sad ce on samo da se sabere....... jeca jos.....
ma...ne znam...mozda je Shumaha ljut, pa mu ne odgovara na SMS-ove, pa nema info iz prve ruke...ko ce ga znat...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
sad ce on samo da se sabere....... jeca jos.....
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Cinjenica je da se malo zajebavam,ne vidim nista lose u tome,ali je isto cinjenica da navijam za NAJVECEG
Kao sto sam i juce ovdje postovao nedopustivo je da je sekundu bio juce sporiji od Rozberga,ali iskreno(a i ozbiljno sad) nista ne ocekujem od njega do 7-8 trke,on ovo sto sad vozi blage predstave nema sa onim sto je nekad vozio+u godinama je,sad vozi bez vidljivih gresaka,nabija kilometre,pokusava da se vrati u formu,da nadje ritam
Sto se tice njegovih vozackih sposobnosti,samo neko ko je ekstremno bezobrazan moze da ih dovodi u pitanje
Inace svaka cast za Rozberga,na svemu sto je do sad uradio sa ovim bolidom,ove sezone,ali ipak je najveci pobjednik dosadasnjeg dijela sampionata Rober Kubica
Luis je masina,zaista ga je zadovoljstvo gledati,brz,agresivan,pokusava da pretice,sjajan je![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Takodje samo neko bezobrazan moze njegov (i luisov) bezobrazluk da dovede u pitanje. luis malo lijevo pa desno hopa cupa a pizdio bi pola godine po novinama da je neko drugi njemu ono napravio pri pokusaju preticanja(pogotovo kad ga ne bi kaznili kao njega sto nisu).
She is only here to annoy herself!
covjek navija za MSC 100 odsto ! e sad vala nema potrebe da se oko forumske diskusije toliko raspravljate i nervirate , ljudi NHF formula ce biti dosadna pa makar postovima da je zagrijemoinace ovaj RBR ako im ne uskrate ovo pumpanje amortizera napravice sou i lako osvojiti!
A sta cemo onda sa Senom i Prostom i oni su se izbacali sa staze,i to kad su se borili za sampionat,sto to niko ne pominje,nego se samo pamti sto je NAJVECI radio?
Aoooooooooooooo dvostruki standardi![]()
Uhhhhhh, jbmti, moj najgori dan u 2010!
Kad sam vidio da odustajeNAJVECI
udario sam flasom i polomio staklo na sto.
Disaster!!! Jbni disaster!!!
A sve zbog sarafa na tocku!
Pa ne mogu da vjerujem!
Imao je vise nego odlican start, pretekao 2 vozaca i imao sam filing da moze do 4-e pozicije.
Hamilton je pokazao i dokazao da je ***** i prljav vozac. Ono zatvaranje Petrova nije dobro, a i Vettel je pretekao pod zutom zastavom i nema kaznjavanja.
Ferrari - tragedija.
Rosberg odlican, kako sam najavio, prvi podijum za Benz.
P.S.
CARE, uz tebe sam!! Volim te najvise na svijetu!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-04-10 at 23:39.
TAKUMI
TAKUMI
Ali pokusava brate,zeljan je voznje,trkanja,oce da pretice,a pogledaj ostale
Sutil je fenomenalan vozac,sad kad nema precijenjenog moze potpuno da dodje do izrazaja,miran je na stazi :joint:
edit:Nije ti tako izgledao prvi post(vezano za Luisa),prije editovanja![]()
Last edited by Jakuza; 04-04-10 at 23:52.
Ma nisam znao sto sam napisao. To je bilo za Alonsa.
Cuj, znam ja da bi sve da pretekne, ali jbg, ne moze.
Vozi na noz, nesigurno.
P.S. FIA favorizuje RBR.
TAKUMI
Legenda!
![]()
Poslije tri trke oba meklarena su u minimalnom zaostatku a svjesni su da njihov bolid trenutno nije sampionski...jos Kina i kad se meklaren vrati u evropu Luis Hamilton ce iz trke u trku biti sve brzi, pogotovo na kvalifikacijama i smatram da je titula lagano njegova...
pitanje za ferariste, sto misle ko ce Alonsu biti sad kriv kad na kraju Masa bude ispred njega na tabeli?
Pustite Alonsa koji je poluispravan bolid zamalo uveo u bodove, vecina ostalih vozaca ne bi znala sta da rade da im je lamela onako posla vec bi samo parkirali bolid kraj staze. Tu je razlika izmedju njega i Masse, hamiltona itd.
She is only here to annoy herself!
Alonso: Ovo mi je bila najteža utrka u karijeri
Autor F1Racing Nedjelja, 04 Travanj 2010 11:26
Ferrarijev vozač Fernando Alonso je izjavio da mu je VN Malezije bila najteža utrka u životu jer je morao improvizirati u svakom zavoju.
Alonsov mjenjač se pokvario u formacijskom krugu
Fernando Alonso je izjavio da je današnja Velika nagrada Malezije bila najteža utrka koju je vozio u svojoj karijeri! Dvostruki svjetski prvak je, naime, tijekom cijele utrke imao problema s mjenjačem, zbog čega je u zavojima često morao pritiskati gas kako bi uspio promijeniti brzinu.
Usprkos problemima s mjenjačem, Alonso je se uspješno nosio sa svojim momčadskim kolegom Felipeom Massom i McLarenovim vozačem Jensonom Buttonom, kojeg je u nekoliko navrata u završnici utrke pokušao prestići.
Na kraju je, u pretposljednjem krugu, odustao zbog kvara mtoora.
"Stvari su od samog starta krenule po zlu," požalio se Alonso španjolskoj televiziji. "Mjenjač mi je se pokvario u formacijskom krugu i tijekom utre nisam imao kvačilo, zbog čega sam morao kočiti na vrlo čudan način."
"Najprije bih morao prebaciti u nižu, a onda jako pritisnuti gas kako bih se izvukao iz zavoja."
Improviziranje u svakom zavoju
"Ovo je vjerojatno bila najteža utrka u mom cijelom životu u smislu vožnje jer sam morao improvizirati u svakom zavoju. Ali, čak sam i s tim mogao osvojiti nekoliko bodova, što je na kraju postalo nemoguće zbog motora."
"Ali, ako mjenjač i motor već moraju otkazati, onda je bolje da se to dogodi dok ste na devetom mjestu, nego da ste prvi i da izgubite 25 bodova"
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
I vi mu se divite,nije dosao ni do bodova,a NAJVECI je svojevremeno vozio sa zaglavljenim mjenjacem u 4. brzinu i zavrsio trku na 2. mjestu![]()
ja mislim da je alonso poceo previse da filozofira, sve trazi neko izgovore zasto nije uradio ovo, zasto nije uradio ono...
proslu trku masu nije pretekao zbog ovog ili onog razloga, nece da kaze lijepo nijesam mogao i tacka...danas drugi razlog, vidjecemo u kini sto ce da smisli...
ovo je moje misljenje, vrijeme ce da ga potvrdi ili demantuje
U petoj.
P.S. Hamilton je vozio OK, slazem se da je 3-4 puta bolji od Hamiltona ali *****ti, Indije i Lade se igraju s njim.
Alonso sad ima samo 6 motora, za 16 trka. Mislim da ce najebat jer kao sto se vidi, Ferrari nema dobre motore.
http://totalf1.com/full_story/view/3...l_June_to_win/
i:
http://totalf1.com/full_story/view/3...by_Schumacher/
TAKUMI
...koji je koma ako nije cijeli tim i kolega uz njega.
TAKUMI
Fabia u pravu si,u petoj(moja greska),koji majstor
Ajde sad citajte i divite se
http://www.monstersandcritics.com/pe...her/biography/
Ili 1998-e u Montreal, bez kocnica.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks