U OZ su najgori finiši sezona. Ne znam ko smišlja onakve završetke, niđe veze s vezom.
Uf, kako "cepa" V otkad je ponovo počela. Brutalno, i obećava.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
dobar je V. meni se svidjao i prije pauze, jes da je malo trashy, ali who cares, prilicno zabavno.
a i flash forward u zadnje 2-3 epizode daje znake zivota. nakon prvih epizoda koje su mi bile na momente i smijesne, ovo sad vec izgleda superzanimljivo. steta sto mozda i nece dozivjeti drugu sezonu..
FlashForward je naspram lost-a meni mnogo bolji, vrh serija
ma ok, to each his own. meni se ne mogu porediti flash forward i lost. mislim, ff treba josh da naraste da bi dostigao i fringe, npr, ali mogao bi, ako nastavi ovako fino da se razvija. i ako neko ubije brata fajnsa i kineza demitrija. katastrofa kako glume, kao iz selo gori a baba se ceslja
FlashForward je davno propustio šansu, trebalo je da se opasulje kao "V" pa da krenu udarnički. Previše su potrošili vremena na banalnosti. Sad kad su se zalaufali, otkazaće ih i gotovo. Gledanost je grozna a garant košta masu.
odgledah breaking bad 2x11 ... :yipiiii::hardrock:
a sto je ono mila moja majko,a sto je ono!!!!!???????kakav kraj,kakvo ludilo!!!!!!kakva serija!!!!
1993-2020
^Samo gledaj. Treća je već krenula s prejakim forama, kad se zahukta... uff.
gledam ep. po ep.nekako mi zao da to zgutam u jedan dan,a nemam ni kad...volter me odusevljava,kako glumi cojek...
![]()
1993-2020
http://www.imdb.com/media/rm1241226496/tt0300781
Pustala se na Atlas TV.Radi li ko tamo da je ukrade i pokloni mi :-D
my dark twin...the annihilating feminine
...does not need...civilizing
Cisto da bi potvrdili da su ljudi a ne bogovi Trey i Matt izbacili ***** od epizode. Oprasta se ali drste se dobro.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Nova epizoda South Parka kicks ass!
Stan, poke your grandma!![]()
I am the one who locks.
malo su zakasnili sa fejsbuk parodijom
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Svaki zivi i nezivi, gluvonijemi i copavi, crni i bileli i crveni komicar vec je ismijao facebook i chatroulette. I oni su to opet uradili. Cak i losije od pojedinih.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Počeh novu sezonu Hausa. Odmah je počeo da praši![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks