Pa kaze...
Boro pickice,djuro pickice mi smo opet tu SISAJ JADRANEmorao sam
![]()
vrhhhh
Na svaku mogucu!
Ono sto je sigurno - Uprava jadrana nam nista nije poklonila!
Cak vidjeh i da su stavili par navijaca jadrana u nas sektor dok bestije nisu u vecem broju usle, potom je jedan od tih navijaca presao medju svoje i poveo navijanjeOnaj u crno...
Inace, bazen je bio skoro krcat vise od sat vremena prije pocetka mecha...
P r i m o r a c
pravili su probleme i novinarima da udju na bazen, a kamoli kotoranima.
idioti.
Ljudi lik stampa ulaznicu kao da je novinar i ulazi a sa nama doso pa to je vristanje od smijeha ahahahahahah![]()
Evo sad sam odlicno vidio na snimak da je LEKA naboo Stajmenca sakom u nos dok je ovaj uplivavao na 2m! Bez ikakvog povoda i razloga!
I onda da mu neko ne kaze da je majmun?
Originally Posted by Nk-001
Hmmm, na snimku se vidi samo da je Stajmnec udario Ivovica, a sobzirom kako je krvario ocigledno je Ivovic njega prvo udario.
Trajkovic je Vukcevica nedje dobro odalamio, te je Vukcevic morao izac', psovajuci i prijeteci Trajkovicu usput...
Generalno, toliko je puno kontakata i udaranja da se to sve ne moze po'vatat'.![]()
P r i m o r a c
evo i dančarskog viđenja utakmice link.
atmosfera do usijanja, i na tribinama i u bazenu.
suci izgubljeni posebice u 2. i 3. četvrtini.
primorac ekipa, jadran individualci - a kako je ozren bonačić svojedobno u intervju za našu stranicu reko: vaterpolo je najkolektivniji sport.
čestitam primorcu, igračima i navijačima. nisam gledo ove godine recco još, ali se slažem da su primorac i partizan favoriti u polufinalima. nadam se da ćemo i mi proć španjolce pa se vidimo u napulju
vaterpolski portal - www.dance.hr
bravo za kotorane, gledao sam tekmu....opet isprdjese jadran,,,brao momciiiiiiiiiiiiii
:)
Ajde ako neko ima snimak utakmice neka samo postavi zadnji minut 2/4, da vidimo udaranje Ivovica na uplivavanje Stajmenca... Ja nisam sinoc mogao da vjerujem kako ga je oklapio jer je ovome glava iz vode bukvalno izlecela... Hocu da vidim jesam li nesto zesce utripovao!
Originally Posted by Nk-001
heh, dobar izjvestaj, ali da je radic bio u formi kojoj kaze, bila bi puno veca razlika....a zamisli da je scepo uopste branio, mozda i ne bi bila ovolika razlika:P jbg, posti covjek....
ono sto me odusevilo u igri partizana, a sto jadranu nedostaje, je 1 covjek koji komanduje. u pratizanu je to vujasinovic i svi njega slusaju, nema zajebavanja. a u jadranu komanduje malo gojkovic, malo janovic, malo ivovic, malo zlokovic, malo scepanovic....nema toga. treba da se zna ko je gazda. a da sam ja trener, i da mi u ovakvoj utakmici trose lopte i sutiraju kao idioti radovic, klikovac i sekulic....ma ne bi mi vidjeli bazena vise.
dovoljan je podatak da su u primorcu cak 8 igraca dali golove, a u jadranu samo 4 (od toga 7 janovic i ivovic, a po 1 jokic i zlokovic). i nije mi jasno zasto janovic uposrno forsira onaj sut iznad glave iz peterca kad svaki put otrese precku (iz prvog je lijepo plisku u suprotni ugao i kraj).
<--- leuk
Pa da, definitivno si bio u pravu za Scepa, a po Dance-ovom izvjestaju Percinic za to malo vise od 1/4 nije imao nijednu odbranu!
Nama je neigranje Adama ogroman hendikep. Iako je Pavlovic 1. centar, Stajmnec je trenutno mnogo bolji i korisniji od njega, pogotovo u mecevima sa jadranom. Boris Ivovicu nista ne moze, jednom je sinoc cak pred kraj napada izasao na krilo od nemoci...
No, tesko je ocekivat' da mozemo doma izgubit vise od 5 razlike...
Uz to, ako kazne budu kako se ocekuje (da ne igraju Stajmnec i Elez) onda ce obje ekipe u revansu biti sa po 12 igraca. Jos ako se tucak odluci za oba golmana u sastavu (u sto sumnjam) ostajete na 4 zamjene u polju.
P r i m o r a c
Ni meni to nije jasno
Ja sam predvidjao precku jos u prvom petercu
Puca skoro svom snagom peterce i plisku tesko da bi mu odbranio ijedan golman...Tako ih uglavnom Kiss izvodi.
I ne razumijem zasto bjezi onoliko u lijevo kada ga ne udvajaju, pa tek kad primi loptu ide desno i namjesta se na shut.
Ali Gojkovic...da je on u formi druga bi prica bila.
P r i m o r a c
Bosanski Novi je doživio poharu od strane Pirunovih ljudoždera. Ono je bio ratni zločin sinoć.
Ipak,najviše prostora u komentaru na sinoćnji meč ću dati SRAMOTNOM izvještavanju Đurkovića i današnjeg izbora za ličnost dana u Vijestima,dnevniku od one rabote...
Đurković samo što nije plakao kada su počele ulaziti one dalekometne rakete Azeveda,Kiša i Milića.Kukao je nad sudbom kletom čuvenih bosanskonovskih ajkulčica više nego što je slavio umijeće kotorskih meštara vaterpola.
Današnje Vijesti, uz šturo javljanje sa sinoćnjeg meča, za ličnost dana u novini stavljaju Arjen Robena jer je Bajern prošao u finale kupa Njemačke !!"#$%&/()
Glibež glibava..koiga u CG boli kuratz je li bajern ušao u finale ili nije ušao u finale...??
Brooclyn Forever !
Pa nisu u licnost dana mogli stavit' citav Primorac!
Sto se Djurkovica tice, da ide na redovne vecere kod familija kotorskih vaterpolista, kao sto ide kod novskih, drugacije bi pricao!
No, lani snimah revans u novi preko Eurosporta, em ton mnogo losiji, em neki srpski komentator koji je Zdravka Radica citav mec nazivao ZARKOM Radicem. Tako da su Dugo i RTCG jos i dobri...izgleda.
Nije te bilo sinoc...
P r i m o r a c
Čapro je MORAO biti ličnost dana.Za Robena i Bajernov ulazak u kup nas zabolje ona rabota...
Ne idem više na utakmice.Možda zvuči djetinjasto ali sam nevjerovatna pegula kada gledam timove za koje navijam.Cijelu godinu nisam gledao nijednu utakmicu Chelsea-ja, ama baš nijednu, i pođem kod druga na poluvrijeme Chelsea - Inter i oni odigraju najsramotniju utakmicu ove sezone.
Namjerno nisam išao u Rijeku i postali smo šampioni a onda sam došao protiv jebbenog Cattara i isprangijali su nas ko da smo Borac iz Oravca.Ovako je bolje...
Brooclyn Forever !
kataro izgubio 9:7 tamo od savone....nadam se da ce uspjet to da nadoknade i osvoje naslov prvaka....
AJMO CRNA GORO !!!
po meni ne bi trebao vodit nijednog golmana jer su oba tragedijaali post se zavrsava za uskrs, pa ce se scepo mozda najest i uspjet odbranit koju, ali vidjecemo.
nema sanse da ce jadran uspjeti da nadoknadi 5 golova razlike, ali kao sto sam rekao, mozda uspiju da odigraju nerjeseno ili da dobiju 1 razlike, cisto da ublaze ovu sramotu od sinoc.
<--- leuk
ima li dje slika ovog transparenta novljanja ?
ne ufatih bas dobro da vidim sta je naslikano...
AJMO CRNA GORO !!!
i ja sam mislio da ce i prvi peterac zavrsiti 'slavno' ali eto, zabio je onako kako najbolje zna. ali za drugi sam 10000% znao da ce onako zavrsiti. meni nije jasno zasto sutira kad se onoliko lijevo povuce, gdje su sanse za gol ravne nuli (jedino ako je golman slijep ili posti :P ).
sto se gojkovica tice, ja stvarno ne znam sta se s tim momkom desilo. doduse i dalje daje jako dobre lopte na 2 m, ali sut i ona njegova brzina, pokretljivost, kao da su nestali....uzas.
p.s. za sve ove ciji se komentari svode na to 'dobri ste', 'smijesni ste', itd, to definitivno nisu objektivni komentari i pomalo su djetinjasti, jer jbg, jeste jadran izgubio 5 razlike sinoc, ali je i dalje jedan od najjacih klubova u evropi i za svaki je respekt.
<--- leuk
Dobar je ovaj rezervni golman bosanskih novljana...Trebao je braniti sa pojasom jer sam mislio da će se udaviti nakon onog gola malog Brguljana...
Inače,kad smo već kod golova, Azevedov prvi i Mićkov projektil su za pamćenje.
Brooclyn Forever !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks