sesti je sam izjavio da mu je najtezi protivnik alonso, ali bi ga pretekao da nije bilo ove majmuncine iza njega zvane TAKUMA SATO 2
edit: ps. Kako se zovu komentatori????
"slucajni sampion" prvi a "pravi sampioni" sesti i deseti
ipak, milo mi ve je citat..ponekad![]()
She is only here to annoy herself!
sesti je sam izjavio da mu je najtezi protivnik alonso, ali bi ga pretekao da nije bilo ove majmuncine iza njega zvane TAKUMA SATO 2
edit: ps. Kako se zovu komentatori????
Last edited by nookie; 28-03-10 at 10:47.
?
Srecom da je mobilni sam promijenio sat inace bi mi zvonio uru kasnije i propustila bi zanimljivu trku.
Ja sam vjestica haha, na startu pomislim samo da neko ne izbaci Alonsa ili da ne napravi neku gresku kad ono haha. Ko je treci ucestvovao u onom trianglu? Alonso, Sumaher i je li Baton?
Vetel uzasno sto mu se desilo, bio je odlican.
Masa je imao fenomenalan start. Poslije standardno.
Alonso se super probio, bio je jedno vrijeme cini mi se 17. "Ne zelim ni da znam" hahah.
Hamilton odlichan, steta sto mu se ono desilo.
Veber sto ste odma bas toliko skocili, nije se namjerno zabio, pa mislio je da ce ga hamilton proci. Mislim jeste njegova greska ali nije on vozac od juche.
Kubica, bas mi drago radi njega.
Baton ako znam zasto ali taj vozac mi nije dobar vozac, ali me njegovi rezultati demantuju.
Sumaher stradao na pocetku kao Alonso, bzv.
A dajte ljudi ima li ko na forum da zna ove komentatore, da vise nauce ko vozi koji bolid, ko nosi koju kacigu. Pa ne mogu onako lupetat. Kaze "sustize Kubicu" a ono Rosberg. Jos milion ludosti.
The racing became cleaner over the next few laps and Hamilton put an impressive overtaking move on team-mate Button for sixth place. The pass triggered Button to take a massive risk and stop for slick tyres on just lap seven while the track was still wet. The decision, which team principal Martin Whitmarsh later revealed was entirely his driver's
evo zasto je dobar vozaciskustvo je cudo
![]()
Trebo je da bude meteorolog.
Massa uzasan. Kako je samo nezasluzeno zavrsio treci. Svi su ga preticali lagano (Hamilton x 2, Kubica, Webber, Rosberg i Alonso bi nego su isti tim pa nije htio da rizikuje). I opet bi ga opet pretekli da nije bilo iza Alonsa koji je ipak odlican vozac.
Na ovoj trci se vidjelo ko su najbolji vozaci: Hamilton i Alonso.
Release Yourself
Button se kockao do kraja, i mislio je da je sjebao stvar.
On je to uradio, ne zbog znanja vec zbog toga sto ga je Hamilton pretekao kao da je vozio u rikverc. Isti bolid, iste gume, isti uslovi.
Ma Button je klasa Changhoka.
P.S. NAJVECI odlican! Sa 20 na 10.
TAKUMI
Zalonso, e Zalonso....
http://totalf1.com/full_story/view/3...e_podium_shot/
NAJVECI bi zavrsio na podijum.
“Everybody struggled at the start, I actually got a pretty good [start] – I guess I was about third in the first corner until I got bumped off.
“And I guess had I gone through this [corner] there was no reason to expect even I could [not] have finished third because our pace was good, the car was handling good.
“Yesterday before qualifying we changed the car a little bit to look already for the race pace – that compromised qualifying a bit – plus we had a visor stuck in our front wing.
“So both tacked together didn’t allow us to qualify better than [seventh] – both Nico [Rosberg] and myself probably could have done [better].
“So pace is quite reasonable, we are not that far off, an exciting race.
“I guess spectators were made up from Bahrain as we gave a bit of a better show and I had fun.”
