View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 9 of 105 FirstFirst ... 56789101112131959 ... LastLast
Results 201 to 225 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ne mogu da vjerujem da ne znaš da se sem što se glasa za parlament glavnog grada Podgorice, u Tuzima i Zeti glasa i za gradske parlamente!!
    Na nivou grada Tužani daju podršku Mugiju a na nivou Tuzi svojim strankama.
    Zbog toga DPS u Tuzima nema vlast već opozicione albanske partije sa SNP-om!
    Slično je i na državnom nivou.Postoje dvije izborne jedinice.
    Prva na nivou države gdje Albanci daju skoro plebiscitno glas DPSDP-u a na nivou svoje izborne jedinice njihove partije, jer jedino preko albanske izborne jedinice mogu ući u parlament Crne Gore.
    Iz te druge izborne(albanske) jedinice se biralo 4 poslanika...
    Toliko su stvari jasne da ne mogu da vjerujem da ovo nijesi znao...

Zašto DPSDP ne želi opštinu Tuzi?
    Tuzi prije trebaju da imaju opštinu i od Andrijevice,Šavnika,Plužina...zašto onda nemaju opštinu?
    Zato što će izgubiti vlast a zatim i slobodu
    Sve znate a kao pravite se ....
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...garantujem da niko neće odgovoriti od vas Milovaca:
    Podgorica pada ako odu Tuzi!
    Zato držte se vi Tuzi i ono izmišljajte druge razloge zbog čega Tuzima ne dajete opštinu...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gotovo je, pouzdano albanske partije namjeravaju okrenuti ledja mugiju zbog toga sto odugolvacuje sa opstinom tako da se vidi da od toga nema nista. takodje se naselje Karabusko polje masovno naseljava od strana bosnjaka-muslimana sa sjevera kako bi ih mugi ubrzo prikljucio u biracki spisak malesije, naravno samo zato jer se nada da ce tako zadrzati vlast u tuzima preko njih jer nije lud drugacije zna da nema sanse... zna da vecinu u tuzi nikad vise nece imat od strane albanaca, muslimana-katolika...

nadam se da ce se i DUA opametit i okrenuti ledja DPS-u... to ce bit pocetak kraja DPS-a...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Stranka srpskih radikala (SSR) nastupiće samostalno na lokalnim izborima u svim opštinama.

»Ponudićemo našem narodu najbolji program čije će okosnice biti identitetska pitanja srpskog naroda u Crnoj Gori i borba protiv kriminala i korupcije na svim nivoima«, kazala je predsjednik Vidosava Ostojić.

Una hirundo non facit ver ....ali...
    hahahahaha, ču radikali srpski odje :lolblue:
    Ne bi me čudilo onda ni da se kandiduje i Snežana u koaliciji sa 7 patuljaka :shock:
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zašto DPSDP ne želi opštinu Tuzi?
    Tuzi prije trebaju da imaju opštinu i od Andrijevice,Šavnika,Plužina...zašto onda nemaju opštinu?
    Zato što će izgubiti vlast a zatim i slobodu
    Sve znate a kao pravite se ....
    Opet iz početka (a vjeruj mi nije mi teško)

1) DPS i SDP su dvije partije, nemoj da ti postoviličenaovakvopisanje
    2) SDP je podržala osnivanje opštine Tuzi, kao što podržava osnivanje Petnjice, recimo
    3) Oću li ja izgubit slobodu, ili neki drugi forumaš?
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Puno veci problem imas ti kad nikako ne mozes shvatiti da si ti jednak sa Safetom i Mirsadom, a cak i sa Dzanom Rifatom iako ti to tesko pada i to te boli. Sve je jasnija boljka bez prebola i jedino sto je dobro u Crnoj Gori bez ikakve zamjerke sto takvi bas nikad nece dobiti vlast.
    Aferim Hari,to je najveci problem kod njega i njemu slicnih, ko o cemu oni o pravoslavlju tj.srpstvu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dogovor nikada nije bio bliži.
    Vanparlamente stranke će sigurno biti uključene, prof. Kuljak i Milan Popović kao nestranačke ličnosti, postoji velika šansa da se uključe i intelektualci iz ,,Vijesti", ,,Monitora"...
    Albanci i Bošnjaci ,posebno ovo drugi na sjeveru, su spremni za koaliciju a dvije albanske partije na jugu takođe.
    Po pitanjima oko kojih se ne slažu( ako dođe do koalicije na državnom nivou) svako zadržava pravo da glasa po sopstvenom izboru...
    Mislim da je ovo odlično pripremljeno jer će se akcenat staviti isključivo na onim pitanjima gdje je potpuni koncezus.
    Ponavljam ona pitanja( koja su za nekog najbitnija)ostavljena su partijama( poslanicima,odbornicima) da sami iznose svoj stav jer po sadašnjom zakonu poslanici i dalje raspolažu sa svojim mandatom a ne liste!!

opa sad su ti Albanci i Bosnjaci u redu,kada treba da se svrstaju u "jedinstveni front" sa opozicijom, tu te njihovi glasovi ne smetaju??!!Ali kad se radilo o referendumu udavi nas sa stavom da su upravo njihovi glasovi donijeli nezavisnost??Kakvi dvostruki arsini i licemjerje,nevjerovatno!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

2) SDP je podržala osnivanje opštine Tuzi, kao što podržava osnivanje Petnjice, recimo
    Samo slabo ide ta podrška kad se dođe do opštinskih ili republičkog parlamenta... Ne morate reći, ali znate da ne valja sad gubiti vlast u Beranama i Podgorici...

Teke, fraza SDP o podršci tim opštinama je otrcana.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Samo slabo ide ta podrška kad se dođe do opštinskih ili republičkog parlamenta... Ne morate reći, ali znate da ne valja sad gubiti vlast u Beranama i Podgorici...

Teke, fraza SDP o podršci tim opštinama je otrcana.
    Teke, pogledaj rezultat glasanja o Petnjci prošli put...SDP inicira, većina sastavljena od drugih partija odbila, pa ćemo sad probat opet.

OO SDP Tuzi se zalaže za samostalnu opštinu i mi smo to podržali, tako da eto...

Dobijanjem nezavisne opštine Gusinje, SDP bi imao preko 50% sam u Plavu i vlast, Petnjica sigurno vlast, pa viđi da li nam se islati ili ne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1) DPS i SDP su formalno dvije partije a suštinski ista partija.
    Nikada neće SDP ugroziti svoj stranački položaj u koaliciji sa DPS-om zbog Petnjice i Tuzi.
    2)Znači nastavak-SDP iako smatra da Tuzi trebaju biti opština nikada neće usloviti DPS raspadom koalicije zbog te gradske opštine
    3)Ljudi koji će izgubiti slobodu su oni koji su stekli ogroman kapital na račun raznih malverzacija i nezakonskog djelovanja.Nabrojao sam imenom i prezimenom sve te osobe( možda će se dodati još po neko) tako da ne vidim razlog zašto bi ti izgubio slobodu ili bilo koji običan građanin koji ima svoj politički stav koji je drugčiji od mog.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1) DPS i SDP su formalno dvije partije a suštinski ista partija.
    Nikada neće SDP ugroziti svoj stranački položaj u koaliciji sa DPS-om zbog Petnjice i Tuzi.
    2)Znači nastavak-SDP iako smatra da Tuzi trebaju biti opština nikada neće usloviti DPS raspadom koalicije zbog te gradske opštine
    3)Ljudi koji će izgubiti slobodu su oni koji su stekli ogroman kapital na račun raznih malverzacija i nezakonskog djelovanja.Nabrojao sam imenom i prezimenom sve te osobe( možda će se dodati još po neko) tako da ne vidim razlog zašto bi ti izgubio slobodu ili bilo koji običan građanin koji ima svoj politički stav koji je drugčiji od mog.
    1) DPS i SDP su suštinski dvije stranke, isto ka što su NOVA i PZP dvije stranke.
    2) Po tvojoj logici nema koalicije koja bi se održala duže od dva minuta, jer bi se zbog svakog neslaganja izlazilo iz nje. Ima bitaka koje smo dobili, onih koje smo izgubili, ali i onih koje se vode kontinuirano, tako da je za mene dobijanje ovih opština proces.
    3) Neće niko izgubit slobodu, pogotovo ovi sa velikim kapitalom, kao što nijesu ni u Srbiji, Hrvatskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji, poslije promjene vlasti. Ne vjeruj u baš svaku Medovu bajku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Referee View Post
    Aferim Hari,to je najveci problem kod njega i njemu slicnih, ko o cemu oni o pravoslavlju tj.srpstvu.
    Da li su simboli današnje Crne Gore isključivo pravoslavni?
    Da li su isključivo pravoslavne simbole birali pravoislavci ili svi?
    Da li su Milo, Sveto,Novak itd... imali većinu u svom narodu( jer se radi o isključivo pravoslavnim simbolima) za sadašnje simbole?
    Da li su sadašnji isključivo pravoslavni simboli nametnuti velikoj većini pravoslavnog naroda uz pomoć manjina ?
    Da li u porodici gdje žive 3 brata, 1 od te braće ima pravo da nametne drugoj dvojici zastavu koju će zakačiti na kuću tako što će pozvati Seada,Safeta,Envera i preglasati braću?
    Namjerno sam istakao ovo jer se na račun drugih izigrava većina u svojoj kući, što je licimerje najveće vrste.
    Ok da su simboli multietnički, da su sve nacije i vjere učestvovale u njihovom kreiranju.
    Onda je to potpuno OK, ali kititi se tuđim perjem nije pošteno i nije ljudski!
    Naravno ne sporim ja pravo manjina da donesu prevagu oko simbola i drugih pitanja jer su oni naši građani ali sporim manjini da izigrava većinu kada je NEMA!
    Sporim to neviđeno licimerje i nepriznanje da oni kao oni nijesu većina ...
    NPR: U Ulcinju se bira grb grada, postoji 60% Albanaca koju smatraju da grb treba da ima jedan oblik, 40& drugi oblik...
    Pojavljuju se Crnogorci i sa ovim manjinskim Albancima donesu grb koji je isključivo vezan za muslimane bez ikakve veze sa pravoslavljem.
    Ista priča: 3 brata, 2 su za jednu zastavu da visi na njihovoj kući a jedan je za drugu.Ovaj usamljeni brat dovede Jevrema,Novaka i preglasa svoju rođenu braću.
    Pazite ovdje se radi o obilježjima koji nemaju nikakve veze sa pravoslavljem.
    Ko razumije , bićemu sve jasno!
    Ne radi se ovdje o diskriminaciji već se radi o najvećem licimerstvu koje postoji.
    Umjesto da se hrabro kaže :
    Tačno je da sam manjina, da sam sve ovo nametnu uz pomoć drugih bez podrške u rođenoj kući..i onda je sve ok i pošteno ...
    Ili, potuku se dva čovjeka, jedan jači nadvaladava ovog drugog a ovaj u pomoć pozove nekog koji to posmatra i prebiju ovog prvog...e sada taj koji je gubio iako zan kako je pobjedio , priča po gradu:Ja sam ga izbio, ja sam bio jači!
    Toje ta priča...zato pstttttttttttttttttttttt
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj nemoj da prećeruješ baš sa tom pričom...Jer ti meni pravoslavcu sa takvim razmišljanjem ne možeš bit "brat", ako razumiješ. I opet da ti ponovim da mi je brat svaki onaj ko ovu državu doživljava ka svoju kuću, ma kako se zvao.

Te priče guslarske, 3 brata, jedan ih zajebe jer dovodi pomoć sa strane ostavi za posela u nekom mjestu under 40 stanovnika over 60 godina, uz sušenu pršutu i malo rakije neđe u poznu jesen.

U CG ne glasaju pripadnici naroda, no građani, i milo mi je zbog toga. I naravno da očekujem sjutra glasove za mene ili moju partiju zato što imamo dobar program i kandidate, i iz Rožaja i iz Novoga podjednako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Oskare, kako je po nasem zakonu - da li oni iz Dobrote mogu glasati?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oskare, kako je po nasem zakonu - da li oni iz Dobrote mogu glasati?
    Pitaš ozbiljno ili se zezaš?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ozbiljno tj najozbiljnije. Na primjer sad su lokalni izbori a u Danilovgradu nijesu ni u Kotoru. Robijas na pr. iz Bijelog Polja moze li glasati ili onaj koji je u bolnici?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li su simboli današnje Crne Gore isključivo pravoslavni?
    Da li su isključivo pravoslavne simbole birali pravoislavci ili svi?
    Da li su Milo, Sveto,Novak itd... imali većinu u svom narodu( jer se radi o isključivo pravoslavnim simbolima) za sadašnje simbole?
    Da li su sadašnji isključivo pravoslavni simboli nametnuti velikoj većini pravoslavnog naroda uz pomoć manjina ?
    Da li u porodici gdje žive 3 brata, 1 od te braće ima pravo da nametne drugoj dvojici zastavu koju će zakačiti na kuću tako što će pozvati Seada,Safeta,Envera i preglasati braću?
    Namjerno sam istakao ovo jer se na račun drugih izigrava većina u svojoj kući, što je licimerje najveće vrste.
    Ok da su simboli multietnički, da su sve nacije i vjere učestvovale u njihovom kreiranju.
    Onda je to potpuno OK, ali kititi se tuđim perjem nije pošteno i nije ljudski!
    Naravno ne sporim ja pravo manjina da donesu prevagu oko simbola i drugih pitanja jer su oni naši građani ali sporim manjini da izigrava većinu kada je NEMA!
    Sporim to neviđeno licimerje i nepriznanje da oni kao oni nijesu većina ...
    NPR: U Ulcinju se bira grb grada, postoji 60% Albanaca koju smatraju da grb treba da ima jedan oblik, 40& drugi oblik...
    Pojavljuju se Crnogorci i sa ovim manjinskim Albancima donesu grb koji je isključivo vezan za muslimane bez ikakve veze sa pravoslavljem.
    Ista priča: 3 brata, 2 su za jednu zastavu da visi na njihovoj kući a jedan je za drugu.Ovaj usamljeni brat dovede Jevrema,Novaka i preglasa svoju rođenu braću.
    Pazite ovdje se radi o obilježjima koji nemaju nikakve veze sa pravoslavljem.
    Ko razumije , bićemu sve jasno!
    Ne radi se ovdje o diskriminaciji već se radi o najvećem licimerstvu koje postoji.
    Umjesto da se hrabro kaže :
    Tačno je da sam manjina, da sam sve ovo nametnu uz pomoć drugih bez podrške u rođenoj kući..i onda je sve ok i pošteno ...
    Ili, potuku se dva čovjeka, jedan jači nadvaladava ovog drugog a ovaj u pomoć pozove nekog koji to posmatra i prebiju ovog prvog...e sada taj koji je gubio iako zan kako je pobjedio , priča po gradu:Ja sam ga izbio, ja sam bio jači!
    Toje ta priča...zato pstttttttttttttttttttttt

Samo da kvotujem da neko slucajno ne preskoci,ne bi li jos jednom razmislio koga sjutra dovodi na vlast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

e bas ste fino podrzali Rifata oko zakona o teritorijalnoj organizaciji
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    e bas ste fino podrzali Rifata oko zakona o teritorijalnoj organizaciji
    Pa podržali koliko se moglo!
    A mislim da će se na kraju uspjet izborit za nju, ali ćemo viđet u ovih 3-4 mjeseca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ozbiljno tj najozbiljnije. Na primjer sad su lokalni izbori a u Danilovgradu nijesu ni u Kotoru. Robijas na pr. iz Bijelog Polja moze li glasati ili onaj koji je u bolnici?
    Mislim da se tu broji poslovna sposobnost, jedan od faktora za sticanje prava glasa, tako da ovi iz ustanove u Kotoru ne mogu, ali iz ZIKS-a mogu i vode se na posebnom biračkom spisku u opštini iz koje su.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A zato je ... spominjao da ... treba da ide u specijalizovanu ustanovu...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mislim da se tu broji poslovna sposobnost, jedan od faktora za sticanje prava glasa, tako da ovi iz ustanove u Kotoru ne mogu, ali iz ZIKS-a mogu i vode se na posebnom biračkom spisku u opštini iz koje su.
    E sto me danas okrenulo, sve opklade izgubih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sto me danas okrenulo, sve opklade izgubih
    Dobro se ne kladi sa mnom za one pare za Monitor, jer sam ti spustio tekst o tome, ma me iskulira

Thanks Thanks Given 
    3,196
    Thanks Thanks Received 
    3,236
    Thanked in
    1,569 Posts

Ti iz ZIKSa da su "poslovno" sposobni ne bi bili u njemu nego na nekoj funkciji Kad se sjetim proslih izbora 98% iz ZIKSa glasalo dps
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nijesam vidio a ja se vazda kladim i vazda izgubim mada se ne śećam da sam za pare Monitora nesto tvrdio

Page 9 of 105 FirstFirst ... 56789101112131959 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)