View Poll Results: Da li biste primili čip ?

Voters
106. You may not vote on this poll
  • Da

16 15.09%
  • Ne

90 84.91%
Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 76 to 100 of 185

Thread: Čipovi za ljude

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post

Dr Ryke Geerd Hamer (New GermanMedicine),Ing. Helmut Pilhar
    Dr. Carl Sanders (elektroinženjer, pronalazač i savjetnik u IBM-u)koji se pojavljuju i izvorima, tebi nemaju veze s naukom.
    "Meni" nemaju veze sa naukom, a ne bi ni tebi da si se potrudio da provjeriš.

Carl Sanders je, na prvi pogled, klasična "NN" osoba koja se pojavljuje u ovakvim pričama. Evo kako ćemo: nadji mi bilo što o tom čovjeku, biografiju, podatke o obrazovanju, gdje je radio (da li je uopšte bio savjetnik u IBM-u i kome i u vezi čega), još bitnije na čemu je konkretno radio, što je objavio i čime se bavio - a da to ne bude na stranicama sajtova koji promovišu teorije zavjere. Ako dvadesetak prvih rezultata pretrage u naslovu ima "Mark of the Beast", nije teško zaključiti o čemu se radi...

O Njemačkom doktoru se, na drugoj strani, vrlo lako može doći o podataka. Uključujući i to da mu je dozvola da se bavi medicinom ukinuta i da je odležao zatvorsku kaznu u Njemačkoj i Francuskoj zbog prevare. Evo i njegovog magnum opusa (direktno sa sajta GNM, jer se ovo u relevantnim naučnim izvorima sigurno neće pojaviti):

Dr. Hamer found that every DISEASE originates from an unexpected shock experience. He established that such a sudden shock affects not only the psyche, but impacts at the same time (visible on a brain scan) the part of the brain that corresponds biologically to the specific trauma. Whether the body responds to the unexpected event with a tumor growth (cancer), with tissue degeneration, or with functional loss, is determined by the exact type of conflict shock. So far, Dr. Hamer has been able to confirm these discoveries with over 40,000 case studies. Since HEALING can only occur after the conflict has been resolved, German New Medicine therapy focuses on identifying and resolving the original shock.
    ...svakako, ne baš posljednja riječ moderne medicine, zar ne? Retoričko pitanje, pretpostavljam da vjeruješ i u ovakve stvari.

Naime, ovaj simpatični gospodin je obećavao svojim pacijentima skoro sigurno izlječenje od raka, i aktivno ih odvraćao ih od "konvencionalnih" tretmana. Interesantno je i to da podataka o "uspješnom izlječenju" ima jedino na njegovom fan-sajtu.

On je medicinski stručnjak od prilike koliko je i onaj Japanac koji priča sa kristalima fizičar.

Imaš li još izvora?

Evo ti jedan relevantan izvor, kad te već interesuje ta tema: http://hqinjets.com/vc/rfid101.html

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    On već ima čip ljudi.
    Pa, to bi objasnilo kako ti uspijeva da me "pratiš" na svakoj temi. Odbij, čovječe, ako nisi sposoban za bilo kakav relevantan komentar.
    Last edited by MadGod; 12-12-09 at 18:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    1 Post

Vodje ima malko i istine iako nisam paranoik .U vakcinice mogu stavit malko nano robotica onih naj prostijih taman da u kombinaciji sa teskim metalima odasilju signale. E sad ti teski metali se moraju nedje koncetrisati i eto antenice.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Vidim sad smo postali eksperti i za nanorobotiku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    1 Post

Pa sad strucnjaci nismo al logicari jesmo.Jedna podgoricanka je u Jamerici jedna od glavnih za nanorobotiku i ona je napravila funkcionalnu violinu .Mnogo teze je odradit instrument sa pokretnim djelovima nego li sklopit jedan tranzistor koji je pasivni element.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

endogeni su nešto drugo, radi se o tom da se uslove reakcije i ponašanje pojedinca.
    Kako,ima li objašnjenja funkcionisanja tog?
    Jer,ako je i dalje ono sa živom - jedino ako žele da nas poubijaju...
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by dubovicanin View Post
    Pa sad strucnjaci nismo al logicari jesmo.Jedna podgoricanka je u Jamerici jedna od glavnih za nanorobotiku i ona je napravila funkcionalnu violinu .Mnogo teze je odradit instrument sa pokretnim djelovima nego li sklopit jedan tranzistor koji je pasivni element.
    Link izvora za tu violinu?

Thanks Thanks Given 
    1,477
    Thanks Thanks Received 
    5,879
    Thanked in
    2,773 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Kako,ima li objašnjenja funkcionisanja tog?
    Jer,ako je i dalje ono sa živom - jedino ako žele da nas poubijaju...

Hitachi Develops a New RFID with Embedded Antenna µ-Chip

t
    http://loveforlife.com.au/node/6852

http://www.hitachi.co.jp/Prod/mu-chip/

.
    Last edited by starwalker; 12-12-09 at 20:55.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

nemoj bre da mi diras struku, tranzistor upravo nije pasivan elemenat vec aktivan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hitachi Develops a New RFID with Embedded Antenna µ-Chip

t

http://www.hitachi.co.jp/Prod/mu-chip/

.
    Ovdje nigdje ne piše ništa o kontroli ljudskih emocija i reakcija preko čipa.Ponašanje?

Thanks Thanks Given 
    1,477
    Thanks Thanks Received 
    5,879
    Thanked in
    2,773 Posts

Ovdje nigdje ne piše ništa o kontroli ljudskih emocija i reakcija preko čipa.Ponašanje?
    Zar očekuješ da bi Hitachi na zvaničnoj prezentaciji objavilo tako nešto.

ima nešto na prvom linku

Microchip Implants, Mind control and Cyberetics

Using a RMS, a land-based computer operator can send electromagnetic messages (encoded as signals) to the nervous system, affecting the target's performance. With RMS, healthy persons can be induced to see hallucinations and to hear voices in their heads.
    Every thought, reaction, hearing, and visual observation causes a certain neurological potential, spikes, and patterns in the brain and its electromagnetic fields, which can now be decoded into thoughts, pictures, and voices. Electromagnetic stimulation can therefore change a person's brainwaves and affect muscular activity, causing painful muscular cramps experienced as torture.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar očekuješ da bi Hitachi na zvaničnoj prezentaciji objavilo tako nešto.

ima nešto na prvom linku

Microchip Implants, Mind control and Cyberetics

Using a RMS, a land-based computer operator can send electromagnetic messages (encoded as signals) to the nervous system, affecting the target's performance. With RMS, healthy persons can be induced to see hallucinations and to hear voices in their heads.
    Every thought, reaction, hearing, and visual observation causes a certain neurological potential, spikes, and patterns in the brain and its electromagnetic fields, which can now be decoded into thoughts, pictures, and voices. Electromagnetic stimulation can therefore change a person's brainwaves and affect muscular activity, causing painful muscular cramps experienced as torture.
    Nisam razmišljao o tome čija je prezentacija,mislio sam da mi pokazuješ odgovor na pitanje.
    Rauni-Leena Luukanen-Kilde,autorka teksta,gospođa koja se predstavlja kao bivši Glavna Medicinska Upravnica Finske - a u stvari je bivša regionalna Upravnica u Laplandu (Finskoj pokrajini).Meni je ovdje dosta,ne vidim razloga za laganjem u startu ako imaš nešto jako važno da kažeš ljudima (smanjuje kredibilitet pomalo),ali ću da nastavim - i da probam da nađem nešto što će više nego adekvatno parirati ovom 'pouzdanom' izvoru.
    Što se tiče mijenjanja percepcije preko uticaja na 'elektromagnetnu šemu mozga' - 'elektromagnetnom stimulacijom',to su velike riječi koje,ako znate što znače - u takvom kontekstu ne znače ništa.Elektromagnetna stimulacija može da utiče na čulne receptore spolja,najviše na oko,jer,kako nam je poznato,svjetlost (a time i sve objekte,subjekte itd. itd.) opažamo zahvaljujući odbijanja magnetnih talasa koje mi opažamo kao svjetlost od istih (dakle,objekata).Oko nastajanja zvučnog percepta pojavljuje se nekoliko teorija - od prostiranja talasa kroz vazduh do uha,do sudaranja čestica koje vibriraju pod uticajem izvora zvuka,te tako na neki način 'mehaničkog' prostiranja zvuka. (P.Ognjenović 'Psihologija Percepcije')
    Percepcija,dakle,ne potiče iznutra.Potiče iz interakcije sa spoljašnjom sredinom.Idemo dalje.
    Boldovani dio obiluje pleonazmom.'Vidjeti halucinacije' i 'čuti glasove' je jedna ista stvar.I jedno i drugo znači - imati halucinacije.Vizuelne i auditivne.Halucinacije su kratkotrajne devijacije u percepciji za koje je psihijatrija odavno ustanovila da nastaju poremećajima lučenja neurotransmitera i određenih lezija područja mozga zaduženih za percepciju (u slučaju sluha - temporalnog lobusa,ili u slučaju vida - okcipitalnog režnja).Upravo zbog ovakve prirode halucinacija psihijatrija ljude kod kojih su ovi poremećaji česti (shizofrenike) tretira veoma jakim psihofarmacima koji anuliraju dejstvo pomenutih neurotransmitera.Ovo ćeš naći u bukvalno svakoj knjizi koja sadrži psihijatrijski pregled shizofrenije.
    Halucinacije nisu indukovane mijenjanjem električnog,magnetnog ili elektromagnetnog potencijala.

Posljednje,ne najmanje važno.

Using a RMS, a land-based computer operator can send electromagnetic messages (encoded as signals) to the nervous system, affecting the target's performance.
    Nervni sistem svih nas nije isti.Ne postoji univerzalna vrijednost interpretacije koju svi ljudi mogu da očitaju na isti način. ('Fiziologija Nervnog Sistema',M.Marić)
    Osnovni problem ovog postulata,dakle,je kodiranje signala tako da odgovara svakom,što je nemoguće.Prema tome,moramo da pretpostavimo da će se kodirati individualno prema karakteristikama nervnog sistema svakog od nas pojedinačno,što bi značilo da ova tehnologija mora da bude toliko napredna da 'skenira' osjetljivost svih čula,emotivnog sistema (koji se ne može usloviti elektromagnetnim potencijalom,jer funkcioniše u totalu na bazi hormona i neurotransmitera,nema elektromagnetnih okidača,kao što je to slučaj sa korteksom i neokorteksom,jer se limbički sistem nalazi sa donje strane velikog mozga,i dio je tzv. 'starog mozga' - dijela mozga oko hipofize i ponsa),kognitivnog stila - da bi mogla da iskoristi svoju 'moć' i zavlada čovjekom.

Poenta sve ove govorancije je da čovjek nije robot,i da jednostavnim mijenjanjem elektromagnetnog potencijala ne postižeš puno,osim ako je ta promjena ogromna.A takva promjena bi ostavila trajan trag na mozgu i taj pojedinac ne bi mogao da bude smatran za zdravog.Sve stvari sa kojima danas dolazimo u kontakt imaju svoj elektromagnetni potencijal i svoje polje (PC,mobilni telefon,TV,radio itd.) - i nikako ne utiču na mijenjanje čovjekovih emotivnih stanja.
    O seksualnoj aktivnosti da ne pričamo.
    Naravno,neke reference sam dao u toku 'izlaganja' i u njima možeš da nađeš sve što sam rekao - jer sam tako učio.Autori su lokalni i evropski stručnjaci koji nikad nisu tvrdili da Svjetska Vlada zataškava postojanje NLO-a i lagali oko svoje stručne ekspertize.
    Pustili su da njihov rad govori za sebe,što većina naučnika i radi.
    Vjerovatno ću u sljedećih par dana povući i dodati neke linkove da poduprem tvrdnje koje sam iznio u posljednjem dijelu,sad sam zauzet,i ovako mi je uzelo previše vremena.
    P.S.Izvinjavam se svima zbog dužine posta.
    Last edited by Čika Džo; 12-12-09 at 23:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    nemoj bre da mi diras struku, tranzistor upravo nije pasivan elemenat vec aktivan
    To je i moja struka radi se o fizickoj pasivnosti. a za ovu nasu lejdi vise sutra samo ime da saznam jer je posla u Jameriku jer u PG na elektro nije mogla matis da polozi a tamo cudo napravi.
    Last edited by dubovicanin; 12-12-09 at 23:58.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Evo da pomognem, vjerovatno mislite na ovo
    https://forum.cdm.me/showpost.php?p=1378198&postcount=3

Thanks Thanks Given 
    4,437
    Thanks Thanks Received 
    8,564
    Thanked in
    3,295 Posts

Glupo je vjerovati u clanke slicne onima sto izlaze u Trecem oku i slicnim casopisima ali mi je iskreno zao ovih ljudi koji misle da se na nasoj lipoj planeti svi procesi i dogadjaji desavaju spontano i sami od sebe. Treba imatii malo volje za koriscenjem mozga koji se razvijao milionima godina, cisto zbog toga da nam ne bi dzaba stajao u tintarama. A kad se pocnu preispitivati stvari koje se desavaju na globalnom nivou i shvatati uzroci i posledice, skotace se da je istina negdje izmedju.

Thanks Thanks Given 
    4,437
    Thanks Thanks Received 
    8,564
    Thanked in
    3,295 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Link izvora za tu violinu?
    Vrlo je lose po tebe da nisi cuo za tako nesto bitno nego ovdje izigravas nekog sudiju i trazis linkove i svakakve izvore podataka za sve sto neko kaze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Vrlo je lose po tebe da nisi cuo za tako nesto bitno nego ovdje izigravas nekog sudiju i trazis linkove i svakakve izvore podataka za sve sto neko kaze.
    Ne radi se o 'sudijarenju' i nekom nadobudnom popovanju.Sistem referiranja mora da postoji,naročito kad 'obaraš' nešto što je teorija i praksa već dugo vremena.
    Evo primjera.Ja želim da ubijedim tebe da prasići mogu da lete.Kad ja ne bih morao da ti dokažem to,ili kad bi ti bio totalno mentalno pasivan,ti bi morao da slušaš mene kako drvoseram o tome kako su prasići u stvari evoluirali od vrabaca,kako su u stvari neshvaćeni,i kako nanotehnologija mijenja polaritet papaka i pretvara ih u krila.
    Naravno,u stvarnosti stvari idu malo drugačije.Ti ćeš vjerovatno uraditi jednu od dvije stvari.Ili ćeš se smijati ako me ne shvatiš ozbiljno i poželiš da sve to pretvoriš u šalu,ili,ako me shvatiš ozbiljno,reći ćeš:Nemoguće da prasići lete,daj mi klip da vidim.
    E,princip je isti.Kulturno je da daš reference kad govoriš o ozbiljnim stvarima.Ne možeš da lupetaš toliko slobodno u nekim oblastima kao što možeš,recimo,u filozofiji (mada ni tu ne možeš da kažeš baš sve na bilo koji način).
    Naučne rasprave i naučnog mišljenja nema bez referiranja,jer preko njega možeš da se upoznaš sa onim što tvoj sagovornik govori u većem obimu i da tako izbjegneš pogrešne interpretacije sagovornika - tako i da objektivno analiziraš ono o čemu sagovornik priča.
    Tu nema mjesta sudaru nekog 'ega' sa tuđim 'egom'.Ništa tu nije lično.Niko nije 'sudija'.Samo tako filtriraš proseravanje od priče koju valja čuti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    1 Post

Cika_Dzo@

Niko sa ovakvim masinerijama nece nikog ubjedjivat da svinjce leti. Samo ce koristeci svoju info sluzbicu napravit da odredjenu grupu ljudi boli glava ili nogica ili bilo kakve smetnje u njegovom organizmu koje ne moraju bit povezane sa prasici.Mislis da neko ulaze milijarde u ispitivanje vjestacke ruke i njene kontrole samo da bi pomogao invalidima??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cika_Dzo@

Niko sa ovakvim masinerijama nece nikog ubjedjivat da svinjce leti. Samo ce koristeci svoju info sluzbicu napravit da odredjenu grupu ljudi boli glava ili nogica ili bilo kakve smetnje u njegovom organizmu koje ne moraju bit povezane sa prasici.Mislis da neko ulaze milijarde u ispitivanje vjestacke ruke i njene kontrole samo da bi pomogao invalidima??
    Druškane,to je mnogo teže nego što se tebi čini,kao što sam objasnio gore.Žao mi je što si pročitao samo dio sa prasićima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    1 Post

Druškane,to je mnogo teže nego što se tebi čini,kao što sam objasnio gore.Žao mi je što si pročitao samo dio sa prasićima.
    Tesko jes sigurno bas zbog razlicitostima o kojima si govorio al su krenuli sa mrtve tacke a kad nesto krene zaustavljanja nema.

Thanks Thanks Given 
    1,477
    Thanks Thanks Received 
    5,879
    Thanked in
    2,773 Posts

Vjerovatno ću u sljedećih par dana povući i dodati neke linkove da poduprem tvrdnje koje sam iznio u posljednjem dijelu.
    čekamo linkove

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ima brzi pas nekih čipova..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Exclamation

čekamo linkove
    :arrow:
    sad sam zauzet,i ovako mi je uzelo previše vremena.

(minimum)

Thanks Thanks Given 
    535
    Thanks Thanks Received 
    504
    Thanked in
    132 Posts

www.jaredic.com
    ˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı

Thanks Thanks Given 
    1,477
    Thanks Thanks Received 
    5,879
    Thanked in
    2,773 Posts

.

Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)