na BMW 5 na cd display-u ima "mrtvih piksela", ko ovo moye da rijesi i za koju lovu?
Otkachio sam za njim,jedan poznanik ga je uzeo polovnog za 25 tisuca u mega ful opremi,auto je san snova..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
na BMW 5 na cd display-u ima "mrtvih piksela", ko ovo moye da rijesi i za koju lovu?
I meni je bord kompjuter ima mrtve pixele, digitalne klime displej ima toliko mrtvih piksela da se uopšte ne vidi temperatura , cd player na par mjesta ima mrtvih piksela ali se može viđet koja je stanica i koji je cd.
E sad , to ti je boljka svakog bmw-a serije e36,e38 i e39. Jedino je da promijeniš kompletan displej a to je u krv skupo + mi rekoše u servis da moraju tablu da skidaju. A i niko ti to neće uzet da ti radi za male pare jer je opuč posa.
Navikni se, ja sam se navika.
Taj problem imaju ovi sa High OBC.
Ja sam jedan sredio tako da sam ga otvorio i ocistio sam kontakte flet kabla.
Drugi sam otvorio i odmah sam vidio da ima los flet.
Ima da se kupi na net, kosta oko 10 eura.
BMW NA to radi besplatno svima koji voze e38 i e39.
TAKUMI
Rade u srećne zemlje...
Ti displeji mogu da se odrade...
Đe i kolko ? Ja bih to vrlo rado sredio, pa da posle 3 godine konačno znam kad sam naložio klimu na 30 stepeni![]()
Zavisi sto je u pitanju. Kod mog audija display board kompjutera ne radi i jedino je rjesenje zamjena displeja, koji ovlasceni servisi ne prodaju (prodaju samo cijelu instrument tablu), ali sam nasao online kod momka iz Holandije fabricki displej sa flet kablom.
Kod mene je problem u flat kablu koji u sebi ima neki mikroprocesor, pa je nemoguce prelemiti bilo koji kabl.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Reci mi koje je auto u pitanju pa cu ti provjerit moze li i imamo li taj kabal
Audi S4 B5 2000 god, VDO proizvodjac instrument table.
Evo i foto instrument table. Foto je izdaleka, ali se moze vidjeti o kakvom je flet kablu rijec. Ako treba, mogu postaviti i mnogo bolje fotografije.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
100 eur + 15eur posiljka.
Sasvim OK![]()
She is only here to annoy herself!
Kod BMWa kad rikne flet nema popravke. Jedino novi flet.
Chochek, potvrdi.
TAKUMI
Najlakse je narucit novi flet i svi srecni.
TAKUMI
Taman ću ja vidjet kad budem imao vremena da pogledam moj displej na M3... Onaj na centralnoj konzoli... Valjda je od prašinice, čega li... Ne vide mi se par linija texta... To malo grdno djeluje... Probaću da očistim... Vili... Imaš li kakav DIY za ovo? :*
Imas link za kakav DIY... Daj... Budi dobar, evo obećajem da ti neću više krast maglenke :devil:
EDIT: Evo, našao sam već... Okačiću link jer mi se još dosta forumaša žalilo da ima isti problem
http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=457171
Last edited by cvxcomputers; 09-04-10 at 23:12.
Momci bili ste u pravu na onu GIII je bio relej problem , juce zamijenjen i sad je sve ok![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ima li dje da se iznajmi limuzina i koliko je otprilike?
Ne treba meni no me pitao neko...
rm -rf /
Ima u Splendid,za cijenu nijesam siguran
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks