Ja u četvrtak(da stignu plate) idem da sredim onu CV membranu, da vidim što mi je sa kvačilom. Pa u neđelju ako bog da eto me spreman za trke
![]()
Voda u gorivo kako kažu Osmanagići....
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
dobro je kad nije voda u krsu![]()
f6
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Nema filter veze s tim, ali moguce je da nisi vratio dzek MAF-a ili dzek senzora temperature (ako ga ima uopste, nisi naveo koji je to auto)...pa moguce je da ti se pali CHECK kad prelazi sa OPEN LOOP na CLOSED LOOP.
TAKUMI
Ma Opel Tigra, 1.4 16v, i nisam ja nista dira, majstor jemada mi je reka da je dovedem da vidimo sto je to
I nisam zidar, ali eto
mana im je gumica koja ide sa usisne na klapnu gasa,kao i MAP senzor
sta se desava sa autom,kako radi??
proba li ti ono???
Radi lose, cim se ugrije, pocne da nepravilno radi, cak se zna i ugasit na semafore ako ne drzim gas, kad recimo punim gas sve je ok, cim ga pustim pocne da trokira masina, znaci davanje gasa - sve ok, drzanje gasa na odredjene obratje - odma stuca, i na ler lose radi, dize spusta obrtaje, zna se i ugasiti...
Sve ovo postaje uocljivije cim se malo zagrije masina
I nisam zidar, ali eto
Provjeri ovu gumicu,dodje ti sa desne strane usisne grane,i navlaci se na klapnu gasa,onda provjeri MAP senzor,na njega imas jedan dzek sa cini mi se 3 ili 4 kapla i jedno vakumsko crijevo,on ti dodje po sredini gore prema soferki,vidji da nije vakumsko crijevo puklo ili se smaklo,i provjeri dobro ta 3-4 kabla na dzek
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
legende....ne bih se iznenadio da ovi nasi biseri odrade nesto slicno
mikrofon iznad crvenog krugica
f6
we call it DRIFT !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Zasto bi joj mijenjali izgleda kad ovako dobro izgleda![]()
ne znam je li izbacanoo ,ali ovo je premocno ...![]()
???........
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks