Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
pa zato je po meni Perez bilde,ne moze se sve parama i isti sekund...ako vec oce da ostane i da osvoji nesto neka radi postepeno i za 2 godine moze da ima najjacu ekipu na svjetu...tako bi vec odavno bilo da je ostao Sanz sa svojim idejama i svojim nacinom rada, koji su po meni savrseni...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Uglavnom su pljuvači već stigli , silan novac Real potroši za još jednu blamažu ( pustite druge da brinu o tome)
Xavi genije ( najveći krivac za poraz Reala)
Iguain je odigrao katastrofalno trebao je Benzema već na poluvrijeme da ga zamijeni.
CR9 ima previše slobode , treba je skratit ( posebno kod slobodnih )
Lasana Diara je igrač koji je 100 x bolji na toj poziciji od Gaga
Ipak je Kaka nedostajao
Sve u svemu zaslužena pobjeda Barselone , dok imaju Ćavija ( posebno njega) i Mesija za njih nema zime
Objedinili su vrhunske tehnicare i trkace. Kad imaju loptu, odlican pregled igre, uigranost, brzina, osjecaj za dodavanje, gol. Od odbrambenog do napada svi ucestvuju, rijetko se ispucavaju lopte. A kad se izgubi lopta, to je odma trcanje 200 na sat, svi su kao masinice, nema umornih, presing na citavom terenu, odlicni su u duelima, odlicno postavljeni. Jedino ostavljaju prostora ako se prodje onaj kavez na sredini, al opet imaju ludake u odbrani ko Pujol, Pike i Alves koji su bas brzi i jaki.
I najljepsi podatak - pogledajte koliko je igraca iz njihove kantere: Valdes, Pike, Pujol, Iniesta, Cavi, Buskets, Pedro, Krkic i Messi. Svi prvotimci, i vecina kljucni igraci. Rispekt.
ono sto obozavam kod barce su oni trouglovi koje prave(npr. protiv arsenala-revans),sto kaze Mitro nema ispucavanja nego ti pridju jos dva igraca i naprave jedan trougao i izbace pola protivnickog tima..bruka kako igraju..:hardrock:
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Još 7 kola do kraja sve je moguće
Bogme su noces protiv Reala ispucavali malo loptu u prvo poluvrijeme. Al zato sto su ovi trcali ka navijeni i igrali neki ludacki presing, poslije vise nisu mogli. Takva ekipa jedino moze da zaustavi Barsu - koja ima nenormalnu fizicku spremu i ludacki trci, i dobrog trenera koji ce postavit taktiku da onemoguci te njihove cuvene 'trouglove'. Murinjo je za to car, al je pitanje mogu li oni Interovci tolko trcat.
Ma kakav Inter i bakrači ovu Barselonu ne može N I K O da Z A U S T A V I.
PS
TRENUTNO
Moze i Baloteli, no nece
Nije problem samo snaga, eno Kambjaso moze da trci 2x al je spor. Samo da ne stavi Muntarija, mada se opametio Murinjo sa njim. Bice to sredina Kambjaso-Snajder-Stankovic-Motta, i u napadu Milito i Eto'o. Mozda i Baloteli sa njima, momak stvarno postaje zvijer sto se tice fizickih predispozicija. Pandev se nesto ugasio u poslednje vrijeme, al opet je majstor i treba ozbiljno na njega racunat protiv Barse. Trci dosta, bori se za ekipu, ima dobru tehniku..
Kuman, stoji sto si napisao. Al dobro, ja rekoh nedje - uz srecuAj da vidimo taj polufinalni okrsaj, Sofro vec prica o tome da Barsini navijaci treba da kupe karte za Bernabeu i finale. Polakote Djuro, fudbal je cudna rabota. Barsa je veliki favorit, al Inter ima mocan kolektiv i Murinja.
Nije Inter Real![]()
Noćas sam previše pjan da bih išta pričao, ali sam viđeo sve postove navijača Reala do sad. Svaka čast! Pravi ste ljudi. Respekt!
definitivno trenutno najjaci na svijetu, rekoh ja da ce ih inter mozda dobiti ako im ne budu igrali xavi, injesta i messi...
mislim i da je prvenstvo zavrseno, u narednih 7 kola ne bi trebalo da kiksaju 2 puta....
i real poslije 15-0-0 kod kuce upisao prvi poraz, to dovoljno govori....
AJMO CRNA GORO !!!
eee i sta je sofro sad poceo da prosipa fore sa "2 centimetra"...sve ovaj dribla na 2 centimetra, pa drugi dribla na 2 centimetra, xaxaxaxaxaxaxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Xavi je stvarno majstor. Samo kad ga vidim kako trči sa loptom a glava mu je stalno podignuta tražeći slobodnog igrača, oduševim se.
Fudbal je timski sport. U svakom timskom sportu, dobri igrači sa jakom kolektivnom igrom dobijaju odlične igrače sa dobrom kolektivnom igrom. Osim toga, ne može se poredit osjećaj prema klubu igrača koji su se podigli u klubu, i onih koji su "od malena željeli da igraju u Realu, jer je to najveći klub". Naravno, tu ima dosta uticaja i trenera (koliko je sposoban da napravi atmosferu i da motiviše igrače), kao i individualnih osobina samih igrača (neki igrači su borbeni pa da ih staviš u ne znam koji tim u ne znam koju ligu). Benitezov Liverpul je nekoliko puta pokazao kako slabija ekipa može da izbaci jaču. Kad sve te zvijezde shvate da su bolja ekipa samo ako daju 100% od sebe na terenu, tek onda će ta razlika u klasi da ispliva. A nekad ni to nije dovoljno. Ne dobija se tako što se samo istrči na teren.
Usput, onaj mi Benzema malo tupavo djeluje.
Ja lično ne volim Real upravo zbog politike transfera, zbog toga što je glavni razlog dovođenja, ne pravljenje najjačeg mogućeg TIMA, već pravljenje najatraktivnijeg mogućeg tima. Ako se (slučajno) poklopi da igraju dobro, tim bolje. Ako ne, nikom ništa, još će se trošit. A i navijači su im razmaženi. Oće i lijepu igru, i rezultate, i igrače lijepe za oko (Eto i Ronaldinjo im nisu bili zanimljivi zbog toga), i evo sinoć, prvi poraz kući, rekordan broj poena do sada, i oni opet napuštaju meč prije kraja. Sramota.
I da ne zaboravim da naglasim jednu činjenicu koju niko ne pominje - koliko god da su Xavi, Mesi, Injesta i ostali majstori, nisu majstori samo u jednom smjeru. Real je možda postigao najviše golova, ali je Barsa, uz sve ono što rade ofanzivno, najbolja odbrambena ekipa u ligi. Samo 18 golova su primili u 30 mečeva. Uostalom, Real ove godine u dva meča Barsi nije dao gol.
U svakom slučaju, za Barsu samo riječi hvale.
Last edited by NHM; 11-04-10 at 09:00.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
cjavi je dobio sinoc mec, mesi nista (po meni) nije pokazao sto je pokazao protiv arsenala i onih njemaca, lopta cjavija kod 1 gola ko na tacnu,
dok je pelegrini na klupu real od 100 utakmica dobio bi 0 protiv barse,
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Grande Barsa.
Samo toliko.
Orgullo kako je?
[quote=OCTAVIAN;1578458]A u cemu to, oprosti na nepristojnom pitanju?
Sjecate li se onih pisanija po forumu kako je CR bolji puno od Mesija, eto o tome ako se smije od ovoliko Madridista ?![]()
bogu mi i cavi je i po meni najbolji bio
:)
7 kola do kraja - sve je moguce. uvijek ostaje nada (pogotovu navijacima reala). isto su se nadali da ce stici i -5 u kupu, pa da ce izbaciti liona, da ce arsenal dobiti barsu i na kraju da ce dobiti el klasiko. znate kako je sve zavrsilo. sad mogu da se nadaju u neki kiks barse a da oni ne naprave niti jedan.
barsa ima tezi raspored-na papiru. ima kuci 4 utakmice koje bi trebala lagano da dobije (deportivo, i onda 3 tima koja su zadnji an tabeli, tenerife, hihon, valjadilid i teska gostovanja espanjolu, viljarealu i sevilji. ako dobiju espanjol mislim da imaju titulu u dzepu.
real ima gostovanje majorci i ceka valensiju - ako u kiksaju isto je gotovo.
mada ako barsa bude igrala kako zna nema cega da se plasi. to je jedina ekipa koja moze da kaze: ako odigramo kako znamo niko ne moze da nas dobije !!!
p.s ko je bio najbolji sinoc? cavi i pedrooooo!!!!
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks