Ja navijam za Partizan, ali realno gledano Makabi je uoči početka serije sa Partizanom bio veliki favorit.
Naravno, to što navijam za neki klub ne znači da sam nerealan, neobjektivan i da pričam budalaštine koje veze s mozgom nemaju.
Partizan je napravio čudo.
A Ronaldo je u Mančesteru bio najbolji fudbaler svijeta, tek kada je on otišao Runi je eksplodirao i doveo Mančester do ovog nivoa takmičenja. I u Engleskoj i u Evropi.
A sada kad on ne igra, ne postoji igrač u Mančesteru koji može da bude takav razbijač.
Naravno, tu je Nemanja Vidić, ali on je odbrambeni igrač.
I da te zamolim, pošto si doša juče na forum, nemoj da analiziraš nas koji ovdje već 6-7 godina znamo za koga navijamo i kako, loše je to stari... nisi kompetentan da ikoga procjenjuješ.
evo pare odma u 6 sati:
skantrop 1 2.6
karlajl 1 2.4
exeter 1 2.55
morekamb 1 2.05
uk. 32.62*2e= 65.2
u lob brate
Crotone? Vidim da se provlaci kao dojava/insider/kako god.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Volendam - FC Eindhoven 4+
Guingamp - Laval 1
WBA - Leicester 1
Monaghan - Athlone 1
Živio mi Srđane Aleksiću!
aj dako ih odma zakoljemo![]()
ahhahahah nemoj me samo istuc molim te...
prica ti je glupa napo si momka da nije pravi navijac partizana ako je objektivno reko da makabi ima vece sanse da prodje...svako normalan je ocekivo prolaz makabija ,a da ne spominjemo prednost meca kuci...
partizan je napravio iznenadjenje i svaka im cast ali rec da je ovo ocekivano i realno je u najmanju ruku glupo,partizan sa stalnim promjenama tima isa budzetom 10x manjim od makabija nikako nije mogo da bude favorit i koliki god da si navijac moras bit objektivan ...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
odlicno je krenulo![]()
ko je rekao to sto ti pricas, ja bogami nisam... al ti ocigledno ne pratis euroleague pdf pa ne znas o cemu pricas... ni u jednom trenutku ne kazem da je iko trebao da prica kako sigurno prolazimo itd., i sam kazem da je ovo previse nerealno sto smo uradili, al on je posle druge utakmice osuo paljbu po svim igracima redom kao da su mu ne znam sta uradili... te se bozic raspada, stare kosti, treba u penziju, te je kecman podbacio sto nije opet dao 30 poena kao u 1. mecu, te maric vise nema pojma, znaci nema veze sto mu 3 gorile non stop skacu po glavi, te ce mitrovic i djekic sigurno postati dobri igraci al sad ne treba da igraju na ovako bitnim utakmicama, e pa na takvim utakmicama se postaje veliki igrac, valjda dule zna bolje od tebe sta i kako radi... i da ne idem dalje, nije tema za ovo, nego morao sam ti odgovoriti...
@Vlado ti nemoj da se ljutis al nisam ja tebe napao vec sam samo rekao kako jeste, ni 1 komentar ti posle 2. meca nije bio na mjestu, a tvrdis da se dobro razumijes u kosarku...
Last edited by Alkatraz_hn; 02-04-10 at 15:27.
Ja probah ovaj NORIC 2 /drugo poluvrijeme/.
Ovi se ovamo svadjaju oko sugavog partizana umesto da se bacimo na analiziranje ostalih utakmica![]()
U košarku se razumijem koliko se razumijem, neću se nikome dokazivat. Nebitno je što i kako, ali neke stvari jednostavno znam.
A što se tiče toga da li je moj komentar ''na mjestu'', po čemu si ti zaključio da nije?
Po tome što sam kritikovao košarkaše Partizana što su se zadovoljili jednom pobjedom, i zbog toga se u drugoj utakmici nisu ni usudili da ljudski napadnu Makabi, nego jednostavno dopustili da budu pregaženi?
Šta se desilo u Areni? Kad su se skupila muda da se igra na pobjedu - Makabi je bio nemoćan. Isto to je trebalo raditi i u drugoj utakmici.
I da, Božić se raspada. Mnogo loše igra. Ostao mu je taj šut koji pogodi kad je sam, ali to je ostalo i Majklu Džordanu, pa više ne igra košarku, je li tako?
Svaki put kad prenosi loptu to je na ivici izgubljene lopte, ja sam to kritikovao. I kritikovao sam igru Kecmana u odbrani, što je opet bilo tačno.
Kad neki komentar nije ''na mjestu'', to onda znači da sam nekog uvrijedio ili rekao nešto loše, eventualno slagao.
Ali ja nisam slagao ništa.
Samo malo bolje poznajem košarku i malo drugačije gledam utakmicu nego recimo ti, ili bilo ko drugi (ovo nije uvreda, čisto da se razumijemo), tako da primjećujem neke stvari koje običan gledalac u suštini i ne primijeti, posebno kad Partizan napravi onakvo iznenađenje.
Ne možeš ti mene da prozivaš zato što nam se mišljenja razlikuju, shvati to.
A to otkad, kako i koliko ja pratim Partizan... Ne mogu o tome da raspravljam s tobom, razumjećeš.
WBA-1
Milwal-1
Guingamp-1
Den Bosh-1
Zwolle-1
Brescia-1
moglo bi da dodje,ja cu ga odigrat sa 3-4 eura
evo sad gledam veliki pad kvote na utakmicu Ajaccio-Bastia
dvojka je pala sa 6 na 3,moze se probat x2![]()
Last edited by fortuna91; 03-04-10 at 10:52.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks