Page 197 of 284 FirstFirst ... 97147187193194195196197198199200201207247 ... LastLast
Results 4,901 to 4,925 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ne bih se zachudio,ali uopshte,da Bayern osvoji CL.
    Ja bih se prilicno zacudio tome, prvenstveno zbog Bajernove "odbrane"...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

12tog karte na prodaju za Inter - Barcelona, wish me luck in getting them, pa idemo u Milanoo jopet
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Odgovori?Ova tvoja pisanija se ni sa 100 kilograma dobre volje ne moze nazvati odgovorima."Mlacenjem prazne slame" - svakako...

No, da "elaboriramo"

Na osnovu jedne recenice jednog lika suditi o citavom dijelu populacije, tj. uopsteno o pripadnicima odredjene grupe?How retarded is that? Osim toga, pojam "realovac" ne postoji, informisi/obrazuj se
    nije jedini nego vecina na ovom forumu tako govore... i ne samo na forumu, svi zivi koji navijaju za neki italijanski ili spanski klub imaju kompleks od engleza... how retarded is that?!

Dusa?Prosvijetli nas sve ovdje, onako kolektivno, i reci nam sta taj pojam oznacava u konkretnom primjeru, kao i fudbalu uopste :lolblue: Priceless
    ne znam dali si se nekad bavio nekim sportom al ja nemam namjeru da ti sad to objasnjavam...

Takodje, na konto price o "zajednistvu" reci nam da li je Junajted prosle godine totalno reformirao ekipu i doveo 70% novih igraca u prvi tim?Sapienti sat
    kratko i jasno, NIJE!

Siguran si?Na osnovu cega?Kompleksom se definitivno moze nazvati cinjenica da ne mozes da se pomiris da je Junajted u VELIKOJ mjeri postao "one man team", i da bez tog istog Runija ne bi prosli ni Milan...
    kralju zabolje me ona stvar za njih, postoji 1 tim na svjetu cijelom koji volim srcem svim i to je partizan, united mi je cisto tako najdrazi od stranih klubova, i nemam nikakvu potrebu za takvim kompleksima o kojima pricas...

...a sa istim tim Mesijem su JEDVA dobili Real, i to kuci, golom Ibrahima iz ofsajda.Potop I da, na mecu protiv Arsenala je Mesi dao 4 gola, dakle, sve za Barsu.Pobjedili su SAMO zahvaljujuci njegovim golovima - to kaze logika, koja ti, ocigledno, nije prijatelj...
    e tebi jako dobro ide ta logika, omg... znaci sad igra, lupam, atletico eto, sa nekim znj timom iz 5. spanske i dobije 5:0, potrefi se da svih 5 golova da Forlan, i po tvojoj logici, da Forlan nije igrao, bilo bi 0:0?! haha kralju u fudbalu logika ne postoji i ne postoje dileme sta bi bilo kad bi bilo...

Rekao si "svake godine", dok 6 podjeljeno na 3 sigurno ne daje broj 1, odnosno "jednu godinu".Fail...
    sad si me uvjerio da ne znas sta znaci rijec bukvalno...

Naravno, za tebe i slicne oni koji pobjede Barsu dok ih Real rasturi nikako nisu "ozbiljni timovi".How sad
    boli me kita i za real i barsu, samo nemozes taj atletico shvatati previse ozbiljno, nisu losa ekipa al u krizi ove godine, a i to sa realom i barsom su derbiji tak oda je tu uvjek sve moguce... u redu dobili ste ih, al ja sam mislio konkretno na vase igra u LS zadnjih 6 godina a ne na primeru gdje ste imali ok partija...

Neko ima proslost koja datira jos od vremena zacetaka fudbala, dok je neko nema prije dolaska S.A.Fergusona, pa, samim tim, ni ne moze da se vadi na istu
    hahaha epic fail, man.utd nema istoriju prije ser alexa?! prelistaj bar wikipediu...

5 godina za redom.Opet neznanje I da - Real je od 1998. do 2002. osvojio 3 titule prvaka LS.To je po meni, ipak novija istorija...Deder, podsjeti me, koliko Mancester ima UKUPNO Evropskih titula?Znaci ukupno?
    man.utd ima 3 titule, i sta sa tim, vremena se mjenjaju, ako nastavite finu tradiciju 1/8 finala brzo ce vas stici... ne znam kakvo je stanje u fudbalu bilo kad ste uzeli tih 5-6 za redom, al znam na koji nacin ste uzeli onu u finalu protiv partizana, ako ste svaku tako onda vam nije za pohvalu... :P

Sve je dobro, dok tebi neki "realovci" lice na neki "klub" :hammer: O, apsurda :cry:
    sto cu ja, vadite se na istoriju kao da su vam ganci neki rod...
    a sad adio,,,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo jedan text, covjek je sve fino realno rekao...

http://www.sportske.net/vest/u-fokus...ose-18446.html

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Odgovori?Ova tvoja pisanija se ni sa 100 kilograma dobre volje ne moze nazvati odgovorima."Mlacenjem prazne slame" - svakako...

No, da "elaboriramo"

Na osnovu jedne recenice jednog lika suditi o citavom dijelu populacije, tj. uopsteno o pripadnicima odredjene grupe?How retarded is that? Osim toga, pojam "realovac" ne postoji, informisi/obrazuj se

Dusa?Prosvijetli nas sve ovdje, onako kolektivno, i reci nam sta taj pojam oznacava u konkretnom primjeru, kao i fudbalu uopste :lolblue: Priceless

Takodje, na konto price o "zajednistvu" reci nam da li je Junajted prosle godine totalno reformirao ekipu i doveo 70% novih igraca u prvi tim?Sapienti sat

Siguran si?Na osnovu cega?Kompleksom se definitivno moze nazvati cinjenica da ne mozes da se pomiris da je Junajted u VELIKOJ mjeri postao "one man team", i da bez tog istog Runija ne bi prosli ni Milan...

...a sa istim tim Mesijem su JEDVA dobili Real, i to kuci, golom Ibrahima iz ofsajda.Potop I da, na mecu protiv Arsenala je Mesi dao 4 gola, dakle, sve za Barsu.Pobjedili su SAMO zahvaljujuci njegovim golovima - to kaze logika, koja ti, ocigledno, nije prijatelj...

Rekao si "svake godine", dok 6 podjeljeno na 3 sigurno ne daje broj 1, odnosno "jednu godinu".Fail...

Naravno, za tebe i slicne oni koji pobjede Barsu dok ih Real rasturi nikako nisu "ozbiljni timovi".How sad

Neko ima proslost koja datira jos od vremena zacetaka fudbala, dok je neko nema prije dolaska S.A.Fergusona, pa, samim tim, ni ne moze da se vadi na istu

5 godina za redom.Opet neznanje I da - Real je od 1998. do 2002. osvojio 3 titule prvaka LS.To je po meni, ipak novija istorija...Deder, podsjeti me, koliko Mancester ima UKUPNO Evropskih titula?Znaci ukupno?

Sve je dobro, dok tebi neki "realovci" lice na neki "klub" :hammer: O, apsurda :cry:

ponekad me prosto odusevis tvojim komentarima...jos jednom ukratko sve objasnjeno(ali idalje ostajem pri tome da si lud sto se raspravljas ,takve ljude treba samo ignorisat)

+1
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    evo jedan text, covjek je sve fino realno rekao...

http://www.sportske.net/vest/u-fokus...ose-18446.html
    hahaha dobar je ovaj dio za ruzne zene hahahahahahahah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    ponekad me prosto odusevis tvojim komentarima...jos jednom ukratko sve objasnjeno(ali idalje ostajem pri tome da si lud sto se raspravljas ,takve ljude treba samo ignorisat)

+1
    da, komentar u kome momak kaze da kad jedan igrac da 4 gola na utakmici, da je logicno, da taj nije igrao da golova ne bi ni bilo, takav komentar je zaista za odusevljenje koliko doticni zna o sportu... to je bas logika, nisam znao da ona postoji u takvom obliku u sportu... to je izgleda logicno samo za vas madridjane :P

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by zinabo View Post
    A sve nešto Runija forsirate, Maqnčester je bez Runija stigao do 3:0, i da im igrač nije dobio crveni karton ubili bi Bajerna...
    Bez Runija, a?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zinabo View Post
    A sve nešto Runija forsirate, Maqnčester je bez Runija stigao do 3:0, i da im igrač nije dobio crveni karton ubili bi Bajerna...
    :yipiiii: fail

svakakvih likova ima danas, samo mlate, ne znaju ni oni sta oce...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    :yipiiii: fail

svakakvih likova ima danas, samo mlate, ne znaju ni oni sta oce...
    izgledas ka dobar momak, ali smaras ka proliv

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

da, komentar u kome momak kaze da kad jedan igrac da 4 gola na utakmici, da je logicno, da taj nije igrao da golova ne bi ni bilo, takav komentar je zaista za odusevljenje koliko doticni zna o sportu... to je bas logika, nisam znao da ona postoji u takvom obliku u sportu... to je izgleda logicno samo za vas madridjane :P
    smaras...nisam ti se obrati tako da bi te zamolio da cutis...ako ti se ne svidja moj komentar drugi put ne moras ni citat,samo preskocis...

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,215
    Thanked in
    1,067 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    12tog karte na prodaju za Inter - Barcelona, wish me luck in getting them, pa idemo u Milanoo jopet
    sacekaj brate da idemo u Mardid

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alleator View Post
    hahahahaahaha

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    sacekaj brate da idemo u Mardid
    I tamo naravno
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alleator View Post
    nisi u pravu, dobar momak uopste nije, ali da smara ka proliv, smara

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vid ovih sto su nasli da me zezaju sad....a a...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,215
    Thanked in
    1,067 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    I tamo naravno
    ako Bog da,kad bi prosli u finale moralo bi se ic da yebe ocasamo kad bi se organizovali odavde da podjemo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sad adio,,,
    Najprije, tj. prije nego li nastavimo, iskreno bit te zamolio da konacno naucis da koristis opciju "quote", tj. da pravilno citiras, da se ni ja a ni ostali ovdje ne bi mucili trazeci tvoje odgovore u mojim/nasim citatima

nije jedini nego vecina na ovom forumu tako govore... i ne samo na forumu, svi zivi koji navijaju za neki italijanski ili spanski klub imaju kompleks od engleza... how retarded is that?!
    Ovdje je retardirano samo to sto ti na osnovu svojih losih iskustava i predrasuda formiras "misljenje" o necemu o cemu, zapravo, nemas pravu spoznaju, tj. objektivnu predstavu...

ne znam dali si se nekad bavio nekim sportom al ja nemam namjeru da ti sad to objasnjavam...
    Nebitno, ja samo zelim da mi/nam predocis, makar u nekoj najjednostavnijoj mjeri, znacenje termina "dusa" na primjerima Man.UTD-a i Real Madrida, buduci da si sam potegao taj "argument"

kratko i jasno, NIJE!
    I...Sta ti to govori?Ajde probaj da opteretis te tri sive celije i sam doneses jedan banalan zakljucak, a ako ne uspijes iz prve, svakako cu ti pomoci

kralju zabolje me ona stvar za njih, postoji 1 tim na svjetu cijelom koji volim srcem svim i to je partizan, united mi je cisto tako najdrazi od stranih klubova, i nemam nikakvu potrebu za takvim kompleksima o kojima pricas...
    :lolblue: Objasni mi znacenje ovog termina :lolblue: Jos to da cujem, pa da umrem mirne duse

e tebi jako dobro ide ta logika, omg... znaci sad igra, lupam, atletico eto, sa nekim znj timom iz 5. spanske i dobije 5:0, potrefi se da svih 5 golova da Forlan, i po tvojoj logici, da Forlan nije igrao, bilo bi 0:0?! haha kralju u fudbalu logika ne postoji i ne postoje dileme sta bi bilo kad bi bilo...
    Jos jedan fail.Ja govorim o znacaju odredjenih igraca za odredjeni tim, sve argumentujuci tipicnim prakticnim primjerima, tako da strategija "napravicu se glup", odnosno strategija banalizovanja zakljucaka do besmisla od strane tvoje malenkosti ovdje NE PALI...

sad si me uvjerio da ne znas sta znaci rijec bukvalno...
    Zivis u pogresnim uvjerenjima.Ovo je samo jedno od njih

boli me kita i za real i barsu, samo nemozes taj atletico shvatati previse ozbiljno, nisu losa ekipa al u krizi ove godine, a i to sa realom i barsom su derbiji tak oda je tu uvjek sve moguce... u redu dobili ste ih, al ja sam mislio konkretno na vase igra u LS zadnjih 6 godina a ne na primeru gdje ste imali ok partija...
    Za mene je ekipa koja dobije Evropskog, svijetskog i Spanskog sampiona, i, uz to, dogura prilicno daleko u Ligi Evrope, definitivno ozbiljna ekipa.

Imao je Real OK partija i u LS, sve do 1/8 finala...

hahaha epic fail, man.utd nema istoriju prije ser alexa?! prelistaj bar wikipediu...
    EVROPSKU istoriju!!!Prije Fergijeve ere samo su JEDNOM bili osvajaci Evropskog elitnog takmicenja, i to 1968.Inace, ja svoje znanje o fudbalu i f. istoriji ne crpim sa Wikipedije, to je rezervivano za vas mladje.I neiskusnije

man.utd ima 3 titule, i sta sa tim, vremena se mjenjaju, ako nastavite finu tradiciju 1/8 finala brzo ce vas stici...
    Da ISTA znas o fudbalu znao bi i to da su SVI veliki klubovi imali odredjene periode kada nisu daleko stizali u Evropi, cak i da nisu ucestvovali.To si lako mogao da zakljucis i na primjeru MANCESTERA - od 1968. pa do 1999. - CORAK, niht Isto tako i Real.Od 1966. pa do 1998. tajac.8 godina je sala u odnosu na to...

ne znam kakvo je stanje u fudbalu bilo kad ste uzeli tih 5-6 za redom, al znam na koji nacin ste uzeli onu u finalu protiv partizana, ako ste svaku tako onda vam nije za pohvalu... :P
    Ne blamiraj se nadalje, ovo je vise nego dovoljno...
    sto cu ja, vadite se na istoriju kao da su vam ganci neki rod...
    Opet nisi skapirao "Realovci" te podsjecaju na neki "klub"?Jel sad bolje? :roll:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    smaras...nisam ti se obrati tako da bi te zamolio da cutis...ako ti se ne svidja moj komentar drugi put ne moras ni citat,samo preskocis...
    Pusti, zar ti njegovo "shvatanje" elementarne logike ne govori dovoljno o tome u kojoj je mjeri on kompetentan sagovornik, tj. osoba cije komentare uopste i treba citati i uzeti za ozbiljno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislim da nema univerzalnijeg topica na forumu...

ali ovaj anotherworld ubija....toliko je surovo realan

nadam se da se neces uvrijediti

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Nije, nego je ovaj Alcatraz_HN toliko isfrustriran zbog toga što je Bajern pregazio Mančester, pa je počeo da priča besmislene stvari.
    Što bi reka Popaj, ''Haha, pušti ga''

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Nije, nego je ovaj Alcatraz_HN toliko isfrustriran zbog toga što je Bajern pregazio Mančester, pa je počeo da priča besmislene stvari.
    Besmislena pisanija mu je terapija.I to losa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jbg ko gubi ima pravo da se ljuti

tako je vazda bilo...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Pusti, zar ti njegovo "shvatanje" elementarne logike ne govori dovoljno o tome u kojoj je mjeri on kompetentan sagovornik, tj. osoba cije komentare uopste i treba citati i uzeti za ozbiljno?
    Besmislena pisanija mu je terapija.I to losa
    a taman ''Haha, pušti ga'' nista vise ni ne treba rec

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da mnogo sam isfrustriran, evo jos uvjek pizdim... da si citao redom vidjeo bi sta sam napisao koliko mi man.utd znaci, on je na mojoj listi 5. klub, posle partizana, partizana, partizana i partizana...

@world - postavljas opet pitanja na koja sam ti dao svoje odgovore tako da nemam namjeru da se ponavljam, ako ne znas sta znaci dusa tima, timski duh, bez kojeg su ti dzabe ne znam kakvi igraci, onda se definitivno nisi bavio nekim ekipnim sportom... a sto se tice opcije quote, pisao sam post na brzinu tako da nisam vodio racuna, nemam vremena da uredjujem post 3 dana kad odgovaram takvom covjeku koji jos i pocne da vrijedja...

Ajde probaj da opteretis te tri sive celije i sam doneses jedan banalan zakljucak

Page 197 of 284 FirstFirst ... 97147187193194195196197198199200201207247 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)