Nije za matursko![]()
Nije za matursko![]()
rm -rf /
http://www.facebook.com/home.php?ref...?v=info&ref=ts
ima ti i Cesare limuzinu ako ti treba...
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Neces ni tad, najvjerovatnije ne radi kompressor, ili mozda ne radi FSU.
TAKUMI
Zna li ko dje ima da se kupi "3M tape" :shock: Vidjeh na onaj DIY za popravljanje LCDa bord kompa
Imas u Voli, imas po ovim prodavnicama boje i lakova.
TAKUMI
Sta je to EGR Ventil?Jel moze auto da dimi zbog njega,daj moze da se zauobidje,blokira taj ventil?
Da dimi? Ne vjerujem ali moze da se blokira, da se zacepljuje. EGR znaci Emmision Gas Recirculation. Ja imam slican sistem koji radi sa SAP pumpom i ja sam ga iskljucio, odavno.
Koji je auto u pitanju?
Opel ili Ford?
TAKUMI
volvo 460 1.9tdi i jel ima on taj ventil uopste?
razlicito se manifestuje kvar EGR-a u zavisnosti od marke vozila,moze da dimi,trokira,gubi vuchu...
ne bih preporucio da ga iskljucujes
skini ga i dobro ocisti,dok se ne razradi da ga mozes lako otvarat i zatvarat
Ma zaglavi ga, i vidjeces kako ce auto da ti ide![]()
da li mnogo trosi fabia 1,4 MPI 66 KS
Zna li ko, ima li IKO u Crnu Goru dijagnostiku za BRC Sequent plin
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
trazim jednu ovakvu felnu, nemaju u castellani niti na otpad na zabjelo. Dje bi mogao da pogledam?
Hvala.
![]()
Da li ima da se negdje uzme i gdje zastitno staklo-plastika za xenonski far /bmw e39 2002 god/? Znaci zastita staklena/plasticna na faru mi je slomljena i trebao bih samo nju da zamijenim, inace svijetla su zdrava u komadu i naravno rade. Dje bi ovo moglo da se kupi i ko bi ovo pedantno mogao da zamijeni?
Toga nema posebno da se kupi.
I to bi bilo PITA, fucking PITA!! Ask me how I know.
TAKUMI
Mislim da ima posebno da se kupi - u medjuvremenu sam nasao nesto mada vjerujem da je kod nas to tesko naci http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=893721 ... bilo bi suludo da zbog zastitnog stakla koje u cijeni fara ucestvuje smijesno malo mijenjam komplet zdravi xenosnski far koji savrseno radi.
za ovaj poslednji dio te nisam razumio...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks