e, odoh i ja sad da se spremam za mec decenije. cujemo se posle ponoci
VISCA EL BARCA!!!
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
mislim da ce ovaj mec mozda premasiti i gledanost finala lige sampiona ove godine....
kolika se medijska pompa pravi, igraci koji sve igraju, forme timova...sve na najvecem nivou..
ko sudi ovaj mec?? samo da sudijska odluka ne bude uticala na konacan ishod...
AJMO CRNA GORO !!!
e, odoh i ja sad da se spremam za mec decenije. cujemo se posle ponoci
VISCA EL BARCA!!!
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ovo je bruka koliko samo pogresnih i proizvoljnih "informacija" ovaj Sofranac plasira u svojim "emisijama".ZLATIO se taster "mute"
Vidim da se odje ljudi masovno "pripremaju" za mec.Bas me interesuje sta te pripreme podrazumjevaju :mrgreen:
Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Xabi, Gago, Marcelo, Van der Vaart; Cristiano e Higuaín.
Valdés; Puyol, Milito, Piqué, Maxwell; Alves, Busquets, Keita, Xavi; Pedrito y Messi.
potvrdjeni sastavi za utakmicu
da nisi slucajno gledao prosle god. kvalifikacije za LS partizan - fener u turskoj?! taj mec je sudio taj *****r, fener dao drugi gol iz ofsajda a posle toga oni sami sebi dali autogol, iz partizana niko nije ni dirao loptu i on svirao ofsajd... piii to je naveca smradina na svijetu, i da, prije utakmice u tunelu, partizanovom kapitenu Djordjevicu je rekao: "vama je svejedno i da izgubite, zar ne, icete onda u kup uefa!"
Ima li dje na netu da se gleda utakmica? Pisljiva arenasport prenosi na arenusport3 za koju moras da placas posebno ako hoces da gledas, a ni jedan drugi kanal u srbiji ne prenosi utakmicu..
/
Prije svega, nadam se da ću okačiti Case-u jednu ljubičastu šegicu
A što se tiče utakmice noćas, Barselona favorit, meč za troznak.
Neka bolji pobijedi. Ako bog da regularnim golom, a ne kao u prvoj utakmici.
PS Daće bog da Mesi nogu slomi na stepenicama Bernabeua :P
i, naravno, neka bolji pobedi
drago mi je sto sudi mehuto gonzales, njega cijenim kao jednog od najboljih evropskih sudija, siguran sam da on nece uticati na rezultat u pogresnom smislu...
AJMO CRNA GORO !!!
mesi i pedro u napadu. ne igraju krkic ni injesta ni anri
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks