ja sad do kladionice kad ova veli nemaju dodatak za ove engleze. pa smutih nesto na brzinu od ovih sto je bilo u kvotama
Mjallby 1
Start 1
Fredrikstad 1
Kortrijk 1
Roseborg 1
Dundee Utd. X2
Waregem GG
Benfica 2
Strasbourg GG
kvota 90.90€
Fk Brisel protiv Tienena kuci ima tradiciju kao nijedan tim, u zadnjih 6-7 meceva gost nije postigao ni gol, a domacini su u vecini meceva tukli i to s hendikepom. Medjutim lose je to sto zadnjih nekoliko meceva u prvenstvu Fk Brisel ne zna za pobjedu, a u zadnjih 10 meceva imau 2 pobjede, 2 remije i 6 poraza. Mozda je ovaj mec za vadjenje, a mozda i za totalnih krah...Meni je vise za izbjeci
Who let the dogs out
ja sad do kladionice kad ova veli nemaju dodatak za ove engleze. pa smutih nesto na brzinu od ovih sto je bilo u kvotama
Mjallby 1
Start 1
Fredrikstad 1
Kortrijk 1
Roseborg 1
Dundee Utd. X2
Waregem GG
Benfica 2
Strasbourg GG
kvota 90.90€
Strazburg - Mec dal moze dvojka ?
Njukastl 1
Sautempton 1
Strasbur 0-2
benfika 2
St.Pauli 0-2
Jivaskila hokej 1 sa 5e oko 60 i nesto![]()
Newcastle boss Chris Hughton has hinted that he will make a number of changes to his team, who only need a draw to seal the Magpies' promotion.
e fino Mjallaby igra...gubi 0-1
55 Mjällby 0 - 3 Gefle
:)
DObar je sautempton pi !!!!!
Gent 2
Mec 2
Betis 2
Benfica 2
Pa sta bog da![]()
e k***c...ovaj Mjallby...umjesto ja da sastavim tiket da ne gledam od nikog nista...piii
hvala mjalbi hvala geflr...mater vam..mogli ste da ne dajete toliko golova ihihihihih
:)
Moglo bi se sad sklopiti 5 parova engleza ovih drugo 1+![]()
u englesku dolazi sve realno, ne uplatih nishta pihhh....
Wba samo neka je zdrao treba mi jedan gol od njih i onda bih cekao samo Newcastle za 50 ojra :/
Živio mi Srđane Aleksiću!
Tooo Crystal Palaceeeeeee, zasluzili ste da opstanete
Idemo jos svrake nocas, ne znam ko uopste vjeruje u to da ce Smith, Ameobi, Lovenkrands, Guthrie, Barton i ostali ic na remi...
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne znam smijem li to 3+, evo uzeh sad neshto...
veliki Piterboro ne odustaje.
PIH.
A probacu, pa shto bude... Ispadam se cio vikend, sad odigram na poluvrijeme iz sprdnje i dobijem :roll:
wba izjednachio evo
minden vise golova
malmo-vise golova
martic h2 u gemove sa 25 150ee
i ponovo mi onaj drug sastavio tiket.....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks