View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 197 of 942 FirstFirst ... 97147187193194195196197198199200201207247297697 ... LastLast
Results 4,901 to 4,925 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    prosle godine su navijaci jadrana izbaceni s bazena i zato su u drugoj utakmici rekli da nece dati karte navijacima primorca.
    Ovo sam najmanje 3x objasnjavao...
    Prije te prve utakmice (u Ko) nasa Uprava je vasoj trazila karte (po reciprocitetu), sto vasi nisu prihvatili...
    Vase navijace je organizovao VK Jadran (zamisli onda bezobrazluka!), a uveo ih je specijalni vod (koji je iz novog, koji im je i cuvao mjesto u tom dijelu tribine - dje uvijek stoje gostujuci navijaci u Ko). Cim su dosli, poceli su sa politickim provokacijama, ubacivanjem raznih predmeta i rolni u bazen, a onda su krenuli i palit baklju... No, povod za njihovo izbacivanje je - NISU IMALI KARTE!
    Dakle, te momke, ''navijace'' jadrana, zajebala je njihova Uprava!

A tako ce ih zajebat i ove godine...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako su usli na bazen ako nisu imali karte? oO i izbaceni su nakon pocetka utakmice, cini mi se u drugoj cetvrtini.

@PERPER

ajde opet procitaj moj post pa komentarisi. ja sam napisao da li ja trebam zbog toga sto su oni izbaceni da sirim mrznju i da psujem svakog od vas? nisam rekao da imam nesto protiv toga sto su izbaceni.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ponavljam, uveo ih je interventni vod (Herceg Novi), po staroj praksi, jednostavno nisu im kontrolisali karte (ocigledno je iz ovoga jasno da je Boro preko vlasti imao neki dil sa navijacima i specijalcima), a po baklji ih ocigledno nisu dobro ni ispregledali...
    Sve ovo nije bilo tesko napravit kad je tekma prakticno bila pocela i kad su svi kotorani bili unutra, a novljanima se ostavio citav onaj sektor preko puta Bestija.
    Tu su stojali samo specijalci i ulaz za taj dio se i otvorio kad su novljani dosli, prije toga je bio zatvoren. Tu su specijalci prekrsili klupsku odluku da se ne otvara vise od dvoje vrata, koja je btw katastrofa...
    Onoga momenta kad je nas tadasni predsjednik kluba naredio da se izbace - oni su bili izbaceni.

100% nisu imali karte!
    Last edited by cattaro; 30-03-10 at 13:45.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

heh, ne kazem ja da su imali, samo je malo glupo pustiti ih unutra, a onda izbaciti napolje. lijepo na ulazu, imate li karte, nemate, dovidjenja prijatno i kraj.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

heh, ne kazem ja da su imali, samo je malo glupo pustiti ih unutra, a onda izbaciti napolje. lijepo na ulazu, imate li karte, nemate, dovidjenja prijatno i kraj.
    To si u pravu i u praksi je to tako lako, no...
    Nasi iz Uprave jednostavno nisu ni znali da vasi navijaci dolaze (iako je svima nama bilo sumnjivo to sto su specijalci cuvali prazan taj sektor ), jer je receno da karata za gostujuce navijace nema.
    E sad, sto su nasi iz Uprave cekali preko 1/4 da ih izbace - to ne znam, vjerovatno su zvali Pg da pitaju smiju li to napravit

A specijalci tako vec skoro 15 godina rade u Ko kako ih je volja... Mada se to u zadnje 2 godina malo promijenio, na bolje.
    Sad makar ne stoje ispred nas, pa se moze gledat utakmica na miru.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam za kotor, ali znam ove novske gorile...cim dodju na bazen, neko sr*nje mora biti i to iskljucivo zbog njih...kako su jednog klinca ni krivog ni duznog krenuli da gaze prosle godine u drugoj utakmici 1/4 finala, uzas...i onda treba policija da nas stiti...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prosle godine su navijaci jadrana izbaceni s bazena i zato su u drugoj utakmici rekli da nece dati karte navijacima primorca.
    Ja sam samo ovo komentarisao i pitao te znaš li zašto su izbačeni, ti nisi znao, i kažeš da su zbog toga odlučili da ne daju nama karte. To je već bilo odlučeno kad se završio žrijeb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

heh, pa procitaj gdje sam to prvi put pomenuo i u kom kontextu, a ovo drugi put sam rekao zato sto je neko napisao da nije istina da su izbaceni.

citaj milijana :P

p.s. pa vidis da ni uprava primorca nije dala karte jadranu.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

p.s. pa vidis da ni uprava primorca nije dala karte jadranu.
    dobro si to zaključio, skidam kapu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hvala. ^^

hmmmm, sad nesto gledam po netu, i zaboravih na ovog momka. mladi golman jadrana, Slaven Kandic...'91 godiste, visok 198cm i 91 kg....stvara li se to novi sefik? 'malo' je krupan za golmana. jel ga gledao neko kako brani?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesam ja prijee 2-3 godine. Nije bio loš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a dobro, tad je bio jos klinac...valjda je malo stasao od tada, mada i dalje je klinjo, 19 god... nadam se da ce se brzo pokazat, pa da zamjeni scepa kad ovaj posti
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

budva izgubila od juga, 8:7....vodili cijelo vrijeme, na pocetku trece cetvrtine i 3 gola razlike, ali se kasnije nisu vidjeli. jug napravio seriju i okrenuo rezultat, budva nije dala gol cijelu zadnju cetvrtinu. a mislio sam da ce ih budva odrat jer vican u prve dvije cetvrtine nije nista odbranio (podsjetio me na scepa), a buslje i obradovic (zavrsio utakmicu u drugoj cetvrtini) na pocetku odma po 2 licne. sandro sukno 4 gola.

nego, jel onaj ivan sukno bas toliko mudo pa da onako olako trosi lopte i sutira kao da je sapic? ne bi ga on meni puno igrao....

edit: eh da, igrac vise: budva 1/9; jug 4/7
    Last edited by Fidimose; 30-03-10 at 19:10.
    <--- leuk

bad-boy Guest

Katastrofa, pih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

budva izgubila od juga, 8:7....vodili cijelo vrijeme, na pocetku trece cetvrtine i 3 gola razlike, ali se kasnije nisu vidjeli. jug napravio seriju i okrenuo rezultat, budva nije dala gol cijelu zadnju cetvrtinu. a mislio sam da ce ih budva odrat jer vican u prve dvije cetvrtine nije nista odbranio (podsjetio me na scepa), a buslje i obradovic (zavrsio utakmicu u drugoj cetvrtini) na pocetku odma po 2 licne. sandro sukno 4 gola.

nego, jel onaj ivan sukno bas toliko mudo pa da onako olako trosi lopte i sutira kao da je sapic? ne bi ga on meni puno igrao....
    ma...nedostatak snage ili ti duzine klupe...ticic zjb pri rezultatu 5:7 u napadu, potom napravi nepotrebno iskljucenje u napadu, onda opet sledeci napad mu sude kontra faul iako je mozda bio iskljucenje jer je bio ometan u izvodjenju, a on reprezentativac umjesto da pliva nazad, raspravlja se sa sudijom dok mu puca kontra...potpuno neprofesijonalno...mada to je boljka dostinje igraca u nasoj ligi a i u okolini....i na kraju petkovic(br 2 - nek me ispravi neko ako grijesim jer nisam siguran u ime) 1' 20" do kraja poslije obostranog iskljucenja i potom igraca vise sam daje loptu igracu na zgodno krilo kada ga je zaskocio igrac iz kucice....i tako dodjosmo od rezultata 6:3 na 7:8....

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Da, da, Petkovic je unistio mislim 3 igraca vise!
    Vise o JL na onom drugom topicu
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moze li ko ovima rec' da nije sve stalo nakon jadranovog debakla u 1/4 finalu EL!?
    http://www.wpolomne.org/
    Sajt su do debakla redovno update-ovali...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Moze li ko ovima rec' da nije sve stalo nakon jadranovog debakla u 1/4 finalu EL!?
    http://www.wpolomne.org/
    Sajt su do debakla redovno update-ovali...
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa evo im

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaustavio policajac Kotoranina zbog prekoračenja brzine kroz Baošiće, pa mu kaže: Gospodine, za ovo ide dozvola, kazna od 100 eura i pet bodova. A na to će Kotoranin: 100 eura evo odmah, dozvolu uzmite, i onako ćete mi je brzo vratiti, jer mi je kum vaš kolega, a bodove slobodno skidajte, pa dajte Jadranu, trebaće mu za Jadransku ligu!

ahahahahahahhh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Zaustavio policajac Kotoranina zbog prekoračenja brzine kroz Baošiće, pa mu kaže: Gospodine, za ovo ide dozvola, kazna od 100 eura i pet bodova. A na to će Kotoranin: 100 eura evo odmah, dozvolu uzmite, i onako ćete mi je brzo vratiti, jer mi je kum vaš kolega, a bodove slobodno skidajte, pa dajte Jadranu, trebaće mu za Jadransku ligu!

ahahahahahahhh
    wooooooooooooooooooooooooooooooooow, clap clap
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

wooooooooooooooooooooooooooooooooow, clap clap
    Nemoj se ljutit sto :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahahahahahhh

rofl.....dobro i rece...al ce morat jos koji put da napravi prekrsaj koliko im toga hvali!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahahahahahhh
    Dobar !!!
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Eto to je sve lijepo i krasno, i ljudi su se dobro i dobro isvadjali i eto .. Nadam se da je dovoljno..
    Novljani ce ostati da brane Jadran, ali Jadran kao klub a ne njegove trule politicare, a kotorani ce nastaviti da napadaju Jadran i novi tome slicno..I dokle?
    Pa vjerovatno tome nece biti kraja buduci da ovih par ljudi koji postuju ovdje ne mogu da promjene svoja misljenja i pocnu da pisu o waterpolu a ne o desavanjima oko bazena , na putu za bazen i slicno...
    A mozda je i to puno, ovo je ipak demokratska zemlja
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Eto to je sve lijepo i krasno, i ljudi su se dobro i dobro isvadjali i eto .. Nadam se da je dovoljno..
    Novljani ce ostati da brane Jadran, ali Jadran kao klub a ne njegove trule politicare, a kotorani ce nastaviti da napadaju Jadran i novi tome slicno..I dokle?
    Pa vjerovatno tome nece biti kraja buduci da ovih par ljudi koji postuju ovdje ne mogu da promjene svoja misljenja i pocnu da pisu o waterpolu a ne o desavanjima oko bazena , na putu za bazen i slicno...
    A mozda je i to puno, ovo je ipak demokratska zemlja
    Bravo glasu razuma

Page 197 of 942 FirstFirst ... 97147187193194195196197198199200201207247297697 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)