radi stavio sam samo link
Ne radi ti slika, ali kladim se da je Jetta BRUTALA EDITION u pitanju.
TAKUMI
radi stavio sam samo link
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Danas sam (poslije dužeg vremena) sašao u grad neke sitnice da završim i da prošetam malo (inače 95% vremna provodim ili ispred PCja ili u autu)...
Pa... Taman odlučih da slikam ponešto specifično
1.) Fiat Uno... Zadnji branik izbušen i postavljene mrežice... To dodaje minimum 15KS
2.) Peugeot 306... Tjuniran od strane Abartha? :???: Da, i ja tako mislim:roll:
3.) Opel Tigra... (u slučaju da niste mogli prepoznati auto)... ... ... Na ostalo riječi trošiti neću...
Last edited by cvxcomputers; 29-03-10 at 18:29.
Ova tigra žuta izlijepljena naljepnica me podsjeti - ja sam tati prije 10 godina izlijepio svo auto onim tetovažama iz turbo žvaka! A taman je tad kupio zastavu novu crvenu, ubica je bila. E kako je poludio kad je vidio
![]()
pogle tigru..ka oglasna tabla
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ljudi noviteta dana !!!
Ona ista alfa iz kotora sto sam stavio odje nedje je stavio lik na soferke i prednju i zadnju uzasnu sivu traku sa natpisom 2fast4you !!!! Ljudi vi ne biste vjerovali !! Ako nije ljepsa ova tiga gore ahahahahahahhahahahaha
+1 rep za pokusaj simetrije na tigri...
She is only here to annoy herself!
Last edited by cvxcomputers; 30-03-10 at 09:37.
Ali pazi tigru...Pa ima li lik prijatelja da mu kaže neko da nije lijepo jer on očigledno nema oči
a lik se svjesno sprda sto posto , treba biti mnogo lud da se ne sprdash svjesno sa ovim![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ne lazi ih to je caselogic-ova tigra vidis znak intera sa strane![]()
Evo jedan doprinos i od mene, ovaj tip auspuha vjerovatno dodaje barem 15KS na već tjunirani i chipovani motor.
Morao sam :P ahahhahahahaha
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
hahahhaa , a vrrh fora
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jako jako...
TAKUMI
A kako pali žmigavce i brisače kad nema suvozača ? Ne vjerujem da bača ruku na drugi kraj auta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks