dajte nesto za sjutra
mene barsa 2-3 za 45 ,na jedan leverkuzen gg za 50
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
dajte nesto za sjutra
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Bragantino povede 0:1 u 4ti minut i tako osta poluvrijeme taman se ponadah ali ovaj im igrac Jaime nije zna da su namjestili utakmicu pa dade 2 gola za 0:3 haha eo sad je 1:3 ali 85ti minut...
Strefih tu 1-1 Palermo i stavih ovu tugu crnu brazilsku...
Evo ga moj sutrasnji tiket koj sam upravo sastavio:
Liverpul 1
Kijevo X
Real 1
La Korunja 1
Zvezda 1
Xerez 0-2
Utreht 1
Ajaks 1
Kvota je preko 25
Last edited by maverick; 28-03-10 at 05:22.
Pa ja vam rekoh da nemam pojma je li dojava, šta li već...
I rekao sam vam da se ne igra sa preko 2-3 eura... Nije mi jasno to zalijetanje, života mi :mad:
cz-vojvodina X
:)
http://www.betexplorer.com/soccer/gr...atchid=6591334
nenormalan pad kvote i treba im, i josh uvijek nije nidje blokirano kod nas....
Last edited by rain_wind_storm; 28-03-10 at 17:13.
Obično im ne trebaju bodovi, a danas igraju za LŠ, trebalo bi da pobijede to...
Mada uvaliće ga i Kaljari, 3+ je tu.
Tako smo gledali juce statistiku i za hertu - dortmund pa dosla nula. Tako da to oko medjusobnih susreta malo znaci. A i sampdoriji trebaju bodovi, kaljari je kod sredine njemu nisu nesto potrebni bodovi. los je mnogo kaljari u poslednje vreme pogotovo u gostima ne moze ni bod da izvuce... Kec dolazi
Last edited by maverick; 28-03-10 at 11:22.
Hahaha to to. A ja prezirem Buducnost, a Partizan mrzim. Ali za Buducnost me bas briga jer je to mali klub, koji cak ni u CG okvirima ne predstavlja neku silu...da predstavlja ne bi osvojio samo 1 titulu u CG do sad...A ovima sto mrze Zvezdu, mogu samo da porucim, da igraju X danas slobodno. Ili jos bolje dvojku! Ima se, moze se...pa mogu i pare da se bacaju olako.
![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Prije nego uplatim da cujem vase komentare
sampdorija 1
Fiorentina 1
Juventus 1
Liverpul 1
Milan 1
Hercules 1
Lakorunja DU2+ (La korunja 2 gola na utakmici)
kvota 38.86
sa 2€ 77.73
Dobiće Milan danas.
Samdorija kec kao vrata.NJima trebaju bodovi za ls,kaljariju ne trebaju ni za sta,ne mogu u evropu,i nece,nemogu ni da ispanu.Uz to su oslabljeni,samp u formi...
jos su tu i sefil i st pauli,to su mislim sigurni tipovi,mada je st pauli-hanza derbi,to bi moglo bit iznenadjenje.
Raise my hammer,take my aim
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks