evo i izvještaja s mladost - jadran 7:6. link
nije bitno koliko tko ulaže novaca sve dok to ne šteti drugima, a ponajviše svojoj ligi ili vaterpolu u cjelini. kao što to radi pro recco, uništio je talijansku ligu. a još 2006. imali su 3 kluba na final4-u u dubrovniku + još fenomenalnu bresciu.
što se tiče proračuna klubova, koliko ja znam u hrvatskoj je ovakva situacija
mladost 13 mil kuna - 1.75 mil eura (mislio da je dio toga odvojen za vraćanje dugova iz prijašnjih sezona)
jug 7 mil kuna - 1.0 mil eura
primorje 4 mil kuna - 0.55 mil eura
medveščak isto oko 4 mil kuna - za njih vjerujem da ljudi u upravi sebi uzmu većinu tog novca, sad kad su im djeca dolazila u kotor na ovj final6 svaki je moro platit 500 kn
šibenik, i jadran su imali plan oko 2.5 mil kuna
mornar od svog sponzora svake godine dobije 1.2 mil, mislim da im je proračun oko 1.5-2.0 - oni su poznati da dobro vode klub i da troše samo ono što imaju
što se tiče kritika svoje ekipe, mislim da sam ja toliko puta kritiziro drobca (a i ostale zbog lošijih igara) i ovdje. a zbog kritika na našem portalu, drobčev brat mi se više ne javlja na putu, a stariji sukno zbog natpisa da igra jer je tatin sin se isto ljuti, a i ostale nismo štedjeli kritika - od predsjenika kluba...
vaterpolski portal - www.dance.hr
TV Vijesti upravo dale prilog o gradnji bazena na Shkveru, pricao direktor Luke, neki Gojkovic...Prilog je zavrsen rijecima da ce jadran, dok mu ne naprave bazen, igrat' na malim golovima![]()
Potom i kratka izjava Djura Marica na temu trenutne situacije, kaze da nece bit' nekih kazni za igrace, da treba da nastave da rade, itd.
Edti: Evo sada sekretar Saveza Adzic imao skoro pola sata na IN-u. Razumijem ja njih, da je dobio jadran bio bi neko iz jadrana (kao i uoci meca), ovako su zvali ovoga... Mnogo toga je rekao, ali nista novo.
Sramno je ponasanje pojedinih medija prema Primorcu. Jebo ih drzavni projekat!
Last edited by cattaro; 28-03-10 at 19:30.
P r i m o r a c
pred kraj utakmice kobeščak (pomoćni trener nikoliću) opalio šamar babiću kad je skrivio izbačaj na gojkoviću iz kojeg je ovaj odma zabio 45 sek do kraja utakmice za 7:6. moram priznat da to nisam vidio nego evo čitam danas u novinama. kakvi likovi
vaterpolski portal - www.dance.hr
Objasni mi sto je sramno to prema Primorcu?
Mislis da niko "iz drzavnog projekta" nije ucestvovao u rjesenje finansijskog problema Primorca?
Sada Primorac ima sponzora a Jadran nema.
I sto je sada problem da ce se se iz Budzeta za javne radove drzave vrsi rekonsrukcija otvorenog bazena na Skveru?
Isto tako ce se se drzavnim parama raditi rekonstrukcija bazena u Kotoru..
Primorac ima 3 najbolja stranca ,izuzetni igraci,Kish je legenda!
Treba realno gledati na stvari
Isti ovaj Adzic je radio sa svima iz saveza da se rjesi finansiranje primorca,isto tako sada rade da nadju Jadranu sponzora.
Govorio je o strancima,reprezentaciji,i o euroligi,i odgovorio na pitanje novinara o problemima igre Jadrana?
Problem Jadrana je problem saveza,zbog broja igraca reprezentacije koji su u njemu a nijesu u formi
Last edited by minjo; 29-03-10 at 12:48.
1.Samo mi reci ko je iz "državnog projekta - bačene pare" učestvovao u rješenju finansijskog problema Primorca.
2.Primorac je sad dobio sponzora jedino zahvaljujući ljudima iz uprave kluba, nakon 5-6 godina potpune zapostavljenosti.
3.Što se tiče pomoći iz saveza, vazda im fala za ovih 5-6 godina samoće. Vidjećemo za koliko će "državnom projektu - bačene pare" nać sponzora (čudno da već nisu)
Ranko Krivokapic zajedno sa predsjednikom Saveza Srdjanom Kovacevicem i Mandicem imali su kontak i pregovore da se u klauzulu sa investitorima u turizam uvrsti i sponzorsvo Primorcu.
Sada se trazi da se zamjeni CKB koji je digao ruke od Jadrana,najvjerovatnije jednom Osiguravajucom kucom na ugovor na nekoliko mjeseci
Last edited by minjo; 29-03-10 at 13:19.
Sramno je ophodjenje medija prema Primorcu! Treba li opet da detaljisem? ILi ces redovnije citat ovaj topic?
Jadran je drzavni projekat, ako nisi znao... Kako su nam to oni pomagali da nadjemo sponzora?
Kako su nam ODMAGALI, to znamo vrlo dobro!
Nije tacno da ga nemaju, jedan od sponzora im je i VLADA CRNE GORE. Ostali su bez generalanog sponzora, ali i dalje finansijski stoje bolje od nas!
Mijenjas teze...
Ne vrsi se nikakva rekonstrukcija otvorenog bazena, vec se gradi NOVI BAZEN! Vidis li da se rusi stari bazen na Shkveru?
A ako ti je tih nekoliko miliona isto sto i par stotina hiljada, koje ce MOZDA, nakon 24 godine, ulozit u kotorski bazen - onda O.K.
3 najbolja stranca? Po DPS kriterijumu? Sto onda jadran nije dovodio strance umjesto crnogoraca?
Ne citas redovno ovaj topic, necu opet o Adzicu...
Da radi na tome da jadran hitno nadje sponzora - u to sam siguran. Koliko je pomogao Primorcu - vidjeli smo ove dvije godine.
Opet trebam isto da objasnjavam?
Dakle, ti stranci danas smetaju samo Adzicu i Porobicu!
A 4 nasha kluba, zahvajuci uglavnom tim strancima, prave istorijske uspjehe!
Za neuspjeh reprezentacije nisu nam krivi ti stranci, vec Pero Porobic i igraci, naravno!
Neka mi neko navede makar jednog naseg talenta, koji zbog velikog broja stranaca, ne moze u crnogorskoj ligi da pokaze koliko vrijedi!
I ko je taj Adzic da odgovara na pitnje vezano za igru jadrana? Naravno, problem jadrana je problem Saveza, a Primorac moze i da se ugasi...
Last edited by cattaro; 29-03-10 at 14:16.
P r i m o r a c
Brine me tvoje nepoznavanje prilika,ili namjerno mijenjas teze...
Imali su pregovore da, prilikom prodaje Mandicevog vlasnistva taj novi gazda ulozi i u Primorac. A ne prilikom investiranja u turizam. Nikako nije isto.
Uniqa je nabacena jadranu jos lani, sad jedino, uz pomoc drzave, da daju vise para...
P r i m o r a c
uniqa ne ispunjava obaveze,vlada nije sponzor,vec je preko sekretarijata za sport placa dio kao i svakom klubu,i to kasni...
Buduci investitor u hotelske komplekse,potpisao je da bude sponzor Primorcu.
Ako mislis na onu tablu"vlada crne gore" na igalskom bazenu,to je jos od rekonstrukcije bazena a i vlada je vecenski vlasnik instituta Igalo.
Ne vidim koja je pizma ako radimo svi u korist crnogorskog vaterpola.
3 stranca od 2013 je sasvim OK.
dovodit samo najbolje
Mandic nema niti je imao vlasnicka prava u Primorcu,sve je ovo bila njegova dobra volja
Pera mi je puna kapa kao svima u savezu.
Ima Perovic ili bilo ko drugi,jos ovaj mandat,pa nek odmori malo
opcinjen si DPS,nevidim sto si jedan...
Eno ti Pura u olimpiskom savezu i potpredsjednik opstine,pa kada je prica o vaterpolu on se zamisli,i tek nakon sastanaka javno progovori..
Svi bi pare,rjesenja,funkcionisanje saveza i klubova,a svako kad se vrati kuci drlja po svome
Last edited by minjo; 29-03-10 at 14:48.
ma uniqa daje smijesne pare jadranu, vjerujte mi....da daje iole konkretne stvari jadran bi vec sad promjenio ime u jadran uniqa ili nesto tako, a ne bi najavljivao komercijalnu banku ad budva kad iduceg sponzora, tako da su to smijesne price.
ckb je stvarno davala pare, ali jbg, nema vise.
a iskreno, smorila je ta prica o teorijama zavjere, drzavnom projektu itd. ako nista drugo, primorac makar ima svoj bazen, a jadran placa kiriju, a ovaj na skver pitaj boga kad ce biti sagradjen. 3 puta bi jeftinije bilo da su napravili novi bazen negdje, ali ajde, jos jedna u nizu nebuloznih odluka.
nisu 3 najbolja stranca, ali ta 3 stranca su oni koji povuku ekipu kad ne ide, pogotovo kiss, a to je ono sto fali jadranu ove sezone (kao sto sam i prije sezone govorio), ali jbg, opet nebulozna odluka i stihijsko kupovanje igraca. nadam se da ce im ovo biti pouka za iducu godinu.
<--- leuk
edit: ma nista, nema razloga da se nastavlja stalno jedan isti flame
Vidi, ako na novskom bazenu, na sajtu jadrana, na televiziji (tokom prenosa jadranovih utakmica)...stoji Vlada Crne Gore, onda ja nemam sumnju da li ih Vlada pomaze.
Za ostalo se slazem, iskreno, prvi put sam sinoc cuo da se za ogranicavanje broja stranaca pominje 2013. godina. Porobica sam nekoliko puta cuo da je rekao ''vec od naredne sezone''.![]()
P r i m o r a c
Zato ovo niste rekli kada sam vam kacio text (sa italijanskog sajta) dje je Zlokovic rekao da ga je Milo zvao da se vrati u jadran?
Imali ste sve, vasi celnici najavljivali sve trofeje i sad kao niste (bili) drzavni projekat?
Ovo mi je potpuno isto kao kad bi mi neki navijac KK Buducnost rekao da taj klub krajem devedesetih nije bio crnogorski drzavni(republicki) projekat!
Ma ne vidim ni sto je tu sramota, sem sto covjek treba da bude odgovoran, i da odgovara za (ne)uspjehe svog tima.
A vasi se sad prave ludi...
Edit: moj edit na tvoje, hehe
P r i m o r a c
Da ja znam Uniqa je davala 300 hiljada po sezoni. Za bazen se slazem i nikad nisam bio protiv gradnje bazena u novi. Naprotiv, treba da se gradi!
Ali, par miliona u klub, par miliona u bazen - pa Boga mi previse je za nekog ko je samo komshija evropskog prvaka!Malo shale, ne mijenja sustinu
Sa druge strane, ta drzava je bila slijepa za nase uspjehe...
Sto se stranaca tice slazemo se.
P r i m o r a c
kakve to veze ima sta pise talijanska stampa,Stako i Milo su cesto zajedno i Bijeloj,gledam ih 20 godina,i privatno,i ako mu je nedje rekao da se vrati,jaka stvar...
Gledao sam jednu verziju projekta rekonstrukcije bazena u Kotoru,ta je verija sa novim krovom -kupolom,uglavnom,2 za sada verzije,ali isti problem kao i na Skveru,geodezija je na svaki duzni metar-razlicita.
Ovo za Uniqu ,to je bio ugovor na 3 godine,naravno,koji se ne ispunjava.
grijanje bazena u Igalu kosta mjesecno do 15000,to bi trebalo da placa opstina,pa onda se to ne placa,pa se prebija,opstina-vlada-institut...
No se nacrtajte u Budvu da se pomogne reprezentaciji,,bice protiv Talijana povuci-potegni
Last edited by minjo; 29-03-10 at 15:03.
primorac ima svoj bazen,ko mu je sagradio taj bazen?
Jesi li se zbog ove zadnje recenice danas toliko posvetio ovom topicu?
Govorim iskljucivo u svoje ime: dok god sam kao kotoranin nepozeljan na budvanskom i novskom bazenu (kad igra Primorac) reprezentaciju necu gledat!
Zasto Adzic nije o tome pricao? To sto vaterpolo najobrazovaniji navijaci (kakve Bestije jesu, bez konkurencije) nisu uz reprezentaciju nije problem Saveza?
P r i m o r a c
Bilo je Bestija kao i uvjek,dovoljno i glasno su navijali za svoj klub
To sto se kaze 20 karta Bestijama,to se tako kaze,bude i Vise
ja onoj grupici naci-organizovanih navijaca Jadrana ne bi ni dao da udju na Kotorski bazen.Dodji u Budvu,neka ti dispeta.
nije me zvao Milo da poradim malo na ovom topicu:twisted:
:shock:
U finalu juniorskog vaterpolo prvenstva Rusije odigranom u Sankt Peterburgu, ekipa Šturma iz Čehova, koju sa klupe predvodi Kotoranin Zoran Maslovar, bivši trener Primorca, pobijedila je istoimenu domaću ekipu 14:9. Na finalnom turniru učestvovalo je osam ekipa. U polufinalu, ekipa Šturma pobjedila je favorita turnira, reprezentaciju Moskve rezultatom 5-3. Osvajanjem titule, Zoran Maslovar je ponovio prošlogodišnji plasman, kada je sa 91-vim godištem takođe bio prvi.
(sajt Radio Kotora)
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks