Što bi ovo na Bragu???I 5 crvenih i 4 penala a od toga 2 penala na dvije strane u zadnji minut...
Što bi ovo na Bragu???I 5 crvenih i 4 penala a od toga 2 penala na dvije strane u zadnji minut...
deuscroix
Moj danasnji tiket:
OFK - Zvezda 2
Inter - Bolonja 1
Shalke - Bajern 1
Venlo - Tvente 2
Fereira - Belenenses 1
Bordo - Nansi 1
Kvota 17
A mislim, nije za singlanje sad s velikim parama, ali ima realnu šansu da dođe.
Ozbiljno, meni su nejasne kladionice koje stave na Arsenal kvotu 1.25, a njima ne igraju: Aršavin, Fabregas, Galas
A Vulverhempton zadnjih pet utakmica igrao ovako:
Vulverhemtpon 0-1 Mančester Junajted
Barnli 1-2 Vulverhempton
Aston Vila 2-2 Vulverhempton
Vest Hem 2-3 Vulverhempton
Vulverhempton 0-0 Everton
Pazi, to su sve bile teške utakmice. Mančester Junajted onda kad je bio u najboljoj formi ove sezone (vrlo vjerovatno), kad je pregazio Milana itd. njima je uspio dati samo 1 gol. Volvsi igraju čvrsto, a Arsenal ima meč sezone protiv Barselone za par dana.
Potpuno bi mi realno bilo da Venger možda pored slučaja ova tri momka koji mu ne igraju, odmori neke igrače pred meč sa Barselonom, iz prostog razloga što ako danas krenu da jure pobjedu protiv tvrdog Vulverhemptona mogu rizikovati nove povrede, a da ne pričam o umoru i ostalim stvarima koje idu u paketu sa tim.
Arsenal ih je ove godine nakrcao 4:1, i to u gostima. Samo što je to bilo u 11. kolu, a Vulverhempton je do 11. kola imao samo 2 pobjede - dakle, igrao mnogo lošije nego sada.
Svakako kvota koju vrijedi ispratiti, možda probati i čisti X, mada... nikad se ne zna.
Ja u svakom slučaju Arsenal sa ovakvim timom i rasporedom, na kvotu 1.25... ne bih živ uplatio. Pa, ko ne voli da ''proba'', bolje da preskoči ovaj meč.
imaa li ko neki tiket da se baci tih 5 eura:P
jer mene po 1 baci :P
Dender - Tubize 1 2.00
man city 2 ... 1.65
AJMO CRNA GORO !!!
Nurnberg - Mainz 1
Dunfermline - Ross Co 1
Foligno - Alessandria 1
ovo su sve malo veci padovi kvota ako imate jos koju da je pala kvota javite pa da se uplati nesto
stouk - hull 2 .... 4.2
gostima treba za opstanak, a domacinu nista ne treba
AJMO CRNA GORO !!!
nema veze pa sve da pusti omladince arsenal ce ih lagano opalit
Ne velim ja 2, nego mislim da će biti X...
A što znaš, njima ga uvali i Birmingem u zadnjem minutu za X (i to su tada svi igrali), ko veli da to ne može i Vulverhempton, koji je u dobroj formi... O tome se radi.
X2 pokrivanje klasično, dobra kvota... pa što bude.
Ponavljam: Igrati Arsenal 1 po ovoj kvoti, a znajući kakva je situacija i sve... po meni je ravno ludosti. Ali dobro, svako svoje mišljenje ima.
i meni je smijesna kvota ma real atletiko 1.3 bila pa je igrah i dodje naravno, takodje je vise nego smijesna kvota na partizan protiv makabija bila u zadnji mec 1.5 pa opet igrah i dodje. tako i ovaj mec kvota smijesna a 1 dolazi
Evo moji parovi za danas:
Piterboro-Njukastl 2(1.60)
Donakaster-Plimut 1(1.80)
Vikomb-Hadersfild GG3+(2.30)
AZ Alkmar-Utreht GG3+(2.10)
Katania-Palermo GG3+(2.30)
Bari-Roma GG3+(2.40)
Kaljari-Milan GG3+(2.30)
Genova-Livorno 1(1.55)
Jos imam 5-6 na pameti,ali ovi su mi nekako najsigurniji.Nadam se boljem danu od juce![]()
Last edited by Need2rock; 04-04-10 at 09:23.
Raise my hammer,take my aim
Katania-Palermo GG3+(2.30)
ovo makni a i njukastl makni takodje
katania mi je fix dana
oslabljeni i jedni i drugi u odbrani,palermo mora na pobjedu,a katania uvjek ide na pobjedu kuci protiv njih
a piterboro se odavno oprostio od championshipa,a njukstl je u strasnoj formi,vraca mu se par igraca,oce da posto-poto udju u premier ligu kao prvaci,vba im je juce dosao na bod...sigurica![]()
Raise my hammer,take my aim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks