Kako nije?
Nisi znao da je Mercedes radio mala auta na vazdusno hladjenje koji su imali gravirano 145?
Kako nije?
Nisi znao da je Mercedes radio mala auta na vazdusno hladjenje koji su imali gravirano 145?
TAKUMI
sta godj da je presladak je![]()
Lijevi sluze kad se vozi na naftu a desni kad se vozi na vodu.
TAKUMI
jel ovo moguce ljudi ..................... svaka cast fabija
a daj pa nije ovo toliko strasno,mimo donjeg spojlera moze da prodje.
niujedne mi gace lastike nema
Ovaj pezeo je stalno preko puta Sat Kule ispred Volija (covjek tamo zivi) i stalnosam ga gledao kad sam u skolu isao.
Ocuvan je ekstra (makar tada bio), visok je stavio je ovaj zavrsetak auspuha koji nise povezan. Ne treba mnogo prepravljat na njega, spustit ga , mac onaj zavrsetak auspuha sto nije povezan, mac donji spojler i to je to
ja bi dodao jos 2 kraja auspuha, nek se nadje![]()
(nečitko)
pazi kako su ova 'dva' LAZNA auspuha chista a ova dva chadjava hahahah OBRAZ OKIDJENI
Originally Posted by my name is ...
Treba mu na krov BMWova antena ona, samo x10 size i sa strana krila od nekog manjeg aviona i super bi bio.
Sinoc vidjeh jedan Mercedes 190 sa spojlerom i sa stopovima od C klase,modela iz 2002 god.Spusten maksimalno
Kad sam htio da ga slikam,utece mi kroz crveno ka da je znao![]()
parkiran u centar onamo ispred elmaga. stalno trazim nekog iz komunalne da ih pitam kako se parkira tamo, cisto da vidim sto ce mi rec...a njih nema![]()
Sinoc je bio parkiran na CD R parking ispred Trendy-a.
TAKUMI
zivi coek u neku od onih zgrada, valjda dje su carine i sl.
ali to nije bitno.
Imam i ja poslovni prostor od 100000 kvadrata u centar pa placam parking nedje !
(e da, ako vesnaaa pita, imam i kucu na zlatibor i M3 SEDAN ali nije puno SEDANO u njega)
a na njega?
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks