View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 196 of 942 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... LastLast
Results 4,876 to 4,900 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Udruzeni rad,tj.Jugooceanija i ja na njoj,ko sto je izgradila pola Crne Gore
    Da oprostis "minjo" kao sto je donekle tacno napisao "cattaro" bazen u Kotoru su izgradili gradjeni Kotora i to tako sto su im preko firmi odbijano od doprinosa zajam za izgradnju hidrocentrale Mratinje. E kada je istekao zajam koji je bio u roku od 15 god bio je referendum dal da im se vrate pare i gradjani su odlucili da se od tih para napravi bazen s izuzetkom sto su radnici Elektrodistribucija i Jugooceanija trazile da im se novac vrati. To je istorija nastanka bazena u Kotor...sve sto ti neko drugi bude rekao jeste neistina....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

od kakvog crnog samodoprinosa u samoupravnom socijalizmu i dogovornoj ekonomiji.Jedino su dolari i marke dolazile od turizma i jugoocenaije,ostalo je bilo prelivanje iz supljeg u prazno,pa kao smanje plate,to je kao samodoprinos,pa te onda pitaju oli bazen mjesto obveznica,ili novljani da dograde vojnu bolnicu.
    Znam da je na radnickom savjetu jogoocenaje odluceno glasovima cistacice da nam ne treba sat-navigacija na brodovima,takve su nam sve odluke,pa i o vracanju para za mratinje,koja je bila zahebancija taj komunizam.
    Last edited by minjo; 29-03-10 at 18:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    od kakvog crnog samodoprinosa u samoupravnom socijalizmu i dogovornoj ekonomiji.Jedino su dolari i marke dolazile od turizma i jugoocenaije,ostalo je bilo prelivanje iz supljeg u prazno,pa kao smanje plate,to je kao samodoprinos,pa te onda pitaju oli bazen mjesto obveznica,ili novljani da dograde vojnu bolnicu.
    Znam da je na radnickom savjetu jogoocenaje odluceno glasovima cistacice da nam ne treba sat-navigacija na brodovima,takve su nam sve odluke,pa i o vracanju para za mratinje,koja je bila zahebancija taj komunizam.
    bzv ti je da ovu temu pretvaras u politiku...al mi licis na jednog od onih koje ja nazivam kamaleonima...onda ste im isli niz dlaku sad ih kudite...sada im ides niz dlaku a poslije ces da ih kudis jer ces i onima sto budu dosli ici niz dlaku....al nisli ti sam....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je li ovo topik o vaterpolu ili sam ja zalutao? e kuku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne znam sto je ovo, dje su modulatori
    :)

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Itekako ima veze sa vaterpolom!
    Poslje smo mi kotorani ludi!
    Umjesto da drzava u najmanju ruku ulaze (sto direktno, sto nabacivanjem raznih sponzora - privatnih preduzeca) podjednako u sve vaterpolo centre (pa makar se i budva tretirala jednako kao i Kotor i novi) imamo situaciju da se ulaze u budvu i novi, dok bas mi biljezimo najbolje rezultate!

A posto novljani vole pricu koja vodi ka teorijama zavjere, evo sto njihova ljubimica, Ana Markovic, pishe za danasnju Arenu:

Veliki klubovi prolaze kroz krize,
    pitanje je kako izaci iz nje

I KRALJ GUBI KRUNU

SVI veliki klubovi prolaze kroz
    krize. Stotine miliona eura uložio
    je Real iz Madrida u ovogodišnja
    pojačanja (Kaka, Ronaldo, Ćabi
    Alonso, Benzema i još nekoliko
    njih koštali su blizu 300 miliona
    eura), a oprostio se od Lige šampiona
    (osmina finala), ojadio sponzore,
    Upravu, a dugo poslije eliminacije
    »sigurna jedinica« se pominjala
    i razmatrala, dok je »siromašni
    « Lion, profitirao . Ubrzo
    nakon toga, kraljevski klub do
    vrha je napunio mrežu Valjadolida
    u španskom šampionatu. Kako
    su se samo radovali Madriđani !!!
    Košarkaški mag Panatinaikos,
    aktuelni prvak Evrope, u TOP
    16 sa tri startna poraza rekao
    je zbog trofeju. Ima još primjera...
    Za tu priču najbolje je prilagoditi
    primjer najbogatijeg vaterpolo
    kluba Pro Reko. Prošle godine,
    na Rijeci, na fajnal-foru Evrolige,
    prije finala sa Primorcem, ogromna
    jahta je bila usidrena. Kroz
    taj hrvatski grad glas je brzo
    »otišao«: sve je spremno za
    vatromet (a na jahti su bili, naravno
    bogati i odabrani) i Reko
    će znati da proslavi osvajanje
    šampionske titule. Možda je gazda
    prebogatog kluba znao kako,
    ali igrači su pokvarili raspoloženje.
    I nikome ništa. Izgubili su od
    Primorca, kojem se autobus na
    putu za Ćilipe pokvario !!!
    A ko je Pro Reko ? To je klub,
    institucija koja nema problema
    finansijske prirode. Naprotiv,
    driješi kesu, ne žali, kupuje. I
    više nego što im treba. Zbog
    sebe, a paradoks je, i konkurencije,
    kako se ne bi pojačala.
    Kriza igre i rezultata su svakodnevica
    u sportu. Nije strašno da
    se ogromne pare ulažu i često
    bacaju u vjetar. Strašnije je možda
    to što se ulaže u strance, ali stvar
    prestiža i ličnog interesa, nekad
    je važnija od nacionalnog.
    Sport
    i nafta, znak jednakosti, najjači
    su biznis !!

Pametnom dovoljno da ukapira poruku.
    SRAMOTA!!! :mad:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by smugner View Post
    je li ovo topik o vaterpolu ili sam ja zalutao? e kuku
    Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    ja ne znam sto je ovo, dje su modulatori
    nazalost niste zalutali....ali cinjenica je da se sve sto se vrti oko Herceg Novog...vrti oko politike....htjeli vi to da priznate ili ne...dovoljno je bilo da spiker na bazenu u HN protiv Primorca glasno najavljuje pjesmu rjecima "za sve hercegovce"...kako ih nije sramota...

koliko daleko ide ta mrznja kada prosle god Ivovic pijan iz discoteke Maximus izlazi i PISA (mokri) u vrata od grada sa rijecima "popisam im se u Kotor"...i takav treba da ti predstavlja drzavu...sve bi ja to na goli otok...dao bog ima zivota a tamo mu pamet koje nema i ne treba...

I OPER...SRAMOTA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Itekako ima veze sa vaterpolom!
    Poslje smo mi kotorani ludi!
    Umjesto da drzava u najmanju ruku ulaze (sto direktno, sto nabacivanjem raznih sponzora - privatnih preduzeca) podjednako u sve vaterpolo centre (pa makar se i budva tretirala jednako kao i Kotor i novi) imamo situaciju da se ulaze u budvu i novi, dok bas mi biljezimo najbolje rezultate!

A posto novljani vole pricu koja vodi ka teorijama zavjere, evo sto njihova ljubimica, Ana Markovic, pishe za danasnju Arenu:

Veliki klubovi prolaze kroz krize,
    pitanje je kako izaci iz nje

I KRALJ GUBI KRUNU

SVI veliki klubovi prolaze kroz
    krize. Stotine miliona eura uložio
    je Real iz Madrida u ovogodišnja
    pojačanja (Kaka, Ronaldo, Ćabi
    Alonso, Benzema i još nekoliko
    njih koštali su blizu 300 miliona
    eura), a oprostio se od Lige šampiona
    (osmina finala), ojadio sponzore,
    Upravu, a dugo poslije eliminacije
    »sigurna jedinica« se pominjala
    i razmatrala, dok je »siromašni
    « Lion, profitirao . Ubrzo
    nakon toga, kraljevski klub do
    vrha je napunio mrežu Valjadolida
    u španskom šampionatu. Kako
    su se samo radovali Madriđani !!!
    Košarkaški mag Panatinaikos,
    aktuelni prvak Evrope, u TOP
    16 sa tri startna poraza rekao
    je zbog trofeju. Ima još primjera...
    Za tu priču najbolje je prilagoditi
    primjer najbogatijeg vaterpolo
    kluba Pro Reko. Prošle godine,
    na Rijeci, na fajnal-foru Evrolige,
    prije finala sa Primorcem, ogromna
    jahta je bila usidrena. Kroz
    taj hrvatski grad glas je brzo
    »otišao«: sve je spremno za
    vatromet (a na jahti su bili, naravno
    bogati i odabrani) i Reko
    će znati da proslavi osvajanje
    šampionske titule. Možda je gazda
    prebogatog kluba znao kako,
    ali igrači su pokvarili raspoloženje.
    I nikome ništa. Izgubili su od
    Primorca, kojem se autobus na
    putu za Ćilipe pokvario !!!
    A ko je Pro Reko ? To je klub,
    institucija koja nema problema
    finansijske prirode. Naprotiv,
    driješi kesu, ne žali, kupuje. I
    više nego što im treba. Zbog
    sebe, a paradoks je, i konkurencije,
    kako se ne bi pojačala.
    Kriza igre i rezultata su svakodnevica
    u sportu. Nije strašno da
    Sport
    i nafta, znak jednakosti, najjači
    su biznis !!

Pametnom dovoljno da ukapira poruku.
    SRAMOTA!!! :mad:
    cattaro nemoj mi se nerviras...tamo nikad nisu ni culi za obraz a kamo li da ga imaju...tako da...nicija ne gori do zore...tako je bilo 93 sa zvijezdom...sad je nema...94 sa budvom...nije je bilo dugo dok se opet cuvena politika nije umjesala...pa zatim becej koga vise niko ni ne pominje....pa sada jadran...drze ga drze...ocajno se trude....al se zapitajmo...dokle....

big giant head Guest

zemljo indijo...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Thumbs down

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    zemljo indijo...
    Heh, ovo sam i ja izustio lani (nedje krajem aprila), mi idemo na Final Four EL, a jadran vrace Zlokovica, Jokica i Janovica, uz pomoc drzavnih para.

U tom smjeru ide sva moja pisanija: da li je sada vrijeme da se drzava napokon okrene Vaterpolo Klubu Primorac, da se stimulishu igraci za odbranu evropske titule i obezbijede sredstva za narednu sezonu?
    Ili treba do zadnjega momenta pravdat bachena ovogodisnja sredstva (ulozena u V.K. Jadran) i chekat da makar nesto osvoje ove godine (titulu), sto bi bilo pokrice za ponovno ulaganje (kao i lani)?

Mediji nam daju odgovor, koji nas ni malo ne iznenadjuje...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

priche ko salate...

big giant head Guest

@ cattaro
    sto se mene tice, drzava ne treba da daje pare ni jadranu ni primorcu, to sam vise puta govorio [no to je ipak druga tema, vjerovatno ipak za ove malo ozbiljnije, juzne podforume]. ali ih daje, na ovaj ili onaj nachin.
    nego, nemoj se ljutit, mene stvarno malo smara ova tema, stoga, chisto da kazem neke stvari da ne ispadne da *****: da, slazem se, jadran je 'drazi' drzavi od primorca. da, zbog toga je jadran imao pare koje ima da dovede igrace. da, ljudi iz saveza se chesto zalecu [blago receno] sa nekim izjavama koje u velikom broju slucajeva izgledaju tendenciozno.

dalje ne bih, prastaj, jer me smara, pogotovo sad kad se pojave kotoranin i ostala maloljetna bratija da ukazu na civilizacijske razlike izmedju novljana i kotorana.
    kakva reakcija na to treba osim 1 facepalm..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    cattaro nemoj mi se nerviras...tamo nikad nisu ni culi za obraz a kamo li da ga imaju...tako da...nicija ne gori do zore...tako je bilo 93 sa zvijezdom...sad je nema...94 sa budvom...nije je bilo dugo dok se opet cuvena politika nije umjesala...pa zatim becej koga vise niko ni ne pominje....pa sada jadran...drze ga drze...ocajno se trude....al se zapitajmo...dokle....
    a ko si ti da pricas imamo li mi obraza ili nemamo? daj izgubi se molim te....kao sto sam vec rekao (a ti si izgleda previse ogranicen da to razumijes, a i u tebi ima isto toliko mrznje ocigledno) je da ne mozes generalizovat stvari. jel jadran kriv, jsu navijaci krivi sto se drzava odlucila da im da pare? ja sam isto bio protiv toga, tj protiv gradnje bazena na skveru jer se moglo za puno manje para napravit bolji bazen, ali jbg, svako mora da se ogradi malo. ali isto kao sto me niko nije pitao jesam li za privatizaciju cijele crne gore ili ne, isto tako me niko nije pitao za ovo, ni da li navijacima primorca treba zabranit ulaz na novski bazen, itd itd. i zbog toga ne mozes ti doci i reci da mi nikad nismo imali obraza. isto tako su novljani prosle godine izbaceni s kotorskog bazena u prvoj utakmici 1/4 finala, pa sta sad? treba puske u ruke i da krenemo na vas? upravo takvi kao ti, a takvi su nam i mediji, pumpaju ovu medjugradsku/klubovsku mrznju i umjesto da to bude stvarno 1 vaterpolo spektakl, pretvori se u tucu u bazenu, tenzije na tribinama, ispred bazena itd itd.

cattaro, who the **** is ana markovic? oO
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    a ko si ti da pricas imamo li mi obraza ili nemamo? daj izgubi se molim te....kao sto sam vec rekao (a ti si izgleda previse ogranicen da to razumijes, a i u tebi ima isto toliko mrznje ocigledno) je da ne mozes generalizovat stvari. jel jadran kriv, jsu navijaci krivi sto se drzava odlucila da im da pare? ja sam isto bio protiv toga, tj protiv gradnje bazena na skveru jer se moglo za puno manje para napravit bolji bazen, ali jbg, svako mora da se ogradi malo. ali isto kao sto me niko nije pitao jesam li za privatizaciju cijele crne gore ili ne, isto tako me niko nije pitao za ovo, ni da li navijacima primorca treba zabranit ulaz na novski bazen, itd itd. i zbog toga ne mozes ti doci i reci da mi nikad nismo imali obraza. isto tako su novljani prosle godine izbaceni s kotorskog bazena u prvoj utakmici 1/4 finala, pa sta sad? treba puske u ruke i da krenemo na vas? upravo takvi kao ti, a takvi su nam i mediji, pumpaju ovu medjugradsku/klubovsku mrznju i umjesto da to bude stvarno 1 vaterpolo spektakl, pretvori se u tucu u bazenu, tenzije na tribinama, ispred bazena itd itd.

Ti si se pronašo u njegovom postu ili šta ? Niđe nije spomenuo VAS koliko mi se čini. Misliš li da su mediji uzročnici tenzija oko bazena i na tribinama?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    @ cattaro
    ...pogotovo sad kad se pojave kotoranin i ostala maloljetna bratija da ukazu na civilizacijske razlike izmedju novljana i kotorana...
    kotoranin jesam al mololjetan siguran nisam...davno sam bio...a na koji ces nacin ti protumaciti ono sto ti pisem to je tvoja stvar...ja ti sigurno necu prinositi na kasicicu i pojasnjavati ko cattaro po 5x...mislim da sam dosta jasno ispisao...a to sto se ovaj dio tematike ne moze svesti samo na sport i meni je zao...vjeruj mi...mozda i vise nego tebi

a na koji ces nacin ti protumaciti ono sto ti pisem to je tvoja stvar...ja ti sigurno necu prinositi na kasicicu i pojasnjavati ko cattaro po 5x, ni tebi ni bilo kome...mislim da sam dosta jasno ispisao...a to sto se ovaj dio tematike ne moze svesti samo na sport i meni je zao...vjeruj mi...mozda i vise nego tebi jer me politika najmanje interesuje u zivotu...
    inace nisam pokusao ikog ga ubacim u kos sa gospodom vk jadran...to niko sem njih ne zasluzuje...
    inace ogranicenje je po meni tvoja vrlina ako ne mozes da shvatis da se komentri odnose na klub...ko si uopste ti da bi tebe ili bilo koga ovdje izjednacavao sa njima...
    a to sto se tice izbacivanja navijaca prosle godine u 1/4 finalu....ne mogu previse da komentarisem jer sam bio odsutan...ali 1 cu ti reci....ni na jednom bazenu gostujuci navijaci nemaju vecu privilegiju nego na kotorskom...a opet ni na jednom bazenu domaci navijaci nisu vise kontrolisani nego na nasem...a svi znamo zbog chega

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

To ti je novinarka Arene, kojoj su dali da prati vaterpolo jer nisu imali nikog drugog.
    Osim rezultata koje objavljuje poznata i po tome sto pise kako joj iz Saveza kazu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije strašno da
    Bogami fino su zapakovali poruku,nema sto...
    Raise my hammer,take my aim

big giant head Guest

kotoranin jesam al mololjetan siguran nisam...davno sam bio...a na koji ces nacin ti protumaciti ono sto ti pisem to je tvoja stvar...ja ti sigurno necu prinositi na kasicicu i pojasnjavati ko cattaro po 5x...mislim da sam dosta jasno ispisao...a to sto se ovaj dio tematike ne moze svesti samo na sport i meni je zao...vjeruj mi...mozda i vise nego tebi
    tesko da su tvoji postovi ista osim konfuzni, ali nebitno.
    vidimo se kad se umorite od izdrkavanja po ovom topicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poslije poraza od Primorca
    (prvi četvrtfinalni meč Evrolige) i to
    ubjedljivog od pet golova razlike mogli
    su se čuti povici sa tribina, koji su parali
    uši: Uprava napolje! Zbog čega?
    Zato što su čelnici vjerovali u snagu i
    to opravdano igrača – reprezentativaca
    povratnika ili onih koji su prije
    toga iznijeli teret i osvojili titulu prvaka
    Crne Gore.
    Ambiciozan plan, imao
    je pokriće. Tako su razmišljali Novljani
    prije starta sezone. Najmanje tri-četiri
    trofeja! Jedan je izgubljen (Kup), fajnal-
    for Evrolige je daleko, ali i nije
    nedostižno, a ozbiljno su doveli u
    pitanje prolaz na zavšni turnir Jadranske
    lige i to poslije posljednjeg poraza
    (prije dva dana) u Zagrebu od Mladosti.

by Ana Marković

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da se vratimo malo na vaterpolo. raspito sam se kod sudaca za golmane i mogućnosti zamjena.

"znaci golman se moze vratit. Jedino ako je recimo golman igrac s kapicom broj 10 (znaci ne s crvenom kapicom) i on uđe na gol, ali se poslije vrati na klupu on ne smije vise ulazit u igru nego samo na gol. To je jedina kao "zabrana"."
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije strašno da
    Stvarno nije fer od Primorca da se takmici protiv Jadrana jer to je protiv nacionalnog interesa. Ove godine su trebali pustit da igraju mladi iz Vala zarad tog istog nacionalnog interesa, mozda bi Jadran "opravdao ulaganja" i uzeo Kup ali Euroligu sigurno nebi.
    Dje su bili ovi branitelji nacionalnog interesa kad je Primorac jedva mogao da se sastavi sa momcima iz Kotora, a Jadran, uz srpske zastave na tribinama, placao cifre raznim Sefiku, Udovicicu, Nikicu...
    Stvarno sprdnja, umjesto da pisu o nevjerovatnom timu kakav je Primorac, njima sad smetaju stranci, koji trenutno vise doprinose CG vaterpolu nego cijeli Jadran.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post

a na koji ces nacin ti protumaciti ono sto ti pisem to je tvoja stvar...ja ti sigurno necu prinositi na kasicicu i pojasnjavati ko cattaro po 5x, ni tebi ni bilo kome...mislim da sam dosta jasno ispisao...a to sto se ovaj dio tematike ne moze svesti samo na sport i meni je zao...vjeruj mi...mozda i vise nego tebi jer me politika najmanje interesuje u zivotu...
    inace nisam pokusao ikog ga ubacim u kos sa gospodom vk jadran...to niko sem njih ne zasluzuje...
    inace ogranicenje je po meni tvoja vrlina ako ne mozes da shvatis da se komentri odnose na klub...ko si uopste ti da bi tebe ili bilo koga ovdje izjednacavao sa njima...
    a to sto se tice izbacivanja navijaca prosle godine u 1/4 finalu....ne mogu previse da komentarisem jer sam bio odsutan...ali 1 cu ti reci....ni na jednom bazenu gostujuci navijaci nemaju vecu privilegiju nego na kotorskom...a opet ni na jednom bazenu domaci navijaci nisu vise kontrolisani nego na nasem...a svi znamo zbog chega
    pronasao sam se jer si rekao da mi (novljani) nikad nismo imali obraza i isto tako ne mozes generalizovati vk jadran, vec 2-3 covjeka ako vec oces.

prosle godine su navijaci jadrana izbaceni s bazena i zato su u drugoj utakmici rekli da nece dati karte navijacima primorca.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pronasao sam se jer si rekao da mi (novljani) nikad nismo imali obraza i isto tako ne mozes generalizovati vk jadran, vec 2-3 covjeka ako vec oces.

prosle godine su navijaci jadrana izbaceni s bazena i zato su u drugoj utakmici rekli da nece dati karte navijacima primorca.
    A znaš li razlog zašto su izbačeni ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam, jer sam utakmicu gledao na tv-u.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam, jer sam utakmicu gledao na tv-u.
    Pa onda ne dipr, raspitaj se !
    Last edited by PERPER; 30-03-10 at 13:19.

Page 196 of 942 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)