A ovaj ?
Kod rasadnika "Hadzovic", jel?![]()
Vala si i ti nasao da se u Crnoj Gori diskutuje argumentima. Prije nego ukinuse vize toliko ih se spremalo da ce istog dana napolje da se imao utisak samo fali ono "zadnji neka ugasi svijetlo." Ukinuse vize, a isti jednako kukaju a nidje ne mrdaju. Radije bi prst u oko uboli nego rekli da je dobro ono sto je dobro i vazda ima neko "ali". Drcnost onih koji su su "bogom dani na bezgresnost" prolazi polako, mada jedva cekaju da se uhvate na one kritike radi kritike pa se opet ufate propagande uspjeha
A ovaj ?
Kod rasadnika "Hadzovic", jel?![]()
I, sto ste se Vi nasli prozvani u tom mom komentaru kad ni to nije Vama lichno upuceno?Da li ste se nasli uvredjeni podjelom koju ja vidim za konzervativce ili progresivce?
Ili, samo mislite da jeste?Ili... Ili.. imate li nesto reci o temi?
Evo, sad sam Vas primijetila (potrudili ste se), pa izvolite, Vase mishljenje o CG turizmu je?
Hvala Lepo
Zamislite g. Rave92 koliko je tek meni smesno to pitanje, taman koliko i vas upad u diskusiju jer vam ocigledno ne odgovara ni jedna kritika prema vodjenju turizma u CG ..
Ne mozete zamisliti, a i nemate sta reci o turizmu u CG?
Eto iskoristili ste sansu da ispratim Vas odgovor..i naravno, ako budete imali nesto konstruktivno da kazete, obraticu paznju...
Hvala Lepo![]()
Obzirom da je CG kao jedan "grad", i da su materijalne mogucnosti jako skromne, sta mislite o PG kao centru izuzetno isplativog turizma u CG?
Hvala Lepo
U pravu ste.CG ima na booking sajtovima i to je vama dovoljno, kakav booking lanac hotela i preporuke, o tome cete za "par" godina/decenija - nebitno....
Do tada cete i Vi shvatiti i smijati se Vasoj sadasnjoj konstataciji.
Hvala Lepo
Pa s obzirom da se vecina rezervacija rade preko interneta (i sve vise ce u buducnosti) to je dobar znak, ali ne kazem da je sve perfektno. Samo da nijesi dala odgovor na odredjeno pitanje, gdje to CG nema (u smislu da das u jedno i odgovor sta je to uopste, kako se dolazi do toga). Mozda smo tu rijec culi samo na engleskom pa nam nije poznata, jer kad upisete tu recenicu, pokazuje ovu temu.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Probaj preko neta rezervisati mjesto u hotel Delfin ili hotel Niksic u Sutomoru na primjer
Ja volim sto u CG ovi iz vladajuce sjenke sve znaju sto im se kaze (tri mjeseca razlike), samo im treba reci na engleskom jer ovako im ide malo teze.
"MI" ide momentalno za one koji se hrane hlebom od DPS-a ili SDP-a sa prevazidjenom improvizatorskom metodom - Recite nam, pa da vam kazemo..
Kad nauchite, tad cete prestati da se bavite (vi) "Resavskom" prepisivachkom skolom.
Hvala Lepo
p.s. Zbog ovakvih umishljenih DPS/SDP "elemenata" ne chudim se sto mnogi prelaze na stranu opozicije..
Recimo nema Crne Gore u ponudi najznacajnijeg internet sajta za rezervisanje apartmana i stanova za odmor u Evropi www.interhome.com i po obrazlozenju iz te firme oni nemaju u planu da uvrste Crnu Goru u svojoj ponudi.
Sto mislis zasto? Zato sto smo elitna destinacija? Ili zato sto smo potpuno neorganizovani, "divlji"?
Last edited by sky; 11-04-10 at 11:15.
Release Yourself
Pa izgleda da ni Google nije cuo za ovaj termin "booking lanac hotela" (DPS pretplatio Google), pa mu je medju prvim linkovima na ovaj forum, a prvi www.booking.com na kojem CG ima. I otkud ti to da sam ja clan bilo kakve partije
?
p.s. Ovo znas 100%, ili imas indicije kao neki nasi politicari?
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Naravno...
U pravu ste.
Hvala Lepo
Samo moj Profa...
Hvala Lepo
Ako nas ministar turizma moze cijelu zimu da ide da boarduje na Bjelasici preko onakvog puta (Kolasin-Jezerine), preko kojeg bi tenk bilo greota poslat, o kojem turizmu pricamo ? Bitno je da je na Jezerinama 3 eura caj, a kako ces doc do tamo, ko te kara. Ja bi da se zakljuca tema![]()
@ Maja: Zanima me ko je tvorac smješnog termina "booking lanca hotela".
The more things change, the more they stay the same.
rezervacije... arhaizam...
To odlicno predstavlja nas turizam, nas elitni turizam. Prestavit nesto kao da je elitno (taj caj), a u stvari ima milion mana na koje mi namjerno zmurimo, ali pravi turista nece (taj put poslije kojeg moras auto na servis vodit). A ako neces da zazmuris pa ukazes na te probleme, desi ti se da te svi kritikuju jer kaljas CG turizam (Majin slucaj).
Release Yourself
Kada se otvara Sveti Stefan?
Libertas
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks