Ne,ali ako pijesh maslinovo,a stavish na frizuru chichkovo onda mozhe,ali ne puno...
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Ja sam pocinuo od kad tablete koristim,kad se zalomi da sam unisten,shinem dvije,obore mi promile za oko 1,0 i prezivim do kuce![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ne mogu vjerovat da je TAXI toliko skup pa ljudi moraju ovakve stvari da chine od sebe...
A zapita li se ko zasto je najveci procenat nesreca sa smrtnim ishodima prouzrokovan od strane vozača koji su bili u alkoholisanom stanju...
Svjesno tvrdim da je Niksici "Ghost rider" manja opasnost po druge nego neki mirniji vozač koji je malo "cugnuo" ...
Ja ne znam, ovi momci mora da su iz bera ili farmaka pa im je skup taxi do kuće :mrgreen:
Treba se neđe olakšat posle alkohola. I popit dosta vode. I uzet neki voćni orbit. Ili kilo luka bijeloga. Pa neka ti priđe ko ako smije![]()
One zhvake Orbit KIDS, ubijaju, osjecaju se na 15metara...ja ih drzhim u ormar da mi roba mirishe...pa valja probat sa tim
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
http://www.cafemontenegro.com/index....26&news=112190
i debilni komentar...
Anonimni - Insignia sa maskom Saaba. Smor. Da ako spyker promijeni stvari...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Sto ti tu nije jasno?
TAKUMI
Koliko sam ga razumio, htio je da kaže da je 9-5 nacrtan na osnovu Insignie, a ovaj 9-5 ne izgleda ništa drugačije od 9000 iz '93...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kad spomenu masline, raskopali su sve ulice, ostavili jednu i naravnu tu poboli patrolu svaku noc....
a za vikend poslastica, na semafore, posle podvoznjaka...tacnije, malo posle podvoznjaka, prije semafora, na sred "glavne" ulice, pune linije itd.... nema da im moze ko promac....treba co'ek dooobro da se potrudi da ih zaobidje.... legende
a vracao sam se sa Meduna prije neku noc sto je ono kanal na kanal...
She is only here to annoy herself!
-->*-TRIATLON PG!-*<--
takve ne zaustavljaju ne brini![]()
She is only here to annoy herself!
Bila je pljacka onu noc, nisu testirali nikoga, no su trazili pljackasa
A i da su testirali na alkohol, poslije onako vojnickih odgovora s tvoje strane bilo bi ih stid da ti daju da puvas :mrgreen:
P.S. Ponesi nocas te magicne tablete kad si tako siguran u njih :joint:
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
kakve su vi to tablete? dugo cuvana tajna ruske armije, univerzaLJni modifikatoR![]()
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks