View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 119 of 201 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... LastLast
Results 2,951 to 2,975 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

peckam vlado, sto se primas odma. salim se ja uvijek osim kad kazem da je mesi najbolji svih vremena. i da, ostalo vam je jos da prijetite u primeri ali i kad se to odluci vidjecu vase komentare na kraju sezone. i da te podsjetim nesto - ja nikad nijesma tebi spocitao zasto navijas za ovakav REAL, vec samo kako mozete da nesto i nekome pricate poslije ovakvih blamaza i igri. A to jesam li ja navijac ili simaptizer jednog,2 ili 5 klubova to neka tebe i ostale ne brine. priznajem ti - ti si vatereniji navijac od mene. cak si i objektivniji.

case, brate crno-plavi, sve ti sretno i veselo bilo u zivotu, ali si toliko neobjektivan da je to bruka. kao sto vidis ja se vise ne raspravljam sa tobom jer sam vidio da nema vajde.

otvorite danasnje online izdanje MARCA-e i vidjecete sto pise "Messi convierte el fútbol en arte"... dovoljno.

ps. Ibrahimovic - promasaj godine (uz KAku). Mada sam ubijedjen da ce da presudi jednim potezom (golom) kad to najvise bude trebalo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Inter je tim koji može taktički iznenaditi Čelzi jer su veoma slični ali protiv Barse patiće cijelu utakmicu.Ne mogu oni da zaustave umjetnike ipak je to klasična MESARSKA EKIPA!
    Bolje ti je ispod usernamea napisati 'mrzm Inter', nego sto svako malo pises eseje kontra njih. Lakse tebi, lakse nama

Quote Originally Posted by laciale View Post
    ps. Ibrahimovic - promasaj godine (uz KAku). Mada sam ubijedjen da ce da presudi jednim potezom (golom) kad to najvise bude trebalo.
    To jedino ako se titula bude odlucivala protiv nekog iz donjeg dijela tabele, u LS takvu situaciju mozes da sanjas. Sad odgledah highlightse, sto je covjek promasivao, sve mu prosto... Ne mogu reci da mi je zao :grin:
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Ne znam što još ovaj Messi može da izmisli. Još samo da povede Argentinu do svjetske krune, i slobodno ga već u ovim godinama mogu proglasit najboljim igračem svih vremena.

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ubjeđen sam da će Barselona (ako prođe) imati mnogo lakši zadatak u polufinalu, nego Mančester protiv Francuza!
    Inter je tim koji može taktički iznenaditi Čelzi jer su veoma slični ali protiv Barse patiće cijelu utakmicu.Ne mogu oni da zaustave umjetnike ipak je to klasična MESARSKA EKIPA!
    Čelzi nije nadigrao Barsu u Londonu, već sudija nije svirao penale za njih!
    I u toj utakmici Barsa je bila superiorna, čak i sa igračem manje...
    Naravno da je sudija pokazivao na bijelu tačku Barsa bi izgubila taj dvoboj ali ponavljam nije bila nadigrana već suprotno.
    e ako si ti normalan sve mi ----. Jesi li mozda upucen da je barsa prvi i jedini sut na tom mecu imala kad je dat gol?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

banovase na case..sheta bice dosadno bez njega i onih njegovih shega

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

a dako se predomisle dobar je on momak, malo zadrt ali dobar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    a dako se predomisle dobar je on momak, malo zadrt ali dobar.
    dobar je case...volio bih da se predomisle .....forum nece biti isti bez njega

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    banovase na case..sheta bice dosadno bez njega i onih njegovih shega
    Foldera.

Sege su Vladov izum.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Foldera.

Sege su Vladov izum.
    izvinajvam se od skora sam na forumu...nisam zna...vidjeh da ih case upotrebljava pa rekoh da ih je on uveo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pravda za case logica!!!
    Smoricemo se bez njega
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    e ako si ti normalan sve mi ----. Jesi li mozda upucen da je barsa prvi i jedini sut na tom mecu imala kad je dat gol?

Jedini šut U OKVIR GOLA! Šuteva (van okvira) je bilo dovoljno, samo mi nije jasno kako se niko toga ne sjeća... pusta objektivnost!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    a nista ...volio bi da vidim 1 utakmicu bez njega...ali ne protiv tenerifa i ovih macola sa dna tabele nego protiv neke krstene ekipe..
    da li si vidio protiv intera? iskreno samo neznalci mogu reci da barsa zavisi od njega, on jednostavno blista i drugi dobri igraci ne izlaze na vidjelo. barsa ipak pocinje da ulazi u formu kada treba. messi je nestvaran zaista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ali onoliko promasaja za jednu utakmicu nijesam vidio odavno od jednog igraca, ka sinoc od ibrahimovica....
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ali onoliko promasaja za jednu utakmicu nijesam vidio odavno od jednog igraca, ka sinoc od ibrahimovica....
    Ibrhimovic je bolestan,to je debil,to sam vise puta pominja u mojim predhodnim postovima,ne pita se momak,tacno mu ne bi da sinoc da puca onaj penal,***** jedno..
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Niste svjesni koliko je Barselona loša (ove godine) kad ne igra Mesi.
    Sa ovakvim Mesijem, nažalost, Barselona je ponovo favorit u ''El Klasiku'', jer ne postoji čovjek u timu Real Madrida koji će moći da ga zaustavi.
    Realno gledano, imaju velike šanse da na Bernabeuu ponovo zabilježe ubjedljivu pobjedu.
    Šteta za ovog Kaku, ja sam od njega očekivao mnogo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eo nista, ti kako si?!
    gledam nesto tabelu i pitam se ko je 1?!
    a lijepo je kad coeku ekipa za koju navija ispada iz lige pa onda uzme za nekog jaceg da navija,nije to lose...jbg...
    a imamo mi i za Mesija lijek da te podsjetim zove se Lass Diarra ma sigurno znas lici na Makelele-a
    Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Niste svjesni koliko je Barselona loša (ove godine) kad ne igra Mesi.
    Sa ovakvim Mesijem, nažalost, Barselona je ponovo favorit u ''El Klasiku'', jer ne postoji čovjek u timu Real Madrida koji će moći da ga zaustavi.
    Realno gledano, imaju velike šanse da na Bernabeuu ponovo zabilježe ubjedljivu pobjedu.
    Šteta za ovog Kaku, ja sam od njega očekivao mnogo.
    orgullo vids da je momak koji navija za real prizna da real nema igraca da bi zaustavili messia

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako se ispromasiva ibra sinoc.....no ja se ipak nadam da ce se razigrat onda kad nam najvishe bude trebalo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eo nista, ti kako si?!
    gledam nesto tabelu i pitam se ko je 1?!
    a lijepo je kad coeku ekipa za koju navija ispada iz lige pa onda uzme za nekog jaceg da navija,nije to lose...jbg...
    a imamo mi i za Mesija lijek da te podsjetim zove se Lass Diarra ma sigurno znas lici na Makelele-a
    Jedino ako pelegrini oce da izmisli toplu vodu pa prebaci lassa na beka,da cuva messia...
    lass ce u tom mecu imat zadatak da neutralise vezni red barse,xavia prije svih.U prvom mecu mu je to uspjelo,mada je tada komplet barsa bila u mnogo losijoj formi.Ici ce to mnogo teze za 14 dana,jer sam siguran da barsa u ovakvoj formi ima snage da nametne svoj tempo realu na bernabeu.E sad oce li real(posebo xavi alonso,lass i bekovi)moci da izdrzi taj tempo vidjecemo.Ja mislim da nece
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Jedino ako pelegrini oce da izmisli toplu vodu pa prebaci lassa na beka,da cuva messia...
    lass ce u tom mecu imat zadatak da neutralise vezni red barse,xavia prije svih.U prvom mecu mu je to uspjelo,mada je tada komplet barsa bila u mnogo losijoj formi.Ici ce to mnogo teze za 14 dana,jer sam siguran da barsa u ovakvoj formi ima snage da nametne svoj tempo realu na bernabeu.E sad oce li real(posebo xavi alonso,lass i bekovi)moci da izdrzi taj tempo vidjecemo.Ja mislim da nece
    sve ce bit dobro samo da buskets ne igra u vezni red....jer je i sinoc ima neke nelogicne pasove.....ja bi volio da sredina bude xavi,iniesta i yaya toure koji je sinoc strashno odigra i polako dize formu

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

kako se ispromasiva ibra sinoc.....no ja se ipak nadam da ce se razigrat onda kad nam najvishe bude trebalo
    Razigraće se izgleda kad prođe sezona. Sreća njegova pa Messi i ona sredina nose tim, pa se kolko tolko zamaskirala činjenica da je njegov transfer (45 mil. € + Eto'o) totalni promašaj. Pretpostavljao sam da se neće najbolje uklopit u igru Barse, al ovo je već previše. Samuel Eto'o isto ne prolazi baš najbolje u Interu, al je cepnuo gol onda kad je najviše trebalo.

I tu bih podvukao paralelu između ova 2 igrača - Ibra bi za Inter vjerovatno izvukao ni iz čega koji gol u prvenstvu, kao što je radio prošle sezone, i Inter bi vjerovatno sad imao 6-7 bodova prednosti u odnosu na pratioce. Al bi ga vjerovatno poduvao u LS kad bi najviše trebalo, dok je Eto'o baš zato doveden da se dokaže u LŠ. Al zato ne može da napravi razliku ko Ibra u prvenstvu, između onih tvrdih odbrana koje se bunkerišu ko rusi u Staljingradu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Razigraće se izgleda kad prođe sezona. Sreća njegova pa Messi i ona sredina nose tim, pa se kolko tolko zamaskirala činjenica da je njegov transfer (45 mil. € + Eto'o) totalni promašaj. Pretpostavljao sam da se neće najbolje uklopit u igru Barse, al ovo je već previše. Samuel Eto'o isto ne prolazi baš najbolje u Interu, al je cepnuo gol onda kad je najviše trebalo.

I tu bih podvukao paralelu između ova 2 igrača - Ibra bi za Inter vjerovatno izvukao ni iz čega koji gol u prvenstvu, kao što je radio prošle sezone, i Inter bi vjerovatno sad imao 6-7 bodova prednosti u odnosu na pratioce. Al bi ga vjerovatno poduvao u LS kad bi najviše trebalo, dok je Eto'o baš zato doveden da se dokaže u LŠ. Al zato ne može da napravi razliku ko Ibra u prvenstvu, između onih tvrdih odbrana koje se bunkerišu ko rusi u Staljingradu.
    u pravu si..... koliko je ibra donio bodova interu on je sam rjesava utakmicee...to je bio najveci problem barse shto ibra nije dava golove....ali srecom pa se mesi razigra pa je i taj problem rijeshen....ali i on mora nekad proigrat ipak je on strashan igrach....

granerova izjava data za sajt marce molim vas obratite paznju na naslov pa recite da li on gleda isto shto i mi?????
    http://www.marca.com/2010/03/22/futb...269259376.html

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Viđeli bi Granerovu priču da je odbrambeni igrač hahahahaha. Mada može bit da je izjava izvučena iz konteksta il sklepana ko zna kako, il opet da je u pitanju rivalsko podjebavanje. Al svejedno, penal. Mesiju treba skinut kapu za ono što je napravio do sad, Krsitijano možda jeste kompletniji igrač, al Messi ipak posjeduje daleko veću suvu fudbalsku klasu od portugalca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Granero confesó en rueda de prensa que el vestuario del Real Madrid no piensa en el Barça ni teme a Messi a pesar de que el argentino lleva dos 'hat-trick' consecutivos en Liga. "Messi no da miedo aunque lleva unos partidos a otro nivel. Es un futbolista muy desequilibrante, que esta haciendo grandes actuaciones, marcando diferencias y eso hay que reconocerlo", dijo. ovo je prvi pasus...cini se da nije izvucena iz kontexta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Držimo korak sa Realom još uvjek. I to najviše zahvaljujući Mesiju, nevjerovatan je stvarno. Runi, Kristijano, Iguain, Drogba... jesu predobri igračii sve to, ali Mesi je nešto posebno. Bilo je jedno 3 4 ili 5 utakmice ove sezone kad je igrao slabije, ali onda je ostatak tima nastupao i ima svojih 5 minuta! U ovih zadnjih nekolko mečeva, ekipa se jednostavno ne vidi od njega. Djeluje ka da je to neki prosječan tim sa robotom koji sve prolazi pred sobom. Vidno je da su neki igrači Barse ispali iz one ubitačne forme, Iniesta, Pujol, Abidal je imao odličnu igru i onda se povrijedio i mislim da će teško ove sezone bit među bolje ocijenjenim igračima ka što je bio od otprilike 15 do 20 kola. Ture igra dobro, Anri igra u talasima, par dobrih pa par loših mečeva. Ali dobro, ekipa je sposobna za uspjeh, to je providno, samo treba sad nagazit i dić formu pojedincima, jer je sad odlučujući dio sezone.

Što se tiče Ibrahimovića, trebaće tu vremena da se on malo otarasi pritiska da bude najbolji. Isto kao i Anri kad je došao. Ko je pratio predprošlu sezonu sjeća se da je Anri djelovao mnogo gore od Ibrahimovića danas. I onda druge sezone, Anri daje 20 golova i osvaja sve bla bla... Ne kažem sad da će i Ibra sljedeće sezone bit nevjerovatan, ali mislim da je prerano reć da je on "promašen transfer", jer barsina igra se zna, to je kao mašina, i kad dođe neko novi, igra se ne poređuje njemu, nego on mora da se podredi igri. E zbog toga igračima treba vremena ponekad. Ko zna, možda će Ibra i Kaka sljedeće sezone bit ka što su sad Mesi i Kristijano. Ne dovode se igrači za jednu sezonu samo...

Sad bih imao ođe da quotujem masu toga i da odgovaram na svakakva mandljanja i filozofiranja, ali stvarno nemam živaca.

Sve u svemu TRKA SE NASTAVLJA! I biće ludo ludilo ova godina. Laganu prednost daću rivalima, jer bolje od Barse podnose pritisak kad se igra domaće prvenstvo. Barsa sad igra kući sa Osasunom, pa u goste sa Majorkom, onda kući sa Bilbaom i onda MEČ SVIH MEČEVA! Najbolji meč koji je može odigrat! 5 dana pred el klasiko, Barsa će imat revanš sa Arsenalom. Dobro je što je pauza 5 dana, tu će trebat odmorit malo. Real gostuje Hetafeu, pa kući Atletiko M. pa u goste Rasing. neće igrat LŠ što znači da će kroz ovo vrijeme što slijedi imat svježiju ekipu. Već sad se može reć da ko god titulu osvoji - zaslužena je! Obije ekipe su prokazale dovoljno. E sad, detalji će odlučit.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

orgullo vids da je momak koji navija za real prizna da real nema igraca da bi zaustavili messia
    Mala ispravka, NIKO nema igrača koji bi mogao da zaustavi Mesija kada igra ovako.

Page 119 of 201 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)