View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 121 of 201 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171 ... LastLast
Results 3,001 to 3,025 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    jesam li ja sto reko?mesi je u boljoj formi ali ronaldo iz mancestera koji je dobio zlatnu loptu je rame uz rame sa ovim mesijem...
    ali rec da nema igraca na svjetu koji moze zaustavit mesija je suludo..(maicon i zaneti mi prvi padaju na pamet )
    tesko brate..ovo nije onaj mesi iz grupne faze kad su ga dobro cuvali..ako dodje do duela barca inter vidjeces kako ce mesi da igra kako bi reka sofro kao na playstation-u
    "Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Pa njega jedino neko udvajanje moze da zaustavi. Zanetti moze da igra lijevog beka, a sa Kambjasom je mozda i moguce da se odradi neka markacija vragolastog argentinca. Al ne mogu ga dvojica dvorit citavih 90 minuta, mada kako igra, i trojicu bi na prkno bachio u jedan tren

Eto vidjecemo ako se Inter i Barsa sastanu u polufinalu, bice to pravi test za Interovu odbranu. Mada mislim da ce Murinjo opet da nas iznenadi nekom taktikom, ocekivao bih da napadne Barselonu mjesto da se protiv nje brani. Pa nek pukne pogibija, al bar muski da se porokaju. Doduse, ove sezone su 2 utakmice dokazale da se protiv barse moze igrat - ona prva utakmica Intera u grupi, i el klasiko kad je Real mozda i bio bolji prema prikazanoj igri. Vidjecemo, al ostaje cinjenica da je ovakvog Mesija prakticno nemoguce zadrzat. Za sad
    Nikada Murinjo neće napasti barselonu!
    Ok, da napadne Čelzi, Mančester, Bajern ali katalonce ni u snovima!
    Zna on dobro da je Barsa za dva koplja iznad njega!
    Biće to klasična bunkerica pa čak i da odluči da malo ,,krene"...brzo će se vratiti u ,,rupu".
    Zar postoji čovjek na svijetu koji sumnja u to!!!
    Ja tugujem zbog utakmice Arsenal-Barsa jer bi i jedan i drugi tim ODUVALI Interiste:
    Inter može da igra sa timovima koji igraju čvrsto, snažno, taktički...ali kada mu se ZAPLEŠE odmah se primjeti da NEMAJU IGRU I DA IZ IGRE NE STVARAJU ŠANSE VEĆ IZ MESARSTVA!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    ovako ce mesiju aplaudirat
    Da-Bog-da, ako zasluzi, ja prvi to kazem...

Jer, za razliku od primitivne rulje zadojene nacionalizmom i mrznjom (publika na Kamp Nou), pravi Madridisti se ne ustrucavaju ni da aplaudiraju i najljucem rivalu kada je bolji i kada to zaista zasluzi.To je jos jedna od stvari koje cine onu krucijalnu razliku izmedju Reala i Barselone, my friend

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

verovatno ce i publika na kamp nou tapsati nekome ko bude razbio barselonu igrom i potezima na njihovom stadionu, a sto se tice primitivne rulje i mrznje, nista bolji nisu navijaci reala od barsinih, cak su im i pesme kontra barselone malo vulgarnije
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u pravu si..... koliko je ibra donio bodova interu on je sam rjesava utakmicee...to je bio najveci problem barse shto ibra nije dava golove....ali srecom pa se mesi razigra pa je i taj problem rijeshen....ali i on mora nekad proigrat ipak je on strashan igrach....

granerova izjava data za sajt marce molim vas obratite paznju na naslov pa recite da li on gleda isto shto i mi?????
    http://www.marca.com/2010/03/22/futb...269259376.html
    Evo i izjave na engleskom, buduci da nismo svi ovdje rodjeni Spanci

http://www.goal.com/en/news/12/spain...f-lionel-messi

Inace, prijatelju, nisi mi jasan.Sva Granerova prica se vrti oko toga da Real ne moze sebi da dopusti luksuz da brine o nekom buducem mecu (dakle, ne sledecem) sa ekipom ciji je igrac (trenutno) u vanserijskoj formi.Postavlja se i pitanje tvojih ocekivanja - znam da bi svakako volio da svi iz tabora Reala pjevaju hvalospjeve o Mesiju, ali, u ovoj nasoj realnosti takvo nesto nije za ocekivati, a niti je logicno.U nekom tvom svijetu mozda - u stvarnom, sigurno ne...

I kad smo vec kod izjava, pazite izjavu dezurnog debila u taboru Barselone:

http://www.goal.com/en/news/12/spain...ona-dani-alves

Dani Alves - karika koja nedostaje u evolutivnom lancu izmedju majmuna i covjeka?

Ne - on je ipak samo jedan obican majmun
    Last edited by AnotherWorld; 22-03-10 at 22:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    verovatno ce i publika na kamp nou tapsati nekome ko bude razbio barselonu igrom i potezima na njihovom stadionu
    Hoces reci da niko nikada (ili evo makar u poslednjih 15 godina) nije razbio Barsu na njenom stadionu?

:lolblue:

Ronaldu (u dresu Reala) je citav Old Traford aplaudirao u mecu u kojem je Real prosao Mancester u LS.To je nesto sto publika u Barseloni NIKADA nece spoznati, upravo (najvise) zbog stvari koje sam vec naveo...

a sto se tice primitivne rulje i mrznje, nista bolji nisu navijaci reala od barsinih, cak su im i pesme kontra barselone malo vulgarnije
    Ne pociva Realova ideologija na kvaziseparatizmu i mrznji, vec Barsina.Pjesme nisu parametar, nemoj biti lud/glup, ili se praviti naivan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kome je jos publika na bernabeu aplaudirala osim Del Pjera i Ronaldinja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Hoces reci da niko nikada (ili evo makar u poslednjih 15 godina) nije razbio Barsu na njenom stadionu?

:lolblue:

Ronaldu (u dresu Reala) je citav Old Traford aplaudirao u mecu u kojem je Real prosao Mancester u LS.To je nesto sto publika u Barseloni NIKADA nece spoznati, upravo (najvise) zbog stvari koje sam vec naveo...

Ne pociva Realova ideologija na kvaziseparatizmu i mrznji, vec Barsina.Pjesme nisu parametar, nemoj biti lud/glup, ili se praviti naivan
    odgovor na prvo:
    pobedjivao jeste i verovatno je publika aplaudirala protivnickom timu, posebno sredinom osamdesetih godina, kada je barsu bila zahvatila ona kriza u odnosima uprava-tim-navijaci, tada je bilo svega. a i ovaj aplauz igracima barselone u madridu nije bio toliko izazvan dobrom igrom, koliko losim odnosima izmedju reala kao kluba i navijaca

odgovor na drugo:
    ovo sigurno aludiras na docek figa na kamp nou i cuvene svinjske glave, koje se ne moze porediti sa ronaldom na old trafordu i ti sam znas zbog cega

odgovor na trece:
    sve je to isto, veruj mi. a ako govorimo o separatizmu, vise katalonci imaju prava na svoju drzavu, nego kosovo na primer

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Kome je jos publika na bernabeu aplaudirala osim Del Pjera i Ronaldinja?
    dobro su ona dvojica majstora dozivjeli to ako uzmemo u obzir kakvi su cigani navijaci real madrida, evo pogledaj ponasanje liku ovdje koji je obicni balkanac... zamisli tek kakvi su starogradjani madrida
    Last edited by Exploratores; 22-03-10 at 23:55.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Vidim da je neko vec ugrabio da se ponovo registruje.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

odgovor na trece:
    sve je to isto, veruj mi. a ako govorimo o separatizmu, vise katalonci imaju prava na svoju drzavu, nego kosovo na primer
    Sa ovim bih se slozio.

Nema potrebe (bar ne na CdM sport forumu) uopste uvlaciti ovu temu u raspravu. I pored kompletnog negativnog (ne)sportskog imidza koji je Barsa stekla u mojim ocima posljednjih 2 godine - kao klub koji sam po sebi predstavlja jedan narod i instrument tog naroda u teznji za nezavisnoscu, ima moje vjecito postovanje.

Kao i Atletik Bilbao, i naravno Seltik. Moze im se svima zamjerit dosta, narocito od strane rivala, ali u ove stvari ne treba dirat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Red face

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Sa ovim bih se slozio.

Nema potrebe (bar ne na CdM sport forumu) uopste uvlaciti ovu temu u raspravu. I pored kompletnog negativnog (ne)sportskog imidza koji je Barsa stekla u mojim ocima posljednjih 2 godine
    jel ti frka da obrazlozis ovo, nesto mi je ova konstatacija neobicna, hvala lepa....
    - kao klub koji sam po sebi predstavlja jedan narod i instrument tog naroda u teznji za nezavisnoscu, ima moje vjecito postovanje.

Kao i Atletik Bilbao, i naravno Seltik. Moze im se svima zamjerit dosta, narocito od strane rivala, ali u ove stvari ne treba dirat.
    10 karaktera.
    Last edited by Exploratores; 23-03-10 at 00:42.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Exploratores View Post
    dobro su ona dvojica majstora dozivjeli to ako uzmemo u obzir kakvi su cigani navijaci real madrida, evo pogledaj ponasanje liku ovdje koji je obicni balkanac... zamisli tek kakvi su starogradjani madrida
    A što čini UFO...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

ovako ce mesiju aplaudirat

Ovo oni sigurno aplaudiraju Gutiju. :yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Ovo oni sigurno aplaudiraju Gutiju. :yipiiii:
    Kako si nervozan, što je to?
    Mislim da ti je vreme da posjetiš Desanku Šakić i Levanku Jakić, bićeš kao nov.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanimljivo kako ovog Mesija dizu u nebo nepismeni novinari.Momak je klasa i sve to stoji,ali dizu ga u nebo sto je dao golove raspaloj Valensiji(igrala bez Vilje),Stutgartu ciji stoperi ne znaju sto znaci odbrana i Saragosi.

Znaci,momak je dao 25 golova u 24 utakmice u Primeri,i 4 gola u 7 utakmica u LŠ.
    Ronaldo je dao 15 golova u 18 utakmica,i 7 golova na 5 utakmica u LŠ.

Ukupno gledano,Mesi je dao 29 golova na 31 utakmicu.Kristijano 22 gola na 23 utakmice

Da ne misli neko da ne priznajem klasu Mesija,ali bih volio da ga vidim kako bi se pokazao u nekoj ligi dje se igra muski fudbal,npr Italija ili Engleska.
    Kristijano se vec dokazao u najtezoj ligi,dao 42 gola za sezonu igrajuci kao klasicno krilo.Nikad nije nazivan Bogom,nikad mu nisu rekli da je najbolji igrac svih vremena kao sto govore za Mesija.
    Plus,u Realu ne igra na prirodnoj poziciji koju je godinama igrao,pa se i pored toga odlicno uklopio i ima najbolji prosjek postignutih golova po mecu.Ali jbg,ljubomora je cudo

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Brate,ne mozes tako uporedjivat. Sto sad, treba neko da napise da bi Messi onom Lionu dao 3 gola i promjesao ih 10 puta ko salatu, dok je Ronaldo dao samo jedan gol i to poslije onog Boltovskog sprinta.
    Ta Valensija ima cvrstu odbranu, vazda su igrali tvrdo za razliku od vecine spanskih timova, al dzabe. CR je igracina, i kompletniji igrac od Mesija kad se uzme sve u obzir. Al argentinac ima daleko vise fudbalskog, madjija mali i baja sa onom loptom Ja velim, samo jos da povede Argentinu na krov svijeta, i mozemo ga racunat najboljim. Eto, i da vidimo kako ce ovakav momenat forme proc sad u zavrsnici LS i na el klasiku koji ce brzo (kad tacno, zna li se).
    Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

vidjeh glasanje na sajtu MARCA-e...ne mogu da vjerujem
    http://www.marca.com/2010/03/23/futb...269329086.html

toliko je rijeci hvale potroseno za mesija u ovo zadnje vrijeme da ja vise necu nista reci.
    gvardiola ce ga sigurno odmarati protiv osasune jer covjek igra non-stop. eto prilike za anrija i bojana a neka ibra malo grije klupu. ne mogu da skapiram neke njegove poteze i nacin na koji igra-totalno je u autu.
    sjutra vanredno kolo-hetafe-real pa real-atletiko dva na papiru laka meca ali ce ih oba tima docekati na noz. barsa sa osasunom pa majorkom.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Ibra je navikao da sve ide na njega, ne može da se pomiri sa činjenicom da je ovdje sve podređeno Messiju, Ćaviju i Inijesti. **** ga, njima više odgovara igrač kao Eto'o koji je stalno kreće, odlično ulazi u prostor, idealan za njihovu brzu igru dodavanja. Ibra voli da se izvuče, da primi loptu izvan kaznenog, onda malo da solira pa što napravi. Tako je u Interu funkcionisalo jer nisu imali drugih rješenja, znači klasično igranje na snagu i klasu jednog igrača. Barsa em neće tako da igra, em Ibrahimović očigledno još ima problema da se adaptira. Al dobro, sačekajmo još, nije mogao tek tako da zaboravi da igra fudbal. I ne možeš se adaptirat tek tako na Barsin brzinski fudbal, totalno različite filozofije. Eno i Samuel je igračina, pa je imao problema da se adaptira na igru Intera. Al Interova igra se promjenila od odlaska Ibre, ima više kreativnosti, bar za tog Snajdera.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odgovor na prvo:
    pobedjivao jeste i verovatno je publika aplaudirala protivnickom timu, posebno sredinom osamdesetih godina, kada je barsu bila zahvatila ona kriza u odnosima uprava-tim-navijaci, tada je bilo svega. a i ovaj aplauz igracima barselone u madridu nije bio toliko izazvan dobrom igrom, koliko losim odnosima izmedju reala kao kluba i navijaca
    Vjerovatno, i jos osamdesete godine 2010 - 15 = 1995...Ne pricamo o mogucnostima, vec o dogadjajima koji su se STVARNO desili u poslednjih 15 GODINA (jasno sam precizirao)...

Aplauz igracima (odnosno, IGRACU) Barselone u Madridu je bio izazvan i zasluzen FENOMENALNOM igrom Ronaldinja, prvenstveno, to je jasno i neupitno.Zbog uprave i odnosa se zvizdi i protestuje, a ne aplaudira najljucem rivalu, tj. negovom najboljem igracu...

odgovor na drugo:
    ovo sigurno aludiras na docek figa na kamp nou i cuvene svinjske glave, koje se ne moze porediti sa ronaldom na old trafordu i ti sam znas zbog cega
    Malo si promasio.Aludirao sam samo na to da I DRUGI veliki klubovi, odnosno njihova publika imaju sportsku kulturu i da se ne libe da aplaudiraju protivniku koji ih rasturi, na sred njihovog stadiona.Dok Barsa to NEMA...

odgovor na trece:
    Hvala Bogu, ovo je neupitno i cinjenica.Ali, zapamti, Kosovski fudbalski klubovi NE IGRAJU Srbijansku ligu, (neki fiktivni) kup nekog Srpskog kralja ,niti njihovim igracima ne pada ni na pamet da zaigraju za reprezentaciju Srbije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Exploratores View Post
    Pogrijesio si forum.

Googlaj neki od sledecih pojmova: Psihijatrija, podvojene licnosti, hronicni nedostatak paznje i ljubavi, socijalna patologija, manicna depresija i slicno...

Kad nadjes forum koji ispunjava neophodne uslove u vidu pominjanja ovih rijeci - registruj se i uzivaj medju svojima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Nino_pg, apsolutno se slazem. Momak ima specifican stil igre, daje utisak da prelijece protivnike kao od sale (sto i radi), i zbog toga se njegova igra vise cijeni, nego neki trikovi ili golovi na snagu, ili puku brzinu CR-a.
    ALI, Messi prelijece protivnike kao sto su Stutgart, Valencia, Zaragoza, ma u LS kad stvarno treba pogurati ekipu, njega ne vidim previse. Prvu LS gdje je on bio akter, donio je Ronaldinho. Proslu se na prvog pravog protivnika (Chelsea) pogubio. Bosingwa je po prvi put igrao lijevog beka na Camp Nou, i skroz ga zatvorio. Ni u London nije napravio Bog zna sto (ne pominjite pas kod gola Inieste, jer ono nije nista specijalno). Finale je bilo simultanka cijele ekipe (prije svega Xavia, Inieste i Eto'a - koji je uvjek tu kad treba, vise od ijednoga igraca na svijetu). Messi je isto tako zaustavljen na Meazzi ove jeseni. Chivu ga je dobro privezao. Barca jeste tu nadigrala Inter, ali je on bio zatvoren...
    Dok, CR-a, jos niko nije tako zatvorio. Uvjek je bio tu kad treba, bilo u polufinalu ili finalu LS...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Brate,ne mozes tako uporedjivat. Sto sad, treba neko da napise da bi Messi onom Lionu dao 3 gola i promjesao ih 10 puta ko salatu, dok je Ronaldo dao samo jedan gol i to poslije onog Boltovskog sprinta.
    Ta Valensija ima cvrstu odbranu, vazda su igrali tvrdo za razliku od vecine spanskih timova, al dzabe. CR je igracina, i kompletniji igrac od Mesija kad se uzme sve u obzir. Al argentinac ima daleko vise fudbalskog, madjija mali i baja sa onom loptom Ja velim, samo jos da povede Argentinu na krov svijeta, i mozemo ga racunat najboljim. Eto, i da vidimo kako ce ovakav momenat forme proc sad u zavrsnici LS i na el klasiku koji ce brzo (kad tacno, zna li se).
    Pozdrav
    el klasiko se igra 10 aprila sa pocetkom u 20h.....

samo da sudija ne pude perez burul

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Pogrijesio si forum.

Googlaj neki od sledecih pojmova: Psihijatrija, podvojene licnosti, hronicni nedostatak paznje i ljubavi, socijalna patologija, manicna depresija i slicno...

Kad nadjes forum koji ispunjava neophodne uslove u vidu pominjanja ovih rijeci - registruj se i uzivaj medju svojima
    ovaj i onaj case-ov, negde na prethodnim stranicama, su dva najbolja posta odje, valjda se Ufo nece naljutit (sad vidjeh, opet su ga banovali).

on topic: stvarno se sad previse buke dize oko mesija, to mi se uopste ne svidja. inace, barsi el clasico dolazi u najgorem mogucem trenutku, u naredne dve nedelje na svaka 3-4 dana utakmica, zamor je neminovan, jos ako bude neka povreda...

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    @Nino_pg, apsolutno se slazem. Momak ima specifican stil igre, daje utisak da prelijece protivnike kao od sale (sto i radi), i zbog toga se njegova igra vise cijeni, nego neki trikovi ili golovi na snagu, ili puku brzinu CR-a.
    ALI, Messi prelijece protivnike kao sto su Stutgart, Valencia, Zaragoza, ma u LS kad stvarno treba pogurati ekipu, njega ne vidim previse. Prvu LS gdje je on bio akter, donio je Ronaldinho. Proslu se na prvog pravog protivnika (Chelsea) pogubio. Bosingwa je po prvi put igrao lijevog beka na Camp Nou, i skroz ga zatvorio. Ni u London nije napravio Bog zna sto (ne pominjite pas kod gola Inieste, jer ono nije nista specijalno). Finale je bilo simultanka cijele ekipe (prije svega Xavia, Inieste i Eto'a - koji je uvjek tu kad treba, vise od ijednoga igraca na svijetu). Messi je isto tako zaustavljen na Meazzi ove jeseni. Chivu ga je dobro privezao. Barca jeste tu nadigrala Inter, ali je on bio zatvoren...
    Dok, CR-a, jos niko nije tako zatvorio. Uvjek je bio tu kad treba, bilo u polufinalu ili finalu LS...
    Maldini - gatuzo... Santon - cambiaso (zaneti)...
    #fakenews

Page 121 of 201 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)