Quote Originally Posted by liquido View Post
odgovor na prvo:
pobedjivao jeste i verovatno je publika aplaudirala protivnickom timu, posebno sredinom osamdesetih godina, kada je barsu bila zahvatila ona kriza u odnosima uprava-tim-navijaci, tada je bilo svega. a i ovaj aplauz igracima barselone u madridu nije bio toliko izazvan dobrom igrom, koliko losim odnosima izmedju reala kao kluba i navijaca
Vjerovatno, i jos osamdesete godine 2010 - 15 = 1995...Ne pricamo o mogucnostima, vec o dogadjajima koji su se STVARNO desili u poslednjih 15 GODINA (jasno sam precizirao)...

Aplauz igracima (odnosno, IGRACU) Barselone u Madridu je bio izazvan i zasluzen FENOMENALNOM igrom Ronaldinja, prvenstveno, to je jasno i neupitno.Zbog uprave i odnosa se zvizdi i protestuje, a ne aplaudira najljucem rivalu, tj. negovom najboljem igracu...

odgovor na drugo:
ovo sigurno aludiras na docek figa na kamp nou i cuvene svinjske glave, koje se ne moze porediti sa ronaldom na old trafordu i ti sam znas zbog cega
Malo si promasio.Aludirao sam samo na to da I DRUGI veliki klubovi, odnosno njihova publika imaju sportsku kulturu i da se ne libe da aplaudiraju protivniku koji ih rasturi, na sred njihovog stadiona.Dok Barsa to NEMA...

odgovor na trece:
sve je to isto, veruj mi. a ako govorimo o separatizmu, vise katalonci imaju prava na svoju drzavu, nego kosovo na primer
Hvala Bogu, ovo je neupitno i cinjenica.Ali, zapamti, Kosovski fudbalski klubovi NE IGRAJU Srbijansku ligu, (neki fiktivni) kup nekog Srpskog kralja ,niti njihovim igracima ne pada ni na pamet da zaigraju za reprezentaciju Srbije...