12tog karte na prodaju za Inter - Barcelona, wish me luck in getting them, pa idemo u Milanoo jopet![]()
12tog karte na prodaju za Inter - Barcelona, wish me luck in getting them, pa idemo u Milanoo jopet![]()
rm -rf /
evo jedan text, covjek je sve fino realno rekao...
http://www.sportske.net/vest/u-fokus...ose-18446.html
da, komentar u kome momak kaze da kad jedan igrac da 4 gola na utakmici, da je logicno, da taj nije igrao da golova ne bi ni bilo, takav komentar je zaista za odusevljenje koliko doticni zna o sportu... to je bas logika, nisam znao da ona postoji u takvom obliku u sportu... to je izgleda logicno samo za vas madridjane :P
vid ovih sto su nasli da me zezaju sad....a a...
AJMO CRNA GORO !!!
Najprije, tj. prije nego li nastavimo, iskreno bit te zamolio da konacno naucis da koristis opciju "quote", tj. da pravilno citiras, da se ni ja a ni ostali ovdje ne bi mucili trazeci tvoje odgovore u mojim/nasim citatima
Ovdje je retardirano samo to sto ti na osnovu svojih losih iskustava i predrasuda formiras "misljenje" o necemu o cemu, zapravo, nemas pravu spoznaju, tj. objektivnu predstavu...nije jedini nego vecina na ovom forumu tako govore... i ne samo na forumu, svi zivi koji navijaju za neki italijanski ili spanski klub imaju kompleks od engleza... how retarded is that?!
Nebitno, ja samo zelim da mi/nam predocis, makar u nekoj najjednostavnijoj mjeri, znacenje termina "dusa" na primjerima Man.UTD-a i Real Madrida, buduci da si sam potegao taj "argument"ne znam dali si se nekad bavio nekim sportom al ja nemam namjeru da ti sad to objasnjavam...
I...Sta ti to govori?Ajde probaj da opteretis te tri sive celije i sam doneses jedan banalan zakljucak, a ako ne uspijes iz prve, svakako cu ti pomocikratko i jasno, NIJE!
:lolblue: Objasni mi znacenje ovog termina :lolblue: Jos to da cujem, pa da umrem mirne dusekralju zabolje me ona stvar za njih, postoji 1 tim na svjetu cijelom koji volim srcem svim i to je partizan, united mi je cisto tako najdrazi od stranih klubova, i nemam nikakvu potrebu za takvim kompleksima o kojima pricas...
Jos jedan fail.Ja govorim o znacaju odredjenih igraca za odredjeni tim, sve argumentujuci tipicnim prakticnim primjerima, tako da strategija "napravicu se glup", odnosno strategija banalizovanja zakljucaka do besmisla od strane tvoje malenkosti ovdje NE PALI...e tebi jako dobro ide ta logika, omg... znaci sad igra, lupam, atletico eto, sa nekim znj timom iz 5. spanske i dobije 5:0, potrefi se da svih 5 golova da Forlan, i po tvojoj logici, da Forlan nije igrao, bilo bi 0:0?! haha kralju u fudbalu logika ne postoji i ne postoje dileme sta bi bilo kad bi bilo...
Zivis u pogresnim uvjerenjima.Ovo je samo jedno od njihsad si me uvjerio da ne znas sta znaci rijec bukvalno...
Za mene je ekipa koja dobije Evropskog, svijetskog i Spanskog sampiona, i, uz to, dogura prilicno daleko u Ligi Evrope, definitivno ozbiljna ekipa.boli me kita i za real i barsu, samo nemozes taj atletico shvatati previse ozbiljno, nisu losa ekipa al u krizi ove godine, a i to sa realom i barsom su derbiji tak oda je tu uvjek sve moguce... u redu dobili ste ih, al ja sam mislio konkretno na vase igra u LS zadnjih 6 godina a ne na primeru gdje ste imali ok partija...
Imao je Real OK partija i u LS, sve do 1/8 finala...
EVROPSKU istoriju!!!Prije Fergijeve ere samo su JEDNOM bili osvajaci Evropskog elitnog takmicenja, i to 1968.Inace, ja svoje znanje o fudbalu i f. istoriji ne crpim sa Wikipedije, to je rezervivano za vas mladje.I neiskusnijehahaha epic fail, man.utd nema istoriju prije ser alexa?! prelistaj bar wikipediu...
Da ISTA znas o fudbalu znao bi i to da su SVI veliki klubovi imali odredjene periode kada nisu daleko stizali u Evropi, cak i da nisu ucestvovali.To si lako mogao da zakljucis i na primjeru MANCESTERA - od 1968. pa do 1999. - CORAK, nihtman.utd ima 3 titule, i sta sa tim, vremena se mjenjaju, ako nastavite finu tradiciju 1/8 finala brzo ce vas stici...Isto tako i Real.Od 1966. pa do 1998. tajac.8 godina je sala u odnosu na to...
Ne blamiraj se nadalje, ovo je vise nego dovoljno...ne znam kakvo je stanje u fudbalu bilo kad ste uzeli tih 5-6 za redom, al znam na koji nacin ste uzeli onu u finalu protiv partizana, ako ste svaku tako onda vam nije za pohvalu... :P
Opet nisi skapiraosto cu ja, vadite se na istoriju kao da su vam ganci neki rod..."Realovci" te podsjecaju na neki "klub"?Jel sad bolje? :roll:
ja mislim da nema univerzalnijeg topica na forumu...
ali ovaj anotherworld ubija....toliko je surovo realan
nadam se da se neces uvrijediti![]()
Nije, nego je ovaj Alcatraz_HN toliko isfrustriran zbog toga što je Bajern pregazio Mančester, pa je počeo da priča besmislene stvari.
Što bi reka Popaj, ''Haha, pušti ga''![]()
jbg ko gubi ima pravo da se ljuti
tako je vazda bilo...
Da mnogo sam isfrustriran, evo jos uvjek pizdim... da si citao redom vidjeo bi sta sam napisao koliko mi man.utd znaci, on je na mojoj listi 5. klub, posle partizana, partizana, partizana i partizana...
@world - postavljas opet pitanja na koja sam ti dao svoje odgovore tako da nemam namjeru da se ponavljam, ako ne znas sta znaci dusa tima, timski duh, bez kojeg su ti dzabe ne znam kakvi igraci, onda se definitivno nisi bavio nekim ekipnim sportom... a sto se tice opcije quote, pisao sam post na brzinu tako da nisam vodio racuna, nemam vremena da uredjujem post 3 dana kad odgovaram takvom covjeku koji jos i pocne da vrijedja...
Ajde probaj da opteretis te tri sive celije i sam doneses jedan banalan zakljucak
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks