ogromna, tj. ogromna je razlika izmedju V8 i V12 tj. 840i i 850i, izmedju 850i i 850CSi i nije tolika osim nekih specificnih djelova..uostalom za razliku od 850i CSi je vecina manualni (mozda su cak i svi ne znam) sto dodatno olaksava odrzavanje.
She is only here to annoy herself!
Dobro ga je proda.
ono je bio V12 cini mi se, 850i
i vrlo moguce da je imao venturi..
Ako je 850 onda je V12.
Nego mislio sam da je 840.
TAKUMI
@appelle moi
Nema ti tu neke filozofije. Svako može da ga radi, Grebović kao i bilo koji bmw serviser. Jer u pitanju je motor identičan kao moj - za 840i a za 850i je korišćen kao što rekoh V12 motor iz 750i V12. Neće oni za svaki model automobila da prave motore nego koristi iste u 540i, 740i, 840i. Samo je zajebano ako ga udariš, teško se nalaze djelovi a i da ti motor izgori - ubičiš mu novi i ljepota.
Nije to neka velika razlika , 286 konja vs 300 konja. A razlikau potrošnji je par litara jer je 50i V12.
Dobro je to. Ja bi ga kupio. Izvadio plin, ne bih ga vala vozio svaki dan no vikednima. Nije to
auto za svaki dan pa da treba plin.
Bio je 850i.
Naravno. Slučajno kucnuh duplo V.
E vala ne bi stavio 2.5 TDS , 3.0D i aj nekako![]()
Zasto ne TDS? Bas sam procitao prije neki dan na neki BMW forum da je to najbolji dizel motor sto postoji.
TAKUMI
Najveće smeće 2.5 TDS bmw-ov i Audijev onaj 2.5. NA koji forum si to pročita ?
nisam znao da bmw 535d e60 ima ustvari 3000 kubika tj, tacnije 2996 :shock:
kod proslih modela su postovali te oznake sad su poceli malo da kenjaju.i kod 5 i kod 3serije.
f6
ovaj 535d je valjda cipovani 530d.. zato mi cudno sto je drugu registracija 700e, a ne hiljadu.. jer preko 3000 je lux..
nije cipovani 530d nego je razlika sto ima jednu turbinu vise..ja mislim
dobro objasnjenje stevane :P
m5 je ustvari chipovan 520i![]()
Originally Posted by my name is ...
Potvrdjujem.
Na BMW Club Serbia, i to je napisao neki mehanicar, koji inace vozi tu kramu.
To je 3.0 motor sa dvije turbine, ali turbine ne rade istovremeno. Ima jednu malu i jednu veliku, mala radi na niske, velika radi na srednje i visoke. To je zove registarsko prednabijanje, i nema turbo rupu kao A4 2.0 TFSI i vuce ko svinja.
Nemoj jebat...kakav cip?
Potvrdjujem.
Da.
TAKUMI
Ljudi, M51 motor je napravljen '91 godine...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Danas u BMW Centar vukčević gledam... ... Jedan retrovizor za M3 E36 - 100 eura!!! :mad: :roll: Pa da FerrarOga vozim i da je do jada...
+ih još treba lakirati jer je to gola plastika (bez prajmera, bez išta)
Znači 2 retrovizora s lakiranjem ~250E za auto koje može biti i 1992-go godište
Last edited by cvxcomputers; 08-04-10 at 18:06.
Mislim da su skroz originali ofarbani preko 300...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks