca i neki novi trener. znaci svake godine nanovo treba da se uklapaju.znaci nije ovo prvi put.
    ja ponavljam, 7 godina nijesu prosli medju 8 u evropi. alo, 7 godina!!! za klub kao sto je real to je sramota. izbaca ih iz kupa ko stigne a u spaniji i ponesto izmrce. lose da ne kazem katastrofa totalna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

fenomenalna Barca, na taktickom planu najvise. ne mislim da je Guardiola promasio taktiku, naprotiv. Staviti Alvesa naprijed, koji je jednako dobar kao i odbrani, da pojaca sredinu terena na trkackom planu, dok u odbrani ne gubi nista na toj poziciji (Puyol je to i ranije igrao, jos kod Van Gala), i stoperskim parom Pique-Milito, je otkrovenje. Trkacka sredina, sa Keitom, Busquetsom, Alvesom i naravno, genijalcem Xaviem kao jedinim organizatorom igre je odradila odlican posao. Kad je doslo vrijeme za cuvanje lopte i rezultata, ulazak Inieste, Alves nazad u odbranu, Puyol na lijevu stranu (jednako dobar posao), stoperski par i dalje isti. Odbrana i dalje neprobojna. sredina sa Xaviem i Iniestom jos bolja, Messi nenormalan. Nije bilo srljanja, driblinga, odradio je posao klasno, kako se moglo i ocekivati. Real.. previse anemican, pokusaji iz daljine nisu rjesenje protiv Barse, Ronaldo zaustavljen, i sve sto je probao bio je sut lijevom iskosa, i slobodnjak. VdV jedina prava sansa, odlicna reakcija Valdesa. Igrac utakmice-Xavi. svaka cast Cassilasu za 2 odbrane Messievih suteva, to je sve sto se tice njihove odbrane. Cini mi se da je zavrsena preprika na temu `Messi/Ronaldo`, momak je pokazao, i protiv Arsenala, i protiv Reala, i ranije Zaragoze. Ma, svih ovih godina od kad je tu. Svaka cast za Barcu, drago mi je da se sinoc onako zavrsilo.
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

madridisti, fora je u tome sto se ovo desava evo svake godine. ne pije vam ta prica vodu jer svake sezone dodju po 3-4 nova igraca i neki novi trener. znaci svake godine nanovo treba da se uklapaju.znaci nije ovo prvi put.
    Prijatelju, ne pricaj gluposti, da ti ne kazem da ne se**s "Svake godine"?Sta je bilo nakon prvog odlaska Pereza, dolaska Kalderona i Kapela?Jeli Real tada uzeo titulu, sa KOMPLET novim timom, predsjednikom i igracima?Pa godina nakon te - OPET novi trener, titula u Madridu, a Barsi CETVRTO mjesto?NE POSTOJI nista crnje na ovom svijetu od "navijaca" Barse koji prica "objektivno" o Realu :burp:

Svasta majka rodi, a nekad i podbaci - kao u ovom slucaju.Pi(h) :burp:

ja ponavljam, 7 godina nijesu prosli medju 8 u evropi. alo, 7 godina!!! za klub kao sto je real to je sramota. izbaca ih iz kupa ko stigne a u spaniji i ponesto izmrce. lose da ne kazem katastrofa totalna.
    JA ponavljam - Barsa 37 godina nie osvajala najvece Evropsko klupsko prvenstvo.Alo, 37 godina.Ono, 30 + tih 7 koje prebacujes Realu.To nije lose, to je kataklizma

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

PHP Code:
    madridisti, fora je u tome sto se ovo desava evo svake godine. ne pije vam ta prica vodu jer svake sezone dodju po 3-4 nova igraca i neki novi trener. znaci svake godine nanovo treba da se uklapaju.znaci nije ovo prvi put. 
    slabo ti pratis spansku ligu meni se cini..ili ti sjecanje seze samo do prosle sezone...
    PHP Code:
    ja ponavljam, 7 godina nijesu prosli  medju 8 u evropi. alo, 7 godina!!! za klub kao sto je real to je sramota. izbaca ih iz kupa ko stigne a u spaniji i ponesto izmrce. lose da ne kazem katastrofa totalna. 
    9 komaTa,alo 9 komaTa...tamo dje vas 37 godina nije bilo,alo 37 godina

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

AnotherWorld, pripazi na rjecnik jer ces popit ban.

toliko vam je crno da morate da kopate po davnoj istoriji. nije vam ga lako. bas mi vas je zao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AnotherWorld, pripazi na rjecnik jer ces popit ban.
    :roll: So sad...

toliko vam je crno da morate da kopate po davnoj istoriji. nije vam ga lako. bas mi vas je zao.
    2 titule u poslednje 3 sezone nisu davna proslost, makar ne za nas normalne...

Po 37-mi put ti to govorim :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ides malo ti pod tus - da se ohladis. nego bice bzv. bez tvojih strucnih komentara.

Page 147 of 201 FirstFirst ... 4797137143144145146147148149150151157197 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)