Ne,mora se uslov ispunit.Htio sam i ja single ili double,ali trt.Ako neko nadje dje moze da se igra,neka javi.
u kvote od lob-a ima je u ponudi. e sad ne znam hoce li ti ona tamo reci ne moze ili nesto. cekam Povedillu da vidim sto je uradio pa da ja odem da uplatim
sifra u lobu je 3211 kvota na X je 2.85
Nisam ni mislio da igram samo nju, vec da je ubacim u kombinaciju sa drugim utakmicama. onda vjerovatno moze i u Lob
chudi me da niko nije pomenuo lutriju, obichno tamo moze ali je uslov 6 igara...
Pozdrav!!!
http://www.dux1x2predlozi.com
O ima li moderatora da brishe ove reklame i gluposti...
Za danas su colcester i notingem 2 najbolja izbora,vrijede veceg uloga u dublu
nego sto mislite za salernitana-lece.salernitana seigruno ide u seriu C,njihov direktor je rekao da od ovog meca pocinju sa experimentisanjem za iducu sezonu,najvise sda mladjim igracima,a lece je prvi,najbolja ekipa u ligi,kvota je veoma dobra-1.75.Nego pitanje je-oce li ovo biti jos jedan italian job?
Raise my hammer,take my aim
Taj krotone ne moze doci x trika nema, neko bachio buvu ka svaki put kod iksa. Igrajte Ipsvic da ce dat 2 gola ljudi, ne budite ludi. I lece 3 +
+
A jel ce da dodje sutra Lacio? Lacio - Siena 1 ? Mnogi pricaju da ce da bude X ?! Siena poslednje 6 nije izgubila...
mici se od lacija to su lopovi samo takvi oni i juve a i herta me razvalise
u cetvrtak treba igrat napoli-juve x-1..
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
i parma milan 1x, moguće i 1. Do kraja igram protiv milana pa ćemo sabrat na kraju bilans.
Preskocio sam lacio i dodao umesto njega Fenerbahce i Seltik? Jel moze to?![]()
Nepravda boli Irce..
http://www.sportske.net/vest/medjuna...ija-17517.html
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Evo ga moj tiket:
Portsmouth - Chelsea 2
Inter - Livorno 1
Sevilla - Xerez 1
Barcelona - Osasuna 1
Crvena Zvezda - Smederevo 1
St. Mirren - Celtic 2
Fenerbahce - Manisa 1
malme 1
empoli 1-1
midlzboro 1-1
kaudenbit 3+
prokom+14.5 h2
westham 1
:twist:
Who let the dogs out
There are currently 48 users browsing this thread. (0 members and 48 guests)
Bookmarks