View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 191 of 942 FirstFirst ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... LastLast
Results 4,751 to 4,775 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa kaze...

Boro pickice,djuro pickice mi smo opet tu SISAJ JADRANE morao sam

vrhhhh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Krecemo u novi bez ijedne karte u rukama (dakle sa mogucnoscu da necemo ni uc'), onda se svako snalazi kako zna, na kraju SVI ulaze (!), a ja dobih neke VIP karte
    Svaka cast, a moze li se znat na koju foru ste nabavili karte ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Svaka cast, a moze li se znat na koju foru ste nabavili karte ?
    Na svaku mogucu!
    Ono sto je sigurno - Uprava jadrana nam nista nije poklonila!
    Cak vidjeh i da su stavili par navijaca jadrana u nas sektor dok bestije nisu u vecem broju usle, potom je jedan od tih navijaca presao medju svoje i poveo navijanje Onaj u crno...

Inace, bazen je bio skoro krcat vise od sat vremena prije pocetka mecha...
    P r i m o r a c

big giant head Guest

pravili su probleme i novinarima da udju na bazen, a kamoli kotoranima.
    idioti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi lik stampa ulaznicu kao da je novinar i ulazi a sa nama doso pa to je vristanje od smijeha ahahahahahah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

P.S.
    Pocinje snimak za 5 minuta.
    a trebo si dodat, samo za 18+
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    a trebo si dodat, samo za 18+

Hhahahahhhaa jbm te ludog

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Evo sad sam odlicno vidio na snimak da je LEKA naboo Stajmenca sakom u nos dok je ovaj uplivavao na 2m! Bez ikakvog povoda i razloga!

I onda da mu neko ne kaze da je majmun?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hmmm, na snimku se vidi samo da je Stajmnec udario Ivovica, a sobzirom kako je krvario ocigledno je Ivovic njega prvo udario.
    Trajkovic je Vukcevica nedje dobro odalamio, te je Vukcevic morao izac', psovajuci i prijeteci Trajkovicu usput...
    Generalno, toliko je puno kontakata i udaranja da se to sve ne moze po'vatat'.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i dančarskog viđenja utakmice link.
    atmosfera do usijanja, i na tribinama i u bazenu.
    suci izgubljeni posebice u 2. i 3. četvrtini.
    primorac ekipa, jadran individualci - a kako je ozren bonačić svojedobno u intervju za našu stranicu reko: vaterpolo je najkolektivniji sport.

čestitam primorcu, igračima i navijačima. nisam gledo ove godine recco još, ali se slažem da su primorac i partizan favoriti u polufinalima. nadam se da ćemo i mi proć španjolce pa se vidimo u napulju
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Krecemo u novi bez ijedne karte u rukama (dakle sa mogucnoscu da necemo ni uc'), onda se svako snalazi kako zna, na kraju SVI ulaze (!), a ja dobih neke VIP karte i iz prvog reda gospodski odgledah mec.
    Sto znam, ne bih se slozio da smo bili tako dominatni, jednostavno - JADRAN NIJE IMAO GOLMANA!
    Skoro sve sto se sutnulo i sto nije blokirano - uslo je u gol. Karakteristican momenat vezan za golmane je i to da ja prvi put u svom zivotu vidjeh da se golman (Scepo) koji je zamijenjen (pred kraj 2/4) vraca opet na gol (u 4/4 ili pred kraj 3/4, nisam siguran)
    2 mjesta pored je sjedao sudija Matijasevic, iskoristih priliku da ga pitam da li je to dozvoljeno, rece da nije...Obradovic(takodje sudija sa A liste), koji je bio do njega je cutao
    Imali smo odlicno sudjenje, izuzev one situacije Stajmnec-Ivovic mislim da niko nije zakinut, mozda mi u nasem drugom napadu i novljani za peterac nad Nikolom...
    Nikola je odlicno ushao u mec, dao svoj maximum, Leka je bio sasvim dobar...ali Vlado Gojkovic...katastrofa! Ne znam ni sto ga napadaju, komotno njegov igrac moze skroz u zonu stat!
    Novljani su za vrijeme egal dijela promasili 2 dobra shuta (one dvije pliske koje su otisle preko gola) i to je nekako prelomilo.
    Tucak u 3/4 daje sansu Bebicu i prvi napad Primorca Setka od njega pravi budalu...

Novski navijaci su se dobro organizovali i izbacili interesantnu zastavu, uvredu za Kotor, a fora bi mozda i bila da nismo to jos u podne znali .
    No, kako da napravis odgovor kad ne znas ni 'oces li uc'!?

Mi bez Stajmneca u revansu (vi bez Eleza)...treba bit' oprezan, falice dosta Adam.

Upravi jadrana se opet sve vratilo (zar nisu mogli dat 50 karata, jednako bi nas doslo, a svi bi bili srecni i zadovoljni?) i time zavrsavam post.

P.S.
    Pocinje snimak za 5 minuta.
    heh, pa ja ti rekoh da mi igramo bez golmana jos prije par dana, tj da se nadam da mozemo vise dat nego primit, ali jbg.

a mislim da je puno veci hendikep neigranje stajnmeca, nego nama eleza, jer se on ni ne vidi u bazen.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo za kotorane, gledao sam tekmu....opet isprdjese jadran,,,brao momciiiiiiiiiiiiii
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Ajde ako neko ima snimak utakmice neka samo postavi zadnji minut 2/4, da vidimo udaranje Ivovica na uplivavanje Stajmenca... Ja nisam sinoc mogao da vjerujem kako ga je oklapio jer je ovome glava iz vode bukvalno izlecela... Hocu da vidim jesam li nesto zesce utripovao!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    evo i dančarskog viđenja utakmice link.
    atmosfera do usijanja, i na tribinama i u bazenu.
    suci izgubljeni posebice u 2. i 3. četvrtini.
    primorac ekipa, jadran individualci - a kako je ozren bonačić svojedobno u intervju za našu stranicu reko: vaterpolo je najkolektivniji sport.

čestitam primorcu, igračima i navijačima. nisam gledo ove godine recco još, ali se slažem da su primorac i partizan favoriti u polufinalima. nadam se da ćemo i mi proć španjolce pa se vidimo u napulju
    heh, dobar izjvestaj, ali da je radic bio u formi kojoj kaze, bila bi puno veca razlika....a zamisli da je scepo uopste branio, mozda i ne bi bila ovolika razlika :P jbg, posti covjek....

ono sto me odusevilo u igri partizana, a sto jadranu nedostaje, je 1 covjek koji komanduje. u pratizanu je to vujasinovic i svi njega slusaju, nema zajebavanja. a u jadranu komanduje malo gojkovic, malo janovic, malo ivovic, malo zlokovic, malo scepanovic....nema toga. treba da se zna ko je gazda. a da sam ja trener, i da mi u ovakvoj utakmici trose lopte i sutiraju kao idioti radovic, klikovac i sekulic....ma ne bi mi vidjeli bazena vise.

dovoljan je podatak da su u primorcu cak 8 igraca dali golove, a u jadranu samo 4 (od toga 7 janovic i ivovic, a po 1 jokic i zlokovic). i nije mi jasno zasto janovic uposrno forsira onaj sut iznad glave iz peterca kad svaki put otrese precku (iz prvog je lijepo plisku u suprotni ugao i kraj).
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    heh, pa ja ti rekoh da mi igramo bez golmana jos prije par dana, tj da se nadam da mozemo vise dat nego primit, ali jbg.

a mislim da je puno veci hendikep neigranje stajnmeca, nego nama eleza, jer se on ni ne vidi u bazen.
    Pa da, definitivno si bio u pravu za Scepa, a po Dance-ovom izvjestaju Percinic za to malo vise od 1/4 nije imao nijednu odbranu!
    Nama je neigranje Adama ogroman hendikep. Iako je Pavlovic 1. centar, Stajmnec je trenutno mnogo bolji i korisniji od njega, pogotovo u mecevima sa jadranom. Boris Ivovicu nista ne moze, jednom je sinoc cak pred kraj napada izasao na krilo od nemoci...
    No, tesko je ocekivat' da mozemo doma izgubit vise od 5 razlike...
    Uz to, ako kazne budu kako se ocekuje (da ne igraju Stajmnec i Elez) onda ce obje ekipe u revansu biti sa po 12 igraca. Jos ako se tucak odluci za oba golmana u sastavu (u sto sumnjam) ostajete na 4 zamjene u polju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    i nije mi jasno zasto janovic uposrno forsira onaj sut iznad glave iz peterca kad svaki put otrese precku (iz prvog je lijepo plisku u suprotni ugao i kraj).
    Ni meni to nije jasno
    Ja sam predvidjao precku jos u prvom petercu
    Puca skoro svom snagom peterce i plisku tesko da bi mu odbranio ijedan golman...Tako ih uglavnom Kiss izvodi.
    I ne razumijem zasto bjezi onoliko u lijevo kada ga ne udvajaju, pa tek kad primi loptu ide desno i namjesta se na shut.
    Ali Gojkovic...da je on u formi druga bi prica bila.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bosanski Novi je doživio poharu od strane Pirunovih ljudoždera. Ono je bio ratni zločin sinoć.

Ipak,najviše prostora u komentaru na sinoćnji meč ću dati SRAMOTNOM izvještavanju Đurkovića i današnjeg izbora za ličnost dana u Vijestima,dnevniku od one rabote...
    Đurković samo što nije plakao kada su počele ulaziti one dalekometne rakete Azeveda,Kiša i Milića.Kukao je nad sudbom kletom čuvenih bosanskonovskih ajkulčica više nego što je slavio umijeće kotorskih meštara vaterpola.

Današnje Vijesti, uz šturo javljanje sa sinoćnjeg meča, za ličnost dana u novini stavljaju Arjen Robena jer je Bajern prošao u finale kupa Njemačke !!"#$%&/()

Glibež glibava..koiga u CG boli kuratz je li bajern ušao u finale ili nije ušao u finale...??
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by kozak View Post
    Bosanski Novi je doživio poharu od strane Pirunovih ljudoždera. Ono je bio ratni zločin sinoć.

Ipak,najviše prostora u komentaru na sinoćnji meč ću dati SRAMOTNOM izvještavanju Đurkovića i današnjeg izbora za ličnost dana u Vijestima,dnevniku od one rabote...
    Đurković samo što nije plakao kada su počele ulaziti one dalekometne rakete Azeveda,Kiša i Milića.Kukao je nad sudbom kletom čuvenih bosanskonovskih ajkulčica više nego što je slavio umijeće kotorskih meštara vaterpola.

Današnje Vijesti, uz šturo javljanje sa sinoćnjeg meča, za ličnost dana u novini stavljaju Arjen Robena jer je Bajern prošao u finale kupa Njemačke !!"#$%&/()

Glibež glibava..koiga u CG boli kuratz je li bajern ušao u finale ili nije ušao u finale...??
    Pa nisu u licnost dana mogli stavit' citav Primorac!
    Sto se Djurkovica tice, da ide na redovne vecere kod familija kotorskih vaterpolista, kao sto ide kod novskih, drugacije bi pricao!
    No, lani snimah revans u novi preko Eurosporta, em ton mnogo losiji, em neki srpski komentator koji je Zdravka Radica citav mec nazivao ZARKOM Radicem . Tako da su Dugo i RTCG jos i dobri...izgleda.

Nije te bilo sinoc...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čapro je MORAO biti ličnost dana.Za Robena i Bajernov ulazak u kup nas zabolje ona rabota...

Ne idem više na utakmice.Možda zvuči djetinjasto ali sam nevjerovatna pegula kada gledam timove za koje navijam.Cijelu godinu nisam gledao nijednu utakmicu Chelsea-ja, ama baš nijednu, i pođem kod druga na poluvrijeme Chelsea - Inter i oni odigraju najsramotniju utakmicu ove sezone.

Namjerno nisam išao u Rijeku i postali smo šampioni a onda sam došao protiv jebbenog Cattara i isprangijali su nas ko da smo Borac iz Oravca.Ovako je bolje...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kataro izgubio 9:7 tamo od savone....nadam se da ce uspjet to da nadoknade i osvoje naslov prvaka....
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa da, definitivno si bio u pravu za Scepa, a po Dance-ovom izvjestaju Percinic za to malo vise od 1/4 nije imao nijednu odbranu!
    Nama je neigranje Adama ogroman hendikep. Iako je Pavlovic 1. centar, Stajmnec je trenutno mnogo bolji i korisniji od njega, pogotovo u mecevima sa jadranom. Boris Ivovicu nista ne moze, jednom je sinoc cak pred kraj napada izasao na krilo od nemoci...
    No, tesko je ocekivat' da mozemo doma izgubit vise od 5 razlike...
    Uz to, ako kazne budu kako se ocekuje (da ne igraju Stajmnec i Elez) onda ce obje ekipe u revansu biti sa po 12 igraca. Jos ako se tucak odluci za oba golmana u sastavu (u sto sumnjam) ostajete na 4 zamjene u polju.
    po meni ne bi trebao vodit nijednog golmana jer su oba tragedija ali post se zavrsava za uskrs, pa ce se scepo mozda najest i uspjet odbranit koju, ali vidjecemo.

nema sanse da ce jadran uspjeti da nadoknadi 5 golova razlike, ali kao sto sam rekao, mozda uspiju da odigraju nerjeseno ili da dobiju 1 razlike, cisto da ublaze ovu sramotu od sinoc.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li dje slika ovog transparenta novljanja ?
    ne ufatih bas dobro da vidim sta je naslikano...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ni meni to nije jasno
    Ja sam predvidjao precku jos u prvom petercu
    Puca skoro svom snagom peterce i plisku tesko da bi mu odbranio ijedan golman...Tako ih uglavnom Kiss izvodi.
    I ne razumijem zasto bjezi onoliko u lijevo kada ga ne udvajaju, pa tek kad primi loptu ide desno i namjesta se na shut.
    Ali Gojkovic...da je on u formi druga bi prica bila.
    i ja sam mislio da ce i prvi peterac zavrsiti 'slavno' ali eto, zabio je onako kako najbolje zna. ali za drugi sam 10000% znao da ce onako zavrsiti. meni nije jasno zasto sutira kad se onoliko lijevo povuce, gdje su sanse za gol ravne nuli (jedino ako je golman slijep ili posti :P ).

sto se gojkovica tice, ja stvarno ne znam sta se s tim momkom desilo. doduse i dalje daje jako dobre lopte na 2 m, ali sut i ona njegova brzina, pokretljivost, kao da su nestali....uzas.

p.s. za sve ove ciji se komentari svode na to 'dobri ste', 'smijesni ste', itd, to definitivno nisu objektivni komentari i pomalo su djetinjasti, jer jbg, jeste jadran izgubio 5 razlike sinoc, ali je i dalje jedan od najjacih klubova u evropi i za svaki je respekt.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ima li dje slika ovog transparenta novljanja ?
    ne ufatih bas dobro da vidim sta je naslikano...
    nacrtan je tasmanijski djavo s kapicom broj 9 (ivovic) kako u ruci drzi neku zivotinjicu, nisam dobro vidio koju, s kapicom broj 1 (radic)....a ono gore KO-TOR nisam bas razumio.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar je ovaj rezervni golman bosanskih novljana...Trebao je braniti sa pojasom jer sam mislio da će se udaviti nakon onog gola malog Brguljana...

Inače,kad smo već kod golova, Azevedov prvi i Mićkov projektil su za pamćenje.
    Brooclyn Forever !

Page 191 of 942 FirstFirst ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)