...garantujem da niko neće odgovoriti od vas Milovaca:
Podgorica pada ako odu Tuzi!
Zato držte se vi Tuzi i ono izmišljajte druge razloge zbog čega Tuzima ne dajete opštinu...
...garantujem da niko neće odgovoriti od vas Milovaca:
Podgorica pada ako odu Tuzi!
Zato držte se vi Tuzi i ono izmišljajte druge razloge zbog čega Tuzima ne dajete opštinu...
Libertas
Gotovo je, pouzdano albanske partije namjeravaju okrenuti ledja mugiju zbog toga sto odugolvacuje sa opstinom tako da se vidi da od toga nema nista. takodje se naselje Karabusko polje masovno naseljava od strana bosnjaka-muslimana sa sjevera kako bi ih mugi ubrzo prikljucio u biracki spisak malesije, naravno samo zato jer se nada da ce tako zadrzati vlast u tuzima preko njih jer nije lud drugacije zna da nema sanse... zna da vecinu u tuzi nikad vise nece imat od strane albanaca, muslimana-katolika...
nadam se da ce se i DUA opametit i okrenuti ledja DPS-u... to ce bit pocetak kraja DPS-a...
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
opa sad su ti Albanci i Bosnjaci u redu,kada treba da se svrstaju u "jedinstveni front" sa opozicijom, tu te njihovi glasovi ne smetaju??!!Ali kad se radilo o referendumu udavi nas sa stavom da su upravo njihovi glasovi donijeli nezavisnost??Kakvi dvostruki arsini i licemjerje,nevjerovatno!!!
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Teke, pogledaj rezultat glasanja o Petnjci prošli put...SDP inicira, većina sastavljena od drugih partija odbila, pa ćemo sad probat opet.
OO SDP Tuzi se zalaže za samostalnu opštinu i mi smo to podržali, tako da eto...
Dobijanjem nezavisne opštine Gusinje, SDP bi imao preko 50% sam u Plavu i vlast, Petnjica sigurno vlast, pa viđi da li nam se islati ili ne.
1) DPS i SDP su formalno dvije partije a suštinski ista partija.
Nikada neće SDP ugroziti svoj stranački položaj u koaliciji sa DPS-om zbog Petnjice i Tuzi.
2)Znači nastavak-SDP iako smatra da Tuzi trebaju biti opština nikada neće usloviti DPS raspadom koalicije zbog te gradske opštine
3)Ljudi koji će izgubiti slobodu su oni koji su stekli ogroman kapital na račun raznih malverzacija i nezakonskog djelovanja.Nabrojao sam imenom i prezimenom sve te osobe( možda će se dodati još po neko) tako da ne vidim razlog zašto bi ti izgubio slobodu ili bilo koji običan građanin koji ima svoj politički stav koji je drugčiji od mog.
Libertas
1) DPS i SDP su suštinski dvije stranke, isto ka što su NOVA i PZP dvije stranke.
2) Po tvojoj logici nema koalicije koja bi se održala duže od dva minuta, jer bi se zbog svakog neslaganja izlazilo iz nje. Ima bitaka koje smo dobili, onih koje smo izgubili, ali i onih koje se vode kontinuirano, tako da je za mene dobijanje ovih opština proces.
3) Neće niko izgubit slobodu, pogotovo ovi sa velikim kapitalom, kao što nijesu ni u Srbiji, Hrvatskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji, poslije promjene vlasti. Ne vjeruj u baš svaku Medovu bajku.
Da li su simboli današnje Crne Gore isključivo pravoslavni?
Da li su isključivo pravoslavne simbole birali pravoislavci ili svi?
Da li su Milo, Sveto,Novak itd... imali većinu u svom narodu( jer se radi o isključivo pravoslavnim simbolima) za sadašnje simbole?
Da li su sadašnji isključivo pravoslavni simboli nametnuti velikoj većini pravoslavnog naroda uz pomoć manjina ?
Da li u porodici gdje žive 3 brata, 1 od te braće ima pravo da nametne drugoj dvojici zastavu koju će zakačiti na kuću tako što će pozvati Seada,Safeta,Envera i preglasati braću?
Namjerno sam istakao ovo jer se na račun drugih izigrava većina u svojoj kući, što je licimerje najveće vrste.
Ok da su simboli multietnički, da su sve nacije i vjere učestvovale u njihovom kreiranju.
Onda je to potpuno OK, ali kititi se tuđim perjem nije pošteno i nije ljudski!
Naravno ne sporim ja pravo manjina da donesu prevagu oko simbola i drugih pitanja jer su oni naši građani ali sporim manjini da izigrava većinu kada je NEMA!
Sporim to neviđeno licimerje i nepriznanje da oni kao oni nijesu većina ...
NPR: U Ulcinju se bira grb grada, postoji 60% Albanaca koju smatraju da grb treba da ima jedan oblik, 40& drugi oblik...
Pojavljuju se Crnogorci i sa ovim manjinskim Albancima donesu grb koji je isključivo vezan za muslimane bez ikakve veze sa pravoslavljem.
Ista priča: 3 brata, 2 su za jednu zastavu da visi na njihovoj kući a jedan je za drugu.Ovaj usamljeni brat dovede Jevrema,Novaka i preglasa svoju rođenu braću.
Pazite ovdje se radi o obilježjima koji nemaju nikakve veze sa pravoslavljem.
Ko razumije , bićemu sve jasno!
Ne radi se ovdje o diskriminaciji već se radi o najvećem licimerstvu koje postoji.
Umjesto da se hrabro kaže :
Tačno je da sam manjina, da sam sve ovo nametnu uz pomoć drugih bez podrške u rođenoj kući..i onda je sve ok i pošteno ...
Ili, potuku se dva čovjeka, jedan jači nadvaladava ovog drugog a ovaj u pomoć pozove nekog koji to posmatra i prebiju ovog prvog...e sada taj koji je gubio iako zan kako je pobjedio , priča po gradu:Ja sam ga izbio, ja sam bio jači!
Toje ta priča...zato pstttttttttttttttttttttt
Libertas
Aj nemoj da prećeruješ baš sa tom pričom...Jer ti meni pravoslavcu sa takvim razmišljanjem ne možeš bit "brat", ako razumiješ. I opet da ti ponovim da mi je brat svaki onaj ko ovu državu doživljava ka svoju kuću, ma kako se zvao.
Te priče guslarske, 3 brata, jedan ih zajebe jer dovodi pomoć sa strane ostavi za posela u nekom mjestu under 40 stanovnika over 60 godina, uz sušenu pršutu i malo rakije neđe u poznu jesen.
U CG ne glasaju pripadnici naroda, no građani, i milo mi je zbog toga. I naravno da očekujem sjutra glasove za mene ili moju partiju zato što imamo dobar program i kandidate, i iz Rožaja i iz Novoga podjednako.
Oskare, kako je po nasem zakonu - da li oni iz Dobrote mogu glasati?
Ozbiljno tj najozbiljnije. Na primjer sad su lokalni izbori a u Danilovgradu nijesu ni u Kotoru. Robijas na pr. iz Bijelog Polja moze li glasati ili onaj koji je u bolnici?
A zato je ... spominjao da ... treba da ide u specijalizovanu ustanovu...
Hvala Lepo
Nijesam vidio a ja se vazda kladim i vazda izgubimmada se ne śećam da sam za pare Monitora nesto tvrdio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks