View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 21 of 105 FirstFirst ... 111718192021222324253171 ... LastLast
Results 501 to 525 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Interceptor View Post
    Naravno da nije,gro te mase cinjeli su ljudi koji nisu zeljeli smjenu vozda zbog prolivene krvi,nesrece,i bijede.
    Vise su puvali u duduke zbog njegove u ratu iskazane nesposobnosti da zbrishe sa lica zemlje sve one koji ne pripadaju istocnopravoslavnom,retrogradnom,krshu od naroda.

Bilo je ljudi raznih pobuda. Bilo je i onih što su krivili Miloševića da je izgubio ratove, ali prije svega bili su mladi ljudi koji su tada bili ogorčeni jer su vjerovali da im je ukrao budućnost i dostojanstvo.
    Po mom sudu kasnije će i mnogi od tih mladih ljudi steći neki stav: "I mi Srbi smo podjednako žrtve ovog rata" što nije neistina, ali oni to koriste kao način da izraze svoj otpor tome da prihvate činjenicu da je Srbija izgubila nekoliko ratova i da to neko mora da plati.
    No udaljili smo se od teme.

Inače mislim da ti je ovo za pravoslavce krajnje oštra konstatacija bez obzira što ti kao pravoslavac imaš pravo i na takav stav. To je neki moj sud koji ne moraš da uvažiš.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    A i malo joj je duže trebalo da završi i taj fakultet što nije UDG, jedno 5-6 god duže no je uobičajeno. Inače divna cura, iz divnog primorskog mjesta...Morinja...
    Kakve to veze ima koliko joj je vremena trebalo? Neki u toku svog studiranja zaradjuju za zivot(i kuce se). Jos manje vidim kakve veze ima to sto je iz Morinja.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by Interceptor View Post
    Ako ti je lakse,i ja sam pravoslavac,i misljenja sam da je to religija koju bastine kromanjoni danasnjice.
    Nazalost.
    Ja mislim da je religija ono sto bastine kromanjoni danasnjice pa me spalite na lomaci

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

El Re, hoces li mi reci, posto tvoj stav zaista cijenim i volio bi da ga cujem... Zasto je ove godine na lokalnim izborima, ili makar na ovoj nasoj anketi, tvoj glas uz DPS-SDP?
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Što bi Tito rekao: Narod koji ima ovakvu omladinu ne treba da brine za svoju budućnost...
    Nek ste zdravo i ti i drug ti. Je'l pošteno?..
    Jes' vala. I ti i drug Tito neka ste zdravi i prastaj, samo me ponese na sekund kad vidim kako je nekima za sve kriva Daliborka i Plate, a ne razni nesposobnjakovici i mutikase po vladi koji su doveli do toga da nam Berlin misli to sto nam misli :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na stranu inertnost i negativizmi ove vlasti... što to tebe SKOJ posebno boli Berlin? pa eto nas aminuju i Washington i Moskva... je li to Beograd ili Berlin? zbunio si me na momenat.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne moze Ambasador sa sekretaricom puno da uradi u Berlinu (sami su bez idje ikoga), ali eto ima nas Crnogoraca pa "lobiramo" nekako.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,400
    Thanks Thanks Received 
    1,723
    Thanked in
    945 Posts

Pokrasce opet izbore.
    Nazalost.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    na stranu inertnost i negativizmi ove vlasti... što to tebe SKOJ posebno boli Berlin? pa eto nas aminuju i Washington i Moskva... je li to Beograd ili Berlin? zbunio si me na momenat.
    Pa cujes El Rea, njemacki ambasador organizuje opoziciju po Crnoj Gori, a sve to u slobodno vrijeme i na svoju ruku, kad uhvati vremena izmedju golfa i filatelije. Pa rekoh da se nasmijem malo na taj racun, a zao mi ako je i tebe zaboljelo. Ne brini, ne pokusavam da umanjim postovanje koje prema nama osjecaju i Vasington i Moskva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Pokrasce opet izbore.
    Nazalost.
    e kuku nama,znaci opozicija vec pise prigovore na zapisnike sa birackih mjesta:lolblue:
    pa u opstinama u kojima dobiju izbore,pocijepace prigovore.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Pa cujes El Rea, njemacki ambasador organizuje opoziciju po Crnoj Gori, a sve to u slobodno vrijeme i na svoju ruku, kad uhvati vremena izmedju golfa i filatelije. Pa rekoh da se nasmijem malo na taj racun, a zao mi ako je i tebe zaboljelo. Ne brini, ne pokusavam da umanjim postovanje koje prema nama osjecaju i Vasington i Moskva.
    A sretan mu put,istekao mu mandat,vec je Plate uradio oprostajne posjete kod Mila i Filipa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    A sretan mu put,istekao mu mandat,vec je Plate uradio oprostajne posjete kod Mila i Filipa
    Odlazi Plate a dolazi neko jos gori za sefa odsjeka za Balkan u njemackom ministarstvu inostranih poslova kako se cuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    e kuku nama,znaci opozicija vec pise prigovore na zapisnike sa birackih mjesta:lolblue:
    pa u opstinama u kojima dobiju izbore,pocijepace prigovore.....
    a tako je vazda bilo
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

zamisli te nepravde.. boze, na kakve je muke ova vlast od opozicije..

Thanks Thanks Given 
    3,400
    Thanks Thanks Received 
    1,723
    Thanked in
    945 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    zamisli te nepravde.. boze, na kakve je muke ova vlast od opozicije..
    U pravu si. Ne znam koliko ce se jos moc ova nevina vlast branit od krvolocnih napada zlikovackog udruzenja nazvanog opozicija.
    Ne dajte se vitezovi!
    Ne dajte nam crnu goru!
    Kradite i lazite samo je ne dajte dusmanima!
    Nek je vjecna moja Vlast!
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u potpunosti shvatam razloge neglasanja za PzP, SNP i NSD u koaliciji.

u potpunosti ne shvatam razloge glasanja za DPSPD!!!!! poslije ovoliko godina skakavaca i grinja i... dusa mi je nabrajati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    El Re, hoces li mi reci, posto tvoj stav zaista cijenim i volio bi da ga cujem... Zasto je ove godine na lokalnim izborima, ili makar na ovoj nasoj anketi, tvoj glas uz DPS-SDP?
    Pozdrav mom dragom prijatelju. Evo Getaway da ti odgovorim i hvala ti na korektnom pitanju. Ono što pročitaš i nije tako teško razumjeti onom ko zaista želi malo misliti...

To nije glas crnom DPS-u već je to glas mog prkosa nečemu što smatram štetočinama koji dog god budu "alternativa" ovoj vlasti Đukanović može mirno da spava. To je najgori koktel svih onih i svega onoga što je već toliko puta ovaj narod rekao da ne želi i između kojih bi prije ja lično (a tvrdim i veli broj drugih Crnogoraca) glasao Nečastivog nego njih.
    To je glas protiv najgore krntije koju pokušavaju pred svake izbore ušminkati kako bi tobož vozila trku sa moćnom mašinerijom vlasti. Čim to (što se danas tobož zove "opozicija"), nestane, tek tada će se probuditi nada da se iz ovog naroda pojave novi koji će najaviti neku uistinu novu i bolju Crnu Goru. Što prije nestane ove lažne opozicije to će prije doći do katarze ovog naroda.
    Ta družina svojim suludim koncepcijama Crne Gore kao "države naroda" a ne građana i tiradama o pomoći Srbiji u borbi za njeno (davno izgubljeno) Kosovo, nikada neće uspjeti da animira ni Brisel ni Vašington da ju podrže i dožive kao ozbiljnog partera. A bez njihove podrške na Balkanu još niko nije došao na vlast. S ovom trojicom liderčića, u to nemam ama baš nikakvu dilemu, ovaj narod prosto gubi vrijeme koje nema i sebi dodatno produžava agoniju.
    Dakle moj glas je PROTIV štetočina i ako imalo doprinesem da ti nesretnici shvate da ono što oni nude nije ono što treba niti će ikad trebati ovom narodu, onda je moj glas imao smisla.
    Ako treba da platim cijenu što ću još godinu dvije gledati DPS kako bi ovi otišli i pojavili se neki novi - onda neka bude tako. Gledao sam DPS 20 godina pa se mogu strpjet još godinu-dvije. Ja ionako mislim da će se ta partija urušiti iznutra i to prije nego kasnije...
    A koliko je meni na srcu DPS znamo ja i moj Spasitelj na ovaj dan kad je uskrsnuo. Zaista mi ne pada na pamet nekome išta dodatno pojašnjavati a posebno raznoraznim pristalicama čoporativne svijesti koji ne umiju da žive bez nekog ko će da ih usmjerava ko ovan predvodnik. Neko jednostavno ima kapacitet to da razumije a neko nema.
    Last edited by El Re; 04-04-10 at 14:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Kakve to veze ima koliko joj je vremena trebalo? Neki u toku svog studiranja zaradjuju za zivot(i kuce se). Jos manje vidim kakve veze ima to sto je iz Morinja.
    Ima veze ako se neko predstavlja ka ekspert iz neke oblasti (eurointegracija), a studira je 10 ili više godina. Ako misliš da nema, raspitaj se za sličan slučaj bilo đe u inostranstvu i ja ću reći da si sve u pravu, i povuć ovo što pišem.

I naravno da ima veze što je iz Morinja. Po meni bi imala više razloga da se buni što se dešavalo u njenom dvorištu 3 ili 4 godine ranije, no jel Slobo pokra lokalne izbore u Beogradu 1996. Ali opet je ovo moje mišljenje.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...Ako treba da platim cijenu što ću još godinu dvije gledati DPS kako bi ovi otišli i pojavili se neki novi...
    Jos 2006. se pricalo kako oni mogu u nezavisnoj CG samo godinu-dvije da prezive i kako je demokratizacija neizbjezna. A odtad prodje 13 bajrama...

Ne izazivaju meni potrebu za gutanjem dramamina ove prepupjele domacice i pomocnici treceg sekretara odjeljenja za gubljenje vremena u MUPu kojima su usta puna DPSa, nego takvi kao ti, sto toboz teska srce glasaju za iste i jos pricaju okolo kako ne bi oni nego se nema kud.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by T'orn View Post
    Jos 2006. se pricalo kako oni mogu u nezavisnoj CG samo godinu-dvije da prezive i kako je demokratizacija neizbjezna.
    jes, jes, vazda su dobijali zbog slabosti svojih politickih oponenata, a ne zbog svojih kvaliteta
    Mada, nisu to "oni", to je, kada je rijec konkretno o politici, ipak samo "on".. Tako se na predsjednickim 1997. glasalo za "od dva zla manje".. pa je za referendum bila prica kako ce brzo on da se oklizne posle nezavisnosti, nego ga je samo "zapalo" da bude u pravo vrijeme na pravom mjestu.. posto ce posle prirodno nastupiti taj proces demokratizacije i ta cuvena katarza crnogorskog drustva i njegove svijesti..pa sad ponovo imamo manite Srbe koji hoce da nas pokore, a na braniku nase otadzbine, gle cuda, opet on! Sam! Nekako mu se vazda zalomi, greote, da na njegova pleca padne sav teret i da samo njega imamo u borbi za (ne vise obnovu, nego) odbranu nase nezavisnosti. Blagos.. kakva mudra prica samo ne znam do kad joj je rok trajanja.. cini mi se neogranicen....

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Pozdrav mom dragom prijatelju. Evo Getaway da ti odgovorim i hvala ti na korektnom pitanju. Ono što pročitaš i nije tako teško razumjeti onom ko zaista želi malo misliti...

To nije glas crnom DPS-u već je to glas mog prkosa nečemu što smatram štetočinama koji dog god budu "alternativa" ovoj vlasti Đukanović može mirno da spava.
    Nisi nikad razmislio o tome da upravo oni forsiraju ovu i ovakvu opoziciju? Umjesto da trazis alternativu i jednima i drugima koja god bila ti se priklanjas jednoj od dvije samo na oko razlicite opcije..

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

Ima veze ako se neko predstavlja ka ekspert iz neke oblasti (eurointegracija), a studira je 10 ili više godina. Ako misliš da nema, raspitaj se za sličan slučaj bilo đe u inostranstvu i ja ću reći da si sve u pravu, i povuć ovo što pišem.
    A koliko je studira ministar policije :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    A koliko je studira ministar policije :mrgreen:
    Podosta, no je on političar, a ne ekspert. I bio je u politici cijelo vrijeme studiranja

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

Podosta, no je on političar, a ne ekspert. I bio je u politici cijelo vrijeme studiranja
    nešto mi je važnija pozicija ministra no eksperta na ovim prostorima + što bi dotično dobro treba da je potkovan pa samim tim expert u svom poslu .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    nešto mi je važnija pozicija ministra no eksperta na ovim prostorima + što bi dotično dobro treba da je potkovan pa samim tim expert u svom poslu .
    Znaš što sam htio da kažem ovom pričom o trajanju studija mlade dame. I to da Brajovićevu kompetentnost ili ne ocjenjuju građani-birači-partijski članovi, dok ona sama za sebe tvrdi da je expert, a da za to ne mora imat nikakav dokaz, prostim postojanjem na mjestu direktorice organizacije koju je stvorila upravo ona....

Page 21 of 105 FirstFirst ... 111718192021222324253171 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)