Page 199 of 284 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209249 ... LastLast
Results 4,951 to 4,975 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Zamisli X u trecoj utakmici. Sto onda, produzeci, penali, igra se na 2 razlike u ukupnom skoru. heh, ne treba komplikovat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto toliko ljudi na ovom forumu mrzi sve sto im se bar malo ne svidja pa ne zeli da sagleda stvari sirom otvorenih ociju... nego sad se sjetih, Vlado ti si onaj sto je rekao da se Pera Bozic raspada i da ga treba trsit u penziju, tako da mi od tebe vise nista nije cudno...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Zamisli X u trecoj utakmici. Sto onda, produzeci, penali, igra se na 2 razlike u ukupnom skoru. heh, ne treba komplikovat.
    Je*alo majku onda brate, ne znam. :lolblue:

(četvrta utakmica?) :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    Zasto toliko ljudi na ovom forumu mrzi sve sto im se bar malo ne svidja pa ne zeli da sagleda stvari sirom otvorenih ociju... nego sad se sjetih, Vlado ti si onaj sto je rekao da se Pera Bozic raspada i da ga treba trsit u penziju, tako da mi od tebe vise nista nije cudno...
    Tačno tako, raspada se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Mačko, pušti me više. Nemoj me ti zastiđivat i zasramljivat.
    Nani je jedna običan prosjek, a Valensija nema ama baš nikakav kvalitet da igra u jednoj fudbalskoj instituciji kao što je Mančester Junajted.
    Da se razumijemo, nema ni Nani. Imao je tu sreću da uleti u paketu sa C. Ronaldom, pa smo viđeli šta je napravio jedan, a šta drugi,
    grijesis kad je Nani u pitanju. vidjeces ga za sezonu, dvije... nece bit ka Ronaldo ali nece bit ni mnogo losiji. sve u svemu on i Rooney ce bit glavne zvijezde tima. Valensija ima potencijal, nije neka klasa sad po pitanju driblinga i sl. ali igra glavom, odlicno se pozicionira u napadu, vrlo je jak i brz...vrlo tezak za cuvanje. pomnije prati utakmice pa ces vidjet' o cemu se radi, a ne samo ko je kakav dribling napravio i koje-kakve kerefeke.
    i mislim da je Man. vise zasluzio prolaz u polufinale od Bayerna. Bayern ove sezone ima toliko srece da je to nevjerovatno. imaju klasu u napadu, tu nema price ali sto se srece tice imali su je najvise od svih timova u LS ove sezone. ne mrzim ih, naprotiv, iako su izbacili ekipu za koju navijam od malena.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    grijesis kad je Nani u pitanju. vidjeces ga za sezonu, dvije... nece bit ka Ronaldo ali nece bit ni mnogo losiji. sve u svemu on i Rooney ce bit glavne zvijezde tima. Valensija ima potencijal, nije neka klasa sad po pitanju driblinga i sl. ali igra glavom, odlicno se pozicionira u napadu, vrlo je jak i brz...vrlo tezak za cuvanje. pomnije prati utakmice pa ces vidjet' o cemu se radi, a ne samo ko je kakav dribling napravio i koje-kakve kerefeke.
    i mislim da je Man. vise zasluzio prolaz u polufinale od Bayerna. Bayern ove sezone ima toliko srece da je to nevjerovatno. imaju klasu u napadu, tu nema price ali sto se srece tice imali su je najvise od svih timova u LS ove sezone. ne mrzim ih, naprotiv, iako su izbacili ekipu za koju navijam od malena.
    Ja ne pričam što će bit za sezonu-dvije, nego pričam što je ove godine.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ja bih samo pitao jel gleda ko prvu utakmicu Bajerna i Mancestera Mancester ih je razbucao u prve po ure na Old Trafordu, al onda je na scenu stupio tupavi Rafael. Nemojte ljudi vise, nijanse su odlucivale, al Bajern je zasluzio prolaz kad se sve sabere. Napado je kuci citavo vrijeme, a u uzvratnoj utakmici se vratio nakon sto je gubio 3-0 protiv velikog Mancestera na Trafordu. Malo li je...
    Sad ja treba da kazem da ne navijam za njemce, i da smatram da su lopovski prosli Fiorentinu. Eto jeste. Al prvaka engleske su preskocili zasluzeno, mada i da je Mancester prosao dalje, ne bi bilo nezasluzeno. Eto tolko, dako stavimo tacku na to. Nego, vidjeste li kako Ferguson dostojanstveno podnosi poraz Skotska sisa.

Thanks Thanks Given 
    9,446
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

a ne mozes tako da gledas, ako gledas na duze pogledaj koliko npr ima godina iguain, marselo, ronaldo, benzema las dijara, oni ima da karaju ako se usklade dugo god ali ove vidis i sam veze nisu imali.

isto tako united ima potencijala i sigurno ce za god dvije gazit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa i ove godine je odlican. bice duplo bolji naredne sezone, vjeruj mi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako se neko raspada i nema klasu, kako ce onda biti tako dobar za 2 godine?! budi malo realan jbt

Clapton je sve fino rekao, Nani je tek odlaskom Ronalda dobio potreban prostor, i vec ga itekako dobro koristi, a tek ce ga iskoristiti, Valencia - igrac koji svaki potez odigrava promisljeno, nije extra tehnicar al to nadoknadjuje velikom snagom, po rijecima svih strucnjaka koji su tokom ove sezone komentarisali igru junajteda veoma dobar igrac, i na kraju je dr.Vlado da ispravi sve te ljude kao i Ser Alexa i da kaze da se Valencia raspada...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Po meni nema potencijala da gazi, jer im nedostaje neki vrhunski srednjak. Karik je kanta, Flecer trkac, Skols star, Anderson odigra 2 dobre i onda 2 mjeseca nidje covjeka.

Odbrana je bedem, Runi je dovoljan za napad. Nani i Valensija su zivotinje, al im nedostaje takticke potkovanosti. Imaju kvaliteta, Fergi sigurno dosta radi sa njima, al nesto mi se cini da nemaju 'ono' da budu top zvijezde koje trebaju Mancesteru. Mancesteru nedostaje jedan Fabregas, i desni bek. Ne brazilski vjetropir, nego neko poput Gerija Nevila.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

a ne mozes tako da gledas, ako gledas na duze pogledaj koliko npr ima godina iguain, marselo, ronaldo, benzema las dijara, oni ima da karaju ako se usklade dugo god ali ove vidis i sam veze nisu imali.

Na osnovu čega ti zaključi da Real Madrid veze nema?
    Na osnovu toga što su ispali od Liona, ponovo u 1/8 finala LŠ?
    Ako nešto ne može da se posmatra nekako, onda definitivno ti ne možeš Real Madrid i njihovu igru da posmatraš tako kako si krenuo.

Liga Šampiona je specifično takmičenje. Pogotovo kad dođe do eliminacione faze. Real Madrid vuče već nekoliko godina to prokletstvo ispadanja u 1/8 finala i to prokletstvo Olimpika iz Liona koji ih je ponovo dobio i to u sezoni kada im je prodao najboljeg fudbalera (Benzema).

Ako si gledao obje utakmice, mogao si da vidiš da je Lion jednom sirovom i dosta srećnom igrom (kao i dosta srećnim golovima) došao do polufinala Lige Šampiona. Real ih je sabio totalno u drugoj utakmici, posebno u prvom poluvremenu. Je*i ga, falilo je sreće. Tome Realu treba dosta stvari da se poklopi pa da prođe tu 1/8 finala, izgleda da već ti fudbaleri imaju neki kompleks kad je ta faza takmičenja u pitanju. Protiv toga se ne može. Nije tu problem u nogama, nego u glavi.

Isto bi tako bilo da ja sad pričam da se Mančester raspada i igra loše jer ih je Bajern izbačio i nadigrao u jednom dvomeču. To jednostavno nije tačno. Mančester Junajted s onom ekipom koju ima igra trenutno iznad svojih mogućnosti. Vidić je i dalje možda najbolji štoper u EPL, Ferdinand se polako vraća, imaju možda i najbioljeg lijevog beka na svijetu (Evra) i jednog od najboljih špiceva svijeta u ovom trenutku (Runi)... ali pričati o Naniju, Valensiji, Flečeru, Keriku, Andersonu i ostalim budalama kao dobrim igračima, a uz sve to dati sebi za pravo da se malo kritikuje možda i trener-ikona novije fudbalske istorije?

A da nije malo previše?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako Iguain nije imao veze ove godine, kad je real u pitanju, onda ne znam ko je. dao je skoro 30golova jbt. jednostavno ga gol nije htio protiv liona. a i pravo da ti kazem milo mi je sto u ih izbacili, zbog jebenog pereza. potrosio je 300mil na nove igrace, pi. ne ide to tako. jednom timu da bi se izgradio je potrebno najmanje godinu, dvije. a ovaj glavonja je htio da za mjesec dana sve zavrsi

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Nije prokletstvo, nego svake godine prave novi tim od zvijezda i nekih naduvanih igraca. Eno primjer Intera - gradili su tim, doveli pravog trenera, evo nakon prve godine i rezultata. naravno, sve je pocelo sa Mancinijem.

Real nema projekat na duge staze. Zato ce ako ne u 1/8, da ispada u 1/4 il 1/2 dokle god ovako nastavi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije prokletstvo, nego svake godine prave novi tim od zvijezda i nekih naduvanih igraca. Eno primjer Intera - gradili su tim, doveli pravog trenera, evo nakon prve godine i rezultata. naravno, sve je pocelo sa Mancinijem.

Real nema projekat na duge staze. Zato ce ako ne u 1/8, da ispada u 1/4 il 1/2 dokle god ovako nastavi.
    u pravu si za inter iako mrzim taj klub iz dna duse. ne zamjeri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...........
    to je to sto rekoh, budi malo realan, pricas o manchesteru kao da ga ili mrzis ili zaista ne znas nista o njemu, a kad neko slucajno spomene real odmah imas odgovor od pola kilometra... mislim da ne treba vise nista da ti tvrdimo, sami igraci ce te demantovat veoma brzo...

a vi koji trazite krivce sada posle ispadanja od bayerna, lako je biti general posle bitke, ne mozete svaliti svu krivicu na Rafaela koji je juce napunio 19 godina i dobio zadatak da cuva majstore kao sto su Roben i Ribery, neiskustvo je ucinilo svoje, mnogo stvari je uticalo al krivica se ne moze def. svaliti ni na jednog pojedinca...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

potpisujem, ni ja ih ne volim ali odlican primjer igranja na duge staze... a tim kao real koji se sklepa za mjesec dana od naduvanih zvezdica ne moze imati timski duh koji je jedna od kljucnih stvari za uspjeh u ekipnim sportovima...

Thanks Thanks Given 
    9,446
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

nije mi palo na pamet da kazem da iguain nema veze ove god....

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Vise je to glupost, nego neiskustvo. Nije sad da je isao na loptu, bio isprovociran il nesto slicno, pa da reaguje naglo. Momak je znao da ima zuti, pa je u ne tolko opasnoj situaciji odlucio da vucne sa ledja Riberija za dres. A i Fergi je mogao da ga posalje na klupu zbog kartona i godina, sto mu je OShea radio na klupu do tad, boga pitaj.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Kao prvo, to nije Real Madrid - to je Florentino Perez.
    Real Madrid je nešto drugo. Real Madrid je klub koji igra fudbal i onda kad pobijedi 11:1 i onda kda izgubi 2:6.
    To je ekipa koju nikada nećeš vidjeti da brani rezultat, da se boji da ode u napad, da se čuva.
    To je ekipa koja će kad da 9 golova da juri do posljednjeg zvižduka ne bi li postila i taj deseti.
    Eto, to je Real Madrid. Zbog toga ih volim i navijam za njih, zato što igraju muški, i veliki su i u porazu i pobjedi.

To što Florentino Perez koristi Real Madrid i sav njihov glamur, popularnost, ime i renome kako bi napravio pare - to su već neke druge stvari o kojima bi mogli da raspravljamo na nekom ekonomskom forumu kada (i ako) bude prilike za tako nešto.

Do tada, potrebno je jasno odvojiti neke stvari.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Vlado, ajde na spavanje bez svakoga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:lolblue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    to je to sto rekoh, budi malo realan, pricas o manchesteru kao da ga ili mrzis ili zaista ne znas nista o njemu, a kad neko slucajno spomene real odmah imas odgovor od pola kilometra... mislim da ne treba vise nista da ti tvrdimo, sami igraci ce te demantovat veoma brzo...
    Momče, ja ne znam što se događa s tobom.
    Ili si mnogo drzak i bezobrazan, pa me za*ebavaš, ili ti rasprava i prepisivanje sa mnom predstavlja neki poseban vid satisfakcije.

Ja ne mrzim Mančester. Oni su dobra ekipa, i Real Madrid kao klub ima sa njima fantastične odnose. Ali, mrzim kad je narod neobjektivan. Odjednom su Nani i Valensija igračine. Ovaj je do juče bio na klupi i nije mogao da se izbori za mjesto u prvih 11, a ovaj drugi je bio nužno zlo koje se moralo dovesti poslije odlaska Ronalda...

Uglavnom dvije obične kese od fudbalera, makar ove sezone.
    E sad, onaj Nani stvarno ima neki neobičan stil igre i izgleda kao da može napredovati i pući za godinu ili dvije (nešto kao Runi ove godine), ali Valensija... kakva kesa.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Vlado, ajde na spavanje bez svakoga
    Bravo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao prvo, to nije Real Madrid - to je Florentino Perez.
    Real Madrid je nešto drugo. Real Madrid je klub koji igra fudbal i onda kad pobijedi 11:1 i onda kda izgubi 2:6.
    To je ekipa koju nikada nećeš vidjeti da brani rezultat, da se boji da ode u napad, da se čuva.
    To je ekipa koja će kad da 9 golova da juri do posljednjeg zvižduka ne bi li postila i taj deseti.
    Eto, to je Real Madrid. Zbog toga ih volim i navijam za njih, zato što igraju muški, i veliki su i u porazu i pobjedi.

To što Florentino Perez koristi Real Madrid i sav njihov glamur, popularnost, ime i renome kako bi napravio pare - to su već neke druge stvari o kojima bi mogli da raspravljamo na nekom ekonomskom forumu kada (i ako) bude prilike za tako nešto.

Do tada, potrebno je jasno odvojiti neke stvari.
    to je sve istina, al u ovom trenutku to je vasa surova realnost, real madrid = florentino perez, on je taj glavni koji se za sve pita i to vam je sto vam je sada, kao sto ni navijaci manchestera nisu zadovoljni kako glejzeri postupaju sa klubom al nemaju drugog izlaza... zbog njihovog nacina poslovanja mozda manchester nema para da kupi ne znam kakve igrace al opet alex napravi odlican posao i odradi solidno sezonu sa par kriticnih pozicija u timu... isto tako real, oni imaju i previse para al imaju na celu covjeka koji ne zna da ih koristi na pravi nacin...

Page 199 of 284 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209249 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)