Although Mercedes has looked closer to the front-running pace this weekend, Schumacher thinks next week’s Malaysian GP comes too soon for another jump forward in performance to be made.
However, the 41-year-old remains optimistic about the team’s chances of getting there eventually.
“It will be difficult because here we had a slight improvement on the car,” he said.
“I’m not completing aware, but I guess it’s going to be difficult within a week to expect a real improvement.
“But we will make progress. I see a long season in front of us and we will do our best.”
Thank You. Jedva cekam Maleziju.
Milka kaze da....
http://totalf1.com/full_story/view/3...ve_of_my_life/
TAKUMI
Ao izjaviti ovo za Buttona, kao da nikad F1 nijesi gledao.
Alonso je cini mi se za 17 na 4 mjesto, sto je mnogo bolje moras priznati, 13 naspram 10 mjestaDa se razumijemo, voljela bi ja da je Sumaher drugi bio, odma iza Alonsa ali zelje su jedno a stvarnost drugo
Ne mogu naci ravi snimak na Youtube ali Alonso nije kriv za ovaj udes.
E u 3 lijepe!
Kakva steta za Vettela :-|
Koliko jos puta ovo treba da se ponovi i kad ce vec jednom voziti bolid u pravom smislu rijeci?
Brzina bez pouzdanosti-nista!
S ovakvim sistemom bodovanja,vodeci se brzo odlijepe u generalnom poretku!
Ako se RB brzo ne uozbilji po tom pitanju,ode voz...Pole position ne osvaja titule!
Inace,dobra trka.
Button je imao srece sto poslije onog pit stopa nije zaglavio negdje u pijesku...
Kubica odlican.
Massa-dobar start,poslije kilavo,3.mjesto je pojam.
A kako se propinje na prste tokom slikanja na podijumu
Alonso :lolblue:"OK,I don't want to know!"
Hamilton+Webber=previse zelje na jednom mjestu da bi se zavrsilo drugacije...
Btw,volim duele Alonsa i Hamiltona,taman su vazda u znaku reklame:
edit:I da... moze li grafika biti gora?O_o
Last edited by sarafr; 28-03-10 at 17:44.
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
...............
Race incident i bok.
TAKUMI
to je klasicno skolsko preticanje hamiltona, weber je toliko bio koncentrisan sto rade njih dvoje da nije primijetio koliko brzo ulazi u krivinu. u trenutku kada je alonso primijetio da ovaj koci i da ce mu doci sa unutrasnje strane alonso je bio spreman da izadje iz krivine bez problema i tu se vidi klasa vozaca... dok ako se sjecate prosle sezone to nije bio slucaj sa masom. kad je masa imao mnogo bolji bolid u pokusaju da pretekne hamiltona dva puta izlijece u istu krivinu na kocenje i identicno kao ova situacija hamilton prolazi masi sa unutrasnje strane. ali tu se nasao divni weber... niko tu nije kriv weber je odlutao i takve stvari se cesto desavaju na trkama
a sto se tice incidenta na pocetku trke, nisam mogao da nadjem snimak (sto bi montenegrina rekla) definitivno je alonso kriv i to mu nije prvi put. umjesto da brani idealnu putanju od shumahera on ide na batona i tako ga shumi stiska ne znajuci da je ovaj vec blizu batona... dodaje gas i naglo skrece... to nije prvi put da tako reaguje, pogledajte po youtube-u ima klipova dje pokazuju njegoe tobos "famozne" startove i vidjecete da cesto zna da promijeni naglo pravac i ovaj iza njega refleksivno skrene da izbjegne sudar, da je bilo 2-3 vozaca pored njega svaki put bi napravio katastrofu. ja alonsa nisam mogao podnijet organski ali od kad sam cuo njegov odgovor na pitanje "koji je po tebi najbolji vozac f1" navelo me da malo razmislim![]()
?
vec je poceo sumi prljavo da igra....
vidjeh snimak starta, Alonso je imao pravo da drzi njegovu putanju tu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks